Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: SaPKo – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tonnikala, 25.03.2017 klo 14.45.

 1. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Tänään on aprillipäivä. Päivän tulokset saattavat siten olla mitä tahansa. Siihen luottaen.
   
 2. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Tänään jatkuu saaga kohti finaalia ja kannua. SaPKo laittoi eilen avauserässä tarvittavan statementin ottelun voittoon. EU paransi eilen peliään ottelun loppua kohden, mutta mielestäni siinä oli enemmän SaPKolla vaikutusta kuin 'eulla. Forsström onneksi ei loukannut ilmeisesti itseään pahemmin, mutta olen nähnyt tilanteita joissa aivotärähdyksen oireet ovat tulleet jopa parin pelin viiveellä. EUn kannalta sarja näyttää tässä vaiheessa paljon isommalta vuorelta kiivettäväksi kuin keskiviikkona n klo 18.30, kun SaPKo on saanut YVn siedettävälle tasolle ja Tanuskin vihdoin osui maalikehikon sisälle.

  Illalla saatetaan Talvisalossa nähdä loppuunmyyty halli, jos tulkintani osui oikeaan, että seisomakatsomoon ei ole enää lippuja myynnissä sen tarkoittaessa loppuunmyytyä katsomoa. Eli odotetaan sitä n 2 700 henkilöä halliin vai mitä se kapasiteetti nykyään onkaan.
   
 3. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Lainaus:
  Hienoa, että Talvisalo täyttyy vaikka 1000-1500 lippua onkin ostettu Mertalan Nesteen tai jonkun kunnallisvaaliehdokkaan toimesta. Pääasia että porukkaa on ja että kiekkokaupungin väki näkee lähihistorian kaikkien aikojen parhaan savonlinnalaisjoukkueen ennen kauden jälkeen tapahtuvia Liigasiirtoja. Saa silti nähdä pitääkö Espoon reilun 20 hengen faniporukka hallin hallussaan, kuten ensimmäisessä ottelussa.
   
 4. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Tänään jatketaan siitä mihin eilen jäätiin, Hakalista tuulee!!
   
 5. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Kyllähän tuo joukkueen nimen väärinkirjoitus ärsyttää. Espoossakin tähän on totuttu, nimittäin jostain syystä Espoo Blues taipui ns. laadukkaissakin uutismedioissa muotoon Espoon Blues. Jostain syystä Espoo United osataan kirjoittaa oikein. Fanseatin selostaja käyttää termiä "Espoo". Näemmä se on nyt vakiintumassa käyttöön, kun sitä on vuosia katsomoissa hoilattu. Moni on kyllä aikojen saatossa ihmetellyt että eihän Espoo ole joukkueen nimi, olette hölmöjä kun tuota huudatte. Mielenkiintoinen nyanssi, että sama kannatushuuto oli Bluesilla ja on nyt Unitedilla. Keskustelua tästä voi jatkaa tarkoin valitussa toisessa ketjussa.
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Oma seurani SaiPa kirjoitetaan usein ilman isoa p:tä ja itse sorrun ihan samaan. Ajattelen asian niin, että Syyrian poikia ei varmaan oikeinkirjoitus purista, kun vieressä aukeaa päänkuorta. Pieni murhe isossa kuvassa.
  Asiaan: kaksi minuuttia kahden miehen yv, siinä oli paikka laittaa kaksi maalia ja ratkaista. Tai vaihtoehtoisesti ei yhtään, heti perään omiin ja selkäranka poikki. Tuli yksi ja perään tasoitus, joten peli on auki. Usko on kova siihen, että ennen jatkoeriä kotijoukkue hoitaa. Eikä sekään mikään salaisuus ole, ketä meillä Hakalissa ratkaisijaksi toivotaan:)
   
 7. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Hyvin huomaa kyllä eron liigan ja Mestiksen veskareiden välillä kun katsoo Tirrosen peluuta. Paljon pitää parantaa jos haluaa liigassakin joskus pelata.
   
 8. Linnankundi Jäsen

  Lämsän kausi ohi, menee kiireisenä leikkaukseen Turkuun. Jo toinen keskushyökkääjä, jolta kausi loppuu kesken. Lisäksi Forsström tuntuu ottavan osumaa joka pelissä, miten pitkää pysynee pelikuntoisena. Tänään toimiva ylivoima toi voiton. Muuten United oli niskan päällä pelissä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2017 klo 19.54
 9. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ja tulee ottamaan myös jatkossa kun painaa menemään pää alhaalla laidan vieressä. Samalla lailla veti jo Bluesin junnuissa.
   
 10. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Taitaa ottaa koville tuo ero kiekkohuumassa kaupunkien välillä. Espoossa on n. kahdeksan kertaa enemmän populaa kuin Savonlinnassa, mutta silti Savonlinnassa tänään 600 katsojaa enemmän. Se on ihan sama, jos teillä on muutama bongorummun paukuttaja vierasreissulla "ottamassa hallia haltuun". Saa tulla jatkossakin.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Minkähänlaisessa tilanteessa se Lämsän käsi meni rikki. Oli poika mukana ja pillimehu hetki niin meni ohi? Joku taklaus vai kaatuiko käden päälle?

  Mitä mieltä muut tämän päivän tuomaroinnista? Minusta se oli yhden erän aika hyvää, mutta sitten tapahtui jotain merkillistä ja piti odottaa kiekon vippaamista katsomoon, että pilli seuraavan kerran soi. Totaalinen linjamuutos ensimmäisellä erätauolla.

  Muuten tänään oli orastavasti jo playoffpeliä, taklauksia ja vääntöä. EU oli ehdottomasti parempi kuin kahdessa edellisessä ja antoi tänään SaPKolle painetta syvään eikä antanut kotijoukkueelle aikaa kuten kahdessa ensimmäisessä pelissä.
  SaPKo sattuu kuitenkin tällä hetkellä olemaan vähintään tuon yhden kentällisen verran parempi. Tanus 1+2, Lepaus 1+1 ja Forsström 1+1

  Jokohan menee maanantaina poikki. Espoossa taitaa olla vähän isompi jää ja se kuitenkin ilmeisesti on SaPKon etu.
   
 12. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Sapko o vaan parempi. Minä olensitä mieltä, että Summanen ei saanut kenkää Unitedistä, koska espoo halutaan voittaa nestaruus ja sitä kautta nostaa Ligaan.
   
 13. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Lainaus:
  Okei. Avataas nyt vähän. Tätä ei todellakaan tarkoitettu kritiikkinä. Olen elämässäni nähnyt aika monta kymmentä SaPKon kotipeliä 1-2.divarissa, viettänyt varhaislapsuuden käytännössä Talvisalon hallissa ja ollut lähellä seuraa koko ikäni. Sen takia voin sanoa, että Savonlinna on siinä mielessä outo paikkakunta, ettei siellä juuri huutamalla joukkuetta kannusteta. Sen takia vierasfanien on helppo ottaa halli haltuun.

  Mitä tulee Espoon yleisömäärään niin täytyy muistaa, että joukkkue on perustettu alle vuosi sitten eikä Bluesin fanikulttuurista ole juuri mitään enää jäljellä. Identiteetin rakentaminen vie aikansa ja samoin yleisömäärän kasvu. Itse sarjasta sen verran, että eiköhän SaPKo finaaliin etene ja kolmen pelin perusteella täysin ansaitusti. Täytyy vaan toivoa, ettei loukkaantumiset vaikuta liikaa mestaruustaistelussa.
   
 14. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Omat pojat projektin ensimmäinen vuosi. Ei sillä minnekään mestaruuksiin mennä muukalaislegioonaa vastaan pelattaessa.
  Mitalipelit on jo itsensä ylittämistä tuolla porukalla.
   
 15. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Oli myös oma koutsi...
  Omista pojista 14 oli A-juniori ikäisiä joka on lähes puolet joukkueen pelaajamäärästä.
   
 16. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Rummunpärinän tai chantien hoilaamisen puutteista huolimatta Talvisalon tunnelmassa on sitä jotain. Porukka on siellä todellakin peliä katsomassa eikä verkostoitumassa krakat kireällä.

  Lainaus:
  Tuosta isot peukut että omilla pelaavat. Siinäkin mielessä vielä oudompaa ettei oman kylän pojille lämmetä tuon enempää. Tämä muukalaislegioonamalli taitaa kuitenkin olla hyvin yleinen tapa vähän joka seurassa koota joukkue. Ja kyllä tuolla SaPKossa myös omia kasvatteja on mukana ja valmennusosasto täysin paikallinen.

  Ja jos taas vertaillaan joukkueiden hintalappuja niin... aika fiksusti on SaPKo joukkonsa koonnut ja siihen verrattuna pitäähän EU:nkin mitalipeleissä olla mukana.
   
 17. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  En ole Unitedille syttynyt, mutta kyllähän joukkueet sai koota pelaajansa ihan eri tilanteessa: toinen siinä vaiheessa kun suuri osa liiga/mestis-pelaajista oli jo tehnyt sopimuksensa ja toinen kaikessa rauhassa edellisen kauden aikana. Ihan luonnollista, että kun tarjonta on pientä ja kysyntä suurta, niin ei siinä taloudellisesti ideaalia joukkuetta koota ja samaan aikaan Hirson, pelaajan joka oli merkittävä osa uskottavuuden palauttamista, koko kauden mittainen loukkaantuminen oli iso menetys.

  Jottei mennä ihan aiheen ulkopuolelle, niin sarjasta sen verran, että ei EU:lla taida olla mitään saumaa, kun joutuvat pelaamaan ilman kahta merkittävintä toimijaansa: Summasta ja Hirsoa. Hirvosen komennossa seura oli putoamassa ja Summasen johdossa kuntopuntarin kärkeä, joten Raivon merkitys on varsin helposti nähtävissä, mutta sekoaminen vei miehen sitten pois penkiltä. Valitettavasti Hirvosella ei taida, ainakaan päävalmentajana, olla mitään annettavaa joukkueelle. Hirsoa seura olisi taas kaivannut koko kauden, mutta etenkin pudotuspeleissä miehen auktoriteetille, kapteeniudelle ja osaamiselle olisi ollut aika paljon käyttöä.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Älkää unohtanko sitä Martikaista. En ihan hetkeen unohda millaisen rosterin se sai Savonlinnassa floppaamaan. Entä jos se onkin Saku jonka suu on kiinni kun Raivo on penkillä myös. Kun Raivo puuttuu niin Saku puhuu myös.
  Kaikki kunnia Summasen Ramille, mutta ei sekään olisi saanut tätä alkusarjaa tuloksellisesti muuttumaan. ¨

  SaPKolla on aika paska mäihä kun ensin putos Monto ja nyt Lämsä. Pulliakin kaipaisi kun parantaisi joukkueen hyökkäyspeliä aika pelin avaamisellaan aika merkittävästi. Ainahan näitä tippuu keväisin, ei sille mitään voi. Nyt ei enää ole kuitenkaan kuin Kassu Piitulainen reservissä, eli ts. niin pitkään kun Pulli on poissa niin joukkueessa ei ole enää yhtään ainutta reservipelaajaa. Toivotaan, että loput miehet pysyvät kunnossa sillä niistäkin saa iskukykyisen joukkueen.

  Nyt tuntuu, että sarja lyödään poikki heti maanantaina, KeuPa-sarjassa juuri nelospeli oli se helpoimman näköinen ottelu.
  Suhtaudun tilanteeseen kuitenkin, kuten ennenkin. Sarja katkeaa vasta neljännen voiton kohdalla, ei yhtään aiemmin. Siihen saakka jatkoonmenijä on avoin.
   
 19. Vanhaukko Jäsen

  Lainaus:
  Tunnelma on jäätävä tai sitten hyssyttelevä, voi valita. Keuruulla 500 henkeä pitää enemmän ääntä kuin 2300 Savonlinnalaista vai oliko se Hakalilaista. Verkostoitujatkin voit etsiä muualta kuin Espoon nykyisen edutusjoukkueen katsojista.
  Rumpalijoukkueen puolesta kiitän hienosta palautteesta kotijoukkueen kannustajilta ja valitan että pauke ja huutelu oli nähtävästi epämiellyttävä kokemus joillekin nuorille katsojille. Peltorit vaan korville kun lapsia viedään urheilutapahtumiin.
  PS. Se rumpu on huonokuntoinen virveli eikä bongo.
   
 20. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Paikalla olleet savonlinnalaiset voinevat antaa omat kommenttinsa eilisen pelin fiiliksestä. Ainakin Fanseatin perusteella tunnelma oli kohdillaan ja pelaajat ja valmennus sitä ainakin kehuivat. Kun ei Espoossa ole paljon kehumista kiekkohuuman suhteen niin aletaan sitten etsiä vikoja vastustajista. On teillä kova työ saada homma siellä jaloilleen ja liigakelpoiseksi ensi kauden aikana. Tsemppiä sille. Elinvoimainen mestisjoukkue Espoosta olisi hyvää mainosta tälle sarjalle. Edes sen ensi kauden ajan.

  No mitä tulee ottelusarjaan, niin Unitedilta eilinen oli myrskyvaroitus sille, että ei tästä pässit niin vaan finaaleihin marssi, vaikka veitsi kurkulla EU nyt onkin. Ja nousihan Vantaakin viime keväänä Jukureita vastaan 0-3:sta vielä tasoihin. Se mikä taas SaPKon voittoa puoltaisi seuraavassa pelissä on Metro-areenan isompi kaukalo jossa SaPKo tuntui viihtyvän. Vai liekö se toka pelin eka erän lepsuilu vain kierojen Hirvonen & Martikainen ovela juoni?
   
 21. Vanhaukko Jäsen

  Nimenomaan paikalla olleet Savonlinnalaiset valittelivat hallin hiljaisuutta yli 2300 katsojan ollessa paikalla. Epäilivät samalla koko jääkiekkokulttuurin tilaa Savonlinnassa.

  Noin kieroja eivät voi Hirvonen & Martikainen olla. Siihen vaaditaan savolaisuutta. Toisaalta Hirvonen on kyllä syntynyt Varkaudessa
   
 22. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Ajattelin lähinnä jonkun muun kertomana mielipiteitä tunnelmasta kuin espoolaisittain väritettynä. Tuolla perusteella esim. Keuruulla ei pitäisi olla mitään hätää tulevaisuuden suhteen vaikka valmentajan kommentit ehkä muuta kertoivat. Savonlinnassa taas eletään parasta kiekkokevättä 22 vuoteen, joten ei voi valittaa.

  Vertaisin Imatraa ja Savonlinnaa toisiinsa. Ei lauluryhmiä mutta kiekko kiinnostaa.

  Hirvonen sukunimenä kuulostikin epäilyttävän savolaiselta.
   
 23. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Tuosta Forsströmistä.
  Aika erikoista että kun ko pelaaja hoiperteli Espoossa jäältä ja pelistä pois niin kumminkin pelasi seuraavassa pelissä.
  Eikös lääkärit yleensä laita pelaajan lepoon jos pelaaja joutuu lopettamaan pelin päähän kohdistuneen iskun takia ?
  Aika isoa vastuuta Sapkon lääkärit ottavat tai sitten kyseessä oli Espoossa erittäin hyvä näyttelijän suoritus (=kalastelu).
   
 24. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Aikanaan Juha Jokiharju "kuoli" joka toisessa Jokereiden matsissa. Aluksi aina puoli joukkueellista ryntäsi huolestuneena paikalle, vähän myöhemmin ei enää kukaan narreista vaivautunut auttamaan. Ihmettelin jo matsissa, mikseivät SaKPo:n pelaajat yhtään kiinnostuneet Forsstömin tilanteesta. Nyt mulla on vahva arvaus syystä.
   
 25. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ihan kiusallaan ja vittumaisuuttaan ykkössentteri näytteli ja lällätteli kopissa kaksi erää playoff välieräss eikä halunnut pelata. Itse ainakin olen ihan tyytyväinen, että yksikään pelaaja ei loukkaannu taklaustilanteessa pahemmin ja vältytään päävammoilta, mutta vastustajan kunnioitus ei ilmeisesti ole kaikkialla samanlaista.