Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: SaPKo – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tonnikala, 25.03.2017 klo 14.45.

 1. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  En ollut nähnyt SaPKon (huom. oikeinkirjoitus) pelejä tällä kaudella. Vakuuttavaa jälkeä. Onnittelut ja menestystä mestaruusjahtiin.

  Niin kuin Jatkoajan raportissakin todettiin, EU:n peli muistutti näissä neljässä pelissä alkukautta. Huolimattomuutta ja kurittomuutta. Lopussa junnut olivat parhaita.

  Kiekko-Espoo ja Blues taisivat hävitä kaikki historiansa pronssiottelut, jos en aivan erehdy. Toivottavasti EU aloittaisi tässä suhteessa paremmin.
   
 2. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Sapko oli selvästi parempi ja ansaittu voitto. Muutenkin siellä tuntuisi pelaavan aika monta liigatason äijää. Toivon että Sapko voittaa mestiksen, hakee liigapaikkaa, ei saa sitä ja haastaa liigan oikeuteen kilpailun rajoittamisesta tms. jonka jälkeen oikeus voittaa ja urheilullisuus palaa jääkiekkoon.
   
 3. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Ansaitut lukemat SaPKolle. Hyvin on paketti kestänyt koko kauden. Tanus oli tiedossa ennen tämän sarjan seuraamista, mutta Lepaus taitaa olla se potentiaalisin liigapelaajaksi. Todella hienoa peliä häneltä!
   
 4. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Aivan loistava sarja SaPKolta. Tarvittavat maalit alkuun ja loppupeli todella kypsää pelin kontrollointia ja vastustajan pitäminen poissa maalinteosta. Ja tarvittaessa löytyi aina lisävaihde jos kaveri pääsi lähelle. Yrjölältä eilen loistopeli. Taitaa olla SaPKolla positiivinen ongelma ensi kauden maalivahteja valitessa. Toivonen jo kiinnitetty ja toinen lienee Aho tai Yrjölä.

  4-0 lukemista huolimatta Espoo antoi hyvän vastuksen ja veikkaan että ensi kaudella EU tulee olemaan todella kova joukkue ja Tirronen sarjan paras veskari.

  Kiitos SaPKo, kiitos Espoo! Ensi viikolla finaaleja Talvisalossa... Maistuu!!
   
 5. Väärä vaihto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
  Kieltämättä uskomattoman hieno suoritus SaPKolta. Puolivälierät ja välierät puhtaasti 4-0 ja valmistautumaan finaaleihin. Kuka olisi uskonut, että sarjat menee näin puhtaasti poikki?

  Ennen välieräsarjan alkua odotuksissa oli tiukka, jopa seitsemänteen peliin menevä sarja, mutta toisin kävi. Espoolla oli peleissä omat etsikkoaikansa, mutta tarvittavat maalit jäi uupumaan. Oliko Summasen puuttumisella kuitenkin iso vaikutus joukkueeseen otteluiden aikana. Jotenkin näytti, että se viimeinen puristus ja otteluiden väkisin kääntäminen ja uupumaan.

  Hienoa aloittaa finaalit kotona ensi viikolla. On tätä menestystä odoteltu.

  Kiitos Espoolle rehdistä ja hyvästä sarjasta.
   
 6. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Onnittelut SaPKolle! Ehdottomasti ansaittu finaalipaikka.
   
 7. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  No joo, totta tuokin. Kyllähän Summanen sai kuitenkin, EU:n nousuun runkosarjassa ja varmasti olisi tässäkin sarjassa saanut enemmän iskua joukkueen tekemiseen. Ehkä tässä näkyi parhaiten se, miten valmennuksen asenne, vaikuttaa joukkueen tekemiseen. Toki, en juurikaan seurannut tätä sarjaa, mutta uskon kuitenkin, että jokseenkin asia meni noin.
   
 8. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  En usko, että Summasen puuttuminen kauheasti vaikutti tähän sarjaan. Eiköhän valmentajat suurimman lisän anna kauden kuluessa. Peleissä kuitenkin pelaajat ovat jäällä, eivätkä valmentajat.

  Toki valmentajat voivat tietynlaista henkistä buustia saada aikaan pelin aikana, mutta pitkässä sarjassa ratkaisee tekemisen laatu ja rutiini. SaPKo oli näillä mittareilla kyllä ylivoimainen.

  Mielestäni myös Hirvonen kehittyi vuodenaikana Summasen aikana varsinkin. Mielestäni turha pistää SaPKolle häviämistä Hirvosen piikkiin.
   
 9. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Onnittelut SaPKolle suvereenista voitosta. Parempi voitti ja veikkaan, että Savonlinnassa juhlitaan tänä vuonna Mestis-mestaruutta.

  Minulle kävi vähän samalla tavalla kuin EU:lle. En oikein ehtinyt mukaan ennen kuin koko sarja oli loppu. En nähnyt yhtäkään ottelua, joten niitä on turha kommentoida sen enempää. Tilastomielessä tulee ensimmäisenä mieleen, että pudotuspeleissä oli kaksi erää, jolloin päästettiin viisi maalia. Melkoista ailahtelua on siis ollut.

  Pronssiottelu on normaalisti täysin turha ja itselleni yhdentekevä ottelu. Nyt on kuitenkin EU:n ensimmäinen kausi, joten olisihan se hienoa päättää mitaliin.
   
 10. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Miten?
   
 11. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  No, nyt veikkaus sattui aika hyvin. Oli "hauska kommentti", kun en kauheasti aiemmin ole "värilaseilla kirjoitellut"! Päinvastoin jopa välillä ja aiemmilla kausilla varsinkin aika kriittisestikin (mm. paikallislehteen)! En edes ole niinkään "Fani"..Koti- ja kasvattiseura on aina suosikki, mutta varsinainen fani on vielä mielestäni eri asia! Kannattaja, tms..??! Lisäksi olen sitä mieltä, että Hermes olisi ollut vaikeampi SaPKo:lle ja vienyt ottelusarjasta kotivoitoillaan ainakin kaksi peliä!

  Ihan perustaen Kokkolan olevan vaikea paikka SaPKo:lle, Hermes oli hiukan kokeneempi ja pelit tasaisia runkosarjassa myös täällä! Nyt Hermes kaatui maalivahtipeliin ja kävi näin. EU oli hyvä joukkue, tasaisia pelejä, mutta SaPKo käänsi ne tiukat hetket juuri, kuten aavistelin. Ensimmäisessä ottelussa EU:lla oli mahdollisuus horjuttaa SaPKo:a ja sen voittamalla olisi sarja pidentynyt ehkä enemmänkin, kuin yhden ottelun.

  Samoin, pidän Vantaata sopivampana, kuin TUTO:a. Ainoastaan peliä ajatellen, ei välimatkoja, fanien liikkuvuutta, tms! Joukkueena kokenut TUTO olisi vaikeampi ja fyysisesti SaPKo:a vahvempi! Alun perin olin varma, että SaPKo ja TUTO kohtaavat Finaaleissa, mutta tuo Vantaan kolmen ottelun johto tuskin enää sulaa..?!

  Runkosarjan kohtaamistenkin perusteella Vantaa sopii paremmin. Vaikka kuinka Play Off:t ovat eri pelejä, mutta itse annan runkosarjalle aika paljon merkitystä. Nytkin jatkossa on Liigan puolelta 1.-9. ja 3.-4. S-Sarjan kaksi parasta runkosarjasta eteni aina Mestiskarsintoihin saakka ja Mestiksen kärkikolmikosta löytyvät Finalistit!

  Nyt oli kaksi samantyylistä, nuorta ja hyvin liikkuvaa joukkuetta vastakkain. EU:n pelityyli sopii SaPKo:lle ja tämän vuoksi veikkasin ottelusarjan menevän nopeasti poikki! Ensimmäisen pelin EU olisi voinut kääntää ja siinä heillä oli todellinen mahdollisuus horjuttaa SaPKo:a. Sitten toinen olikin vapautuneen ja itseluottamusta täynnä olevan joukkueen näytös! Kolmas oli EU:lta paras peli ja siinä nämä jo ennen ottelusarjaa mainitut pienet asiat käänsivät pelin SaPKo:lle.

  Ylivoima parantui KeuPa-sarjasta, Tanus sai maalitilin auki ja maalivahtipeli oli totutun varmaa! Kaikki neljä ketjua pystyi ratkaisuihin ja heikkoja lenkkejä ei edes tarvitse etsiä! SaPKo:n pelatessa omalla rutiinitasollaan ja yv:n toimiessa joukkue on erittäin vahva Finaaleissakin. Oikeastaan "huoleni" on ainoastaan tuolla loukkaantumispuolella! Jos Forsström ja Hämäläinen ovat täydessä pelikunnossa, uskon SaPKo:n olevan erittäin lähellä mestaruutta! Pulli vielä puolustukseen ja ei nyt mitään loukkaantumissumaa, niin hyvältä näyttää! Tuollaista itseluottamusta omaavaa joukkuetta on vaikea pysäyttää!

  Walli olisi käytettävissä, mutta alla oma A-Nuorten Finaalisarjan pettymys. Itse en muutenkaan usko SaPKo:n lähtevän enää Finaaleihin täydentämään joukkuetta, vaan nyt mennään kausi loppuun näillä! Paalanen pystyy tarvittaessa pelaamaan puolustajana ja hyvin. Piitulainen on täyttänyt paikkansa tarvittaessa ja Forsström näyttäisi selvinneen säikähdyksellä. Hämäläinen kuntoutuu Räsäsen puheiden mukaan, joten joukkue on valmis viimeiseen rutistukseen!

  Lippuja on mennyt hyvin ainakin istumapaikkojen osalta! Näinkö nähdään loppuunmyyty Mediatiliareena viimeistään lauantain kotiottelussa?! Onhan tämä upeaa kotikaupungissa! Hienosti on Savonlinna herännyt mukaan SaPKo:n menestykseen ja hallillahan on ollut "hyvä meininki"! Ei vastaavaa ole ollut sitten vuoden 1995..!
   
 12. Vanhaukko Jäsen

  Lainaus:
  Erinomainen kysymys eli siis miten?
   
 13. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  No ainakin siten, että peli ei mennyt läheskään niib sekavaksi, mitä se oli alkukaudesta kun Summanen pääsi kesälomalle. Hire myös kommunikoi loppukaudesta enemmän niin penkin kuin tuomareiden kanssa ja reagoi pelitapahtumiin enemmän, kun alkukaudesta tönötti hiljaisen oloisena eikä oikeen reagoinut mihinkään.

  Onhan se mahdollista, että Summasen valmennuskokemuksesta on ollut myös Hirelle hyötyä, koska on päässyt näkemään sen vaatimustason ja tekemisen tason mitä menestyvältä valmentajalta vaaditaan. Kaikki tämä on spekulatiivista toki, mutta mielestäni olisi koomista kuvitella, että Summasen opit olisivat vaikuttaneet vain pelaajiin ja että Hire sekä muut valmentajat olisivat vain tönöttäneet siellä tumput suorana kun Raimo valmentaa...
   
 14. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Olisi kuvitellut, että Marjamäen ja Ahon aisaparina toimiminen olisi vaikuttanut Hireen myös jo taannoin, mutta ehkä opit alkoivat menemään perille vasta Raivon alaisuudessa.
   
 15. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Raimon alaisuudessa Hiren hommaksi jäi pressin hoito. Ei vaan riitä.