Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 18.06.2017 klo 14.57.

 1. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Juu en alkuunkaan yrittänyt sen kummemmin pohtia mitä Ottawan pelaajat maksaisivat, pidän koko skenaariota niin epätodennäköisenä. Ykköskiekan ja Sprongin hintana pitäisi vain olla nuoria, jotka palvelisivat Pensin tarpeita nyt.

  Unohtamatta sitä että Ottawakaan tuskin on halukas mihinkään täyteen rebuildiin, joten tuskimpa sieltäkään pelkillä varausvuoroilla ja lupauksilla mitään shoppaillaan.
   
 2. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Toihan se on nimenomaan mitä Penguins tarvitsee. Reaves on siitä elävä esimerkki.
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Vertaat Smithiä Reavesiin? Oikeasti?
   
 4. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Enhän minä niin tehnyt. Boldasin(kin) pelaajien ominaisuuksia joita Penguins ei ole tarvinnut tähänkään asti menestyäkseen.
   
 5. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  En ymmärrä miksi takerruit noihin, ei kai siitä nyt haittaa ole jos on laadukas pelaaja muutenkin ja pystyy tuomaan myös nuo mainittavat elementit mukanaan, on niitä sitten mielestäsi tarvittu tai ei aiemmin? Smith on painanut parissa viimeisimmässä runkosarjassa 41 maalia ja 68 pistettä mikä on aika hemmetin hyvin kun pelannut kumminkin käsittääkseni alemmissa ketjuissa ja on puolustussuuntaan varma kaveri? Joku Sens-fani saa toki korjata jos olen ihan hakoteillä. Smith kuulostaisi kumminkin omaan korvaani erittäin hyvältä pelaajalta Pensin bottom-6 osastoon. Tämä kausi ei ole tilastojen valossa kovin kaksisesti mieheltä alkanut kun 19 peliin 1+6 ja -13 joten ehkä tuo voisi olla jotenkin järkevästi irrotettavissa jos Sens nyt on oikeasti valmis kauppoja hieromaan?

  Ja muuten näin ohi mennen Reaves oli Pensin parhaimmistoa kun olin paikanpäällä katsomassa matsit nykin jengejä vastaan, kertooko se sitten enemmän joukkueen tilasta tällä hetkellä vai Reavesista sen saa kukin itse päässään miettiä.

  Siellä on tällä hetkellä isompiakin ongelmia kuin Ryan Reaves.
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Mä olen pikkuhiljaa alkanut uskoa omiin kesäisiin kauhukuviin, että Reaves voisikin olla isompi ongelma kun vain yksi naurettavia minuutteja saava turhake. Reaves on Rutherfordin hankinta kun tämä ajoi itsensä umpikujaan lausunnoillaan body guardeista. Sullivan taas ei ole osoittanut oikeastaan missään vaiheessa tarvitsevansa Reavesia mihinkään, mutta ei pysty kuitenkaan pudottamaan tätä pois kokoonpanostakaan. Haiskahtaa kabineteista tulleelta käskyltä. Ei sillä, että siellä olisi kovin paljon parempia äijiä tilalla, mutta vaikuttaa siltä, että Rutherford (tai joku muu ylempää) on sitonut Sullivanin kädet. Toisen varpaille astumisella voi olla vaikka miten suuria seurauksia, vaikka asia olisikin niin pieni kuin yksi kiintiörosteripaikka. Mistä noita tietää vaikka Sullivan olisi kireänä tommosista johtuen eikä saa jengiä ladattua oikeaan moodiin. Pelkkää spekulaatiota tietysti, mutta mikään muu ei mielestäni selitä Reavesin rosteripaikkaa.

  Ei minulla toisaalta ole mitään sitä vastaan jos Penguins hommaa Smithin Ottawasta. Onhan sillä aika suuri palkka bottom 6 -pelaajaksi, mutta kyllä se osasto todella kaipaa laatua. Ei ole tullut katsottua mitään edistyneitä tilastoja, mutta tiedän Penguinsin katsovan niitä joten sekin vaikuttanee onko Smithistä Penguinsin mieheksi. Jossain treidissä ylipäätään voisi olla kyllä joukkueen herätyksen kannalta järkeä, mutta jos ensimmäinen vuodatus pitää paikkaansa niin tämän treidin pitäisi olla ehdottomasti 100% Sullivanin ehdoilla.

  Oli syyt mitkä tahansa niin Sullivanin kumppaneineen on keksittävä lääkettä Penguinsin peliin. Murray voisi olla yksi herättäjä, vaikka ei Jarrykaan ole ollut ongelma isossa kuvassa. Metropolitanissa Penguinsin edellä oikeastaan ainoastaan Devils tuntuu yskivän aavistuksen, Islandersilla voi alkaa mennä kehnommin, mutta muut porukat ovat aika laadukkaita eikä tule sieltä ilman isompia yllätyksiä perävalot edellä vastaan. Edellyttää siis, että Penguinsin on itse pelattava paljon paremmin kuin nyt alkuun on mennyt.
   
 7. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Daniel Sprong on löytänyt katsomovuoronsa jälkeen maalijyvänsä, ja onnistunut maalinteossa kolmessa edellisessä pelissään, ja viimeyön kahden osumansa myötä nousi takaisin AHL:n maalipörssin kärkikahinoihin (sijalle 2.).

  Isot pingviinit puolestaan matkaavat aavikon kautta vuorille. Olkoonkin että Vegas ei ole mikään heittopussi (ja Coloradolta tuli juuri käkättimeen), siitä huolimatta 6 pistettä sietäisi olla tuomisina kun joukkue palaa Pittsburgiin pelaamaan kaksi viimeistä otteluaan Anaheimia ja Columbusta vastaan ennen joulutaukoa.

  DeSmith lähti alas, ja täten Murrayn pitäisi olla kunnossa. Ja toivottavasti myös Fleury on kunnossa, sillä onhan se mukava nähdä puoli vuotta sitten kannuun asti kantanut kaksikko toisiaan vastaan. Siirappisinta mahdollista pohjois-amerikkalaistyylistä urheiluromantiikkaa.
   
 8. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Vaikea olla kovin harmissaan viime yön tappiosta, sillä niin hienosti Fleury pelasi. Golden Knightsin meno on kyllä upeaa seurattavaa ja Fleury maalillaan heillä on mahdollisuus vaikka mihin. Ja löytyyhän joukkueesta kasapäin hienoja pelaajia Feurynkin lisäksi, muun muassa Neal ja Engelland.

  Eiköhän lauantaina olisi sitten aika palata voittojen tielle.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  No joo jos jollekin tuommoisen esityksen Pensiä vastaan suo niin se on juurikin MAF, Pens-fanit hallissa joita oli vähemmän yllättäen sankoin joukoin paikalla huusivat Fleuryn nimeä läpi pelin ja hurrasivat tämän torjunnoille.

  Mutta mitä itse tähän joukkueeseen tulee niin helvetin väsynyttä on meno, bensa tankissa loppu.
   
 10. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ei tässä olisi varaa antaa yhtään pisteitä vaikka kuinka Fleury olisi vastassa.
  Pakko se on myöntää että alkaahan tässä jo huolestuttaa ihan playoff-paikan puolesta.
   
 11. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Niin playoff-mahdollisuudet taitaa huidella jossain alle 40%ssa. Pahalta tosiaan näyttää, että tästä tulisi ohikausi. Tietysti kun ottaa kaikki edelliset kaudet huomioon niin tavallaan se pitäisi pystyä sulattamaan, mutta kun hyvään tottuu niin vaikea on muuta vaatia.

  Rutherford oli jonkinlaisia uhkauksia ladellut treideistä sen huonon kotipeliputken jälkeen, mutta varmaan vielä vähän aikaa odottelee kääntyykö potski itsestään.
   
 12. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Veikeä läppä reilulla pilkkeellä silmäkulmassa tähän väliin, kun en oo enää pelejä jaksanut katsella, vanha ja raihnainen glory-hunteri kun olen.

  Michel Therrien sai kenkää finaalikauden jälkeen joskus helmikuussa ja kuinkas sitten kävikään. Sullivanista on jäänyt vähän samankaltaisen, vaativan ja (oikealla tavalla) kusipäisen äijän kuva, jonka naama varmaan kuluu vaikka menestys on ollut ihan käsittämätöntä. Alkaako pelaajilla kiristään vanne päätä vielä täyden vatsan lisäksi?

  No ei vaan, kun on takki tyhjä niin se on tyhjä, onhan se ihan ymmärrettävää ja samat fiilikset täällä kotikatsomossa - ei kiinnosta kyllä yhtään. Notta eiköhän sitten joskus huhtikuussa olla viisaampia, siihen asti adieu!
   
 13. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Välikaudelta tosiaan vaikuttaa ja peli näyttää usein siltä, että ei vaan puhti riitä. Ei sinällään ole ihme, pari viime kautta päätyyn asti ja nyt alkukausi todella raskas. Toki paljon voi vielä tapahtua, mutta Crosby ja Malkin eivät pelaa sillä tasolla millä pystyvät. Lisäksi tuo puolustus on huono, kun Letang ei pääse omalle tasolleen.

  En lähtisi väkisin luopumaan prospekteista ja varausvuoroista, sillä tämän kauden Tampa ja Nashville (sekä Blues ja varauksin Capitals) ovat todella kovia joukkueita. Yhdellä sentterillä ja puolustajalla en ole varma, pystytäänkö edellä mainittuja haastamaan playoffeissa. Tällä hetkellä ei todellakaan.

  Toki jos on saatavilla pelaaja, joka tulevilla kausilla auttaa joukkuetta menestykseen, niin sitten ehkä. Mutta mitään täytemiehiä en lähtisi hankkimaan. Ne olisi pitäny jo kesällä hankkia, mutta JR ja kumppanit taisivat lomailla, kun piti lähtijöiden tilalle hankkia vahvistuksia.

  Negatiivinen viesti, mutta luottoa on, että kyllä se tuosta lähtee. Tosin välikausi ja lotolla 1st pick, en pahemmin valittaisi.
   
 14. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Vähintä mitä voi vaatia oli voittaa Arizona. Helpolla se ei taaskaan tullut ja vaikka ottelua ei nähnytkään niin on helppo kuvitella ettei pelaamisen taso hirveän kovalla tasolla ollut sillä voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi ajassa 59.45. Murraylla 15 torjuntaa joten Coyoteskaan ei ole mitään suurta vastarintaa kyennyt esittämään, kuten tietysti odottaa sopiikin. Sarjataulukkoa kierros ei juurikaan hellittänyt sillä Blue Jackets oli ainoa joka hävisi oman ottelunsa ja Devils ei pelannut. Takaa vähän yllättäen Cryerskin tulee kaasu pohjassa ihan puskuriin kiinni.

  Seuraavaksi ailahtelevasti pelannut, mutta silti vaarallinen Colorado joka olisi yksinkertaisesti pakko voittaa. Ennakkoon helpommista peleistä on nyt kerättävä kaikki irtopisteet, sillä joukkue ei nykykunnossaan voita vaikeita pelejä riittävällä prosentilla.

  Mitenkäs kentälliset oli olleet?
   
 15. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Josh Yohen twitteristä:
  I could be wrong, but I'm going to guess, if this continues, that GMJR has seen just about enough.

  Monen (muunkin) fanin toiveitahan nuo ovat, kuten twiitin kommenteistakin voi päätellä. Penguins tarvitsee herätystä.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Buffaloa vastaan pelattujen b2b-pelien jälkeen näytti siltä että suunta on kääntymässä. Neljän voiton putki alla niiden jälkeen ja maalijyväkin alkoi löytyä. Rangersia vastaan sitten tappio ja Islandersiakin vastaan vasta jatkoajalta voitto, mutta molemmissa peleissä oli paljon hyvää. Sen jälkeen onkin sitten ollut kurssi syöksykierteessä. Viidestä viimeisestä pelistä yksi voitto ja senkin voi sanoa tulleen tuurilla liigan huonointa joukkuetta vastaan. Pelilliset esitykset ovat tuntuneet huononevan ottelu ottelulta näiden viiden pelin ajan, ja kun sieltä se yksi asennepelaaja Hörnqvist tippui nyt taas pois kokoonpanosta niin eihän tuo hyvältä näytä. Maalinteon vaikeudet tulleet myös takaisin.

  Penguinsilla on nyt kasassa Metropolitanin huonoin pistekeskiarvo. Onneksi muut eivät ole vielä karanneet kauas, mutta toki pitää muistaa että Penguinsilla on eniten pelejä pelattuna. Syöksykierteen on kuitenkin loputtava nopeasti.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Vaikea syttyä Pensin peleille kun ei joukkuekaan näytä syttyvän, pl. Reaves joka pelasi jälleen hyvän matsin ja harmi ettei tolppaa lähemmäksi päässyt maalintekoa, olisi ansainnut siitä kyllä maalin. Ehkä ne poislähteneet ukot (Bonino, Daley, Kunitz ja Cullen näin etunenässä) olivatkin sitten liian tärkeitä miehiä, toki Crosbykin on viime kauteen verrattuna ihan järkyttävän huono ja samoin Malkin, ja Letang (toki tämä puuttuikin loppukaudesta). Kessel on ainut viime kaudella jengissä ollut pelaaja jonka voi sanoa pelaavan tasollaan tai jopa vähän yli.

  Onko syy sitten viime vuosien kova rasitus vai mikä niin vaikea sanoa? Toivottavasti se ykköskierroksen varausvuoro on nyt koskematon sillä kukaan yksittäinen pelaaja ei tuota laivan kurssia käännä jos kyse on siitä, että kaikki meidän kärkiäijät ovat vain yksinkertaisesti loppu tällä hetkellä. Jos tämä kausi päättyy pannukakkuun niin ensi kausi sen sitten näyttäisi mistä on kyse, pysyvästä tasonlaskusta vai tuosta edellä mainitusta rasituksesta.

  Pari peliä vielä ennen joulua himassa, jos sen kurssin meinaa vielä ehtiä kääntämään niin nyt olisi sen aika.
   
 18. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Pingviinit ja Kojootit kaupoilla: Sean Maguire ja 2019 6th rounder vaihtuu Michael Leightoniin, 2019 4th roundiin ja Josh Archibaldiin.
  Ja heti seuraavaksi juuri saatu 4th rounder lähtee Dallasiin vaihdossa Jamie Oleksiakiin.

  Eiköhän JR jotain hieman isompaa keittoa hauduttele, Cole lähtökuopissa?

  Edit. Tarkennetaan sen verran että Oleksiakiin vaihdossa menevä 4. kiekan vuoro on aikaisempi kahdesta Pensin omistamasta vuorosta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2017 klo 21.24
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Eli voidaan siis ajatella, että Josh Archibald vaihdettiin Jamie Oleksiakiin, kaikki muu mikä tuossa on liikkunut on turhaa. Oleksiakista en itse osaa sanoa juuri mitään, ilmeisesti iso halinalle kyseessä joka ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Starsin puolustuksessa ja ikää on 24 vuotta, viimeinen mahdollisuus siis miehelle? Toivotaan samanlaista breikkausta kuin Schultzilla täällä. Kyllähän tuo enteilee jonkun kauppaamista, mutta toisaalta Ruhwedel on ollut myös niin surkea, että voihan tuo olla ihan vain siitäkin johtuva treidi eli näin saadaan Ruhwedel tiputettua pois pakistosta vaikka yksi kaveri olisikin lasaretissa.
   
 20. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Jos jonkun hitaan jättiläisen hankkiminen herättää Penguinsin tähtipelaajat tai tekee joukkueesta heti paremman niin alan jälleen arvostaa Rutherfordin duunia, mutta tämän hetkinen fiilis on, että siitä lähtien kun Botterill lähti niin kaupat ovat olleet erikoisia. Suuntaus on ollut isompia, voimakkaampia ja hitaampia pelaajia. Minusta koko ei poista esimerkiksi lukuisia kiekonmenetyksiä mitä jengin parhaat pelaajat tarjoilee avokätisesti illasta toiseen.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Oleksiakin taisin viime kaudella nostaa esille mahdolliseksi hankinnaksi takalinjoille. Hieman venyi kaupan tapahtuminen mutta kyllähän sitä edelleen tuon kortin mielellään katsoo. Annetaan mahdollisuus todistaa kykynsä.

  JR oli todennut että Oleksiak tulee pelaamaan oikealla puolella. Dallasissa Hitchcock sijoitti hänet harjoitusleirillä sinne ja puhui hänestä hyvään sävyyn, mutta pari viikkoa kauden alun jälkeen totesi ettei homma toimi. Penguins kesällä jutteli Hunwickista myös että pystyy ja tulee pelaamaan oikealla puolella, mutta Cole-huhujen aikaan oli juttua ettei hänen pelaamiseen oikealla puolella olla tyytyväisiä. Ehkä tämä kokeilu leftin pakista oikealla puolella onnistuisi sitten paremmin.

  Käytännössä tässä on nyt vaihtunut Pouliot Oleksiakiin. Siinä kyljessä sitten Penguinsille vielä oletettavasti hieman korkeampi vuoro neloskierrokselle ja vuoron aikaistaminen vuodella. Molemmat entisiä ykköskierroksen varauksia, mutta tyyliltään täysin erilaisia pelaajia. Pouliotilla korkeampi potentiaali, Oleksiakilla ulottuvuus jota Penguinsin takalinjoilta ei löydy. Pouliotille ei oltu valmiita antamaan täällä mahdollisuutta ja oli muutenkin edellisen managerin varauksia. Nyt on JR:n hankinta sitten rosterissa.

  ------------

  Toisessa kaupassa sitten farmiin kokeneempi kakkosveskari DeSmithin kaveriksi ja Archibaldista vastineeksi varausvuoron korottaminen 6.kierrokselta 4.kierrokselle. Ihan hyvä kauppa Penguinsille sekä Archibaldille. Kyllähän Archibaldia olisi kauden aikana mielellään enemmänkin nähnyt neloskentässä, mutta ei päässyt Sullivanin suosioon ja peliaika oli vähissä. Nyt saa mahdollisuuden toisaalla, tutun valmentajan alaisuudessa, ja Penguins sai jotain vastineeksikin. Penguinsilla pitäisi farmista löytyä samantyylisiä pelaajia (Simon, DiPauli...), että onhan tuo korvattavissa omasta takaa 14. hyökkääjänä.

  Kesällä tuolle Archibald/Wilson/Kuhnhackl-kolmikolle oli pelaavassa rosterissa yksi paikka. Niistä tuli odotettua että ensinnä Wilson ja toisekseen Archibald tarttuisi siihen paikkaan ja Kuhnhackl vaihtuisi sentteriin. Mutta niin vain se oli Kuhnhackl joka alusta saakka otti sen 12.hyökkääjän paikan itselleen ja kaksi muuta on nyt alkukauden aikana vaihtanut maisemaa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2017 klo 08.27
 22. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Kova ja tärkeä voitto divisioona-vastustajasta. Piste lipsahti taas naapurille, mutta kaksi kuitenkin itelle. Kesselillä oli melkoinen kotipelipisteputki ja Malkinkin kolmen ottelun maaliputkessa.

  Nopeat kommenttivilkaisut paljasti, että Oleksiak oli näyttänyt terävältä. Mitä se sitten tarkoittaakaan.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Oleksiak oli ihan hyvä joskin on ilmeisesti melko pehmeä kokoisekseen, siltä se ainakin vähän näytti? Mutta hyvä luistelemaan ja hyvä mailapelaaminen näyttäisi miehellä olevan joten kyllähän tuo kolmosparissa varmaan menee ihan hyvin. Paljon paremmalta se näytti ainakin kuin Ruhwedelin tai Hunwickin pelaaminen, jälkimmäisen hankinta on kyllä mennyt niin reisille kuin vain voi mennä, ihan jäätävän huono puolustaja ollut Pensissä!

  Mitä itse matsiin tulee niin viihdyttävä peli kaiken kaikkiaan, mutta jälleen 0 tehtyä maalia tasakentällisin ja muutenkin vain pari maalia pystyttiin tekemään niin eihän tuo vieläkään hirveästi vakuuta, mutta voitto mikä voitto. Malkin on ihan ok, mutta pystyy paljon parempaankin. Sen sijaan ei voi kuin ihmetellä mikä vaivaa kapteenia? Järkyttävän huono ollut tällä kaudella, ei laukauksia ei järkeviä ratkaisuja ei mitään. Ja pakko ihmetellä myös tuota Pensin karvauspelaamista, siis kerta toisensa perään vastustaja kuin vastustaja pelaa tuon auki helposti ja syntyy ylivoimahyökkäyksiä omiin, mutta taas itse ei saada noita ylivoimahyökkäyksiä rakennettua yhtään. Ei ihme, että vaikeaa on ollut.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nick Kypreos ja Elliotte Friedmann ilmeisesti eilisen aikana höpöttelivät, että Letang saattaisi olla kauppatavaraa.

  Ovatko loukkaantumiset ja muut terveysasiat vieneet sen viimeisen terän ykköspuolustajan statuksesta vai onko tämä sitä huhuiltua joukkueen shake-uppia? Viime kevät meni ilman Letangia ja päättyi mestaruuteen, joten ymmärrän ainakin markkinoiden kartottamisen, mutta mitenkä kannattajat ja tarkemmin seuraajat näette sen realistisen vastineen?
   
 25. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Vanha laulu, mutta luonnollisesti huonoin mahdollinen aika kaupata puolustaja joka on parhaimmillaan Norris-tasoa.
  Huonostihan Letang on pelannut, ei siitä kahta sanaa. Mutta huonosti on pelannut myös Pittsburgh Penguins.
  Loukkaantumiset ovat voineet viedä Letangilta sitä taikka tätä, mutta hän on edelleen atleettisesti täysin friikki. Letangin liike on parhaimmillaan taidetta, ja yksikään muu pelaaja Penguinsista ei kykene lähellekkään siihen työmäärään mihin Letang pystyy. Huoli on toki aiheellinen, että kun Letang joskus iän myötä menettää osan ylivertaisesta fysiikastaan, niin pelaajan taso epäilemättä putoaa, mutta tämän kauden vaikeuksia seuratessa kyse on ollut minusta hartioiden päällä keikkuvasta "lihaksesta".

  Enemmän pelejä nähneet voivat tarkemmin kertoa kuinka huono Letang on ollut, mutta silti hän on ikäänkuin "vanhasta muistista" pakkien pistepörssin yhdeksäs. Metropolitanin heikoimmin pelanneessa joukkueessa.

  Ainoa hyväksyttävä treidi on minusta vaihto johonkin toiseen hieman alavireisesti suorittavaan tähteen.
  Aaron Ekblad <-> Kristopher Letang, done deal.