Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: Tappara – HIFK

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Virveliä kainaloon, 01.04.2017 klo 21.53.

 1. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Avataan ketju asiallisella Youtube-videolla. https://youtu.be/iMAScgZNm4M

  Noin. Sitten tilastoja:

  1. Dominik Hrachovina 445:43 min, T% 95,94
  6. Kevin Lankinen 518:16 min, T% 91,95

  28.1. IFK-Tappara 1-2
  27.1. Tappara-IFK 5-3
  29.10. Tappara-IFK 1-0
  1.10. IFK-Tappara 2-4

  Ei mulla muuta, voitte alkaa päämäärättömän provoilun.

  E: Se vielä, että melkoinen antikliimaksi sille, kumpi tästä jatkoon menee, mennä pelaamaan finaaleja jotain väritöntä kyläjengiä vastaan.
   
 2. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Asetelma on selvä: selkeänä altavastaajana lähdetään. TPS-sarjassa ei liikaa kyttäilty, mutta nyt saadaan todennäköisesti murtaa träppiä ihan riitävästi. Materiaali ei ole puolustuksen osalta viime kauden veroinen, ja venymistä vaaditaan esim. Kaskelta ja Heiskaselta. Maalivahteja on vaikea verrata, ennakkoon aika tasapäistä on.

  Ilveksen suoritus osoittaa, että Tappara ei ole voittamaton vastus. Toivottavasti valmennusjohto osaa tuoda peliin niitä elementtejä, joilla Ipa omassa sarjassaan onnistui. Toisaalta, kuilun partaalta nouseminen tuskin Tapparan joukkuetta heikensi, ja nyt on käyty läpi se paljon puhuttu iso, joukkuetta kasvattava vastoinkäyminen.

  Vaikeaa, muttei mahdotonta. IFK on edelleen vähän kysymysmerkki, ja onnistuessaan voi Tapparaa horjuttaa. Tämä on nyt otettava mahdollisuutena kaataa liigan pääperkele, ja sen jälkeen IFK:ta ei pysäytä edes Pekka Virta.
   
 3. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Jo pelkästään avausviestin perusteella voi päätellä että hauskaa tulee. No, Finley ajelee avojäällä vuorotellen Haapalat, Kuuselat, Savinaiset ja mitä niitä onkaan. Ehkä Tapolankin. HIFK vie 4-0. Helppo homma!
   
 4. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Kiusaamaan lähdetään altavastaajana. Tätä sarjaa pitää nyt katsoa pari peliä, ennen kuin asetelmat selviää. HIFK löysi itsensä viimeisellä hetkellä, ja vaikka TPS kärsi loukkaantumisista, niin ei se jatkopaikka ihan ilmaiseksi ja vastustajan huonoutta tullut. Puolivälierät ja säälit nosti uskoa uudenkin yllätyksen mahdollisuuteen. Maalivahtipeli on kunnossa ja yksilötaitoa on. Nyt pitää vaan saada homma toimimaan myös trappia vastaan, TPS pelasi ihan eri tavalla.

  Tappara oli kipsissä Ilvestä vastaan, ja jos jatkavat samoin, HIFK:n jatko ei olisi edes yllätys enää. Pahoin pelkään, että kuten HIFK 2011, niin Tappara palaa tasolleen selätettyään puolivälierä/paikallispeikon. Tapolalla jo linja kuumana tuomaripäällikölle?(asiallinen kommentti asiallisen videon jatkeeksi,hymiö tähän)
   
 5. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Lainaus:
  Joo, asiallista kieltä pittää tässä vaiheessa kautta käyttää. Se kuuluu näihin isojen joukkueiden peleihin.
   
 6. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Toivon, että Finley hakee highlight-pommeja, kuten back-to-back -peleissä. Ne satoivat Tapparan laariin, kun mies unohti puolustaa taklausten kustannuksella.

  Saravo laittoi jo vähän av-luukkuja kiinni, katsotaan vertyykö mies viime kevään suoritukseen.
   
 7. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Ei olisi tälle keväälle tarvinnut Tappara-sarjaa. Osoittiko Ilves että Tappara on voitettavissa vai saiko Tappara boostin tiukasta voitosta ja jyrää IFKn samaan malliin miten ollaan tässä jo totuttu?
  Eiköhän hinki nyt pari peliä voita ja kaikki on toki mahdollista, ei Tappara paperilla IFKta taida edellä olla? Pelitapa vaan on täyttä myrkkyä ja tuskaista tulee olemaan. Kahteen ekaan peliin pitää saada vähintään yksi voitto.
   
 8. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tästä otteluparista voittajana selvinnyt nostaa Kanadamaljan ilmaan. Erittäin mielenkiintoisin fiiliksin odotellaan tulevaa sarjaa. Ehkä HIFK fanina voisi jopa sanoa että välierä paikka on lottovoitto, joten välttämättä tippuminen Tapparalle ei välttämättä kirpaisisi edes niinkään paljoa. TPS sarja toki luo uskoa ja periksi ei ikinä anneta.
  Todellisesti altavastaajan asemasta lähdetään ja katsotaan miten laitetaan kampoihin.

  Sanoisin, että murto tapahtuu kahdessa ensimmäisessä pelissä. Se kumpi murron tekee, etenee myös eteenpäin ja niinkuin sanoin, niin tämä on tavallaan jo finaali. En jaksa uskoa, että tämän sarjan selvittäneen jompikumpi syrjäseudun jengeistä pieksee.

  Sanoisin kotiinpäin, 4-2 HIFK:lle
   
 9. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Tappara on onneksi syttynyt näihin HIFK peleihin ja luotto on kova ettei anneta kaverille turhaan voittoja eteen. En kyllä seurannut TPS sarjaa, niin en tiedä onko HIFK parantanut oikeasti peliään selvästi vai oliko TPS vaan kehno. Todennäköisesti tiukat ja kuumat matsit kuitenkin tulee ja niitä nähtäneen 6-7.
   
 10. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Mites tässä sataa Tapparan laariin? ;)

  https://m.youtube.com/watch?v=3N4TTjpxghA

  Linkki youtuubiin ja Joen taklauksiin 27.1
   
 11. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Tulipas masentava vastustaja vastaan. No jos finaaleissa tulis sitte JYP vastaan ni näkis sitä lätkää parhaimmillaan. Keskialueen träppi ja kyttäily täältä tullaan!
   
 12. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Kukaanhan ei tässä kohtaa tiedä, mitä Tapparalta on lupa odottaa. Paraatimarssi mestaruuteen, ns. varma mestaruus, jota palstalla on joidenkin muiden fanien toimesta jo monta kuukautta huudeltu voitaneen kuitenkin unohtaa. Tappara lienee kuitenkin ennakkosuosikki. Hrachovina on ollut muuri ja piti ajoittain Tapparaa pystyssä Ilvestäkin vastaan. Kärkihyökkääjistä Lajunen oli hyvä koko Ilves-sarjan, Savinainen väläytteli, Haapala sai ratkaisupeliin maalihanansa auki. Järvinen ja Repo olivat näkyviä koko sarjan.

  Nopean analyysini mukaan kuitenkin pari seikkaa puoltavat Tapparan ennakkosuosikin asemaa varmasti: 1) Törmänen ei ole Kivi. Eikä edes ihan lähelle. 2) Tapparasta on muodostunut melkoinen mörkö IFK:lle viime vuosina. Ilman tilastoihin tukeutumista muistelisin, että Tappara on hallinnut keskinäisiä melko vahvasti...

  Matka on alkanut ja nyt on aika uudenlaiselle haasteelle. Kentällä tapahtuu jotain ja palstalla jotain. Toiveissa on, että viime kevään viitospeliä seuranneen kaltaista totaalista hermoromahdohdusta ei nähdä palstakirjoittajien keskuudessa. Olisi ihan kiva, jos Jatkoaikakin pysyisi edes etäisesti lukukelpoisena...

  Tiennemme myös jo valmiiksi, että Tapola itkee ja Törmänen itkee. Ehkä tällä(kin) kertaa kaikki itkevät vuorotellen?

  Eiköhän tästä hieno sarja kuitenkin aikaan saada. Joko mennään?
   
 13. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Ai että mää nautin tästä sarjasta ja tästä ketjusta heti alkuun! Eritoten boldattu ja heti aloitusviestistä lähtenyt provoilu lämmitti.

  Tulee tiukka sarja. Jonka Tappara tietysti lopulta kääntää itselleen. Ihan sama monenko jatkoerän ja ottelun jälkeen, mutta kääntää kumminkin.

  Lainaus:
  Ei ei ei... kuuluisat viimeiset sanat. P.S. Voi tulla Stadiin yllätyksenä, mutta Jyväskylä ja Kuopio ovat Suomen mittapuulla suht isoja kaupunkeja eivätkä suinkaan syrjäseudulla.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 22.57
 14. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Koska tämä ketju tulee olemaan puolin ja toisin provoa ja räksytystä, niin palaan ketjuun uudestaan sarjan päätyttyä.
  Sanotaan kuitenkin se, mitä kaikki muutkin stadilaiset ajattelevat: Tämän vastustajan paras puoli on cheerleaderit, niiden takia jaksaa katsella jopa Tappara-matseja.
   
 15. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Linkkaatko myös pätkän, jossa Joe unohtaa esim. Savinaisen maalille yksin n. 3 sekunniksi hakiessaan ns. kolmantena isoa pommia. Siitä Vellu ei tehnyt maalia. Näitä oli back-to-back peleissä muitakin nukahduksia. Hyviä taklauksia, mutta kunhan ei pelaisi itseään pihalle. Kiekolliseen kolmantena ja johonkin jää vapaa vastustajan mies
   
 16. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  No en ole tästä kauhean huolissani. Toki höntyillä ei kannata, kolmannessa puolivälierässä Turussa meni lataus yli ja pommien metsästykseksi, ja tulos oli huono. Finley on kuitenkin profiloitunut varmana oman pään pelaajana ja kovana taklaajana, both. Toki virheitä tulee välillä kaikille.

  Edit: Ei löytynyt kaipaamaasi leikettä, ei oo varmaan tapahtunutkaan ;)
   
 17. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika pessimistinen on olo tästä sarjasta. Yksi asia on nimittäin, jossa IFK ei ole koko 2000-luvulla ollut mitenkään erityisen hyvä. Se on träpin läpi hyökkääminen. Ja tässä sarjassa nähdään Tapparan osalta taas aivan järkyttävän tylsää ja puuduttavaa träppiä. Ilvestä vastaan Tappara pelasi melkein kokonaisia eriä, jossa karvaus ei tullut kertaakaan Ilveksen puolustussinisen yli. Ei oikein nappaisi. Noh toivottavasti IFK onnistuisi keksimään keinon tuon puolustuksen murtamiseen. Annan todennäköisyyden 80% Tapparan jatkoon menolle.
   
 18. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jep, ei varmasti.

  Finley on kelpo pelimies, kunhan keskittyy kiekon pelaamiseen ja taklaukset tulevat siinä ohessa. Jos herra lähtee hakemaan niitä pommeja, niin ei taida hyvä heilua. Niissä kaksoisotteluissa oli mielestäni enemmän rasite kuin vahvuus omilleen. Monessa pelissä taas näin ei ole ollut.
   
 19. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Tähän vahva eri. Törmänen on erittäin hyvä valmentaja, aivan jokaisella mittarilla. Osaa muun muassa muuttaa taktiikkaan kesken pelin hyvällä menestyksellä ja pitkä kokemus valmennuksesta aina mestaruuteen saakka on kovia natsoja kaulassa.

  IFK:n pelaajalistaa kun katsoo niin siellähän vilisee KHL ja maajoukkuemiehiä kärkiketjut täynnä. Puolustuksessa ylistetty Finley, NHL-tason huippupuolustaja. Maalissa kuuma Lankinen.

  Joukkue on pyyhkinyt lattiaa Kärpillä ja Tepsillä.

  Pitemmän huilijakson ja kovemman rosterin johdosta FK on selvä suosikki tässä sarjassa.
   
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, mä luulen, että niissä peleissä HIFK:lta meni myös vähän lataus yli. Viime vuosien poff-historian takia ottelut saivat ehkä ansaitsemaansa isomman merkityksen.
   
 21. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Melko läpihuutojuttu näin etukäteen ajateltuna. Riittää kun tsiigaa Tapparan senttereitä.

  Lajunen:

  + Osaa aloittaa ihan kohtalaisesti

  - Ei osaa tehdä maaleja muualta kuin maalin edestä
  - Pelaa ylivoimaa 2 minuuttia ottelua kohden, pistemäärän jäädessä onnettomaksi

  Järvinen:

  + Osaa syöttää (meinasi unohtua, kiitos @Pascal Lemoix)

  - Ei osaa laukoa
  - Ei osaa aloittaa
  - Ei osaa taklata

  Rauhala:

  - Ei kai osaa laukoa, kun harvemmin laukoo
  - Ei osaa aloittaa (ainakaan pudotuspeleissä)

  Jasu:

  + Osaa aloittaa

  - Ei osaa oikein muuta

  Lasketaanpas kaikki Tappara-senojen maalit puolivälierissä yhteen. 1. Elkins teki yksin 2.

  Ai että tää on helppoa. Me on pojat voitettu tää sarja :)
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 23.40
 22. Pascal Lemoix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Siinä vaiheessa, kun ei tiedetty, tuleeko Tapparaa vastaan Ilves vai IFK, toivoin, ettei IFK:ta. Paljolti Finleyn takia ja toinen sen takia, että IFK:lla on niin paljon kalavelkoja maksettavana. Toisaalta, vaikka tästä nyt Mörkö veisikin Savinaisen tai Haapalan tai molemmat, niin Ilveshän onnistui heidät niin täysin pimentämään, että sama kaikkinensa.

  Tapparan heikkous on hazardoiva pakkikalusto. Luultavasti IFK ei ole ainakaan joka ottelussa niin tiivis ja tasainen kuin Ilves, joten hyökkäyspää tuottanee maaleja. Maalivahdista on tässä vaiheessa vähiten huolta, koska maalivahteja Finley ei ole vielä ajellut ja muutenkin on mennyt hyvin, kunhan ei jouduta enää Lassilaa kokeilemaan.

  Saisi olla finaalikin jo.

  --

  Red Label: Järvinen osaa kuitenkin syöttää, että jotain toivoa meilläkin.
   
 23. Löysä66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Windy Cityn Inkkarit
  Lainaus:
  Kaikki mikä on kehä kolmosen ulkopuolella on böndeä. HIFK kaataa loputkin heinänpaalaajat, ensin porkkanabökat 4-2 ja finaali 4-1. Erästä myös böndeltä kotoisin olevaa Sir. Penaa lainaten: VITTU, MEITÄ EI HUIMAA!!
   
 24. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Onnittelut Tapparalle finaalipaikasta. Pyrin välttämään kiekkoa seuraavan reilun viikon (en pysty kuitenkaan) ja palaamaan asiaan sitten pronssipelissä.
   
 25. August Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Asenne on ainakin kohdallaan,hienoa! Katsotaan,voiko maalaiset haastaa helsinkiläisiä keväällä, toivotaan näin..