Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 22.06.2016 klo 00.43.

 1. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Harmittavasti karkasi pistepörssin voitto (McD johtaa 10 pisteellä), kun Penssillä on 5 ja Edmontonilla 4 peliä jäljellä.
  Toki tilanne olisi ollut eri jos Crosby olisi pystynyt pelaamaan kaikki ottelut ja ketjukaverit olisivat pysyneet ehjinä.
  Noh, oletettavasti saa kuitenkin Rocketin.

  Crosby on kyllä ollut tällä(kin) kaudella erittäin tärkeä pelaa Pittsburghissa kun on ollut paljon loukkaantumisia (kevyesti eniten runkosarjassa?), ja vieläpä tärkeitä pelaajia, kuten Malkin, Letang ja kaksi muuta top 4 pakkia ja silti keikutaan Idän ja NHL kärkisijoilla. Tätä ei moni nää/halua nähdä niin kuin joku aikaisemminkin sanoi ja vedetään se "Pittsburghissa on muitakin tähtupelaajia" kortti.

  Tänään näin uutisen Archibaldin nostosta ja onneksi oli Kunitz, jota tuli paikkaamaan, vaikka on toki ollut siellä kolmos ja neloskentissä ihan ok.
   
 2. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Ja fanien mukaan ei mitään kiirettäkään. Totta puhuakseni, kyllähän Kunitz on ollut hyödyksi kun saa pelata rauhallisesti pienemmässä roolissa. Tosiasiassa tässä vaiheessa jokainen loukkaantuminen tekee kipeää. Repaleisella rosterilla jatketaan eteenpäin.
   
 3. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Ja Kunitz ulkona "longer term", mitä tuo sitten lieneekään, kuitenkin Sullivanin mukaan hän odottaa kaikkien olevan pelikunnossa playoffien alkuun mennessä.
  Kunitz on edelleen käyttökelpoinen pelaaja oikeassa roolissa, mutta pahin epäkohta on se, että top4 laitureista jonkun tipahtaessa, se on nimenomaan Kunitz joka nousee tilalle. Ja ykkös/kakkoskentän vastuu on aivan liikaa nykyiselle Kunitzille. Vaikkei hänen sairaslomastaan viitsi iloita, niin hieman helpottaa tietää ettei hän ole tappamassa esimerkiksi Crosbyn kentän lentoa.

  Kohta mennään 'Canesia vastaan, ja Hainsey on pelikunnossa entistä seuraansa vastaan, vietti huoltopäivää.
   
 4. Matsku Jäsen

  Tolla loukkaantumisten määrällä on pakko olla jokin yhteys Sullivanin vauhtilätkän kanssa. Käsittämättömän usein jätkiä lasaretissa.
   
 5. GHowe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Varmasti osaa löytyy pelitavankin puolesta, nopeutta ja kooltaan pieniä hyökkääjiäkin vääntää kulmissa jne, mutta Penguinsilla on edellisilläkin kausilla paljon loukkaantumisia Crosby/Malkin on väh. Yhteensä 30% loukkaantuneena + Letang nyt on jo yksinään sen 30% loukkaantuneena per kausi ja siihen vielä muitten loukit päälle.

  Oliha se Lemieuxkin aina tohjona. Tosin oli syöpää ja ties mitä muutakin taustalla.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Crosbyn, Malkinin ja Letangin jokaisen pelityyli on semmoinen, että altistavat itsensä loukkaantumisille. Crosby ja Malkin painaa jokaiseen rakoon aina ensimmäisenä ja samaa se Letang tekee, jossain oli just joku Letangin haastattelu jossa valmennuskin on yrittänyt ohjeistaa tätä pelaamaan vähemmän riskialttiisti, mutta vaikeahan se on omaa pelityyliä muuttaa. Phil Kessel on taas oiva esimerkki pelaajasta joka säästelee itseään eikä aja kulmiin ahtaisiin väleihin ensimmäisenä jne. Kessel ei ole jättänyt yhtään Pens-matsia välistä ja muutenkin se peräkkäisten pelien määrä miehellä on tällä hetkellä kova.
   
 7. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Crosby on mielestäni muokannut pelityyliään vähemmän riskialttiimpaan suuntaan, vaikka ei tietysti mikään "perimeter player" edelleenkään ole, eikä koskaan tule olemaankaan kun yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tuo ylivoimainen kiekon suojaaminen ja kulmamöyrintä. Parikymppinen Crosby painoi aivan ilman takaraivoa joka väliin.
   
 8. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Näin mitään tilastoja tutkimatta, mututuntumalla tuntuu että Pingiviineillä ja Tampalla ollut viime kausina Itäisestä konfrenssista eniten porukkaa telakalla. Ainakin tällä kaudella varmasti. Johtuu kyllä osittain varmasti molempien pelitavasta joka on erittäin nopeaa suunnanmuutos peliä. Tällä kaudella tosin Pittsburgilla tama ei ole näkynyt sarjataulukossa kun taas Tampalla liikaakin...
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Detroitilla ja Buffalolla on ollut tällä kaudella enemmän porukkaa lasaretissa, vaikka siivotaan pitkäaikaispotilaat pois.

  NHL Man-Games Lost March 25, 2017 - Man-Games Lost
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Neljän pisteen viikonloppu ja samalla Blue Jackets jäi pisteittä, joten kauden päätösviikkoon lähdetään yhden pisteen etumatkalta Columbukseen nähden. Molemmilla joukkueilla neljän ottelun viikko edessä ja heti huomenna joukkueet pelaavatkin Pittsburghissa. Kotietu olisi siten omissa käsissä joten ei muuta kuin huomenna varsinaisella peliajalla voitto ja tilanne olisi melko lupaava sen jälkeen. Mukavampihan se olisi kotona aloittaa ne playoffit kuin vieraissa.
   
 11. LAcostee12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tampa Bay Lightning, Kalpa, , Barcelona
  Lainaus:
  Ok kiitos tästä tiedosta. Kuten sanoin oli omaa mutuilua ja varsinkin kun tuosta omasta jengistä noita kärkiäijiä ollut niin paljon poissa niin varmaan korostui tuo merkitys.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Mikä näiden loukkaantuneiden pelaajien tilanne on tällä hetkellä? Ovatko tulossa viimeistään playoffien alkuun takaisin? Ilmeisesti Malkin, Määttä ja Daley ovat jo olleet jäällä(?), mutta mites Letang? Tällähän oli jokin mystinen vaiva niin onko edes jäälle päässyt vielä?
   
 13. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Eilisen matsin tauolla näytettiin pätkiä treeneistä joissa Malkin, Daley ja Määttä oli jäällä mukana. Ajankohdasta ei tietoa koska tulevat peleihin mukaan. Pari matsiahan kaikille olis hyvä saada alle ennen play-offeja. Muista loukkaantuneista ei mitään tietoa
   
 14. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Runkosarjan viimeisestä kotiottelusta 4-1 voitto Columbuksesta ja sen myötä kolmen pisteen etumatka sinitakkeihin nähden kolmeen viimeiseen otteluun lähdettäessä. Kotietu on nyt tiukasti omissa käsissä. Kahdella voitolla se varmistuu ja yksikin voitto riittää jos Columbus häviää yhden kolmesta pelistään varsinaisella peliajalla.

  Eihän se olisi Penguins-ottelu jos ei pelin jälkeen tarvitsisi listata loukkaantuneita pelaajia. Tällä kertaa Matt Cullen ja Bryan Rust jättivät ottelun kesken. Kaksi erittäin tärkeää syvyyspelaajaa joukkueelle ja pitää nyt toivoa ettei kumpikaan satuttanut pahasti itseään. Tänään tullee tietoa heidän tilanteistaan.

  Siitä päästäänkin sitten Kris Letangiin jonka kuntoutuminen on ilmeisesti ottanut takapakkia. Tai näin Mark Madden huhuili viime viikon lopulla ja vaikka kyseinen kaveri aikamoinen radiopelle onkin, niin saattaa tuossa olla totuutta mukana. Letang on nimittäin tuossa muutama viikon takaperin käynyt jäällä muiden loukkaantuneiden kanssa, mutta ei ole tehnyt sitä nyt viime päivinä eikä hänestä oikein ole muutenkaan havaintoja. Ei vaikuta hyvältä. Letangin vammaksihan on huhuiltu jonkinlaista selkävammaa ja nuohan voivat aina venähtää sitten pitempiaikaisiksi vammoiksi. Penguinsin playoff-toiveiden kannalta suotavaa kuitenkin että Letang tervehtyisi täyteen kuntoon playoffien alkuun mennessä.

  Daley matkaa muun joukkueen mukana kolme viimeistä ottelua käsittävälle vieraskiertueelle, joten yksi pelaaja sieltä saattaa vielä ennen playoffeja palata kokoonpanoon.

  Malkinia ei taideta enää runkosarjan aikana nähdä eli ei se vamma sitten ihan muutaman päivän levolla hoitunutkaan kuntoon kuten alunperin Malkin ja joukkue ilmoittivat. On kuitenkin ollut Määtän ja muiden kanssa jäällä joten toivoa on siitä että playoffien alkuun mennessä Malkin olisi pelikuntoinen. Toki eihän olkapäävamma nyt muutoinkaan luistelua estä mutta kuitenkin...

  Hagelinista ei ole ollut näkö- eikä kuulohavaintoja loukkaantumisen jälkeen eli ei liene kovinkaan lähellä paluuta pelikuntoiseksi. Tämä on neljäs viikko loukkaantumisen jälkeen ja se oli se minimi minkä hänen ilmoitettiin olevan sivussa, joten sikäli vielä ei voi ainakaan puhua että kuntoutuminen olisi ottanut takapakkia. Katsellaan sitten hänen tilannettaan tarkemmin kun hänestä on jotain havaintoja taas.

  Määttä on jo pidempään käynyt jäällä ennen harjoituksia eli hänen kuntoutuminen ilmeisesti etenee ihan aikataulussa. Tai no alkuperäisen aikataulun mukaan tällä viikolla olisi pelikuntoinen eli ei se kuuden viikon aikataulu ihan paikkaansa pitänyt. Mutta josko se käsi olisi kunnossa playoffien alkuun mennessä kuitenkin.
   
 15. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Ja älkää vaan ikinä muuttako pelityylejänne. Ihan turha olisi haaveilla mestaruuksista tulevaisuudessa jos tämä kolmikko ei enää paina itseään joka rakoon ekana. Jos esim. Sid nyt rupeaisi varomaan kentällä niin hän ei enää olisi Sid, maailman paras pelaaja. Sidin tuntien ei onneksi ikinä rupea varomaan, vaan pelaa aina 100 lasissa Stanley Cup-kiilto silmissä. Jos sitten joskus tulee tämän johdosta se "viimeinen" tälli, niin sitten tulee. Mieluummin Sidin kaltaiset kilpailijat pelaavat täysillä sen ajan kun pelaavat, kuin varomalla saisivat muutaman vuoden lisää uralleen. Ja tämä on täysin oikea asenne.
   
 16. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Stop the press, Letang on nähty juttelevan Fleuryn kanssa pukukopissa, ja poistuvan kävellen omilla jaloillaan areenalta, kantaen vieläpä laatikoita. No joo, pakkohan jotain siellä on jotain suurempaa vammaa olla kuin ensialkuun kerrottu "käsivamma". Tietysti onhan siinä syynsä miksei playoffeja kohti mennessä kerrota vammojen laadusta, ilmeisesti kuitenkin edelleen pyrkimys on siihen että Letang tänä keväänä vielä pelaa.
   
 17. lomapäivä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins & Ilves
  "Kris Letang will undergo surgery for a herniated disc in his neck. The recovery period is expected to be 4-6 months."

  Lähde: Penguinsin instagram.
   
 18. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Voi Wild-Chester millaisen jinxin teit :(

  Kris Letangin kausi on ohi, välilevynpullistuma niskassa vaatii leikkaushoitoa, ja arvioitu toipumisaika 4-6 kuukautta. Hyvästi back2back kannu.

  Olen sanaton.

  Lähde Penguinsin twitter.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Joo, kyllä Pensin saumat uusia Stanley cup meni tuossa nimittäin ei mikään joukkue kestä joukkueen ykköspuolustajan menetystä varsinkin kun Pensin pakisto on jo valmiiksi melko heikohko jossa Letang on niin selvästi se liideri kuin vain voi olla. Ei menis edes intiaanit päätyyn asti jos heiltä otettaisi Keith pois.

  Masentava uutinen.
   
 20. disco-stu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JK Mylly
  Voi kilinvitunkellit ja isäkissanvittu. Välikauden otin, välikauden sain, mutta kyllä tää nyt silti vituttaa kuin pientä oravaa. Ois nyt edes voinut taistella siitä kannusta ja kaatua sitten saappaat jalassa jotain nälkäistä nippua vastaan. Yhtä tragikomediaa tämä Pensin loukkaantumisrumba - aina kun jengi on ees suhtkoht ehjä, niin kannuahan ne saatana nostelee!

  Jos jotain hopeareunusta etsii, niin on ainakin Schultzille ja parille alempien parien höylälle sitä sankarin viittaa tarjolla. Tosin vitut sekään mitään lohduta, kun Schultz lähtee joka tapauksessa ens kaudeksi kuudella miljoonalla niskasena crapitalsiin ja Määttäkin on kuitenkin taas puoli kautta saikulla. Ketään prospektejahan siellä ei edes ole kehittymässä, ellei Pouliot yhtäkkiä kasvata kiveksiä ja selkärankaa. Vedetään Ruhwedeleillä ja Gaunceilla sitten, saatana.

  Voi kyrpä.
   
 21. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Voi ei, toivottavasti mies sentään vielä jonain päivänä pelikuntoon toipuu. No jengi on osoittanut pärjäävänsä ilman lettuakin, mutta kyllähän se iso aukko on takalinjoilla. Onneksi nuo AHL-jantteri tuntuu rukkaavan maalia maalin perään, niin toivottavasti sillä reseptillä pärjätään jälleen.
  Letang on ehdottomasti suosikki pinguni sitten Jagrin, Lemieuxin ja Kovalevin jälkeen, ja löytyypä seinältä Letangin pelipaitakin. Ok, geno laskettanoon samaan joukkoon. Kerrassaan surullista, toivottavasti mies tosiaan toipuu täyteen pelikuntoon vielä, sillä olisi sääli, jos noin hieno pelaaja joutuisi luopumaan urastaan. Taitaa nuo välilevyn ongelmat olla poikkeuksetta melko ongelmallisia, vaikka leikkauksella saataisikin hommaa korjattua, niin toipuminen täyteen pelikuntoon on aina mysteeri.

  Snif...
   
 22. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Todella paska uutinen Penguinsin ja Letangin kannalta. Valtava takaisku mestaruustoiveille sillä ilman ykköspakkia mestaruuden uusiminen on todella vaikeaa ellei jopa mahdotonta, mutta ei nyt heitetä kirvestä kaivoon vielä. Viime kaudella playoffeissa joukkue onnistui voittamaan ilman Letangia pelatun ottelun ja tällä kaudella saldo ilman Letangia on 24-9-5. Että ei nyt sanota sitä vielä täysin mahdottomaksi saavutukseksi kuitenkaan, mutta ei tosiaan tule olemaan helppo urakka. Vaatii todella suurta venymistä nyt puolustukselta ja koko joukkueelta taistella playoffeissa ilman ykköspakkia. Toivotaan kuitenkin parasta ja uskotaan joukkueeseen.

  Toivottavasti Letang saa itsensä kuntoon leikkauksella ja on syksyllä täydessä kunnossa sitten. Pikaista paranemista, Kris!
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2017 klo 20.40
 23. ippe94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, NHL
  Onneks saatiin se Shattenkirk, eiku perhana...

  No vakavissaan niin Penguins tulee pelaamaan runkosarjan otteluistaan tasan puolet ilman Kris Letangia miehen ottelumäärän olleesa tällä hetkellä 41 kappaletta. Totta kai miehen panosta olisi kaivattu pudotuspeleissä, mutta ei se nyt runkosarjassakaan hassummin ole mennyt ilman Letangia. Poffit on tietysti ihan oma maailmansa, mutta ei Letangin merkitys joukkueelle ole enää aivan yhtä suuri kuin se oli vielä esimerkiksi kaksi kautta sitten jolloin mies oli pakiston ainoa pelaaja, joka osasi liikuttaa kiekkoa. Tietysti siellä pakistossa on nyt Letangin kokoinen aukko, mutta onneksi seura hankki trade deadlinella pari laadukasta puolustajaa vaikkei sitä Shattenkirkia nyt saatukaan.

  Nyt vaan odotellaan, että saadaan sairastuvalta Malkin ja kumppanit takaisin ja ei muuta kuin kohti playoffeja. Eihän näitä karkeloita ole kuulemma mahdollista voittaa kahta kertaa perätysten, mutta kyllä Pittsburghilla on jonkinlaiset saumat toistaa viime kevään temppu, Letangin kanssa tai ilman.
   
 24. faro Jäsen

  Turha vielä heittää kirvestä kaivoon. Pens on ilman Letangiakin todella kova pala ihan mille joukkueelle tahansa. Se on nähty runkosarjassa (joo, eri pelejä).Toki pitkälle meneminen vaatii nyt sitä, että muut pysyvät terveinä. Ilmeisesti sairastupa alkaa tyhjenemään juuri pudotuspelien kynnyksellä, mikä on hyvä asia. Pakistossa on kuitenkin paljon potentiaalia, ja jos mestaruudesta taistellaan, niin jokaisen pitää parantaa sekä Schultzin saada kiekolliseen peliin se alkukauden taso.

  Mä ainakin uskon edelleen mestaruusmahdollisuuksiin.
   
 25. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Tuntui, että koko joukkue on pelannut kuin riivattuna loukkaantumisten keskellä. Jokainen on halunnut nostaa tasoaan siksi aikaa kun kovemmat kaverit palaavat askiin. Nyt kun Letangin tilanne on selvä ja kausi paketissa niin saa nähdä riittääkö lihakset korvaajilla. Valtavat saappaat eikä tästä runkosarjan ajasta juurikaan voi vetää johtopäätöksiä pudotuspeleihin. Vastustajat tulevat kovempaa iholle, pelin avaamisen pitää olla nopeampaa ja laadukkaampaa ja omassa päässä pitää olla isäntiä. Paljon vaadittu korvata Letang nykyisillä miehillä. Katseet kohdistuu Schultziin.