Pitäisikö itkeä vai nauraa?

  • 3 022 888
  • 12 976

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Tuli tästä kotimainen futis vs. Euroopan suurjengit väännöstä tuli mieleeni Hesarin juttu (printtiversio) Markus "Mako" Heikkisestä Lutonin ajoilta. Hesarin toimittaja teki reissuja Lontoosta käsin silloin Englannissa pelanneiden suomalaisten kotimatseihin. Kuvioon kuului repostaasimatkalla juna/linja-autoasemalta stadionille kuskaavaan pirssikuskin mielipiteiden tiedustelu.

Lutonin raportista jäi mieleeni taksisuharin kommentti, jossa tämä kertoi paikallisten nuorten katsovan sohvalla Chelsean pelejä, sen sijaan että hinaisivat takapuolensa oman kylän joukkuetta kannustamaan.

Eli kyllä tämä nykypäivän TV/Suurseura/Supertähti -hype syö katsojia alempien sarjojen joukkeilta siellä jalkapallon suurmaissakin. Valitettava juttu.

Ai niin. Luton pelasi 1982-1992 ykkösdivisioonassa (nykyinen Valioliiga) ja tänä päivänä seilaavat konferenssissa, eli Englannin liigan ulkopuolella. Too bad, so sad.
 
Viimeksi muokattu:

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
No sovitaan sitten, että muutaman kerran elämässään. Ihme tarve tarttua pikkuasioihin, kun pointin olisi luullut tulevan selväksi muutenkin.

Mikä ihmeen pikkuasia? Pointtihan oli, että miksi mennä Jyväskylästä katsomaan tätä harjoituspeliä ja jättää JJK:n peli väliin, kun Manchesteriin voi mennä muutenkin samaan hintaan katsomaan Cityä ihan kunnon pelissäkin jättämättä JJK:n peliä väliin. Sama se, tekeekö sen kerran vai kymmenen kertaa.

En minä tiedä, pitääkö siitä potea mitään omatuntoja, mutta en minä siinä kauheasti järkeä näe. Jos siis kannattaa JJK:ta.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pointtihan oli, että miksi mennä Jyväskylästä katsomaan tätä harjoituspeliä ja jättää JJK:n peli väliin, kun Manchesteriin voi mennä muutenkin samaan hintaan katsomaan Cityä ihan kunnon pelissäkin jättämättä JJK:n peliä väliin.
Anteeksi, ei mennyt täysin jakeluun. Eli samaan hintaan voi mennä Jyväskylästä Helsinkiin katsomaan tätä peliä kuin mennä talvella Jyväskylästä Manchesteriin katsomaan Cityn sarjaottelua? Olisin luullut että on hieman hankalampi+kalliimpi käydä Englannissa kuin pyörähtää Helsingissä.

Saako Cityn otteluihin "tuosta vaan" lipun jos saan jotkut halvat lennot talvella? En tiennyt että homma on noin helppoa. Pitää laittaa reissu mietintään jos näin on.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä ihmeen pikkuasia? Pointtihan oli, että miksi mennä Jyväskylästä katsomaan tätä harjoituspeliä ja jättää JJK:n peli väliin, kun Manchesteriin voi mennä muutenkin samaan hintaan katsomaan Cityä ihan kunnon pelissäkin jättämättä JJK:n peliä väliin.
No, mitä jos monelle just tämä elokuinen lauantai sopi ohjelmaan lähteä Helsinkiin katselemaan futista, eikä ollut ihan varma miten talven aikana sopisi futisreissu Lontooseen tai Manchesteriin.

En ole menossa matsiin, ja onhan se nyt suoranainen rikos kotimaista futiskulttuuria vastaan jos joku tämän tapahtuman vuoksi jättää Veikkausliigapelin väliin, mutta on kai se hieman eri käydä katsastamassa suosikkijenginsä ns. nyt ja tässä kun kerran lähelle saapuvat pelaamaan, verrattuna ulkomaanreissuun lippuhankintoineen joskus toistaiseksi tuntemattomana ajankohtana myöhemmin kauden aikana.

Toki tuo reissu paikan päälle on kaikin puolin parempi ja se ainoa oikea ratkaisu muutenkin, treenipelin ja Töölön sijaan näkee Valioliigaa panoksineen ja onhan Emirates tai Etihad -stadionitkin varmaan hieman kivempia paikkoja dallailla kun stadikan betonikäytävät.
 

Isaa

Jäsen
Tälle Iltalehden artikkelille, jossa kerrotaan siitä, miten joku on ottanut järkyttyneenä lehteen yhteyttä huomattuaan lelumainoksessa mainostettavan lelulamautinta. Eiväthän toki lelumiekat ja lelupyssyt mitään, mutta kauhea tappajalamautin "pistää vähän hämmästyttämään".

Oho, mikä lasten lelumainos! Katso kuva - Iltalehti.fi

Lamautinhomman suhteen on toki paljon muutakin tämän nyt esillä olleen tapauksen johdosta, mikä sopii tähän ketjuun. Esimerkkinä nyt vaikka jonkun Amnesty-sedän kommentit aiheesta. Taseriä ei kuulemma saisi käyttää putkassa lainkaan ja kuulemma maalaisjärkikin sen sanoo, että kun tyyppi tulee nyrkit pystyssä kohti, niin siinä vaiheessa oikea toimintatapa on apujoukkojen pyytäminen ja niitä odottelemaan jääminen.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Saako Cityn otteluihin "tuosta vaan" lipun jos saan jotkut halvat lennot talvella? En tiennyt että homma on noin helppoa. Pitää laittaa reissu mietintään jos näin on.

Saa, Newcastle-peliinkin on vaikka kuinka paljon saatavilla. Viimeksi kun kävin, reissu maksoi jonkun 300 euroa, mutta siinä olikin vähän muutakin kuin futis. Ryanair + Megabus -kombolla saa jo matkat aika lähelle Super Matchin lipun hintaa. Sitten ero tulee lähinnä kuljetuksista Suomessa ja perillä yöpymisessä vs. halvempi ottelulippu. Lopulta ero ei kovin ihmeellinen ole, vielä jos ajattelee että tuolla peli on ns. autenttinen kokemus ja pelaajatkin tosissaan. Eikä tartte maksaa Hjallikselle latin latia. Suosittelen lämpimästi, vaikka et olisikaan mikään kannattaja.

Ja joo, myönnän, ei se 100% samanhintainen ole. Voititte.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sekä miten se on saatu respan ohitse ilman että joku työntekijä näkisi?

Veikkaan että tuossa tapauksessa varkaat ovat naamioituneet huoltomiehiksi, jotka ovat olleet viemässä flyygeliä korjaukseen. Salaahan noin isoa esinettä ei liene mahdollista viedä ellei sitten ole mahdollista purkaa ja koota myöhemmin uudelleen, mitä epäilen suuresti.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
"Suomi-futikset" pitävät termiä "potkupallo" loukkaavana, vaikka 80% härmäläisistä käyttää sitä synonyyminä jalkapallolle. Ja tästä seurauksena herneitä nenään mitä oudoimmissa tilanteissa.
 

änähaim

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olimme kaveriporukalla mökillä viikonloppuna. Katiskaan oli uinut valtava ahven, painoa ainakin 800 grammaa. Avasin kalaa muutaman naispuolisen kaverin katsellessa toimitusta. Ahven oli ollut nälkäisellä päällä ja syönyt kaksi kymmensenttistä särkeä. Mutta uskokaa tai älkää, yksi naikkonen kiljaisi "voi ei, se oli raskaana!" Eikä muuten sanonut vitsillä. Hetken mietin alanko itkemään, mutta päästin ilmoille röhönaurun.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Tapiolaan on avattu alkukesästä uusi sporttipubi joka sponssaa Bluesiakin. Kyseessä on oikein ketju, ennestään löytyy kaksi ravintolaa Hong Kongista. Baarin kotisivut esittelevät tätä laajaa osaamista: BD Grill | Tulossa pian

Serveri on ilmeisesti kiinni netissä jollain 56k-modeemilla ja samalta ajalta on muukin osaaminen sivun suhteen. 90-luvun henkiset "under construction"-giffit sentään puuttuivat.

Facebookissa ovat vähän aktiivisempia, mutta vähän turhan pahasti paistaa se, ettei kummallekaan osakkaista suomi ole äidinkieli. Mä en voi sille mitään, mutta mulle tule hommasta heti negatiivinen fiilis jos kaikki on päin vittua kirjoitettu ja lisäksi sivut tuollaista paskaa. "Mahtavia makuisia cocktaileja, maistuvia makupaloija".
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oikeastaan tässä uutisessa ei ole mitään hauskaa. Ennemminkin se itkettää. Jos tässä uutisessa uhri olisi ollut henkilö itse, niin silloin tämä voisi mennä Darwin Awards -linjalle... enemmänkin tässä tyrmistyttää ihmisen totaalinen tyhmyys...

Ai mitä on siis tapahtunut? Eipä mitään sen ihmeempää, kuin että australialainen vegaani-tyttö on päättänyt opettaa ideologiaansa muille. Valitettavasti vain tämä opetuksen kohde onkin ollut hänen kissansa...

Parasta uutisessa on, että kissa joka tapauksessa toipui, vaikka lähtö olikin lähellä. Ja se, että se ei enää palaa naiselle.

Tässä uutinen Herald Sunin sivuilla:

No Cookies | Herald Sun
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Suur-Suomi -ketju alkaa muistuttamaan WTC-ketjua. Seassa on välillä ihan mielenkiintoistakin settiä, mutta nuo salaliitot, muinaisten uhripaikkojen etäisyydet yms. alkavat olemaan ihan x-files tasoa. Kaikki kritiikki tietysti sivuutetaan sujuvasti ja jatketaan oman agendan paasausta.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Luonnollisesti luonnoton.

Parempi tuo kuin luonnottomasti luonnossa. Siinä olisi Fata ihmeissään kun Rami ilmoittaa palkkapäivän tulleen ja komentaa pelaajan kohti pururataa.

Footlessin kanssa kyllä samoilla linjoilla tuosta ketjusta. Alku oli ihan asiallista puhelua, mutta sittenhän räjähti kaikkine salaliittoineen ja pseudotieteellisine linkkeineen. Tosissaanhan tuossa näytetään olevan, mutta Repomieheltä voisi tosiaan vaikka lääkkeitä huutaa, sen verran sekavaa tarinaa tulee.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Terveystarkastaja vaati Punkalaitumella avantouimarien 2x2 -metristä avantoa varten pelastusvenettä. Linkki vie Nykypäivän verkkouutiset.fi -sivustolle.

Tuollainen tarkastajan homma olisi mielikuvitusta kiihottava. Minulla olisi ajatusten syövereissä muhimassa monen monta absurdia vaatimusta, joilla saisi luotsattua ihmisparat hulluuden partaalle.

Todennäköisesti ne kaikki on jo keksitty. Kuultua on esim. huoli siitä, että tatuoinnit pitäisi keittiössä peittää koska ruokaan voi tarttua kuvasta kemikaaleja, puhtaat ja käytetyt pöytäliinat pitää säilyttää eri huoneissa eikä käsienpesualtaaseen saa kaataa kahvia termospumpusta. Pukuhuoneen lattialla ei myöskään saa missään nimessä säilyttää kenkiä. Ja nää pellet saa aivan oikeasti päättää siitä, millaisen arvosanan ja hymiön mikäkin ravintola tai kauppa saa. Paskaa, synkkää paskaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös