Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pittsburgh Penguins 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Walkin, 22.06.2016 klo 00.43.

 1. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Voihan video että tämmöinen uutinen sitten piti tulla näin poffien alla sopivasti. Loukkaantumisia on ollut taas kuin liukuhihnalta niin tämäkin nyt vielä prkl!

  Nooh, ei nyt tosiaan heitetä silti etukäteen kirvestä kaivoon sillä jos muistellaan viime kevättä niin maalivahtiosaston tilanne sai aika monet sanomaan kannujahdille goodbye ja kuinkas siitä sitten jatkettiinkaan?

  Totta kai Kris on ehdoton takalinjojen liideri mutta on siellä saappaita täyttämässä sentään jokunen ukko jotka pystyvät laittamaan panoksellaan vastustajat tiukkaan paikkaan kun tosipelit alkavat. Tietysti homma hankaloitui tämän myötä mutta ei se vieläkään mahdotonta ole. Nyt täytyy toivoa ettei rivit ainakaan yhtään enempää harvene enää sillä nyt on Schultzille ja kumppaneille kovasti sankarinviittaa tarjolla ja isoa roolia tietysti myöskin. Onneksi nuo peräpään vahvistukset hankittiin, jos siellä olisi joku Rob Scuderi ja pari AHL-kundia vaan niin sitten jo itku pääsisi. Nyt vaan silmäkulma kostui ja pää hikosi tästä pommista. Mutta eteenpäin, näillä mennään eikä muu auta.
   
 2. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Huono uutinen kaikin puolin, mutta eipä kyllä minun uskoani joukkueeseen ja menestysmahdollisuuksiin juurikaan hetkauta. Penguinsin puolustus on kuitenkin tällä hetkellä jopa ilman Letangia (toki muiden terveenä ollessa) edelleen yksi liigan leveimmistä. Terävin kärki puolustuksesta nyt sitten jää uupumaan, mutta jos tuosta vielä Daley kuntoutuu playoffien alkuun, niin laajutta on yllin kyllin. Harvalla joukkueella on niin tasaista kuusikkoa siniviivalleen heittää kuin Penguinsilla.

  Viime keväänä Letangin loukkaantuminen olisi paljon todennäköisemmin ollut kuolinisku menestyhaaveille, mutta nyt vuotta myöhemmin puolustus on vahvistunut ja kehittynyt merkittävästi. Schultz pelasi viime pleijareissa keskimäärin 13 minuuttia ottelussa, niillä kerroilla kun hänet ylipäänsä uskallettiin jäälle laittaa. Cole on myöskin pelannut todella hienoa kautta ja on selvästi parempi pelaaja kuin vuosi sitten. Lisäksi Hainsey on ollut erinomainen hankinta. Myöskin Ruhwedel on osoittautunut oikein päteväksi 5-6 puolustajaksi, ainakin näin muutaman kymmenen ottelun otannalla.

  Tosipelien alkamista on odotettu jo pitkään, eikä tämä Letangin poissaolo omaan intooni vaikuta millään tavalla. Uskon Penguinsilla olevan oikein hyvät mahdollisuudet aivan mihin tahansa, kunhan vain muilta suuremmilta loukkaantumisilta vältyttäisiin ja Malkin, Rust sekä Cullen olisivat viikon päästä pelikunnossa.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Viime yön Capitals-Rangers ottelun tulos varmisti lopullisesti Penguinsin ja Blue Jacketsin kohtaamisen ensimmäisellä kierroksella. Onhan se ollut jo kahden viikon ajan hyvin todennäköinen pari mutta nyt tosiaan sitten varmistui. Enää kyse siitä kumpi saa kotiedun. Tänään kun New Jerseystä olisi tuliaisina kaksi pistettä niin tilanne kotiedun suhteen näyttäisi erittäin hyvältä.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Siis hetkinen, Letang on tuon joukkueen tärkein pelaaja Crosbyn ja Malkinin rinnalla, puolustuksen todellinen kulmakivi joka voi pelata puolet pelistä helposti ja tehdä kaikkea. Jos tuon puuttuminen ei hetkauta uskoasi menestymismahdollisuuksiin niin ei niitä taida sitten hetkauttaa mikään? Fakta on se, että Pensin mahdollisuudet voittaa Stanley cup heikkeni juuri merkittävästi ja on nyt melkeinpä olemattomat. Viime vuoden kuudes finaaliottelu ja voittomaali on oiva esimerkki kuinka iso pelaaja Letang on. Schultz tulee saamaan nyt keväällä enemmän painetta vastustajilta kuin on tähän astisella urallaan ikinä saanut, samalla minuutit tulevat kasvamaan sitten viime kevään jolloin Schultz oli helisemässä aika-ajoin pahastikin. Toivotaan, että onnistuu, mutta itse en näe Schultzissa semmoista all around pelaajatyyppiä vaan puhtaasti offensiivisen puolustajan.

  Eiköhän Crosby ja Malkin raahaa Pensin sinitakkien yli avauskierrokselta, mutta vaikeaa tulee ilman Letangia.

  Kyllä syö miestä tuo Letangin tilanne.
   
 5. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Schultz on hyvä nosto tähän väliin. Kyseessä on pelaaja, joka tarvitsee tarkan rajatun roolin ja on siinä arvokas. Liian laajalla vastuulla on vahva pelko siitä, että käy kuten Edmontonissa ja pelaajasta tulee yleinen sylkykuppi.
   
 6. Schadowan Jäsen

  Letangin pitkäaikanen loukkaantuminen käytännössä meinaa sitä, että stanley cupin voittaminen tänä kesänä on hyvin epätodennäköistä. Niin se vaan menee. Ota Chicagolta Keith pois niin kuka korvaa? Pensillä on toki syvyyttä pakistossa ja joku Schultz on täysin pätevä täyttämään edelleen tuota offensiivista aukkoa. Mutta samanlaista työjuhtaa ei tuonne alakertaan ihan yhtäkkiä pieraista. Pensin toivo on nyt se, että pleijarit pystytään vetämään 4:llä pakkiparilla ja vastuu+peliaika saadaan jaettua mahdollisimman tasaisesti-> kaikki pakit pelaisivat laadukkaita minuutteja.

  Mutta kun mietitään jo vaikka jotain idän finaaleita niin erot on niin minimaalisia, että Letangin kaltaisen pelaajan puuttuminen näkyy ihan väistämättä.

  Menestystä voi silti vielä tulla. Näen, että idässä voidaan edetä tappiin asti, voidaan olla jopa SC-finaaleissa. Mutta mestaruuden uusiminen, ottaen huomioon jonkun Washingtonin monen vuoden pettymykset ja heidän taistelutahtonsa, on ihan helvetin vaikeaa. Se olisi sitä terveellä miehistölläkin, saati sitten näin puolikuntoisella porukalla. Fiiliksissä tässä silti ollaan näin pleijareiden kynnyksellä - tämä jengi on kokenut niin paljon yhdessä, että ihan helpolla ei Columbukset ja kumppanit pääse.
   
 7. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Ehdottomasti Letang on yksi joukkueen kulmakivistä terveenä ollessaan ja etenkin viime vuoden pudotuspeleissä oli aivan äärettömän suuressa roolissa joukkueen nostellessa Stanley Cupia, ja vuosi sitten hänen loukkaantumisensa olisikin saattanut olla kuolinisku joukkueelle. Mielestäni kuitenkin perustelin tätä "vankkaa uskoani joukkueeseen" monella tavalla. Mainitsin, että muun puolustuksen ollessa terveenä, on se edelleen ilman Letangiakin erittäin leveä ja tasokas. Yksikään Penguinsin puolustajista tuskin pystyy pelaamaan keväällä 30 minuuttia ottelussa tasokkaasti Letangin tavoin, mutta mielestäni joukkue ei tarvitse sellaista pelaajaa, sillä nyt kokoonpanosta löytyy 6-8 puolustajaa, jotka voivat pelata 18-22 minuuttia korkealla tasolla. Viime keväänä tällaista tilannetta ei ollut. Etenkin pakkipari Cole - Schultz on todella paljon parempi kuin vuosi sitten. He eivät ole missään nimessä yhdenkään joukkueen ykköspari, mutta nyt he voivat optimaalisessa tilanteessa pelata 20 minuuttia ottelussa, kun vuosi sitten Schultz istui monta ottelua katsomossa ja pelaamissaan otteluissa oli jäällä keskimäärin 13 minuuttia.

  Vuosi sitten Penguinsin puolustus oli monien mielestä liian huono, jotta sellaisella voitaisiin menestyä. Toisin kuitenkin kävi, sillä etenkin joukkueen hyökkäys oli todella leveä, ehkäpä koko pudotuspelien levein. Nyt hyökkäys on mielestäni leventynyt ja parantunut entisestään. Painotan vielä, että Letangin poissaollessa muihin suuriin menetyksiin ei ole varaa. Mutta jos kokoonpano nähdään suunnilleen allaolevassa muodossa:

  Guentzel - Crosby - Sheary
  Rust - Malkin - Kessel
  Wilson - Cullen - Hörnqvist
  Kuhnhackl - Bonino - Archibald (Hagelin mukaan rotaatioon mielellään 1. Kierroksen loppupuolella)

  2, 3 ja 4 ketjuja ja etenkin keskushyökkääjiä voi pyöritellä monella tapaa.

  Dumoulin - Hainsey
  Cole - Schultz
  Streit - Daley (Ruhwedel, Määttä)

  Murray
  Fleury

  Niin oma uskoni menestysmahdollisuuksiin ei horju Letangin poissaolosta huolimatta. Ja toivon sekä uskon, että Penguinsin pelaajienkaan usko ei horju, sillä kun niin tapahtuu, on pudotuspeleissä menestyminen mahdotonta.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  @valkeaori Pensin puolustus on leveä, mutta ei laadukas. Jos lähdetään vertaamaan nyt Capsin puolustukseen niin sieltä ajaa edelle ainakin Shattenkirk ja Carlsson sekä ehkä myös Alzner ja Niskanen ohi Pensin pakkien, siis kaikkien pl. Letang joka olisi noista se paras, mutta ei ole nyt käytettävissä. Chicagolla on Keith, Seabrook, Hjalmarsson johon nojata, täyttä laatua ja sitten löytyy vielä Kempny ja Campbell.

  Toivotaan tietty, että nuo Pensin kaikki pakit pystyisivät vastaamaan huutoon ja pelaamaan noin 20 min/ottelu laadukkaasti, mutta mitä sitten kun joku/jotkut eivät pystykään niin keiden minuutteja siellä lähdetään nostamaan? Letang kun olisi niin tätä olisi helppo käyttää tässä kun miehen peli ei siitä kärsi, mutta nyt miestä ei ole.

  Ei nyt tietenkään heitetä kirvestä kaivoon vielä, mutta kyllä tuo omaan luottamukseen vaikuttaa, mutta ei tietenkään fanittamiseen. Loppuun asti mukana.
   
 9. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Missä pelissä ja tilanteessa Letang hajos? Kyselen, kun viime aikoina on nukkunut yöt playoffeja odotellessa. Samalla vähän aktiivisin Pens seuraamin ollut huililla. Iso menetys on kyllä.
   
 10. faro Jäsen

  Lainaus:
  Välilevyn pullistuma niskassa, ei aiheutunut mistään yksittäisestä tilanteesta. Ajan kanssahan nuo käsittääkseni muodostuvat.
   
 11. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Todella harmillinen homma ajankohtaan nähden kyllä. Toivottavasti kuitenkin toipuu hyvin, jotta saadaan ehjä Letang ensi kaudella askiin. Mieluiten myös poffeihin.

  Miten noit muut loukkaantuneet? Säästellään poffeihin asti? Vai mahdollisuuksien mukaan annetaan jääaikaa jo vikoissa peleissä? Kohta saa taas valvoa yöt ja toivottavasti pitkälle kevääseen!
   
 12. Christian74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins ja Tappara
  Edelleen sanon että kyllä löytyy uskoa Penguinsin menestykseen mutta Letangin poissaolon kanssa on nyt vaan joukkueen ja mielellään fanienkin opittava elämään. Ihan samanlaista luovutusmentaliteettia oli ilmassa vuosi sitten kun ei vaan joidenkin mielestä ollut mitenkään mahdollista pärjätä kun muistellaan millaisista lähtökohdista aloitettiin maalivahtiosaston kanssa poffit. Erot on todellakin kärkijoukkueiden kesken pienet mutta sellaista yksittäistä pelaaja ei ole jonka puute tai mukanaolo homman lopputuloksen ratkaisee. Ei vaikka olisi Letang kyseessä. Usko omaan tekemiseen ja hyvällä asenteella suorittaminen nälkäisenä on se mikä lopulta homman kääntää. Suurin huoli onkin siinä että on mahdollista että on joukkueita vastassa jotka ovat pinguja nälkäisempiä. Mielenkiintoinen kevät on luvassa ja kyllä Columbus täytyy kaataa vaikka se onkin vittumainen jengi. Se on omasta mielestäni erikoinen kombinaatio eri puolilta haalituista -ei ihan ykkösketjun- vaan mieluummin kakkosketjun äijistä ja tämä tekee siitä vahvan kun kilpailu joukkueen sisällä on kova ja mukana miehiä joita ei missään ole pidetty ihan kirkkaimpina tähtinä. Näillä sitä nälkää on varmasti hurja määrä mutta kun kevään peleissä taito ja kokemus ovat valttia niin uskallan väittää että ollaan vahvoilla. Sitten se nähdään mutta Letangiin tää ei kaadu.
   
 13. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Muista loukkaantuneista Malkin on lähellä paluuta. Toivoo pelaavansa lauantaina tai sunnuntaina. Daley on day-to-day ja pelaa varmasti pelin tai pari ennen pudotuspelejä. Määttä on käynyt jäällä, mutta ei ole tekemässä paluuta ihan heti. Rust pelannee tänään. Äkkiseltään tärkeimpiä poimintoja tuossa, Letangin tilanne tietysti siihen lisäksi.
   
 14. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Erot ovat kärkijoukkueiden kesken pienet, mutta silti yksittäisen pelaajan panos ei voi olla ratkaiseva?
  Ei auta muutakuin agree to disagree. Väitän kuitenkin kirkkain silmin, että esimerkiksi ilman Crosbya viime keväänä Lightning olisi katkaissut Penguinsin runin konferenssifinaaliin. Ja vastaavasti Letangin puuttuminen saattaa olla se puuttuva osanen joka kääntää jonkin sarjan vastustajalle. Voihan se toki olla että Blue Jackets sweeppaa Pensin 4-0 lomille, eikä siinä letangit auta.
   
 15. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Nimenomaan nälkä ja työmoraali ovat niitä asioita, joilla kamppaillaan pleijarimenestyksestä, ja yksilöt voivat sitten vielä ratkaista homman. Kyllä Murray oli viimekeväänä tärkein yksittäinen pelaaja, miksi pingut meni päätyyn, vaikka välillä niitä helppoja meni. Seisoi kuitenkin päällään monessa ratkaisevassa tilanteessa. Jos Päämestari Tortorella sweeppaa pingut, niin toivottavasti menevät päätyyn asti. Ei tosta jengistä ja sen työmoraalista "voi olla pitämättä".

  Malkin tosiaan lähellä paluuta, onneksi AHL-jätkillä luistin liikkuu, vaikka kokemuksen puute voi kyllä pleijareissa näkyäkin. Viime kaudella näkyi yllättävän vähän
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Kaksi pistettä mukaan New Jerseystä maali-iloittelujen jälkeen, ja kun samalla Blue Jackets hävisi oman ottelunsa varmistui sen myötä kotietu ensimmäiselle kierrokselle. Kotoa onkin paljon mukavampi aloittaa playoffit.

  Samalla Penguinsin kauden pistemäärä kohosi 111 pisteeseen ja sen myötä 110 pisteen rajapyykki meni vasta toista kertaa Penguinsin historiassa rikki. Edellisen kerran niin tapahtui ja edelleen Penguinsin historian parhaana pistemääränä pysyy kauden 1992-93 saldo 119 pistettä. Kaikista loukkaantumista huolimatta jälleen takana siten yksi erinomaisesti sujunut runkosarja Penguinsilta, ja tosiaan Crosbyn aikakauden kovin pistesaldo Penguinsille. Aiemmin noita 100-109 pisteen runkosarjoja olikin viimeisen kymmenen vuoden aikana useampia (tarkalleen ottaen seitsemän kappaletta).

  Matt Cullen meni muuten Penguinsin ikämiestilastossa Mario Lemieuxin edelle viime yönä tekemänsä maalin myötä. Penguinsin riveissä pelanneet pelaajat ja heidän pisteensä sen jälkeen kun pelaajat olivat täyttäneet 40 vuotta:

  1. Gary Roberts - 57 GP 10+18=28 (playoffeissa 16 GP 4+4=8) (Roberts pelasi 40+ vuotiaana kaksi kautta Penguinsissa, täytti toisella kaudella playoffeissa 42 vuotta)
  2. Matt Cullen - 62 GP 11+12=23
  3. Mario Lemieux - 26 GP 7+15=22
  4. Tim Horton - 44 GP 2+9=11 (playoffeissa 4 GP 0+1=1) (Horton oli kauden alkaessa 41 vuotias ja täytti kesken kauden 42 vuotta)
  5. Joe Mullen - 15 GP 3+5=8 (playoffeissa 1 GP 0+0=0)
  6. Ken Schinkel - 19 GP 1+3=4

  ----

  Nyt sitten vielä kaksi peliä viikonloppuna ja jännitetään Crosbyn sijoitusta maalipörssissä. Muutoin enää ensi viikolla alkavien playoffien odottelua ja toivottavasti sairaslista tyhjenee mahdollisimman paljon siihen mennessä. Cullen ja Rust onneksi tosiaan viime yönä pelasivatkin eli heidän vammansa eivät olleet vakavia, ja sieltä saatiin myös Daley takaisin rosteriin.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Aika sählinkiä oli omissa, mutta 7-4 voitto ja tosiaan kotietu joka voi osoittautua todella merkittäväksi sinitakkeja vastaan. Aikamoinen avauskierros saadaan heti, toivottavasti Columbus kaatuu ja omat pysyvät ehjänä, tulee helvetinmoinen fyysinen testi Pensille tuosta sarjasta.
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  On muuten kyllä täysin järjenvastaista, että näin hyvästä kaudesta saat palkinnoksi ensimmäisellä kierroksella niin ikään hienon kauden pelanneen Columbuksen vastaan heti avauskierroksella. Vittu mitä paskaa tuo nykyinen playoff-systeemi on.
   
 19. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Kyllä minunkin mielestäni edellinen koko konferenssin sisäinen pudotuspelisysteemi oli paljon parempi, sillä onhan se hyvinkin epäloogista, että tällä systeemillä esimerkiksi runkosarjan 2. Ja 3. parhaat saattavat kohdata heti ensimmäisellä kierroksella.

  Mutta järjestelmähän on nyt mitä on ja pelihousujaan siitä on turha repiä. Sillä onhan toisaalta suorastaan mahtavaa aloittaa pudotuspelit heti ottelusarjalla, jolla on mahdollisuudet olla aivan huippuviihdyttävä! Blues Jackets ainakin itselleni on hyvin mieluisa vastustaja.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Malkin ja Määttä olivat eilen harjoituksissa mukana normaaleissa paidoissa, ja Hagelinista oli myös havainto kun oli ei-kontaktia paidassa vetämässä muutamat piirrot jäähän. Hagelin ei vielä ole erityisen lähellä siten pelikuntoa, mutta Malkin ja Määttä saattavat ainakin toisen viikonlopun otteluista pelata vielä ennen playoffeja.

  Fleury aloittanee ainakin tänään maalinsuulla, voi mahdollisesti pelata molemmatkin viikonlopun ottelut. Sullivan ei vastannut uteluihin siitä lepuutetaanko Crosbyä, mutta toivottavasti ei vaan pelaisi molemmat pelin. Tavallista pienemmillä minuuteilla sitten kuitenkin, ja lähinnä vaikka vaan ylivoimalla yhtä maalia metsästäen.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Kevin Porter ja Tristan Jarry kutsuttu ylös joten Murray ja joku hyökkääjistä saanee sen myötä lepopäivän tänään.

  Edit. Näyttäisi että Rust, Hörnqvist, Streit, Ruhwedel ja Murray ovat lepovuorossa tänään. Aamujäillä kun rosteri on ollut seuraavanlainen:

  Guentzel-Crosby-Sheary
  Kuhnhackl-Cullen-Kessel
  Simon-Bonino-Sestito
  Wilson-Rowney-Archibald

  Dumoulin-Määttä
  Cole-Daley
  Hainsey-Schultz
  Streit-Gaunce

  Fleury maalissa.

  Ei näytä siltä että Malkin pelaisi tänään, mutta Määttä sen sijaan näyttäisi olevan pelaavassa kokoonpanossa mukana.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 18.44
 22. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Mainitaan nyt samalla että Jake Guentzelin tämän hetkinen pistemäärä 15+16=31 on suurin pistemäärä Penguins-tulokkaalta sitten Malkinin ja Staalin tulokaskauden. Pelejäkin Guentzelilla toistaiseksi tilillä ainoastaan 39 eli melko kovaa jälkeä tehnyt tällä kaudella. Tämän kauden tulokkaista paremman piste-per-peli keskiarvon omaavat ainoastaan Matthews, Laine ja Marner. Viimeiseen kymmeneen peliin tehnyt tehot 6+8=14 eli tuo siinä välissä kärsitty aivotärähdyskään ei hidastanut tahtia onneksi. Jos kehitys jatkuu nyt nähdyn kaltaisena niin Penguinsilla on todellinen kultakimpale käsissään.

  Guentzel muuten nimettiin toissapäivänä AHL:n tämän kauden All-Rookie joukkueeseen (yhdessä WBS:n kakkosmaalivahti Casey DeSmithin kanssa) vaikkei ole pelannut siellä tammikuun puolenvälin jälkeen peliäkään. Kertoo paljon siitä kuinka kovan alkukauden Guentzel pelasi AHL:ssä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2017 klo 18.04
 23. Laaban Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
 24. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Toronto tuli lopussa takaa rinnalle ja ohitse ja varmistivat playoff-paikan. Ei siinä mitään, olivat nälkäisempi joukkue ja ansaitsivat voittonsa.

  Crosbylle yksi tärkeä maali. Olisi ansainnut Guentzelin maaliin yhdessä Shearyn kanssa syöttöpisteetkin mutta jostain syystä niitä ei ole merkattu kummallekaan. Kyllähän se 9/10 tuollaisissa omiin tehdyissä pomppumaaleissa syöttöpisteet jaetaan. Ei siinä pakilla ollut kontrollia vaikka sen ohjasikin sisään. Sinänsä täysin yhdentekeväähän tuo on (vaikka nostaisi kyllä Crosbyn pisteellä Kanen edelle) mutta kyllä tuollaiset pitäisi silti NHL:ssä oikein saada. McDavidkin sai viime viikolla syöttöpisteen vaikka kaksi Kings-pakkia tunaroi kiekon kanssa ennen kuin se meni Lucicille joka teki maalin. Aiheesta annettu syöttö silloin ja niin nytkin tuohon Guentzelin maaliin pitäisi antaa syötöt.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2017 klo 12.10
 25. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  tää oli tosi hyvä juttu!

  salaa toivoin toronton voittoa, jottei kivikovan kevät vireen löytänyt tampa päässyt jatkoon (vaikka senkin joukkueen pelityylistä pidän erittäin paljon)

  nyt se alkaa pikkuhiljaa olla käsillä, pleijarit! pakko sanoa, että vaikka uuden ykkösketjun peliä on ollut mahtava seurata ja crosbyn maalivirettä samalla, niin kyllä tässä alkuvuoden peleissä on vähän puhaltelun makua ollut, vaikka tuloksellisesti homma on skulannutkin.

  mut yeah, tästä se alkaa, nyt viimeiseen matsiin ehjät starat huilimaan ja kaikki kynnelle kykenevät sairastuvakta hakemaan pieniä minuutteja ja tom sestiolle (jos se ei pelikiellossa ole veskarin ajelun jäljiltä) isoa ruutua. vetäis vaikka joka toista vaihtoa, ihan vaa kostoks ku niin kusinen pelaaja