Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 22.06.2016 klo 00.43.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  2006-07 kaudesta lähtien Pens on ollut aina playoffeissa mukana, Malkinin aikakaudella joka kerta ja Crosbyn aikakaudella vain ensimmäisellä kaudella jäi siis playoffit saavuttamatta. Kohtuu vakuuttavaa ja on sieltä pari cuppia matkaan tarttunut ja kolme finaalipaikkaa yhteensä. Tuplaan olisi mahdollisuudet jos vain nuo loukkaantumiset joukkueessa hellittäisivät.

  Lainaus:
  Voisi säästää nuo temput kyllä Dubinskya vastaan sille saisi tehdä mun puolesta aivan mitä lystää enkä nostaisi kuin peukkua ylös.

  Se, että Crosbyn maali on jäänyt todella vähälle huomiolle on kyllä ihan miehen oma vika nyt. Kaveri elää kyllä niin tunteella mukana, että välillä läikkyy sit yli.
   
 2. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Zach Aston-Reese on saanut ammattilaisuransa käyntiin, ja aloittikin sen varsin hienosti kun upotti heti ensimmäisessä pelissään voittomaalin kun WBS voitti Hartford Wolf Packin 2 - 5.

  Linkki Youtubeen.
   
 3. Laaban Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Tästä palstaveljille asiantunteva "näkökulma" Iltalehden toimitukselta liittyen case-keihästykseen. Meinasi mennä myslit väärään kurkkuun juttua selaillessa.

  Kommenttiosio tarjoaa myös hyvää huumoria torstaipäivälle.

  Linkki vie Iltalehden sivuille.

  http://m.iltalehti.fi/nhl/201703222200089861_nh.shtml

  Onko loukkaantuneiden tilanteista tullut uutta tietoa? Ei meinaa mahtua pieneen päähäni miten joukkue voi porskuttaa 8-1-1 rekordilla oli sitten Crosbyn kentällinen kuinka hyvä tahansa.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Archibald nostettu farmista ylös.

  Ykköskenttä aamujäillä muodossa Wilson-Crosby-Sheary, joten Sullivan selvästi lukee Jatkoaikaa. Kunhan ei nyt sitten heti olla pelin aikana sotkemassa tilannetta ja nosteta Kunitzia takaisin siihen.
   
 5. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Lainaus:
  Kiitos jeesus! :D

  Sidiltä menee tällä menolla Art Ross ohi suun, mutta Rocketiin on erittäin hyvät saumat. Pistepörssin voitto vaatisi Crosbylta useampaa monsteripeliä ja/tai McDavidilta hyytymistä. Joka tapauksessa paljon riittää vielä jännitettävää vaikka pleijaripaikka onkin jo varma: Sidin henkkoht pystien lisäksi divisioonan ja koko runkosarjan voitto on vielä mahdollinen. Uskomatonta että tuo loukkaantumissuma ei ole juuri joukkueen tahtia hidastanut.
   
 6. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa, PP
  Tota Pouliot'n tilannetta aloin miettimään, kun monessa Pens-yhteydessä ja täälläkin jo tiedetään kaverin olevan täysi bust ja koko varaus vituttaa. Jälkiviisastelu jonkun Forsbergin takia on toki helppoa, mutta aika hedelmätöntä. Kasivarauksen todennäköisyys tulla edes hyvän tason NHL-pelaajaksi lienee jotain 50% luokkaa, jos sitäkään. 29 joukkuetta varasi täysin paskasti siinä draftissä. TJEU Gostisbehere #78

  Kyseessä on kuitenkin juuri 23 vuotta täyttänyt kaksinkertainen AHL:n allstar-pakki. Palkkakattoaikakaudella vain Whitney, Letang ja Määttä ovat nousseet Pensin vakiokokoonpanoon nuorempana. Vuosituhannen taitteesta listaan voi lisätä Ferencen ja Roszivalin, sitten edellisissä mentäisiinkin jo 80-luvun puolelle. Ei se hirmu tavallista ole. Pitäisi olla kaikkien tiedossa, että usein pakeilla vaan kestää se kehitys varsinkin kun kyse ei ole mistään bluechip-ekbladista. Esim Dumoulin nousi kokoonpanoon puolitoista vuotta vanhempana. Jotkut shearyt, wilsonit, kuunhakkelit, rustit oli mielenkiintoisia nuoria noustessaan viime kaudella vakiomiehiksi ja monen silmissä vieläkin. Joka ikinen näistä on kahta vuosikertaa vanhempi kuin Pouliot. Ja hyökkääjät piikkaa aikaisemmin. Yliopistoreittiä kulkevat tuntuu olevan monen silmissä ammattilaisiksi siirryttyään edelleen juuri draftattuja junnuja. Ja nyt jopa Corrado on jännä nuori lupaus, kaiketi sen takia että on uusi nimi. Tietty vuoden vanhempi kuin DP ja jo kaksi organisaatiota todennut, ettei oo käyttistä.

  Ei siitä NHL-tason ykköspakkia tulle koskaan, ei varmaan edes kovan luokan top4. Jos tulee ok kahdensuunnan pakki, niin se on ollut hyvä varaus. Joku perspektiivi näissä vaan ois hyvä säilyttää. Eikä siinä, eiköhän viimeistään ensi deadlinella tule joku Despres-Lovejoy vol 2.
   
 7. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Tänään jatketaan heti Islandersin tullessa vierailulle Pittsburghiin. Voittojen tielle olisi mukava päästä heti ja kahdella pisteellä noustaisiin Capitalsin rinnalle sarjakärkeen, tosin yhden pelin enemmän pelanneena.

  Peräkkäisenä pelipäivänä ei ole yleensä aamujäitä eikä tämäkään päivä ole poikkeus, joten kentällisten suhteen jouduttaneen odottamaan ihan ottelun alkuun saakka. Rust on lähellä pelikuntoa ja parhaassa tapauksessa pelaisi jo tänään. Malkinista ei ole pariin viimeiseen päivään tullut oikein uutisia kun ei ollut joukkueen matkassa vieraskiertueella, mutta hänen aiemmat puheensa viime viikon lopulla kertoivat ettei pitäisi olla pitkään poissa, joten parhaassa tapauksessa myös hänen on täydessä pelikunnossa jo tänään.

  McDavid on kahden viimeisen pelin aikana vetänyt taas isohkon eron Crosbyyn nähden pistepörssissä, joten nyt Sidin pitää antaa tulostaululla taas oma vastineensa McDavidin tehoilulle. Islanders on uran varrella ollut suotuisa vastustaja Crosbylle, ja heillä näyttäisi tänään olevan maalilla AHL:stä takaisin NHL-miehistöön nostettu Jaroslav Halak, joten Crosby voisi toivottaa Halakin tervetulleeksi takaisin tekemällä pari maalia hänen taakseen ja siihen päälle ottamalla vielä muutaman syöttöpisteen, jotta saadaan vielä jännittää pistepörssin voittotaistelua runkosarjan kahdelle viimeiselle viikollekin.

  Fleury lienee pelivuorossa maalivahdeista.
   
 8. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Rust tekee paluun kokoonpanoon, pelaa kakkoskentässä Cullenin ja Kesselin kanssa. Wilson tippuu pelaavasta kokoonpanosta pois. Hörnqvist nousee ykköseen Crosbyn ja Shearyn kanssa.
   
 9. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Semmonen matsi. Islesilta vietiin yksi selvä maali ja tolpat kilisivät puolin ja toisin. Jatkoajalla olisi ollut paikat viedä täydet pisteet, mutta tuo jengi on niin riekaleina että pakko olla tyytyväinen joka pinnaan. Rust oli heti hyvä, Sid jatkaa lentoaan ja Boninolta oli myös erityisen väkevä ottelu. Kessel halusi ratkaista matsin jatkoilla yksin, oli hienoa seurattavaa!
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Bonino on tuon viestin ja yhden ottelun ajaksi tapahtuneen neloskenttään siirron jälkeen viimein herännyt tähän kevääseen. Seuraavassa pelissä silloin tekikin heti sen hattutempun ja nyt muutenkin viimeiseen 10 peliin tehnyt 7 maalia. Syöttöjä ei ole kertynyt tosin yhtään, mutta maalijyvänsä on löytänyt ja ei eilenkään ollut kaukana ettei jatkoajalla olisi ratkaissut ottelua mutta veto osui ainoastaan tolppaan. Lähestulkoon tuplannut kauden maalimääränsä viimeisen kymmenen pelin aikana ja peli on muutenkin alkanut näyttää paremmalta eli kevään tullessa on taas heräämässä ja nostamassa peliään toiselle tasolle.

  Samalla tuo Boninon herääminen on osoittanut sen että Kesseliä ei hänen rinnallaan tänä keväänä kannata peluuttaa, sillä se kaksikko ei tosiaan koko kauden aikana ole toiminut läheskään viime kauden tapaan ja nyt Bonino on pääsemässä hyvään vireeseen ilman Kesseliäkin. Kessel jää sitten Malkinin rinnalla jos ja toivottavasti kun Malkin tuosta palaa takaisin kaukaloon.

  Kesseliltä eilen taas pari syöttöä mutta silti siellä on hänen osaltaan ollut viime ajat hiljaisempaa, tulostaululla ja peliesitysten varassa. 18 viimeiseen peliin vain yksi tehty maali ja yhdeksän syöttöpistettä. Kesselin peli ei myöskään ole juurikaan näyttänyt pistesaraketta paljoa paremmalta vaan siellä on vielä paljon parantamisen varaa. Bonino kun löytänyt hyvän vireen niin nyt olisi toivottavaa että Kessel on seuraava joka tekee niin ja saadaan sitten jalkeille kolme tuloksentekoon kykenevää kenttää. Neloskenttäkin on roolinsa täyttänyt ja jos sairaslista tyhjenisi olisi sinnekin sitten enemmän laatua tarjolla playoffeissa.

  ----

  Kahdesta viime pelistä siis rankkareiden kautta tappiot. Positiivista se että tappioista huolimatta pistetili karttui molemmissa peleissä, mutta huonoa se ettei niitä ylimäääräisiä pisteitä pystytty ottamaan kummastakaan ottelusta. Olisihan ne kelvanneet mutta nyt on tähän tyytyminen.

  Fleury oli eilen maalissa erittäin hyvä ja on muutenkin pelannut erinomaisesti siirtotakarajan jälkeen. Jos ja kun Fleuryn pelit Penguinsissa jäävät tähän kevääseen, niin hienoa että alkukauden vaikeuksien jälkeen on päässyt vireeseen ja voi positiivisissa merkeissä sitten vaihtaa kesällä maisemaa. Nyt vaan hyville esityksille jatkoa. Murraykin ollut erinomainen tällä viikolla ja pienen heikomman jakson jälkeen nopeasti kasannut itsensä ja noussut huipputasolleen. Hyvä tilanne maalinsuulla tällä hetkellä.

  Crosbylle yksi maali mutta ei valitettavasti sen enempää saanut McDavidia kiinni. Sunnuntaina uusi mahdollisuus kun Flyers tulee kylään ja eiköhän taas heilutella maaliverkkoa Crosbyn ja hänen kenttäkaveriensa toimesta sitten. Hörnqvist ei kauaa siinä viipynyt vaan taisi olla jo ensimmäisen erän aikana kun vaihtoi paikkaa Rustin kanssa ja ykköskenttä siinä muodossa jossa se oli ennen Rustin loukkaantumista. Rust oli paluunsa jälkeen pirteällä pelipäällä ja onhan tuo hänen nopeutensa hienoa katseltavaa ja tärkeä osa Penguinsin peli-identiteettiä.
   
 11. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Voi crosbyn huitomiset sentään, harmittaa että kaveri on taitava pelaaja ja samalla ihmisjäte kentällä muuten. "Melkein" mielummin pingut ilman crosbyä ja mestaruuksia, kuin crosbyn ja mestaruuksien kera. No, se siitä avautumisesta, 91 vuodesta on tullut pinguja faniteltua, ja kivahan se on kun menestystä tulee, mutta crosbyn tempaukset saa kyllä mut surulliseksi.

  Rust oli hyvällä jalalla, ja alussa oli muutenkin hyvää hässäkkää isles päädyssä, maaleja vain lisää!
   
 12. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Lainaus:
  Kassitus oli tökerö temppu, mutta noita mailalla käsille-tilanteita tulee jääkiekossa suunnilleen joka pelissä. nyt vain kävi niin, että 1) ottava osapuoli loukkaantui 2) asialla oli Crosby, johon kiekkoväen huomio oli ja on valmiiksi kiinnittynyt ja 3) tilanteesta ei vihelletty jäähyä.

  En ymmärrä tuota jeesustelua aiheesta. Lähes kenen tahansa muun ollessa kyseessä reaktio olisi jotain suuntaan "nuo tilanteet on osa peliä".
   
 13. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  mailalla tarkoituksella kasseille ja huitominen käsille ei ole osa peliä (ei ainakaan romantisoivissa kuvitelmissani pitäisi olla), vaikka linja huitomisten suhteen tuntuu olevan sitä ja tätä

  Tekisi crosbylle itselleenkin hyvää joskus joutua vastuuseen teoistaan. Eniten vituttaa änärin linjattomuus kiiltokuvapoikien sikailuja kohtaan, KHL:ssäkin tyyliin meno reilumpaa. Kiitos markkinavoimat ja raha, niinkauan kun crosbyn nimi selässä myy halleja täyteen ja saa lajille uusia seuraajia, niin tuntuu herra väistävän sanktiot.
   
 14. Smasher/Devourer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Peliitat
  Lainaus:
  Ei niin, mutta kummasti nuo sikailut alkavat kiinnostaa vasta siinä kohtaa kun asialla on tähtipelaaja.

  Lainaus:
  Tästä täysin samaa mieltä. Kieltämättä vähän hävettää, kun näistä ei tule ikinä mitään. Säännöt pitäisi olla kaikille samat.

  Tällä asialla on myös kääntöpuoli: Nämä tähtipelaajat saavat enemmän häirintää osakseen kentällä kuin muut ja kyllä esim. Sid on saanut paljon runtua osakseen ilman minkäänlaisia seuraamuksia, mutta ei niistä uutisoida. Kun joku päättää, että Crosby on rotta ja itkupilli, niin ei se faktoja enää kuuntele siinä kohtaa. Se on nähnyt isot otsikot ja videot Sidin sikailuista jo. Ihan sama montako hammasta Crosbylta lähti ja sattuiko, ainoastaan kuolevat joutsenet otetaan esille.
   
 15. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Havahduin katsomaan 2.erää ja kirosin kun näin Kunitzin Crosbyn laidalla ja mietin, että mitäs helvettiä taas, mutta myöhemmin selostaja totesi, että Sheary loukkasi itseään ekassa erässä...
  Morot vaan jos Shearykin tippuu kokoonpanosta.
  Alkaa ukot loppumaan kohta AHL:stäkin.
   
 16. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa, PP
  Joo Sheary tosiaan putosi, en myöskään nähnyt tilannetta. Mutta eihän yksi per peli tietenkään riitä. Tässä just kolmannessa erässä Simmonds nosti takaa tullessaan kyynärpään Dumoulinin poskeen. Koppiin lähti eikä oo nyt muutamaan minuuttiin näkynyt jäällä. Toivottavasti leuka on luutunut hyvin. Tämä tietysti tapahtui tuomarin silmien edessä, muttei käsi noussut. Kyllä taas suositaan pingviinejä järjestelmällisesti. Pelikin jo Flyersille 4-1, aika nihkeätä on.

  edit: huh, Dumoulin on kehissä
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Flyers vie pisteet mukanaan ja sen myötä Capitalsin kiinniottaminen on käytännössä jo mahdotonta. Alkaa tuo järjetön loukkaantumissuma näkymään tuloksissa viimeinkin, oli vain ajankysymys. Penguinsilla viimeisen kymmenen pelin aikana varmaan enemmän menetettyjä otteluita vakiokokoonpanon pelaajilta kuin Capitalsilla koko kauden aikana, joten ihmeen hyvin siihen nähden pysyivät Capitalsin kannassa kiinni sarjataulukossa. No nyt pitää keskittyä sitten Columbukseen sillä aika todennäköiseltä alkaa näyttää että playoffit aloitetaan sinitakkeja vastaan. Enää kysymys siitä että kumpi saa kotiedun.

  Sheary tosiaan jätti pelin kesken ensimmäisessä erässä. Kätensä taisi loukata siinä hyökkäyspään kiekon riistossa kun blokkasi Girouxin purkuyrityksen. Dumoulin sai tosiaan kolmannessa erässä Simmondsin kyynärpäästä osuman ja meni pukukopin puolelle, mutta palasi sieltä vielä onneksi kehiin eli ei ilmeisesti käynyt mitenkään.
   
 18. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Sellainen peli. Kessell on kyllä todella laiskataitaa ladata akkuja pleijareihin. Huh, ei tarvitse varmaan runkosarjassa enää heräillä pingujen matseja katsomaan, ladataan nyt omiakin akkuja pleijareihin. Columbusko se sieltä vastaan pamahtaa, melkein mikä vain muu mieluummin. Nyt ukot kuntoon ja kannujahtiin.
  Flyers matsia yöllä katsottua on pakko hehkuttaa ghostisbeheren luistelua, maagista katseltavaa!
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Voi vittu noiden loukkaantumisten kanssa menee tämä loppurunkosarja ihan pipariksi. Täytyy vain toivoa ettei samaan syssyyn mene koko kausi, miten voi yksi ja sama jengi kärsiä noista loukkaantumisista kaudesta toiseen noin paljon!? Viime kausi suhteellisen ehjänä ja tulos näkyi heti.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Penguinsin 7.kierroksen varaus kesältä 2014, Jeff Taylor, teki kahden vuoden mittaisen tulokassopimuksen. Sopimus alkaa ensi kaudesta ja loppukausi menee WBS:ssä ATO:lla.

  Penguins Sign Jeff Taylor to an Entry-Level Contract | NHL.com

  ----

  Zach Aston-Reese on saanut hyvän aloituksen ammattilaisuralleen kun neljässä pelatussa ottelussa on kerännyt tehot 2+4.

  Daniel Sprong puolestaan on jatkanut playoffeissa siitä mihin jäi runkosarjassa. Kahden ottelun jälkeen kasassa tehot 1+5. Runkosarjassahan Sprong tosiaan keräsi 31 ottelussa tehot 32+27, eli veti yli maali-per-ottelu keskiarvolla. Piste-per-ottelu saldo (1.90) oli myös QMJHL:n paras.
   
 21. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Viimeinkin suuri loukkaantumissuma on alkanut näkymään joukkueen otteissa. Tällä hetkellä pitää vain uskoa siihen, että melkein jokainen loukkaanteena oleva pelaaja ehtisi tervehtymään pudotuspelien alkuun, joihin on siis enää alle 2 viikkoa! Itse uskon, että ainakin Malkin, Letang, Hainsey ja Guentzel pelaavat jo runkosarjan lopussa tai viimeistään ensimmäisessä pudotuspeliottelussa. Hagelin, Määttä ja Daley eivät välttämättä ehdi vielä aivan siihen mennessä kuntoutua, mutta heidänkin kohdallaan vielä kaikki on mahdollista.

  Ensimmäisellä kierroksella näyttäisi erittäin todennäköisesti tulevan vastaan Blue Jackets, ellei sitten tämä sama alamäki jatku aina wild card paikalle asti Rangersin tullessa ohi. Sekin on vielä hyvinkin mahdollista ja siihen antaa paljon suuntaa huominen ottelu MSG:ssä.

  Olkoon vastustajana ensimmäisellä kierroksella sitten Blue Jackets, Rangers tai vaikkapa Canadiens, niin hyvin luottavaisena ja innoissani lähden tosipelejä seuraamaan (Tässä kuitenkin ehtona etenkin Malkinin paluu). Blue Jacketsia vastaan sarjasta tulisi melko varmasti hyvin viihdyttävä, joten omissa toiveissani he asettuvatkin ensimmäiseksi vastustajaksi ja hienosta kaudestaan huolimatta joutuvat Tortorellan johdolla kokemaan heti karvaan pettymyksen leikin loppuessa jo ennen kuin se ehtii tosissaan alkamaankaan.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Aika kauheata on ollut nuo viime ajan tulokset kun on ladottu Pensin reppuun maaleja urakalla ja samalla itse jääty yhteen tai pariin, mutta kyllähän tuo on täysin ymmärrettävää kun puolet jengistä on lasaretin puolella. Tämä ei kumminkaan lupaa hyvää playoffeja silmällä pitäen jos joukkueesta puolet äijistä pelaisi vaikka vähän vajaakuntoisena joten pitää toivoa, että siellä otetaan nyt varmasti noiden loukkien kanssa ja kaikki palaavat sit kun kunto on sata prosenttinen.
   
 23. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Eihän tuo wild card -paikka olisi lainkaan huono. Ei tarvitsisi heti ykkösrundilla alkaa kammeta puolikuntoisilla jätkillä kivikovia metrojengejä vastaan.
   
 24. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Sidney Crosby on pahasti Henrik Lundqvistin pään sisällä. Hankin ilme oli melkoinen Crosbyn sniperöidessä kiekon tämän olkapään kautta maaliin, ja sitten ratkaisu pilkuilta oli pikemminkin rystysyöttö kuin laukaus längistä sisään.

  Jos Crosbyn ei tarvitsisi puolustella sijoitustaan Rocket-kisassa, niin tuon SCG-ketjun voisi kääriä kuplamuoviin odottelemaan playoffien alkua. On se niin perkeleen hyvä koostumus, että voi herraisäluoja jos joku heistä vielä loukkaantuu ennen pudotuspelejä.
  Äkkivilkaisulla onhan tuon pakiston pelaaminen aika paskaa, mutta toisella äkkivilkaisulla nimilistaa, niin ymmärtäähän sen.

  Edellisestä päästäänkin luonnollisesti siihen että kuinka elintärkeä Crosby on JÄLLEEN Pittsburgh Penguinsille. Se iänikuinen narratiivi siitä että Penguins olisi sitä ja tätä ilman Crosbyakin koska Malkin on kyllä erittäin väsynyttä. Mitä Penguins olisi kun toinen veturi on jälleen neljäsosan kaudesta sairastuvalla, ja ykköspakki puolet kaudesta, puhumattakaan muista top4 puolustajista. Kaudella 2016-2017 Penguins taistelee katastrofaalisesta loukkaantumistilanteesta huolimatta liigan ylivoimaisesti kovimman divisioonan kärkipaikoista, ja väitän että ilman kasiseiskaa, Penguins painisi Bostonin seurassa wildcard-sijoista.
   
 25. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lisää täytettä sairaslistalle. Onneksi tällä kertaa osui Kunitziin, alavartalovamma. Josh Archibald nostettu ylös.
  Kunitzin paluulle ei ole Sullivanin mukaan vielä mitään "aikataulua".