Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 välierät: SaPKo – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tonnikala, 25.03.2017 klo 14.45.

 1. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Tämä ketju puuttui. Tänne keskustelua sarjan ajankohtaiaista asioista. Kuka puolustaa parhaiten, kuka tuomari tekee tällä kertaa virheen tai kenen bussi on parhain varusteltu?
   
 2. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Aloitetaan vääntäminen vaikkapa oikeasta kirjoitusasusta. Eli ei Sapko vaan SaPKo. Tuon otsikon voisi siis korjata. Bussitaistosta ei ilmeisesti tule kovin kuumaa, mitä olen huhuja kuullut EU:n ylivertaisesta linjurista.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 16.30
 3. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Toivottavasti saadaan finaaliin vastakkain Kiekko-Vantaa vs. EU, olisi mukava nähdä paikallisfinaali mestiksessä. Hyvä nähdä että bussipohdiskeluistani kehkeytyi koko mestiskansalle puheenaihetta. Veikkaan että ottelusarja etenee game seveniin asti, josta Espoo kairaa itsensä finaaliin. Savonlinnalaisilla lienee iskun paikka kotonaan, mikäli Espoon bussin poreammeeseen tai hieroviin penkkeihin tulee vikaa.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Ja Vantaanvandaali voi olla huoleti, kyllä EU ja Kiekko-Vantaa vielä kohtaavat tällä kaudella.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Eikö espoolaisten luksus-bussissa olekaan thai-tyttöjä hieromassa?
   
 6. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Keskiviikon pelissä EU joutuu antamaan isosti tasoitusta, sillä uusi bussi on Tampereella messuilla näyttelyesineenä. Matka joudutaan taitamaan tavallisella bussilla.
   
 7. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Itselläni jäi Hermes sarjasta hyvät fiilikset. Uskon myös SaPKo sarjan olevan tiukka ja tasainen. Hermes pelasi omien muistikuvien mukaan Espoota vastaan myös runkosarjassa paremmin kuin Sapko tai TUTO ainakin Espoossa pelatuissa peleissä. Eli jännää tulee.
   
 8. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Oliko jopa niin että joukkueet eivät ole Summasen aikana vielä kohdanneetkaan?
  Jotenkin SaPKoa (tulikohan oikein kirjoitetuksi) vastaan on luottavaisempi olotila lähteä sarjaa seuraamaan kuin Hermestä.
   
 9. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Eroa edelliseen EUn sarjaan on ainakin se, ettei maalipaikkoja voi antaa edes puolia tuosta mitä Hermes sai. SaPKon viimeistely on muutaman pykälän parempaa, Tirronen ja pakisto joutuu todella koville tässä sarjassa.
  Mulla ei ole oikein kunnon mielikuvaa SaPKon puolustuksesta ja puolustamisesta, täytynee katsella jos Fanseatin arkistosta löytyisi joku matsi, mistä tuota voisi mehustella.
   
 10. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Lainaus:
  EU pelasi Hermes sarjan samalla pakki-kuusikolla. Hyvin jaksoivat. Niinkuin T1971 totesi, vastaan tulee pykälän parempi hyökkäys. Jos pakit uuvahtaa, niin sitten vaan Hopposta ja Ylä-Monosta laatikkoon. Moberg ja Sillanpää taitaa olla telakalla loppukauden. Ja onhan reservissä vielä Kettukangas.
  Veikkaan tiukkaa sarjaa - ekasta pelistä ISO RYÖSTÖ Espooseen ja kaikki on possible.
  Saa nähdä heittävätkö Vikstenin luukulle johonkin peliin ja Tirroselle pikku huilia.
  Hyökkäys on aika tasapainoinen ja jokainen kenttä voi tehdä maaleja.

  SaPKolla todella vahva runkosarja ja rutinoituja pelimiehiä jokaisella osa-alueella.
  Koutsit vastakkain Räsänen VS. Hirvonen (Summanen taustalla).

  Game seven ois kyllä kiva :)
   
 11. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Räsänen oli muuten eilen katsomossa, en ole ihan varma oliko kaveri mukana SaPKon 2.koutsi.
  Tuo pakkikaluston kuormitus lienee suurin kysymysmerkki, onneksi Väkelä on nostanut tasoaan tosi paljon ensimmäisistä peleistä, antaa hyvää tukea muille enemmän pelaaville pakeille. Viimeisissä peleissä pakkeja tosin kuormitettiin selkeästi aiempaa tasaisemmin, johtunee siitä että on löydetty toisiaan tasapainottavat ja tukevat parit. Moberg saattaa vielä olla käytettävissä kauden aikana, riippuu kuntoutumisesta ja siitä miten pitkälle mennään.
  1.peli Savonlinnassa olisi kiva hoitaa, antaisi hyvän lähtökohdan sarjan hoitamiseen ja ehkä jopa horjuttaisi SaPKon itseluottamusta hivenen. Ehkä.
   
 12. Linnankundi Jäsen

  Ensimmäinen peli on EU:n iskunpaikka, SaPKo on ollut pelaamatta jo yli viikon ja EU:lla on pelituntuma kohdallaan. Mitä pitemmälle sarja menee tulee esiin se, että SaPKo on saanut levätä ja EU:lla on ollut kovia pelejä kuluttamassa energioita. Ja jos Räsäsen kaveri ei näyttänyt tutulta, niin silloin ei ollut kyseessä kakkosvalkku Jarmo Myllys.
  Edit. Jos EU joutuu turvautumaan puolustuksessa Kettukankaaseen, niin se on lopun alkua.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 19.33
 13. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Viimevuotinen/syksyinen Kettukangas ja nykyinen Kettukangas ovat aika lailla eritasoisia pelaajia.

  Minä kaipaan Kaionmaata takaisin. Keskushyökkääjistä on melkoinen jos ei sentään pula niin jonkunlainen tarve.
   
 14. Hyman Roth Jäsen

  Luulisi olevan ihan tasokas sarja tässä, kun vastakkain on kaksi pelaavaa ja vauhdikasta jengiä. Harmi sinänsä että Raimon kasetti meni ja petti näin aikaisin, meni se jännitysmomentti reisille kuin teinipojan lastit. No täytynee silti käväistä Espoossa yksi peli kattoo, sikäli kun aikatauluun sopii.
   
 15. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Nyt kummastuttaa.. Ticketmasterista ei Espoo-Unitedin kotipelejä enää ollenkaan?
  Katoin viimeks lauantaina ja silloin vielä näkyi. Osaako kukaan Espoolainen sanoo mistä johtuu? Ei kai liput lopuunmyytyjä sentään ole ku eikös Metron kapasiteetti oo yli 6000? :D
   
 16. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Tää johtuu varmaan siitä että EU on siirretty liigaan kabinettipäätöksellä näin kesken pudotuspelien ja korvaa jo IFK:n puolivälierissä. :)

  Kieltämättä outoa, voiskohan noissa pelipäivissä /ajoissa olla jotain epäselvää? Loppuunmyytyjähän ne ei ole eikä ne häviäsi näkyvistä vaikka olisivatkin.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaahas, tuli oltua viikonloppu röpöttelemässä niin ei tullut edes tähän ottelupariin mitenkään reagoitua sen varmistuessa.
  Luotan SaPKo kapteeni Forsströmin alkukauden sanoihin, että ei siellä Espoossa niin kova jengi ole kuin uskotellaan.

  On kuitenkin totta, että ovathan pelanneet hemmetin hyvin koko kevät puolen sarjasta, ainakin tuloksellisesti.
  Muutaman Hermes- pelin katsoin mutta ei se minusta mitään erityisen laadukasta pelaamista ollut. Joskaan, ei riitä SaPKollekaan KeuPa-sarjan tasoinen peli tämän sarjan voittamiseen. Etenkin maalintekotehokkuus ja ylivoimapeli on saatava puolivälieristä paremmaksi.

  Oli kovat suunnitelmat käydä Espoossa katselemassa pelejä, mutta eipä tullut huomattua, että kalenterissa on muutakin ja taitaa jäädä Espoossa sittenkin käymättä. Ellei sitten peli 4, joka olisi mahdollinen.

  Meinaako Espoosata käydä kukaan tutustumassa Talvisalon tuhatvuotiseen areenaan?
   
 18. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Oma arvio ottelusarjasta: SaPKo - EU 4-1..!

  Veikkaus..!!! Ei "aliarvioimista"..Vain "puhdas arviointi" ennen sarjan alkua!

  Uskon SaPKo:n hoitavan yhtä "helposti", kuin KeuPa:nkin. Pelit tulevat olemaan tasaisia, vähämaalisia, mutta vahvempi kääntää ne voitoiksi! Sarja menee 4-0 tai EU saa korkeintaan sen yhden voiton kotiottelustaan, kuten veikkasin KeuPa:n kohdallakin. Heidän hyvänä vierasjoukkueena tosin ottavan korkeintaan sen yhden kiinnityksen täältä.

  Runkosarjassa SaPKo hävisi kertaalleen Espoossa Tirrosen nollapeliin (2-0) ja heikkoon viimeistelyyn. Muuten ottelut olivat selkeästi SaPKo:n. EU on parantanut otteitaan keskinäisten otteluiden jälkeen huimasti. Itseluottamus on myös heillä huipussaan hyvin sujuneen loppukauden vuoksi. EU:lla ns. "vain voitettavaa", sillä runkosarjan voittaja on ennakkosuosikki aina!

  EU:n joukkue on hyvin rakennettu, nuoruutta, kokemusta, luisteluvoimainen ja paransi loppukautta kohti paljon. Nyt tulee "seinä vastaan" ja pronssiottelu on espoolaisille ihan kelpo lopetus ensimmäiselle Mestiskaudelleen.

  EU on tasainen joukkue. Viimeisessä Hermes-ottelussa maalinteossa onnistui jokainen ketju kertaalleen ja 13. hyökkääjäksi merkattu pelaaja rangaistuslaukauksesta! Kertoo tasaisuudesta! SaPKo on nyt vain hiukan parempi lähes kaikilla osa-alueilla, kärkiketjusta nelosketjuun ja puolustukseen. Molemmat joukkueet pystyvät ratkaisuihin jokaisen kentällisen voimin.

  Maalivahtipeli on molemmilla luotettavaa. SaPKo:lla kakkosmaalivahti ehkä hiukan varmempi, kun Viksten EU:lla! Viksten on pelannut aika vähän ja oli pääasiassa kauden Ilveksen A-Nuorissakin kakkosveskarin roolissa. Yrjölä on onnistunut pelaamissaan otteluissa ihan hyvin. Tirrosta ja Ahoa en osaa verrata. Hyviä maalivahteja!

  YV rupeaa taas toimimaan ja sen myötä EU:n vaikeudet vain kasvaa. KeuPa-sarjasta hyvää oli, että sarja katkesi puhtaasti hiukan huonommalla ylivoimapelaamisellakin. Yv sekoittui paljolti kokoonpanomuutosten myötä. Kun Monto, Tanus, Pulli olivat pois, niin molemmat yv:t joutuivat uuteen koostumukseen. Nyt on saatu paikkailla rivejä jo reilun viikon, harjoitellakin on kerennyt hyvin ja esimerkiksi hioa ylivoimakoostumuksia! Tässä mahdollisesti Lämsän tullessa kokoonpanoon right:n pelaajana Pullin paikalle.. (yv:hen), tms! Eiköhän tämäkin osa-alue ole kuitenkin saatu kuntoon.

  Tirroseen EU:n peli nojaa ja huippupelillä hän kykenee kääntämään otteluita. Puolustus viisikkona on ollut koko kauden SaPKo:lla erittäin laadukasta ja siihen on hyvä turvata. Täällä, Talvisalossa/Mediatiliareenalla SaPKo:a on vaikea voittaa! Hermekseen verrattuna SaPKo:a vastaan on paljon vaikeampi päästä maalipaikoille. Nyt maalintekopaikat EU:lla vähenevät selkeästi, kun SaPKo pelaa tiiviimpää viisikko-/puolustuspeliä.

  EU:n luisteluvoima takaa viihdyttäviä otteluita. Kaksi nuorta joukkuetta vastakkain ja pelit ovat varmasti vauhdikkaita, sekä yleisöystävällisiä. Pelin taso nousee KeuPa-sarjasta ja muuttuu muutenkin erityyliseksi. EU ei lähde sumputtamaan maalinedustaa ja yrittää iskeä varmasti jokaisesta paikasta vastahyökkäykseen, mitä vain tarjoutuu. Nopeita, liukkaita hyökkääjiä, mutta myös EU:n puolustus on aika hyökkäysvoittoinen ja siihen SaPKo tulee iskemään. Sarjan kaksi luisteluvoimaisinta joukkuetta vastakkain ja taitavia pelaajia löytyy molemmista joukkueista useampiakin!

  Tirronen on yksi sarjan parhaita maalivahteja ja hänen avustuksellaan, huippupelillä tuon yhden voiton EU voi sarjasta ottaa. Kärkiketjujen osalta SaPKo on vahvempi, kuten materiaalin leveydeltäkin. Ensimmäisen ottelun alku voi olla vaikea. EU:lla tauko ei kestänyt niin kauan, mutta sitten "vapaapäivistä" on tästä eteenpäin vain etua.

  Tanus löytää maalijyvän ja Hämäläisen huippuvireen jatkuessa ratkaisuvoimaa löytyy kaikista ketjuista. Monton loukkaannuttua Lämsän toivoisi palaavan kokoonpanoon. Vahvistaa sentteriosastoa..!

  Keskiviikkona yleisöennätys uusiksi ja 1500 rikki. Lauantaina voitaisiin jo hätyytellä 2000:tta katsojaa..! Tavoitetta meillekin..:)

  Tsemppiä Espooseen ja tulkaahan isolla joukolla jo keskiviikon peliin..!
   
 19. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Haha jos Espoosta lähtee bussi Savonlinnaan niin itse voisin hypätä vaikka Bussin kyytiin SaPKo fanina hämmentämään Espoolaisia :D tosiaan kun Vantaalla itse asun niin näihin SaPKon kotipeleihin en oikein pääse, varsinkin kun muutamat seuraavat viikonloput ovat jo täynnä kalenterissa. Pääsiisen aikaan seuraavan kerran menen savoon, joten sillon jos vielä pelataan niin pääsen myös Talvisaloon!

  Kunhan nyt tulis myyntiin ne liput perjantain ja ens maanantain peliin nii sais varattua edes ne. Savonlinnasta tulossa siis fanibussi perjantaina mikäli lähtijöitä on tarpeeks.. Voi olla aika vaikeaa saada lähtijöitä kasaan, koska perjantai päivä ja lähtö jäähallilta klo 12.. sinäänsä tää on aika perseestä, kun ei arkipäivän vuoksi saada SaPKolle tukea vieraspeleissä. Mutta toki työssäkäyvien osalta ymmärrettävää. Nyt vois tosin savonlinnalaiset työnantajat vähän höllätä ja päästää työntekijät puolipäivä vapaalle. Tuskin vaikuttaa työpaikan tuottavuuteen, kun ei kuitenkaan minkään UPM:n vaneritehtaan kaikki aamuvuoron työntekijät matkalle lähtisi :D
   
 20. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Kyllähän tämä tulee olemaan hankala sarja EU:lle. SaPKo on koko kauden ollut sarjan paras joukkue siinä missä EU on ollut kevään toiseksi paras joukkue. Veikkaan, että sarja tulee olemaan tasainen, mutta SaPKo vie voiton rutiininsa turvin. Toivottavasti EU saa sairastuvalta vähän apuja. Etenkin pakisto on nyt aika kapea.
   
 21. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Ensi lauantaiksi yritetään saada fanimatka aikaiseksi.
  Onko se areena ollut tosiaan jo tuhat vuotta pystyssä. Aika modernin näköinen aikalaisekseen. Minkälaista mättöä se grilli siinä nykyisin tarjoaa?
   
 22. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
 23. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Joo, teillä loukkaantumisten määrä vaikuttaa hiukan! Samoin, jaksaako Tirronen kuitenkaan "loppuun saakka"..?! Nyt joutuu todennäköisesti tekemään kovia iltapuhteita! Kolme ottelua heti alkuun neljässä päivässä. Tässä SaPKo:n laajempi materiaali saattaa näkyä ja veikkaan kääntävän maalin pelit voitoiksi! Samoin tuo vähän pidempi lepo voi olla tässä alkurypistyksessä lauantain peliä ajatellen isokin etu..!
   
 24. Näkökulma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Warkis
  Lainaus:
  Loistavaa..! Lihapiirakka+suomimakkara kaikilla mausteilla..:) Vety, Atomi..Joku, missä on paikallinen lihapiirakka! Aidot, parhaat lihapiirakat on myynnissä jäähallissakin sisääntulosta heti vasemmalle kulmaan "vanhan liiton grillille"..! Nakkikioski hallin sisällä, tosiaan sisääntulosta heti hienon skriinimme alta, fanipöydän ohi sinne takakulmaan! ;D

  Pelin aikana eivät nykyisin laske grillille, joten käykää ennen tai jälkeen pelin! Hallissa samat, hyvät lihapiirakat ja käristeet...Perseenaluset tärkeitä, jos kylmä vaivaa! Muuten ihan hyvä katsoa peliä, mutta istua on viileä.

  Selviytymisohjeet etelän turisteille..;)
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 12.26
 25. Vivekaa Jäsen

  Lainaus:
  Aikamoista värilaseilua, ei sillä, että SaPKo on ollut hyvä mutta sitä on myöskin ollut EU. En usko, että sarja tulee katkeamaan puhtaasti 4-0 tai 4-1 vaan sarjasta tulee tiukka ja tasainen. =) 4-3 jommallekummalle. Jätän kuitenkin Espoolle yllätyskortin, sillä ovat pelanneet erittäin hyvin vieraissa ;) Ja Espoossa on totuttu pelamaan parhaat pelinsä selkä seinää -vastaan. :) Keskiviikkona on tulossa joitain oma matkustajia mutta lauantaina sitten isommin. Tervetuloa vaan Espooseenkin, toivottavasti on kiihkeä ja tasainen sarja =P