Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Freddie Freeloader, 01.03.2008 klo 21.25.

 1. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Meillä on täällä jo olemassa "Mille naurat juuri nyt", "Veti iloiseksi/hymyn naamalle" sekä "Veti surulliseksi/hiljaiseksi" -ketjut. Monesti kuitenkin eteen on tullut asioita, joista ei oikein osaa sanoa, mihin ketjuun näistä ne kuuluisivat.

  Useimmiten kyse on asioista, jotka eivät ole suorastaan naurunaiheita mutta toisaalta eivät niin vakaviakaan että ne kuuluisivat oikeasti surullisten asioiden sekaan samaan ketjuun. Siispä tässä oma ketju tällaisille asioille.

  Niin, lopullisen innoitukseni tämän ketjun avaamiseen sain lukiessani Bradin kommentteja Hirson viikatteesta tämän illan sm-liigan otteluseurantaketjusta. "Hirso haki asetelmia..."

  EDIT: Tarkennetaan siis vielä että tässä tapauksessa itselläni itkun/naurunsekaisia tunnelmia aiheuttavat nuo Bradin kommentit, ei itse Hirson huitaisu, siinä ei ollut mielestäni mitään hauskaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2008 klo 21.30
 2. Huilumestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  No tämä ketju varmaan täyttää mainitsemasi kriteerit. Jos tulee juttuja mieleen joille ei ole omaa ketjuansa niin kaiketi voi edes harkita myös juttujen pitämistä omana tietonaan. Tosin eiköhän tähänkin ketjuun muutama sata vastausta tykitetä, pitäisikö itkeä vai nauraa? Valitsen nauramisen omasta halusta näitä ketjuja kuitenkin lueskellaan.
   
 3. morningstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Buffalo Bills
  Ketjun ensimmäinen avausviestin jälkeinen viesti tiedustelee tavalliseen nettifoorumispedeilytyyliin, "mihin tällastakin ketjua tarvitaa hä?" Ei tiedä itkeäkö vai nauraa.
   
 4. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ehdottomasti kyllä pitäisi.
   
 5. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Yleensä jo toisessa viestissä joku hakee syitä ketjun tarpeettomuudelle. Vittuako niitä ketjuja pystytteleen, niitä kun on jo ennestäänkin niin mahottoman paljon?

  Menee melkein itkun puolelle noi viisukarsinnat.
   
 6. Huilumestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kuka on puhunut ketjun tarpeettomuudesta mitään? Ketjun nimenomaan on tarpeellinen ja se on syy miksi ennen en tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa nyt tiedän kiitos tämän ketjun. Hyvä ketju, taidanpa vierailla useamminkin.
   
 7. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Pahoittelen kovasti jos ketjunavaukseni tarpeellisuus ei kaikkien kanssakirjoittajien mielestä yllä sanotaanko vaikkapa "Mitä juomaa lasissasi on juuri nyt?" tai "Mitä puuhailit tänään kello 14?" -ketjujen tasolle.

  Oli miten oli, seuraavan ketjun otsikkoon viittaavan tunnetilan kohtasin kyllä jo lukiessani ketjun "Iltapäivälehtien moraali" avausta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2008 klo 22.46
 8. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Ainoa mitä minä jäin ketjunavauksesta kaipaamaan, on linkki noihin mainittuihin kirjoituksiin tai sitten lainaus kopipeistinä, niin osaisi paremmin ottaa kantaa. Veikkaan kuitenkin että nauran. Harvoin olen tämän palstan viestien takia itkenyt.
   
 9. Huilumestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 10. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Tuossa olen kärryillä heti alkumetreiltä, niitä ketjun avauksessa mainitun nimimerkin viestejä tässä kuumeisesti etsin.
   
 11. tutzba Jäsen

  Lainaus:
  Huikeaa sanailua! Nyt on kyllä eksytty tuolla ketjussa niin kauas aiheesta kuin vain voi. Toisaalta, oliko siinä nyt edes mitään järkevää aihetta.
   
 12. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Lainaus:
  No pannaan (eikun laitetaan, ennenkuin poliisi Oulusta tulee paikalle) tähän näkyville nämä, jotka varsinaisesti laukaisivat itsessäni tarpeen tämän ketjun avaamiselle:

  Hienoa Hirso, "brändin" näköinen jätkä.

  Bluesin loukkaantumiset jatkuvat, sääli. Hymiöitä.

  Osalan kausi on paketissa, sääli. Hirso haki asetelmia, hyvä.


  Näitä lukiessa en todellakaan tiennyt, itkeäkö vai nauraa.
   
 13. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Kyllä mä nauroin. Kelasin muita saman nimimerkin viestejä ja huomasin että hänellä on tapana esittää asiat vähät kärkevästi. Tuskin nyt aidosti kuitenkaan tuota mieltä on, joten ehkäpä noi olisi jonkinlaiseksi provoksi laskettava. Itsekin olen kerran semiprovoillut palstalla, mutta ei siitä nyt sen enempää.
   
 14. tutzba Jäsen

 15. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Sama fiilis tuli Juomisenhallintakerhoa lukiessa. GO CAPS GO!!!
   
 16. Blue J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Tuo näytti hienolta ketjulta. Kenelläkään ei ole mitään asiaa, mutta toiminnassa on kiitettävää pyrkimystä vittuiluun ja lostedtmaiseen tunnetilaan.
   
 17. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Viidakon kuninkaan viimeisimmät viestit vitutusketjussa. Kukas helvetti kaipaa vihollisia, jos hänen kaltaisia ystäviä on onnistunut haalimaan.
   
 18. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Uutissa kerrottiin äsken, että Vantaalla(?) tapahtui perjantaina vankilapako. Kyseessä oli siis 29. helmikuuta, eli karkauspäivä. Spontaani reaktioni tuohon uutiseen oli suorastaan huutonaurua, mutta melkein alkoi itkettää, kun kerrottiin että vangin pako huomattiin vasta seuraavana päivänä.
   
 19. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Aivojumppaa-ketjun numerosarjatehtäviä lukiessani tuli taas tuo otsikon mukainen tilanne eteen. Lukujonoissa ja sarjoissa on, tai ainakin pitäisi olla, yksikäsitteinen kaava, jolla sarjan seuraava luku on laskettavissa edellisten perusteella.

  Laadinpa minäkin tähän oman tehtävän:

  "8, 6, 4, 4, 2, 0, X"

  Siitä vaan sitten ratkomaan sillä aikaa kun kieriskelen täällä omassa erinomaisuudessani onnistuttuani laatimaan tehtävän, jota kukaan ei kykene ratkaisemaan, ellen anna lapsellisen helppoja lisävihjeitä. Kyllähän tuon pitäisi olla selvää että oikea vastaus on 12, koska jakamalla kukin luku kahdella saadaan tulokseksi Eduskunnan kanslian puhelinnumero.

  Mitä järkeä tällaisissa tehtävissä on?
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2008 klo 00.57
 20. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Lainaus:
  Aivojumppatehtävien numerosarjat vaativat hieman yleistietoa, mutta ei kai sentään eduskunnan kanslian puhelinnumero kuulu perusyleissivistykseen siinä missä Suomen pinta-ala neliökilometreissä kerrottuna kolmella ja sitten jaettuna kolmella.

  Joko olet ratkaissut uusimman numerosarjan? Vinkki: siinä ei tarvita kerto- eikä jakolaskuja eikä edes miinus- tai ynnälaskuja.
   
 21. Urmas Kulkunen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Miten kukaan voi olettaa, että joku tajuaisi vihjeellä 9, 9, 24, 3, 6, x jakaa kaikki numerot kolmella, että vastaukseksi tulisi Suomen pinta-ala?
   
 22. Freddie Freeloader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greek Philosophers
  Lainaus:
  Käsi ylös kaikki jotka osaavat kaivaa Suomen pinta-alan neliökilometreissä kerrottuna kolmella (vieläpä numero kerrallaan) perusyleissivistyksensä lokeroista.

  Heti kun ensimmäinen ilmoittautuu niin tunnustan olevani sivistymätön. En todellakaan osannut lähteä ajattelemaan Suomen pinta-alaa asettamasi numerosarjan perusteella, vaikka minulla on vieläpä akateeminen loppututkintokin.
   
 23. Monipuolisenhuono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
 24. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Lainaus:
  Tottakai tuo oli paha, mutta jokaisen numeron yhteinen nimittäjä oli se, että jokainen luku kuuluu 3:n kertotauluun. Ongelmaa kirjoittaessani ajattelin, että joku hoksaa tuon. Pettymyksekseni vasta vinkki johti oikeaan vastaukseen.
   
 25. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Porin Ässät, Anssi Tierannan jatkosopimus, Alpo Suhonen..

  Mi synkkyys, mi hämäryys