Playoffs 2016 puolivälierät: Kärpät – TPS

  • 142 369
  • 879

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ketään ei ole suosittu tuomioissa, ei edes TPS:aa. Jos katsoisitte niitä pelejä muutenkin kuin persesilmällänne huomaisitte, että niitä helppoja on vihelletty yhtä paljon molemmille ja niitä rikkeitä on jäänyt viheltämättä yhtä paljon molemmilta.

Persesilmäisyydestä puheenollen, on mielestäni omituista jos Kärppien leirissä ei ymmärretä sitä että ne tilanteet ovat paperilla hyvin pitkälti lähelle tasan, ja että puolin ja toisin jää viheltämättä, mutta tilanteissa joissa peli vielä on auki ja tehdään päätös rikkeestä tai pari kertaa tässä sarjassa useammasta rikkeestä parin minuutin sisään (tuloksena viiskolmonen) niin nämä päätökset on satanut liki poikkeuksetta Kärppien laariin. Tästä ei ole kysymystäkään. Eli tekstissäsi juurikin näihin viimeisen lauseesi kohtiin on lähestulkoon helppo yhtyä mutta kun se pelin kuva ja kontrasti ratkaisuhetkien tilanteissa ei ole kertaakaan ollut oululaisten totuuden torvien toimesta esillä, on vähän kyseenalaista julistautua täällä voittajaksi tässä tuomarointi-keskustelussa ja kyseenalaistaa varsinaissuomalaista geeniperimää yms. turhailua.

Eilen jos Keränen olisi saanut 5min + prk, niin Palloseura olisi vitosen ylivoimalla saanut tappaa Kärppien flowta, joka 35 minuuttia oli huikean vahvaa. Kenties tehdä maalin tai parikin siinä. Siihen olisi myös voinut päälle jonkun Kukkosen poikkarin maalin edestä viheltää. Tämä kaikki siis 0-0:ssa. Sitten oltaisiin oltu hyvin lähelle sellaista tilannetta ja ottelun tarinaa, jossa Tepsi on toistuvasti ollut tässä sarjassa ja jossa Kärpät ei ole kertaakaan ollut. Perusteluina tuolle vitoselle on että vähän överiksi sen touhun sinne oululaisten suuntaakin voisi tuomareiden toimesta heittää (vrt. TPS:n saamat sanktiot game 2:sta) ja lisäksi se että Berger loukkaantui tilanteessa eikä pelannut enää ottelussa. Miten tuo erosi Parén tilanteeseen on nimenomaan tuo jälkimmäinen, jossa Aho ei loukkaantunut. Kauhea poruhan täällä oululaisten toimesta oltaisiin tuosta nostettu mutta se olisi ollut tilanne joka on emotionaalisesti hyvin lähelle sitä mitä me turkulaiset ollaan koettu tässä sarjassa. Siihen päälle sitten olisi voinut vielä antaa pari boksia Kärpille helposti ja sen jälkeen, tilanteen ollessa Tepsille 0-2 tai 0-3, oltaisiin voitu antaa Palloseuralle perätysten (ehkä jokusen päällekkäisenkin) boksia muutaman kerran.

Ihan loistava sarja on kyllä ollut, mutta tämä turkulaisille vittuilu tilanteessa jossa oma joukkue on saanut pienimuotoista hyötyä tuomaroinnista on turhaa. Kärpät on nimenomaan niin hieno ja taitava nippu ettei se tarvitse mitään ylitulkinnallista apua tuomareilta vaan asiallista viheltämistä jossa tuomari ei hae sitä roolia itselleen. Playoff-kiekon henkeen ei myöskään kuulu antaa toiselle joukkueelle korkeista mailoista aina jäähy, ja poikkareista jatkuvasti boksia, samalla kun toiselta ei vihelletä korkeita mailoja pois yhtä suurella tehokkuudella eikä myöskään anneta noita poikittaisten mailojen bokseja nimeksikään.

Yritin kuvata noita spesifejä tilanteita vähän pienemmällä latautuneisuudella mutta en tiedä onnistuinko. Toivottavasti joku saa kiinni mitä hain ja ottaa siihen kiinni mieluummin kuin tarjoaa heti nessuja seuraavassa viestissä.

Yyyhyyy, tarjoatko mullekin, kun tuo sun viestis ei ollut mulle suunnattu?

Mä niin mieleni olen pahoittanut!
Eikäku... Naureskelen vieläkin aika usean TPS fanin (esim. nyt vaikka sinä) vinkumiselle, joka matsin jälkeen on fanit/vastapuolenpelaajat/vastapuolenkoutsit/dumarit tehneet kaiken väärin kun TPS hävisi. Koskaan ei ole voinut TPS:n vika olla.
Tuo tuntuu ainakin sinun kommenttisi olevan lähes joka asiaan :D
Täällä ei tosiaan kauhistella, taino "kauhistelen" tuota sinun säälittävää jatkuvaa avautumista. Hieno mies(?)!

Tyylikästä tekstin tuottoa, näin sliipattua kirjoitusasua on aina hieno lukea. +1. Tässä muutenkin nimimerkki joka nähdäkseni on ylivoimaisesti eniten ns. kassalla näiden tähän sarjaan liittyvien ketjujen perusteella. Kirjoitustapa myös ehkä junttimaisin mitä Jatkoajasta löytää.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Eniten minua huolestuttaa jäljellä olevat yksi tai kaksi peliä sen tähden, ettei TPS-pelaajien kupoli tunnu kestävän. Tätä sarjaa on nyt pelattu viisi peliä. Neljässä pelissä TPS-pelaajien osalta on nähty epäurheilijamaisia sikailuja. Vain torstain peli oli tältä osin puhdas.

Ensimmäinen Turussa pelattu peli nyt oli kaikkien rimojen alitus Palloseuralta, ja eilen himonussijaviiksineen pelaava Pare sikaili, mutta mites noi Oulussa pelatut G1 ja G3? Tämä siis ilman mitään vittuilua vaan, kun itse en nähnyt tuota ensimmäistä peliä enkä vahvojen mustavalkoisten lasien läpi nähnyt mitään epäurheilijamaisia sikailuja tuossa G3:ssa.

Täytyy myös todeta, että positiivisesti olen yllättynyt että sarja on vielä kesken. Uskoin että Palloseura vie korkeintaan yhden matsin kovalta Kärppälaumalta, mutta mitä vielä. Toivottavasti bensaa vielä löytyy ja huomenna Palloseura kairaa voiton. Joka tapauksessa ollut hieno sarja (pl. Turun eka ottelu), hyvin on TPS taistellut/räpiköinyt, mutta ei vaan tahdo riittää. Aho muuten pelaa väärässä sarjassa, liian hyvä tähän sarjaan.

Toivottavasti turkulaiset löytävät huomenna hallille!
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei näihin kannata lähteä. Ei liity mitenkään tähän sarjaan. Pikkarainen ei halunnut lähteä Grattonin kanssa iskujen vaihtoon. So what? Toisella jatkuu pelit ja toinen jäi lomalle.
Jep ei liity tänne mitenkään. Holappa oli laittanut lisäinformaatiota sen jälkeen kun olin tänne kirjoitellut asiasta, niin ei kehannut enään poistellakaan viestiä kun joku kerkesi siihen vastaamaan.
 
H

Hidas_ja_kankea

Kiitokset @juaakko, kun on yritystä palata varsinaiseen aiheeseen.

Rikosilmoitus? HuhHuh!

Ei tosiaan itseäni tyydytä Kärppien panos tähän mennessä. TPS on niin halutessaan pelannut mallikasta poff-kiekkoa. Trendi Kärpille on eilisen perusteella parempaan suuntaan, mutta ei tämä vielä vakuuta. Tavoite on pidemmällä tämän kevään osalta kuin tämä sarja ja tähän asti nähdyn perusteella ei riitä. Ratkaisevassa osassa on 17v ja 18v pojat ja viime kauden pörssivoittaja nauttii poppareita. Epäselvää on yritetäänkö edes hirsosta ulosmitata potentiaalia. Yksittäinen pelaaja ei saa olla joukkuetta tärkeämpi.

Seb Ahosta on jos sanottu kaikki mahdollinen, mutta ei pieni lisä ole pahitteeksi. Yhdestä vuosituhannen parhaimmista Liigassa esiintyneistä pelaajasta on kysymys. Tampereen suunnalta vakiovastaus "Barkov on parempi". Uskallan väittää Ahon näyttöjen Liigassa olevan kovemmat, mikä ei tietenkään takaa yhtä huikeaa NHL-uraa.

Ikävää tuo on, jos ottelusarja ratkeaa TPS väsymiseen ja materiaalin ohkaisuuteen. Osittain tuo on omaa syytä. Kärkihankinnat ovat hyviä, mutta laajuuden suhteen epätasapainoinen rosteri.

Puhuttaisiinko jääkiekosta vaihteeksi?
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Zinetula

Jäsen
Mjaa, sielä on viime lauantain pelistä (ei siis eilinen peli vaan viikko sitten lätkitty peli) joku mielensäpahoittaja tehnyt rikosilmoituksen tuosta Pikkarainen, Virtanen, Moisio - komediasta. Ei käy tosin selväksi että onko rikosilmoitus tehty TPS:n joukkueen julkisesta nolaamisesta vai mistä tämä ko. henkilö on niin mielensä pahoittanut. Ehkä tuomareista?
Vuoden kukkahattutäti tai -setä palkinto tälle rikosilmoituksen tekijälle. Toki sen ymmärrän, että voi jotakin esim. paikallaolijaa sylettää, jos on maksanut lipuista ja tuonut omaa jälkikasvuaan paikalle. Tällaisiahan kommentteja oli useita FB:n puolella pelin jälkeen. Siis jos tällaisesta kyse, ymmärrän toisaalta hänen käytöstään.

Mutta eihän tuosta saa kaukalon ulkopuolisia tuomioita millään tavalla. Rikosilmoitus on joo tehty, mutta pitää olla kyllä ylimääräisiä resursseja jos otetaan edes tutkintaan. Tuomarit tekivät palkkansa eteen töitä estäessään Pikkaraisen ja Moision yksipuoliset hipat. Eikä kukaan ollut edes uhattuna. Vai antoiko Kukkonen kenenkään mielestä sellaisen vaikutelman, että hänellä oli edes pienintäkään huolta terveytensä puolesta..
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Juuri nuo @Scissors mainitsemat poikkarit, jotka olivat lähinnä kevyitä tönäisyjä, eivät todellakaan istuneet muun mailahäirinnän ja painimisen suhteen käytössä olleeseen linjaan. Eivät ne oikeastaan istu mihinkään muuhunkaan linjaan jos jääkiekosta puhutaan. Salibandyä en paljon seuraa, mutta kovempia tönäisyjä siellä näkee ilman jäähyjä.

Perrin siinä ottelun alussa kammettiin kenttään melkoisella junttaotteella maalinedustan irtokiekkotilanteessa, mutta väärä paita. Näitä nyt tapahtuu, harmi ettei molemmille.

Kumma sattuma, että oululaiset ovat pääosin tyytyväisiä tuomarityöskentelyyn, kun taas TPS-kannattajien puolella tuntuu jokin vähän hiertävän. Mistähän moinen.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäinen Turussa pelattu peli nyt oli kaikkien rimojen alitus Palloseuralta, ja eilen himonussijaviiksineen pelaava Pare sikaili, mutta mites noi Oulussa pelatut G1 ja G3? Tämä siis ilman mitään vittuilua vaan, kun itse en nähnyt tuota ensimmäistä peliä enkä vahvojen mustavalkoisten lasien läpi nähnyt mitään epäurheilijamaisia sikailuja tuossa G3:ssa.
Kiitoksia asiallisesti esitetystä kysymyksestä.
G1:ssa Kaijomaan suorittama keihästäminen.
G3:ssa Tikkasen suorittama keihästäminen.
 

Sir Smokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kumma sattuma, että oululaiset ovat pääosin tyytyväisiä tuomarityöskentelyyn, kun taas TPS-kannattajien puolella tuntuu jokin vähän hiertävän. Mistähän moinen.
Ei se ole sattumaa. Häviämisen kulttuurissa vikaa etsitään tuomareista ja mediasta. Voittamisen kulttuurissa huomio kiinnitetään omiin tekemisiin. Kyllä TPS on aivan itse hankkinut maineensa sikaa pelaavana joukkueena. Runosarjan sikatilastossa TPS oli kakkonen ja Kärpät kolmastoista. Vähiten jäähypenkkiä kulutti Tappara. Jostain syystä loppuottelijat yleensä löytyvät sieltä sikatilaston loppupäästä.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Persesilmäisyydestä puheenollen, on mielestäni omituista jos Kärppien leirissä ei ymmärretä sitä että ne tilanteet ovat paperilla hyvin pitkälti lähelle tasan, ja että puolin ja toisin jää viheltämättä, mutta tilanteissa joissa peli vielä on auki ja tehdään päätös rikkeestä tai pari kertaa tässä sarjassa useammasta rikkeestä parin minuutin sisään (tuloksena viiskolmonen) niin nämä päätökset on satanut liki poikkeuksetta Kärppien laariin.

Ensinnäkin, yhtään kahden miehen alivoimaa ei ole tässä sarjassa virheellisesti annettu. Toiseksi Kärpät on pistänyt omistaan sisään paremmin kuin TPS. Tottakai se sielläpäin tuntuu siltä että just ratkaisuhetkillä tulee helppoja jäähyjä kun toinen pelaa paljon parempaa ylivoimaa kuin oma joukkue. Ei se silti ole niin.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Kiitoksia asiallisesti esitetystä kysymyksestä.
G1:ssa Kaijomaan suorittama keihästäminen.
G3:ssa Tikkasen suorittama keihästäminen.

Kiitos, mennyt iteltä ihan täysin ohi nämä tapaukset. G3:ssa Tikkasen keihästys on varmaan tapahtunut kolmannessa erässä, 3-0 maalin jälkeen en enää niin tarkkaan katsonut peliä, sivu silmällä viiminen 10 minuuttia tuli katsottua.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tutkintapyynnön tehneellä todennäköisesti on hamekangasta jo valmiiksi päällepuettuna. Mitäpä, jos lajin annettaisiin pitää itsensä siistinä, sotkematta siihen poliisia. Kiitos jo etukäteen.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Perrin siinä ottelun alussa kammettiin kenttään melkoisella junttaotteella maalinedustan irtokiekkotilanteessa, mutta väärä paita. Näitä nyt tapahtuu, harmi ettei molemmille.

Katsos kun näitä tilanteita menee molemmin puolin koko ajan. Ero on siinä että täällä ei kukaan jaksa listata niitä TPS:n viheltämättömiä rikkeitä siinä määrin kuin teilläpäin näkyy olevan tapana. Siitä saattaa tulla sellainen virheellinen illuusio, ettei niitä olisi.
 

Zinetula

Jäsen
Juuri nuo @Scissors mainitsemat poikkarit, jotka olivat lähinnä kevyitä tönäisyjä, eivät todellakaan istuneet muun mailahäirinnän ja painimisen suhteen käytössä olleeseen linjaan.
Kyllä se merkkaa tuomareille paljon, jos rikotaan selkeässä maalipaikassa. Malmivaara ei ehtinyt huonolta sijoittumiseltaan muuhun kuin vetämään Kukkosen nurin selvässä maalipaikassa. Samaa mieltä toki siitä Paren poikkarista, mutta välillä noita tulee. Mäenalasen molemmat jäähyt olivat myös kyseenalaisia. Eritoten jälkimmäinen, missä hän rimpuili irti Erosen käsikynkästä ja se tuomittiin väkivaltaisuutena. Molemmat 5-3 yv:t olivat hyvin selkeitä, mitkä täytyi vaan puhaltaa. On niitä Tepsilläkin ollut tässä sarjassa, mutta unohtuuhan ne jos ei tule maalia.
 

Zinetula

Jäsen
Katsos kun näitä tilanteita menee molemmin puolin koko ajan. Ero on siinä että täällä ei kukaan jaksa listata niitä TPS:n viheltämättömiä rikkeitä siinä määrin kuin teilläpäin näkyy olevan tapana. Siitä saattaa tulla sellainen virheellinen illuusio, ettei niitä olisi.
Juuri näin. Ei se tuomareiden vähäisempi kritiikki tarkoita sitä, että tyytyväisiä niihin oltaisiin. Se voi olla myös sitä, että keskittyy olennaiseen eli peliin. Tuomarit tekevät vain työtänsä. Mutta onhan näitä tuomareiden tekemisiä ruodittu molemmissa leireissä ja se on selvä, kuuluvat lajin kuvaan.

Se edellinen kotipeli vaikka voitto tuli, niin viisi selvää rikettä jäi perätysten viheltämättä Tepsille. Eilisessä pelissä Junttilaa rikottiin Tepsin toisessa maalissa, Jullella olisi ollut nopeana pelaajana ollut sanottavansa tilanteessa ilman sitä. Samaten matsin lopussa joku tepsipelaaja löi kunnon kirvesiskun kärppäpelaajaan, ei jäänyt nimni/numero mieleen. Näitä on puolin ja toisin, mutta pitkässä sarjassa menevät yleensä tasan eikä paras seitsemästä -sarjassa kannata liikaa keskittyä niihin.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensinnäkin, yhtään kahden miehen alivoimaa ei ole tässä sarjassa virheellisesti annettu. Toiseksi Kärpät on pistänyt omistaan sisään paremmin kuin TPS. Tottakai se sielläpäin tuntuu siltä että just ratkaisuhetkillä tulee helppoja jäähyjä kun toinen pelaa paljon parempaa ylivoimaa kuin oma joukkue. Ei se silti ole niin.

No, mun mielestä ei ole liikaa vaadittu yleisellä tasolla antaa viiskolmosta palloseuralle siinä tapauksessa että on paikka antaa viiskolmonen Tepsille tilanteessa jossa peli ei ole ratkennut. Yhtään tällaista ei ole nähty. Paikkoja on ollut. Kärpille kyllä annetaan ihan mielellään, Tepsi saa osansa ja jäähytasapainoa korjaillaan siinä tapauksessa kun Kärpät jo parin maalin johdossa ovat. Nimenomaan pelin kuvaan, pelisuunnitelmien toteuttamiseen ja tasapuolisuuteen on hirveän hankala näköjään oululaisten päästä sisälle. Jos kaikki olisi ihan vitun mustavalkoista niin joo, kyllä niitä bokseja pitkässä juoksussa yhtä monta on tullut ja viheltämättä jättämisiä osuu kummankin jengin kohdalle. Mutta en mäkään tästä vääntää enää jaksam, menee sen verran jäätäväksi vanhan toistoksi näköjään. Se on helvetin nättiä kuitenkin että tällaisessa sarjassa toisen jengin kannattajat ovat helvetin tyytyväisiä tuomaritoimintaan, ja toisen taas ei lähimainkaan.

Joku porilainen kuvasi mielestäni objektiivisesti ja puolueettomasti matsiketjussa tämän sarjan tilannetta. Kannattaa käydä tsekkaamassa.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tyylikästä tekstin tuottoa, näin sliipattua kirjoitusasua on aina hieno lukea. +1. Tässä muutenkin nimimerkki joka nähdäkseni on ylivoimaisesti eniten ns. kassalla näiden tähän sarjaan liittyvien ketjujen perusteella. Kirjoitustapa myös ehkä junttimaisin mitä Jatkoajasta löytää.

Sitä saa mitä tilaa, myös sitä tasoa.
Toka matsin jälkipuinneista asti täällä ei ole saanut kuin harvan TPS kannattajan kanssa kunnon keskustelua aikaiseksi.
Ok, ehkä ei pitäisi ruokkia, mutta toisaalta miksipä ei?
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sitä saa mitä tilaa, myös sitä tasoa.
Toka matsin jälkipuinneista asti täällä ei ole saanut kuin harvan TPS kannattajan kanssa kunnon keskustelua aikaiseksi.
Ok, ehkä ei pitäisi ruokkia, mutta toisaalta miksipä ei?

Sinä et kyllä ole se joka pääsee sanomaan "kunnon" keskusteluista yhtään mitään. Vilkaisu viestihistoriaasi osoittaa että tuo meno on pelkkää flamettamista ja sanojen tavaamista miten sattuu. Nauruhymiöitä unohtamatta. Sä joutaisit suomikaksneloselle tai vauva.fi:lle tuolla ulosannillasi. Nimenomaan teikäläistä ei saisi ruokkia joten jääköön tämäkin tähän.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sinä et kyllä ole se joka pääsee sanomaan "kunnon" keskusteluista yhtään mitään. Vilkaisu viestihistoriaasi osoittaa että tuo meno on pelkkää flamettamista ja sanojen tavaamista miten sattuu. Nauruhymiöitä unohtamatta. Sä joutaisit suomikaksneloselle tai vauva.fi:lle tuolla ulosannillasi. Nimenomaan teikäläistä ei saisi ruokkia joten jääköön tämäkin tähän.

Noh, siinäpä kaivelet sitä viestihistoriaa. Mä en jaksa sun vastaavaa edes katsoa, arvaan jo.
Nauruhymiöitä unohtamatta? Wtf?! Mitä tuo nyt tarkoitti? Eikö teini ymmärrä hymiöitä vaiko mitä?

Mutta ei siinä, pistä ignoreen jos ei kiinnosta :)
Kukaan ei pakota lukemaan.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noh, siinäpä kaivelet sitä viestihistoriaa. Mä en jaksa sun vastaavaa edes katsoa, arvaan jo.
Nauruhymiöitä unohtamatta? Wtf?! Mitä tuo nyt tarkoitti? Eikö teini ymmärrä hymiöitä vaiko mitä?

Mutta ei siinä, pistä ignoreen jos ei kiinnosta :)
Kukaan ei pakota lukemaan.

Hyvä ehdotus tämä jälkimmäinen, oikeastaan ensimmäinen järkevä asia mitä olet kirjoittanut tässä parin viikon aikana näihin ketjuihin. Itsestäänselvä toki, mutta silti aivan hyvä että ymmärsit tätäkin vaihtoehtoa tarjota. Pomminvarmasti laitan etenkin huomisen jälkeen jos TPS:n kausi päättyy mutta siihen asti pidän kyllä teikäläisen linjoilla ihan vaan jotta voin tulla oikaisemaan vaikka pelkästään sinun umpisurkean ilmaisusi taakse piilotettuja, todennäköisesti väärin ymmärrettyjä ja kuvattuja asioita koskien tämän ottelusarjan tapahtumia.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Pointtina tuossa Perrinin tilanteen mainitsemisessa oli lähinnä se, että tuntui kynnys korkealta antaa Palloseuralle heti alkuun yv:tä. Samaa mieltä siitä että molemmilta jäi viheltämättä jäähyjä ja siitä, että Malmivaaralle vihelletty poikkari Kukkoseen oli ihan oikein. Minua hiersi Parén jäähyn lisäksi erityisesti se siirretty rangaistus, josta tuli 2-0. Erittäin ratkaiseva maali kuitenkin tuo.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joku porilainen kuvasi mielestäni objektiivisesti ja puolueettomasti matsiketjussa tämän sarjan tilannetta. Kannattaa käydä tsekkaamassa.
Milloin se on objektiivista ja puolueetonta? Silloin kun se tukee omia ja Selinin itkuja siitä miten tuomarit suosii Kärppiä ja kaikki on muutenkin pikku-Tepsiä vastaan? Voimia ja nessuja sinne suuntaan.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Joku porilainen kuvasi mielestäni objektiivisesti ja puolueettomasti matsiketjussa tämän sarjan tilannetta. Kannattaa käydä tsekkaamassa.
Hauskaa. Tässä viestiketjussa on käynyt mm. Lukko-, Ilves, Ässät-, Sport- ja Pelicans fani näin ulkomuistista kertomassa aivan toisenlaisia näkemyksiä? Mistä tämä sitten kertoo? Niinpä. Herää jo.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Milloin se on objektiivista ja puolueetonta? Silloin kun se tukee omia ja Selinin itkuja siitä miten tuomarit suosii Kärppiä ja kaikki on muutenkin pikku-Tepsiä vastaan? Voimia ja nessuja sinne suuntaan.
Hauskaa. Tässä viestiketjussa on käynyt mm. Lukko-, Ilves, Ässät-, Sport- ja Pelicans fani näin ulkomuistista kertomassa aivan toisenlaisia näkemyksiä? Mistä tämä sitten kertoo? Niinpä. Herää jo.

Hyvin perustellut viestit ovat tällaisia, aivan sama mitä itkuja tukevat, mutta ei tietenkään automaattisesti jonkun tietyn paikkakunnan kirjoittajan näkemys itsessään. Uskomatonta että tämäkin piti kirjoittaa auki.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Itseäni on aina vituttanut tuomareista itkeminen, nyt on kyllä tällä kaudella tuomarit päässyt omankin ihon alle niin hyvin, että olen syyllistynyt tähän itsekin. Liigan tuomaritoiminta ja kurinpito on ollu koko kauden aivan vitsi. Kiinnostus koko sarjaa kohtaan valuu kyllä alaspäin matsi matsilta.

Tässäkin sarjassa olisi ollu mukavaa katsoa TPS:n ja Kärppien välisiä jääkiekkopelejä. Mutta näissä otteluissa on nykyään myös tuomareista koostuva kolmas joukkue. En yhtään ihmettele pelaajien turhautumista, mikä sitten pahimmassa tapauksessa saattaa näkyä tärkeinä rikosilmoituksina poliisin tilastoissa.

Viisi matsia nyt pelattu, tietääkö joku täällä minkälainen on linja, mitä saa ja mitä ei saa tehdä kentällä? Itselläni ei ole hajuakaan. Välillä boksin ovi aukeaa kun menet tarpeeksi lähelle vastustajaa, tämän jälkeen saattaa jäädä kaksi päivän selvää kampitusta viheltämättä. Välillä saat vetää poikkarilla maalinedessä niin että ranteet paukkuu ja kymmenen minuutin kuluttua samanlaisesta teosta istutaan kakkosta. Aivan saatanan linjatonta viheltelyä, jossa ei ole mitään johtoajatusta edes yhden ottelun sisällä, puhumattakaan koko sarjasta. Enkä nyt sano, että tämä kaikki tapahtuisi vain TPS:aa vastaan, kyllä Tepsi enemmän rikkoo, se nyt on aika selvää johtuen joukkueiden paremmuudesta.

Katsoisin mielelläni näitä matseja siten ettei koko ajan tarvitsisi jännittää ja tuijottaa sitä päätuomaria, että nousiko se lentopallomaila nyt pystyyn vai ei. Toivottavasti TPS ja tuomarit nostavat huomenna tasoaan ja ottelun päättyessä voitaisiin keskittyä puhumaan game sevenistä pelin kautta, ei tuomareiden farsseista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös