Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: Tappara – HIFK

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Virveliä kainaloon, 01.04.2017 klo 21.53.

 1. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  No, jos sattuu menemään ettei nordikselle pääse juopottelemaan niin tullaan sitten hakamehtään. Löytyykö amiraalia tuopissa?
   
 2. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mistä minä tiedän, jotain vedelläjatkettua taitaa olla valmiiksi laskettuna, kun tauolle menet. Saa siellä jotain pullotettuakin. Kalliita ovat molemmat tällaiselle köyhälle.
   
 3. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllähän tässä jännitys alkaa olla nousussa, vaikka epätoivoiselta näyttää IFK:n asema. Palaako Bäckström maalille? Korvaako Partanen esim. Luttisen ja nouseeko hän jälleen ratkaisuhetkillä esiin, kuten joskus ennenkin Tampereella? Täyttyykö ketjut pelin jälkeen Åstenia ja Finleyä haukkuvista kirjoituksista?

  IFK:n todennäköisyys mennä tästä parista vielä jatkoon lienee välillä 5-10%, joten kyllähän sitä ihmiset kauempaakin haettuja juttuja jännittävät. Mutulla voisin kuitenkin heittää, että tänään on vastassa äärimmäisen keskittynyt ja voittamiseen sitoutunut Tappara, eikä lauantain kaltaista herpaantumista ole nähtävissä. Harmillisesti Tappara on hallinnut maalinedustoja tässä sarjassa ja jos nyt ei löydy sitä täälläkin mainittua apinan raivoa ja nälkää ajaa maalille, niin ei sitten koskaan. Tästä mallia IFK: HIFK-Jokerit 21.3.2011 Ville Peltosen voittomaali - YouTube

  Kun nyt vain ei olisi häviämään alistunut IFK vs. konemaisesti jauhava ja henkisesti horjumaton Tappara ohjelmassa.
   
 4. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  En halua olla millään tavoin ylimielinen ennustaja...mutta jos Tappara kairaa tästä finaaliin ja vastaan tulisi esim. KalPa, niin jaettaisiinko Arttu Ilomäelle kulta sekä hopea?
   
 5. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Näyttäishän siellä olevan Bäckström maalissa ja JMA+Rask viltitetty. Ei kyllä haittaisi yhtään jos JMA pelaisi, niin lapanen se on ollut.
   
 6. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Täytyy saada tietyt ottelumäärät täyteen + kuulua mitalijoukkueen kokoonpanoon kauden päättyessä. Eli ei tuu tuplamitaleita kellekään koskaan.
   
 7. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Suomen Mestaruus –mitalin voi saada pelaaja seuraavin ehdoin : Pelaaja, joka on pelannut vähintään 1/3 koko kauden sarjaotteluista (ml. alkusarjat, karsinnat jne.) tai on pelannut pudotuspeleissä yhdenkin ottelun saa mitalin mikäli on rekisteröity kyseiseen seuraan ja joukkueeseen sen voittaessa mestaruuden.

  https://finhockey-fi-bin.directo.fi...säännöt 2016-2017 (päivitetty 09.11.2016).pdf
   
 8. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Nähtyäni kokoonpanot tuli sama mieleen. Vähän samaa Raskin kohdalla, ei ole hirveästi loistanut tässä sarjassa. Veikkauksen vieraskerroin 5,50 pakottaa kyllä kokeilemaan "ryöstöä". Katkaisupeli ja fleguilijat pois altavastaajan riveistä tekee illan ottelusta kyllä vaikean kotijoukkueelle...lisäksi koko kauden riivannut heikko koti-av teki taas paluun viime matsiin Hakamettässä...saas nährä!
   
 9. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Lainaus:
  Ei mestarit ole köyhiä! Älä nyt herraisä puhu julkisesti tommosia kirvespaita päällä hyvä ihminen!! menee kaikki maku mestaruuden tavoittelusta, hää nostaa mansesterissa kannua kohti lamppuja sanoo olevansa köyhä! Ja minä olen kai sitten keppikerjäläinen! Ja juoppo! Tulee siis kannu ja konkurssi jos voitetaan! Kiitoksia nyt vitusti! Lähetään kotiin tää on yks konkurssi koko paska! Tää on nähty! Painu helevettiin Kummola!

  huh, kun helpotti. Taas yks lisäsyy IFK:lle voittaa tänään : D
   
 10. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  No en kyllä ole Raskilta fleguilua nähnyt, vaikka noin muuten on kyllä ollut näkymätön. Varmaan huonoin poff-sarja häneltä koko IFK-uralla. Katotaan nyt, ketä sinne askiin oikeasti tulee;)

  Nyt se on vaan peli kerrallaan, tänäänkin on kaikki mahdollisuudet, vaikka kokonaistilanne tukala onkin.

  Säälittävää kyllä tuo Törmäsen osaaminen trap- jengejä vastaan. Pitäisi sitä nyt jotain saada aikaan, vaikka vastustaja pelaisi minkälaista kilpikonnaa tahansa. Nythän Tappara on vienyt kaksi peliä käytännössä yhdellä tehdyllä maalilla. Avausmaali on HIFK:lle tavanomaista tärkeämpi, Tapparaa ei saisi taas päästää ihan mielin määrin säätelemään peliä.

  Kiekko jäähän, ja katsotaan mihin riittää. Go IFK!
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Niklas Bäckström on tainnut viimeksi hävitä SM-Liigassa pudotuspeliottelun keväällä 2005 Jokereita vastaan, silloin kolmannessa finaalissa Jokerit voitti 2-1. Keväällä 2006 Bäckström ei omien muistikuvien mukaan hävinnyt pelejä, koska oli loukkaantuneena ainakin sen välieräsarjan Ässiä vastaan ja ei muistaakseni hävinnyt puolivälierissä Bluesia vastaan peliäkään.

  Tuohon faktaan peilaten IFK siis voittaa tänään, Bäckströmin voittoprosentti tältä keväältäkin pudotuspeleissä on täysi 100%.

  EDIT:

  No kyllä siellä yksi tappio siltä keväältä 2006 myös löytyy, noh onhan tuosta edellisestä SM-Liigan pudotuspelitappiosta silti yli 10 vuotta aikaa...
   
 12. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eiköhän Bäckströmin ura ollut siinä. Älytön määrä isoja loukkaantumisia viime ajat ja onhan tuo liike hankalan näköistä.

  Harvemmin varmaan liigassa on näin paskaa joukkuetta välierissä nähty. Joukkue, jonka peli on ollut täyttä kuraa koko kauden. Lisäksi tähän porukkaan hankittu ykkössentteri ei mahdu kokoonpanoon kuten ei myöskään laituri, jolle maksetaan liigan isointa palkkaa. Samalla joukkueen kapteenin liike niin huonoa, että pystyi pelaamaan vain hajapelejä.

  Pelisysteemi ja ison roolin pelaajat kun ovat noin paskoja niin olisi ansaittu jäädä sääleihin, olisi ehkä herättänyt jotain organisaatiossa.


  Onnittelut Tapparalle ansaitusta finaalipaikasta. Teillä sentään on ihan kunnon jääkiekkojoukkue. Jännä nähdä miten finaaleissa käy kun Tapparan vastustajina on pleijareissa ollut äärimmäisen heikot joukkueet, niin yhtäkkiä vastustaja kovenee monta pykälää.

  Moni Tapparan fani on osoittanut sarjan aikana olevansa todella huono voittaja, mutta ehkä se kumpuaa niistä lukuisista katkerista pettymyksistä. Nämä pettymykset tosin tässä leirissä ovat täyttä arkipäivää.
   
 13. Voimalaituri Jäsen

  Spagetti on kovaa, kunnes sen keittää. Kun se jäähtyy, se jähmettyy.

  Tack och adjö!
   
 14. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Onnittelut Tapparalle ja sen kannattajille finaalipaikasta.
   
 15. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Onnea Tapparalle. Selvästi meni sarja teille, ja tällä kertaa HIFK antoi sarjan Tapparalle ihan itse. Karmeat kotipelit ja jäätyminen tänään kolmannen alussa, mutta koko kausi oli tätä ailahtelua, joten ei sikäli yllätys.

  Kunnioitan ja arvostan Tapparaa todella, mutta nyt ei pysty onnea jatkoon toivottamaan, vituttaa ihan liikaa. Toivottavasti saavutatte hopeaa;)

  Nyt jännäämään Rangersia.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Jukka Peltola.

  Kapteeni.
   
 17. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Onnea Tapparalle. Neljä voittoa ja ei jossittelua.
   
 18. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Kiitos Tapparalle sarjasta. Kerta kaikkisen ylivertainen esitys.
   
 19. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  4-1. Ei kai siinä jossiteltavaa jäänyt. Tänään Hifk sai mahdollisuuden mutta ei oikeen natsannut. Tappara käytti omansa aika tylysti. Ehkä se kuvaa tätä sarjaa kokonaisuudessaan.

  Ihmetyttää vaan tämä että vihelletään jos tulee verta tai pelataan kuudella. Esim. tänään toinen erä oli aika karmivaa kun kumpikaan ei tehnyt mitään jääkiekkoon liittyvää. Toivottavasti finaaleissa on kaikinpuolin järkevämpää toimintaa.
   
 20. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Oli jännittävä ja tasainen sarja, kuten ounastelinkin. IFK johti sarjan aikana noin 10 minuutin ajan, mikä jopa riitti yhteen voittoon.

  Lainaus:
  Tulihan sitä vähän seurattua, sillä tavalla Pohjois-Korea-tyyliin. Mun verkkokalvoille IFK on tehnyt enemmän maaleja!
   
 21. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Meni vähän yllättäen näin nopeasti sarja poikki.

  HIFK:lle ja faneille onnittelut aika huikeasta ja yllättävästä taistelusta runkosarjan häsläyksen jälkeen mitalipelihin.
  Mun mielestä Törmäsellekin hatun nosto noin komeasta noususta.

  Seinä vain tuli nyt vastaan mutta niin on monelle muullekkin tullut kun Tapparaa vastaan pelaa.

  Tsemppiä pronssipeliin.
   
 22. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Onnittelut Tapparan finaalipaikasta. VIIDES kerta putkeen. Huh huh.
   
 23. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Kun ei riitä niin ei vaan perkele riitä...

  Saa nähdä joutuuko tänäkin vuonna juomaan kuoharit töissä Tapparan mestaruuden takia. Pahalta näyttää.

  Onnea Tapparalle, ei ollut tänä(kään) vuonna paremmasta epäselvyyttä.
   
 24. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  HIFK teki maalin.
   
 25. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei tästä sarjasta nyt kovin legendaarista tullut. Onnittelut silti voittajille.

  Tappara oli parempi. Se käytti koko sarjassa maalipaikkansa erittäin tehokkaasti ja vastaavasta maalivahti pelasi myös yhdessä puolustuksen kanssa erittäin hyvin. IFK:lle tuli imurointeja ja käsittämättömiä puolustuspään sähläyksiä, joista Tappara armotta rokotti. Tuomareista ja kahvaamisesta en halua jälkikäteen valittaa. Tappara käytti melko sallivan linjan erinomaisesti hyväkseen.

  Kyllä Tappara ihan kaadettavissa olisi ollut eikä heidän pelinsä ollut tässä tai muutamassa näkemässäni Ipa-sarjan matsissa lähellekään niin ylivoimaista mitä runkosarjassa. Mikälie maakuntajengi sieltä HMV-välieräsarjasta toiseksi finaalistiksi tuleekaan, niin pystyy kyllä Tapparan lyömään. Sympatiani on silti Tapparan puolella. Pidetään mestaruudet isoimmissa kaupungeissa.

  Ai niin. Miinuksena Hakametsän kuuluttaja ja DJ. Plussana saman hallin tytöt ja tissit.