Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: SaPKo – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tonnikala, 25.03.2017 klo 14.45.

 1. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  sorza: Et ymmärtänyt pointtia. Kun lähti kesken pelin pois päähän kohdistuneen iskun takia niin miten pystyi pelaamaan seur pelissä ?
  Lääkärit ei yleensä anna tähän lupaa.
  Ei tässä kukaan toivo kenenkään loukkaantuvan.

  Joko Sapkon lääkäri tekivät puoli-rikollisen päätöksen antaessaan luvan tai sitten ei ollut mitään vammaa vaikka kaatuilu jäältä poistuessa siten antoi ymmärtää.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2017 klo 12.36
 2. Hyman Roth Jäsen

  Ei mitään käryä savonlinnalaisesta kiekkoyleisöstä, mutta kyllä ainakin itte voin ja ihan jopa mielellään kattoa peliä ilman mitään chanttaavia jonneja, sambaryhmiä tai muitakaan ultraurpoja oikeinkannattamisineen.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Olenpa nähnyt Savonlinnassa sellaisenkin ihmeen, että silloinen pakki Suhonen sai kevättalven pelissä päähän kohdistuneen taklauksen, keräili kamppeita ja ajatuksia pari minuuttia ennenkuin pystyi siirtymään vaihtoaitioon. Palasi peliin muutaman minuutin huilin jälkeen ja taisi tehdä maalinkin. Vierasjoukkueen asiantuntijat tiesivät Suhosen näytelleen. Suhonen veti näyttelemisen niin pitkälle, ettei pelannut enää sen pelin jälkeen sillä kaudella ja taisi olla pientä epävarmuutta seuraavan kauden alussakin pelikunnosta.
  Aina ei kolaus päähän tarkoita pitkäaikaisempaa vaivaa, vaan siitä selviää kohtuullisen vähällä vaikka hetken pahalta tuntuu.
  Tuosta kannustuksesta olen vähän samaa mieltä kuin Hyman Roth, pelitilanteen mukana eläminen ja spontaani kannustus on itsestäni ihan hienoa kuultavaa, mutta laulut ja chantit on melkolailla päälleliimattua. Espoossa yleisö lähti hyvin kannustamaan ainakin yhdessä Hermes-pelissä, sellainen kuulosti hyvältä telkkarinkin välityksellä. Savonlinnassa yleisön reaktiot ovat yleensä melko laimeita, mutta uskoisin pelin seuraamisen olevan hyvinkin intensiivistä.
  Eilisessä pelissä näkyi jonkin verran se, että matkustaminen yötä myöten kotiotteluun vei parhaimman terävyyden. Toisaalta EU pelasi parhaan pelinsä tässä sarjassa Mikään ei ole vielä täysin selvää, vaikkakin EU:n noustavan vuoren jyrkkyys kasvoi erittäin haastavaksi.
   
 4. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Forsström ei pysynyt pystyssä omin jaloin... nykyisen ohjeistuksen mukaan tällaisesta tapauksesta tulee automaattisesti huilia. Isolla riskillä mennään.
  Esim Espoon Kaijonmaa saa tällin päähän Hermes pelissä ja käveli muina miehinä pois pelistä. Huilasi 3 peliä. Iso peukku tästä Espoolle ettei näiden asioiden kanssa leikitä.
  Kaikkea hyvää Forsströmille.
   
 5. Vanhaukko Jäsen

  Jos tilanne on että Lainaus:
  ei valittamisen syytä olekaan. Älä ota kommenttejani henkilökohtaisuuksina vaan minun mielipiteinäni. Ex-presidenttimme Manu sanoi joskus sinne päin että välillä pitää provosoida mutta ei provosoitua.
   
 6. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Kerrotko lisää tästä SaKPosta? Missä sarjassa tälläinen joukkue pelaa? Oletko yrittänyt tehdä jotain orastavalle lukihäiriöllesi? Heitäppä vahva arvaus?
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tuo Savonlinnan pelitunnelma on aika ainutlaatuista. Mutta, se kuuluu Talvisaloon. Kiinnostusta jääkiekkoon ei mitata parhailla runoilla. Minä suorastaan vihaan noita lallatuksia ja jollotuksia mutta kaipaisin kyllä Talvisaloonkin enemmän ihan vaikka käsien hakkaamista. Olen nähnyt Sochissa olympiakiekkoa ja Torontossa World Cuppia sekä junnujen kotikisoja ja lukemattoman määrän muita jääkiekko-otteluita joissa on ollut mahtava tunnelma ilman rumpuja ja jodlauksia.
  Vituttaa myös kun fanit nostavat itsensä jalustalle. Minulle kun lätkässä se kikkelinmittailu tapahtuu kaukalossa urheilijoiden toimesta. Eivät katsojat kilpaile keskenään mistään. Jääkiekkoa voi seurata tunteella ilman meuhkaamistakin ja väitän jopa että moni hiljaa oleva seuraa sitä suuremmalla tunteella kun suurisuiset kannattajat. En ainakaan näe että joku selin jäälle päin oleva pystyy koskaan olemaan itse pelistä kiinnostuneempi kuin minä.

  On tästäkin huolimatta helvetin hienoa, että espoolaisia on Savonlinnassa näkynyt. Toivotan kaikki tervetulleeksi jatkossakin jos sarja maanantailta venyy.

  Annetaan siis joukkueiden mitellä tasostaan ja katsotaan me vaan, kukin tavallaan.

  Ja tiedoksi, Hakali ei ole Savonlinnassa, joten ei ehkä ihan 2300 hakalilaista tulla koskaan saamaan kerralla Talvisaloon.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Tähän on kuitenkin pakko vielä takertua kun kyseessä on niin yksinkertainen ja jopa typerä kysymys. 1. osuu päähän, 2. koskee 3. menee koppiin. 4. pelin jälkeen/seuraavana päivänä tutkitaan eikä löydetä viitteitä aivotärähdyksestä 5. pelaa seuraavassa pelissä. Kohtaa 3 kutsutaan varotoimeksi tai varotoimenpiteeksi. Siellä penkillä ei kuitenkaan lääkärillä ole erityisen mittavaa tutkimuskalustoa eivätkä aivotärähdyksen oireet välttämättä ilmene heti. Peliä ei välttämättä käskenyt keskeyttämään lääkäri, sen päätöksen voi tehdä pelaaja itsekin tai valmentaja.
  Ja usko huviksesi, ei SaPKollakaan ole edes jäähyn toivossa varaa laittaa Foppaa koppiin istumaan. Jos et ole sattunut huomaamaan niin johtaa tällä hetkellä joukkueen tärkeintä ketjua ja pelaa 1. YV:ssä.
  Että näin...
   
 9. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Murkula. Jos pelaaja jonka jalat vetävät setsuuria taklauksen jälkeen... niin kyllä silloin vastuu on lääkärillä ettei ko pelaaja pelaa vähään aikaan. Sen takia ne ovat siellä. Ei pelaaja ole se joka päättää.
  Lääkärillä on vastuu.
  Tässä ko tapauksessa Sapkon lääkäri on toiminut varsin poikkeuksellisesti ja vastuuttomasti. Vastaavia tapauksia ja lievempiä on ollut kauden aikana paljon ja aina pelaaja huilaa.

  Ehkä teillä mennään menestys edellä terveyden kustannuksella.
   
 10. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  No, tänään nähdään, oliko "värilasit", vaan olisiko Hermes vain ollut kovempi vastustaja..?!
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Sanotko nyt ihan pokkana, että pelaaja ei saa aitiossa sanoa, että en pelaa enää tänään? Tai, että valmentaja sanoo, viisaampi kun et pelaa tänään.
  Oletko oka lääkäri kun tiedät noin pontevasti ottaa kantaa lääkärin vastuuseen ja siihen miten räikesti sitä nyt on laiminlyöty.
   
 12. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Tottakai pelaajakin voi sanoa ettei pysty pelaamaan mutta yleensä se menee toisinpäin. Lääkäri toteaa ettei pelaajan kannata riskeeraa terveyttään vaikka pelaaja adrenaliini höyryissä niin haluaisikin.
  Olen aika varma että päähän kohdistuneissa iskuissa asia on ohjeistettu mm suomen jääkiekkolääkärit ry:ssä.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Heh, onkohan Lehtisen Kaitsulle kumarrettu syvään pelin jälkeen ja todettu että maanantaina ei tarvii pelata. Vai onko mahdollisesti ihan loukkaantumisesta kyse? Kyllä sen muuten varmaan pitäisi lähtökohtaisesti mahtua pakistoon.
  SaPKo tänään muuten samassa kosstumuksessa, mutta maalilla Yrjolän Lassi, joka ei muistaakseni ole vielä hävinyt SaPKon maalilla peliäkään. Saa nähdä miten tänään. Odotan, että EU huomasi syvästä paineistamisen toimivan lauantaina ja saattaa tänään tulla päälle vieläkin kovemmin. Siinä on kuitenkin aina riski, että jäähyboksin ovi käy tasaiseen tahtiin.
   
 14. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Oli Lehtinen aikalailla heikoin lenkki pakistossa viimeksi.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Joo, oli kyllä, mutta itse viittasin lähinnä siihen vähän tyhmään kiekon katsomoon vippaamiseen. Sehän oli aivopieru ihan kovimmillaan, ei kiire, ei painetta, ei hätää, eikä mitään muuta kuin aikaa, mutta sinne se vaan luiskahti ja SaPKo sitä seuraavalla ylivoimalla johtoon.

  E: en huomannut että Kivilahtikin on päässyt kannustusmieheksi. Se on aika kova pudotus vähintään.
  No kovat ratkaisut usein palkitaan, ei näitä miettimättä olla tehty.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017 klo 16.01
 16. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Kivilahden ja Lehtisen penkitys molemmat ihan perusteltuja. Kovia ratkaisuja - ja aina hatunnosto siitä, että valmennus uskaltaa moisia tehdä.

  Lainaus:
  En voisi olla enempää samaa mieltä.
   
 17. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Hyvää yötä Espoon uni-Ted!!!!
   
 18. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Kiitos Unitedille hienosta sarjasta. 4-0 sarja tuskin jättää selittelyille mitään sijaa. Katotaan myöhemmin jotain syvempää analyysiä, koska nyt voitolla yöhön.
   
 19. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Perkele Yrjölä. Sanoisin, että se oli hyvä tänään. Oli muutama todella kova jalkatorjunta ja yksi huima mailanollaus.
  Toivotaan, että Hämäläinen on pelikunnossa kun finaalit alkavat. Sama koskee Pullia, miestä tarvitaan, että saadaan tuohon avauspelaamiseen yksi kiekkotaitava jätkä vielä mukaan.
  Nyt palstakaveri @Näkökulma , voimme sanoa että värilasisi näyttivät aika hyvin, ne on varmaan vahvuuksilla olevat värilasit.

  Ja nyt kun on mahdollista niin pakkohan se on sanoa. Tuomarit olivat tänään, neljännessä välieräottelussa, hyvät.
   
 20. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Jep samoin kiitti hyvästä sarjasta Espoo Unitedille ja onnea pronssintavoitteluun. Hienoa SaPKo!! Ja Yrjölä oli perkele mies paikallaan.

  PS. Toivottavasti Hämäläinen on pelikunnossa ensi keskiviikkona kun finaalit alkaa.
   
 21. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Savonlinnan ylpeys kyllä puolusti ja laukoi paremmin kuin yksikään mestis seura mitä olen tällä kaudella nähnyt (mukaanlukien SaPKo runkosarjasta). Hyvä sarja, täysin ansaittu voitto.
   
 22. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Pakko huutaa vieraisiin pöytiin täältä Pohjois-Karjalasta, mutta onpahan SaPKo tajuttomassa vireessä! Espoo kaatui suoraan 4-0, jota en kyllä olisi uskonut, ennen sarjan alkua. Onnea Savonlinnaan finaalipaikasta. En usko, että pysäyttäjää teille löytyy.
   
 23. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  No loppujen lopuksi SaPKo ja EU kohtasi 8 kertaa ja SaPKolle voitot 7-1 maalierolla 29-10. Toki missään keskinäisessä ottelussa ei ollut Raivo EUlla penkin takana, mutta niillä mennään kenet voi kokoonpanoon merkitä. Raivon kanssa EU olisi ollut paljon isompi kanto kaskessa, koska Hirvonen&Martkainen kaksikko melkein sai valmennettua EUn ulos playoffeista. Itseasiassa valmennukseen otinkin kantaa ennen sarjan alkua.
  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2017 klo 21.04
 24. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tämä oli kyllä täysin yksipuolinen sarja, ei jää jossiteltavaa. Espoon sauma oli ensimmäisessä ottelussa, mutta ei pystytty voittamaan. Seuraavaan valmennus sitten onnistuikin lataamaan pelaajat sellaiseen vireystilaan, että harvoin on nähty: 0-5 ekan erän jälkeen. Loppu koko sarjasta oli kosmetiikkaa. Eiköhän SaPKo Mestiksen mestaruuden vie.
   
 25. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hemmetin hienoa SaPKo! Hoitakaa kannu kotiin niin pysyy etelä-savossa.