Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 22.04.2019 klo 12.24.

 1. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  No saihan se Brock Nelsonkin 6mil/6v pahvin. Nelson pelannut urallaan 480 ottelua 0.50 ppg:llä ja Hayesilla vastaavat ovat 381 ottelua 0.60 ppg:llä. Huomionarvoista, että molemmat herrat pelanneet vain yhden yli 50p kauden ja se sattui olemaan tämä kausi. Kai tuo tarjous Hayesille menee ihan linjaan Nelsonin sopimuksen kanssa, jos siihen sopimukseen peilataan.
   
 2. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  Vähän ristiriitaiset fiilikset Hayesista. Enemmän pelintekijä kuin laukoja, isokokoinen muttei kovin fyysinen eikä taida olla mikään raketti luistimillakaan. Toisaalta ei tuollaisia 50 pinnan senttereitä puissa kasva, joten tervetullut lisä hän toki joukkueeseen olisi. Parantaisi tullessaan sentteritilannetta oleellisesti vapauttamalla Patrickin helpommille minuuteille kolmosen keskelle. Jos ja kun Patrickista joku päivä todellinen kärkiketjujen sentteri kasvaa ja hän Hayesin ohi hierarkiassa nousee, niin keskikaista olisikin jo erinomaisessa kunnossa, kun Hayesin tasoinen pelimies kolmosessa pelaisi.

  Kovaltahan nuo spekuloidut hinnat äkkiseltään kuulostavat, mutta tämähän se trendi on, kuten @Caney tuossa vähän aikaa sitten esittikin. Eikä siinä mitään, joukkueiden on tähän sopeuduttava. Voisi kuvitella, että tuo Brock Nelsonin uusi 6x6 soppari osaltaan nosti näiden middle-6 senttereiden osakkeita sopimusneuvotteluissa. Hayes on ollut Nelsonia hieman tasaisempi pisteidentekijä, joten ei tuollainen 6,5 miljoonan vuosiliksa pyyntinä pelaajan leiristä mikään kohtuuton ole. Tietenkin sopimuksen pituus vaikuttaa tuohon hintaan, mutta kärjistettynä mielipiteenä sanoisin, että jos cap hit lähemmäksi kuutta kuin seitsemää miljoonaa asettuu, niin ihan kelpo sopparina voisi joukkueen kannalta pitää. En nyt kuitenkaan mistään muutamasta sadasta tuhannesta lähde mieltäni pahoittamaan, jos Hayes oikeasti on sellainen palanen, jonka gm Fletcher ja kumppanit joukkueeseen haluavat lisätä.
   
  Caney ja Giroux tykkäävät tästä.
 3. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Lainaus:
  Siirretääs treidiketjusta tänne, koska niin hyvin kiteytetty teksti case Ghostista.

  Olen pitänyt Andrew Shaw'sta aina - just sellanen Phillyn näkönen raataja, joka antaa aina kaikkensa jäälle. Ja pakko mainita kuten aina näissä tulee mieleen, olisi kyseessä myös pari kertaa kannua nostellut vielä hyvässä iässä oleva pelaaja. Shaw'n kaltaista äijää Flyers varmasti tarvitsisi, mutta eiköhän Farabee ole parin vuoden sisällä järkevämpi ratkaisu tuohon kuin Ghostin treidaaminen.

  Perstuntuma sanoo, että NHL:stä löytyy Shaw'n pelaajatyypin pelaajia enemmän, kuin Ghostin kaltaisia YV-spesialisteja, joilla on ainekset takoa kaiken mennessä nappiin yli 50 pinnaa täyteen runkosarjaan. Kaikki vähänkin Flyersiä seuranneet tietävät, että Ghostin treidiarvo on tällä hetkellä matalimmillaan, ja takana on uran huonoin kausi (loukkaantumisineen) ja silti käteen jäi 37 pinnaa. Nyt on aika ja mahdollisuus uudelle alulle, uuden ja paljon rutitoituneemman valmennuksen kanssa. Joku fani oli twiitannut hyvin, että Ghostin treidaaminen juuri nyt olisi "most Flyers kinda thing" mitä Fletcher voisi tehdä.

  Jos Fletcher päätyy treidaamaan jo valmiiksi vajaavaisesta pakistosta kiekollista osaamista pois, Flyersin pitäisi selviytyä treidistä voittajana eli joukkueen pitäisi vahvistua tulevalle kaudelle sekä pidemmällekin. Toisin sanoen, hyökkäykseen olisi saatava "Shaw" kylkiäisineen, ja korvaaja pakistoon pitäisi olla jo valmiina. Vähän epäilen tätä skenaariota.
   
 4. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Jos Flyers saa hyvän vastineen Ghostista (paremman kuin Montrealin huhu) niin ehkä on varaa painaa liipaisinta, jos Myers ottaa roolia ja Winnipegistä saadaan lisätäytettä. Ehkä jopa Zaitsev voisi olla hyvä lisä, jos Toronto tarjoaa halvalla..
   
 5. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Olennainen kysymys on toki, miten tämä uusi valmennus näkee Gostisbeheren roolin joukkueessa? Rick Wilson ei ainakaan tuntunut löytävän yhteistä säveltä miehen kanssa vaan rooli tipahti varovaisen 5vs5 peluutuksen YV-spesialistiksi, joka ei oikein sillä ylivoimallakaan saanut tulosta aikaan. Mikäli näköpiirissä ei ole selvää roolin kasvua ja halua käyttämättömien resurssien esiinkaivamiseen, vaan sama meno jatkuisi, niin melkeinpä se kauppa kannattaa tehtä pois. Gostisbehereähän on ailahtelevien otteiden ohella hieman syytetty vaikeasti ohjailtavaksi pelaajaksi, jolla on vankka oma käsitys ja tahto siitä miten kuuluisi kaukalossa toimia. Hyviä juttuja toki tiettyyn pisteeseen, mutta kyllähän se loppupelissä on valmennus, joka määrittää millaisia suorituksia jäällä halutaan nähdä. Heillä kun on se päällimmäisin vastuu tuloksesta.

  Uuteen valmennukseen on nyt kasattu aiempaa enemmän kokemusta ja auktoriteettia, jolla luulisin haettavan muutosta tähän Flyersia jo pitkään vaivanneeseen kopin ja yksilöiden liialliseen sooloiluun. Sanavaltaa pelaajistolta enemmän valmennuksen suuntaan noin typistetysti. Gostisbehere on aika helposti kaupattavissa, mikäli GM haluaa painottaa tätä viestiä vielä lisää. Enkä nyt väitä Ghostia miksikään ongelmapelaajaksi, mutta ainakin omassa mielessäni lokeroin kaverin enemmän sinne yksilökeskeisemmälle puolelle sen pelitapa ja systeemi painotteisuuden sijaan, jota kohden koen joukkuetta nyt vietävän.

  Nyt esillä ollut Shaw + jotain <-> Gostisbehere olisi aika selkeä taitoa vaihdetaan asenteeseen/luonteeseen asetelma, mikä tietyllä tapaa alleviivaisi tätä tilannetta. Lähtökohtaisesti tällaisia kauppoja ei kannata hakea ja näissä on helppoa jäädä tappiolle, mutta jos suuremmassa kuvassa tällä saadaan haluttua muutosta ja siten tulosta aikaan, niin asia alkaa jo muuttumaan.

  Kevin Hayesistä pidän pelaajatyyppinä. Ei ole niinkään mikään tehoista elävä loistokas highlight-reel sooloilija omilla vapauksillaan, vaan pelitapaa noudattava tunnollinen ja vastuullinen kahdensuunnan sentteri, jolta löytyy myös sopivasti sitä offensiivistakin puolta. Hintaahan tuolle lapulle toki tulee, jos sellainen nyt aikaan saadaan, mutta jos mielii UFA-markkinoilta vahvistuksia tämä on se lähtökohta. Vaikea tuolta on oikein parempaakaan ratkaisua tähäna akuuttiin keskikaistan vahvistamiseen löytää. Seuraillaan tilanteen kehittymistä. Fletcheriltä kuitenkin mielestäni kannattava liike hankkia reilut pari viikkoa omaa neuvotteluaikaa tilanteen selvittämiseen. Mikäli Hayes ei tartu täkyyn, niin toimistolla on jo ennen draftia tämä tiedossa, jolloin saavat lisää aikaa ja mahdollisuuksia seuraavien liikkeiden varalle.

  11st overallin tarjolla olemisesta on myös juttua viime aikoina riittänyt. Mikäli tulo puolella olisi joku nuori/nuorehko impact-palanen, niin mikäs tuota vuoroa jonkin paketin mukaan laittaessa. Tärkeää on kuitenkin, etteivät nyt jahtaa mitään parhaat päivänsä nähneitä veteraaneja, mitä en uskokaan.

  Nolan Patrickista on riittänyt myös huhun tynkää, mutta nuorukaisen pois kauppaaminen ei oikein istuisi tähän nykytilanteeseen, kun keskikaista on jo valmiiksi vahvistusta vailla, jolloin pitäisi saada jo kaksi top-9 tason sentteriä sisään.

  Ennen kesää rummuttivat paljon aktiivisuuden ja muutosten perään, joten tulevina viikkoina luulisi siis tapahtuvan. Toivotaan vain, että mahdollisimman paljon niitä ensisijaisia valintoja, back up pläänien sijaan.

  Asiasta toiseen. Se lupaamani prospect-läpikäynti on vielä sen verran vaiheessa, ettei ennen draftia tule näkemään päivänvaloa, vaan menee heinäkuun puolelle.
   
  Jarvis tykkää tästä.
 6. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Erittäin outo kauppa tämä Gudas-Niskanen. Neljä vuotta ikäeroa, Gudas näytti vihdoin löytävän paikkansa viime kaudella, Niskasella taas vähän toiset tuulet puhaltaneet. Toivotaanko tässä jotain feeniks-efektiä vai mikä homma? Fletcher, @Eager - tulkaa nyt joku selittämään.

  Tulihan sieltä roima annos pudotuspelikokemusta ja saatiin samalla se yksi Cupin voittanut tuonne sekaan, mutta tähän on pakko liittyä nyt jotain muutakin. En näe tätä pakistoa vahvistavana liikkeenä ainakaan kovin pitkällä tähtäimellä, mikä lienee kuitenkin tärkeintä jos jotain joskus haluavat voittaa.
   
 7. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  Oho, puskista tuli. Ei sinällään mitään Gudasin kauppaamista vastaan, kun hänellä nyt onnistuneen kauden jälkeen jotain kauppa-arvoa oli ja viimeinen sopimusvuosi alkamassa, mutta vastine on kyllä vähintään outo.

  Painaako Cup-sormus ja "veteran precence" niin paljon, että kannatti Gudas vaihtaa vanhempaan ja kalliimpaan saman rooli pakkiin? Kai se Niskanen on joskus ollut hyvä, mutta onko nykyisellään niin suuri parannus Gudasiin nähden?

  Aika erikoista ja kiinnostaisi kuulla logiikka tämän takaa.

  Edit. Voihan se olla, että vähän aliarvioin tässä Niskasta. Gudas on parhaimmillaan kiikun kaakun top-4 pakki, joten jos Niskanen on edelleen kelpo top-4 puolustaja niin kyllähän hän joukkuetta lyhyellä aikavälillä vahvistaa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.06.2019 klo 16.52
 8. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Itseäni ei ainakaan haittaa yhtään kyseinen kauppa, vähän herättelyä porukkaan ja eiköhän Niskasella ole vielä annettavaa sekä kokemusta kovista peleistä löytyy niin Penguinsien kuin Capsien puolelta sekä taitaa olla Dallasin ajoiltakin yksi vähän pidemmälle mennyt kevät.
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Varmaan ihan järkikauppa. Flyers sai ehdottomasti paremman pelaajan.

  Niskaselle pystyy antamaan enemmän minuutteja mitä Gudasille, joten joku Philippe Myers pääsee taakse kasvamaan helpompaan rooliin.

  Capsin insentiivi on sitten tuo pakollinen palkkatilan tekeminen, ja Gudasin sopivuus ideaalisemmin kolmopariin ja uudeksi "Orpikiksi".
   
  Ferris, Jay79 & Taison tykkäävät tästä.
 10. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Niskasella on kaksi vuotta sopimusta jäljellä, joten jos floppaa, niin vahinko on varsin hyvin rajattu. Varsinkin tämä mennyt kausi oli vähän heikompi Niskaselta. Toivottavasti pääsee hyvälle tasolle Flyersissa.

  Gudas oli kova laukomaan ranteella viivasta ja Flyersin pelissä muutenkin tuntui tulevan liikaa noita viivavetoja. Ehkäpä tilanne nyt muuttuu hiukan :)
   
  Tontsasd tykkää tästä.
 11. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Paljonhan tässä riippuu siitä, minkä tasoinen Matt Niskanen sieltä saapuu, mutta kyllähän tuon kaupan ajatuksen ymmärtää. Muutaman kauden takainen Matt Niskanen oli aivan eliittipakki osastoa, mutta viime ajat olleet enemmän tai vähemmän alavireisiä. Pidän kuitenkin edelleen hyvänä ja legimenttinä (Gudasta parempana) puolustajana. Toivon mukaan seuravaihto toisi vielä pienen nosteen. Sopimuskaan ei ole Flyersille ongelma.

  Gudaksella heikomman jälkeen vuorostaan hyvä kausi takana, mutta kyllähän se herran ikkuna on siellä kolmosparissa ja 5. pakin ruudussa suuremman vastuun sijaan.

  Sillä pidemmällä tähtäimellä pakiston toivotaan varmasti vahvistuvan etenkin Sanheimin ja Myersin tosonnostojen myötä + Provorovin ailahteluiden vähentyessä, mutta Niskanen toivon mukaan tuo lisää tasoa heti tähän päivään ja siten myös tukea tälle nuorukaisten kasvulle. Itse en ole huolissani puolustuksesta enää niinkään parin-kolmen vuoden säteellä, vaan enemmän tulevasta syksystä, mihin Niskasen pitäisi tuoda apua. Tuskin kolmea kymppiä lähestyvä Gudaskaan olisi mikään pitkän aikavälin avain ollut tuolla rymistelevällä tyylillään.

  Itse olen varovaisen positiivinen tästä kaupasta.
   
  Giroux, Jay79 & JTX tykkäävät tästä.
 12. Jarvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers ( JYP, ajalta ennen Liigan vesittämistä)
  Ihan hyvä haku. Saatiin parempi rightin-pakki ja samalla tukkukaupalla kokemusta nuoreen pakistoon ja koko joukkueeseen. Kovuutta kyllä menetettiin ja Gudas onkin ollut eräs lempipelaajistani, mutta koko ajan on saanut olla varuillaan milloin se seuraava jäähy tai pelikielto napsahtaa. Gudaksella hyvä kausi takana, kun taas Niskasella vaisumpi, mutta jos molemmat palaavat ensikaudella "tasoilleen", niin vahvistuksena tuota kauppaa pitäisin. Vaikka osa Gudaksen palkasta jäikin maksettavaksi, niin tässä caphitissä sillä ei ole merkitystä. Nyt sitten seuraavaksi Hayesille soppari kouraan (ilman mottipäistä Flyers-lisää).
   
 13. Palsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, STL Blues
  Lopultakin Gudaksesta päästiin.
   
 14. cherryboomboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ville Leino
  Kyllähän pakiston roolitus kaupan jälkeen asettuu paremmin uomiinsa, sillä olettamuksella että Niskanen pystyy edelleen helposti top4 minuutit syömään pois hyvällä tasolla.

  Provorov-Niskanen
  Ghost-Sanheim
  Hägg-Myers

  Myers ottaa luontevasti Gudasin roolin kolmosparista, Sanheim ja Niskanen voi vaihtaa paikkoja jos ei toimi. Parin kauden jälkeen kaiken mennessä hyvin Myers on valmis top4 minuuteille samalla kun Niskasen sopimus päättyy, tarvittaessa Niskaselle voi tarjota jatkoa pienemmässä roolissa. Lisäksi nyt ei todennäköisesti tarvitse Troubasta maksaa maltaita ja omat talentit pakistossa saavat mahdollisuuden ottaa viimeiset askeleet kohti isoja saappaita Ihan järkevä kauppa mielestäni Flyersille tässä tilanteessa.
   
  Shaguel tykkää tästä.
 15. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Oliko vielä niin, että Niskanen on nyt Flyersin ainut Stanley Cupin voittanut pelaaja? Flyersilla oli varaa tehdä tuo liike enkä näe juuri mitään syytä miksi se ei olisi kannattanut. Niskanen tuo tullessaan tärkeää kokemusta joka on varmasti sama kuin laittaisi rahaa pankkiin nuorien lupaavien puolustajien vinkkelistä tutkittuna ja luo tietenkin pelipaikoista luonnollista kilpailua enemmän kuin Gudas, joka oli profiloitunut aika selkeästi alempiin pareihin.
   
  Caney ja Jay79 tykkäävät tästä.
 16. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Yön yli nukuttu ja alkanut itselläkin olemaan positiiviset fibat tästä diilistä. Ei sillä että olisin pitänyt kauppaa huonona Phillylle, koska kyllähän tämän hetken parempi pelaaja siirtyi Flyersiin.

  Vielä on se sama yksi tontti auki pakistossa, tosin sillä erotuksella että cap-tilaa on muutama miljoona vähemmän. #6-#7 osaston ukot ovat tällä hetkellä Hägg, Amac ja varauksin Morin. Kerta Gudas oli ensimmäinen joka joutui liipasimelle, niin luulisi että sinne haluttaisiin vielä päivitystä parempaan. Häggin viime kausi meni adv. statseilla ja ilman niitäkin katsomatta ihan päin persettä, ja Amac on Amac. Enää yksi vuosi niin saadaan tuonkin miljoonat parempaan käyttöön (pakkien jatkoihin).
   
 17. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Itse olen ihan tyytyväinen tähän treidiin.

  Tämäkään ei vielä tarkoita että liikkeet pakiston osalta olisivat tässä. AMac jos ostetaan ulos tuosta viimeisestä vuodesta, on taas muutama miljoona enemmän käytettävissä vielä johonkin toiseen upgradeen (Trouba..?).
   
  Caney tykkää tästä.
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ei siellä kovin montaa miljoonaa ole käytettävissä, vaikka äkkiseltään siltä näytti. Tuosta kun alkoi lätkiä RFAt sopimukseen ja signasi Hayesin noin 6M lapulla, niin cappitilaa ei jäänyt kuin reilu miljoona.

  Nopeasti suhahti 30 miljoonaa taivaan tuuliin.

  Provorov - 6.75M
  Hayes - 6.0M
  Sanheim - 4.5M
  Konecny - 4.0M
  Hartman - 2.5M
  Laughton - 2.0M
  Talbot - 2.0M
  loput jämämiehet ~800k noin kaikki.

  Arviot poimittuna Evolvingwind & AFP analytics.
  https://docs.google.com/spreadsheet...ICfKT7VR1jJEVhWQOyKviWLN54/edit#gid=707766415
  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uBe-i40zRa1wwZ1Tiu2mO31dwWjQKL7h0qI3Ww_4HW4/edit#gid=0

  MacDonaldin ulosostolla ehkä voisi tehdä tilaa sille, että Nolan Patrickin bonareita ei tarvitsisi pelätä valumasta ens kauden capiin, jos vetää hyvän kauden. MacD ulososto tekisi tilaa ekalle vuodelle noin 3.8M.

  Noh, Trouba on mahdollinen, mutta poispäin pitää sitten liikkua Sanheim tai Gostisbehere. Varmaankin Sanheim, en usko että Jets haluaa lisätä pakistonsa hazardiutta (Ghost) enää yhtään.
   
  Jay79 ja Craig Berube tykkäävät tästä.
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Öhh...

  Lainaus:
  Ulosostoa sitten pukkaa kuin tilauksesta.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 20. Gostisbehere Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia
  Nyt tarttui haaviin San Josesta Justin Braun.
  Toiseen suuntaan tämän vuoden 2kierroksen varaus ja 2020 3kierros.

  Miehellä vuosi jäljellä 3,8miljoonan sopimusta.
  Itse en syty tälle kaupalle
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kokemusta, ja nimenomaan pudotuspeleistä, tullut pakistoon sisään nyt rutkasti. Mielestäni Gudas, MacDonald - > Niskanen, Braun "vaihdokseen" voi olla pelkästään tyytyväinen, sillä Flyers on saanut paremmat pelaajat lähteneiden tilalle.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 22. Kipa84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Philadelphia Flyers
  Hyvin vähän tullut tänne NHL-osioon kirjoitettua mutta tulenpa nyt sitten kuitenkin pätemään; 2 ja 3 -kierroksen varaukset yli 30-vuotiaaseen pakkiin joka tainnut San Josessa pelailla kolmosparissa? En ihan hirveästi innostu kaupasta näin äkkiseltään.
   
 23. WayneTrain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers
  Kieltämättä vähän huono maku jäänyt nyt tästä pakiston veivaamisesta. Amacin ulososto oli tietysti positiivista, mutta Gudasin vaihto Niskaseen ja erityisesti tämä Braun-kauppa ei sytytä. Niskanen ja Braun molemmat uran ehtoopuolella olevia laatupelaajia, joilla kuitenkin selvästi heikompi kausi alla. Lisäksi kun peilaa näitä kauppoja siihen, kuinka halvalla Trouba lähti Rangersiin niin vähän ehkä turhauttaa. Mutta eipä auta kuin toivoa, että uudet pakkihankinnat pelaavat hyvät kaudet. Tätä toivoa ja uskoa ilmeisesti ainakin toimiston puolella riittää.
   
  Caney tykkää tästä.
 24. cherryboomboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ville Leino
  Braun on puolustajatyyppi jotka ovat erittäin tärkeitä joukkueelleen mutta nimenä vähän hmv-osastoa. Ainoa mitä voi kyseenalaistaa on maksettu hinta (2nd+3rd) joka äkkiseltään tuntuu kovalta, mutta samalla ehkä kertoo siitä että muitakin joukkueita olisi varmasti ollut lähelle tuon hinnan maksamaan.
   
  Jay79 tykkää tästä.
 25. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  En nyt oikein ymmärrä mistä on kyse. Hommataan kaksi "past their prime" profiilin veteraania, joilla molemmilla takana uriensa huonoimmat kaudet. Puolustus näyttää ehdottomasti paremmalta kuin edellisen kauden lokakuussa, mutta ollaanko tässä nyt katsottu yhtään sen pidemmälle kuin mitä ehkä pitäisi? Braun ja Niskanen ovat molemmat 32 vuotiaita tällä hetkellä. Ovat pelanneet toki enemmän pudotuspelilätkää viime vuosina kuin koko Flyersin muu joukkue yhteensä.

  Flyersin organisaatio on juuri selvinnyt kaikista helvetin Holmgrenin tekemistä soppareista ja nyt näyttäisi taas siltä, että ollaan palattu siihen varausvuorojen polttamiseen. Flyers maksoi tismalleen saman hinnan aikoinaan Nicklas Grossmannista ja Andrew MacDonaldista. En pidä Braunia tai Niskasta huonompina kuin em. sankarit, mutta kyllähän tämä alkaa näyttämään samanlaiselta touhulta kuin aika ennen Ron Hextallia oli. Jos olet valmis treidaamaan vuoroja pois ja tekemään asioita vahvistaaksesi joukkuetta, niin tee se nyt saatana kunnolla äläkä puolilöysällä.

  Provorov (+6.5M) - Niskanen (5.75M)
  Sanheim (+4.0M) - Braun (3.8M)
  Ghost (4.5M) - Myers (0.9M)
  + Hägg (1.15M)

  Kyllähän tuolla yhden kauden vetää, jos sellaisenaan vaan pysyy. Se että mennäänkö sillä kuuhun, on toinen keskustelu.

  EDIT: Pitää vielä lisätä, että pitää muistaa Niskasen ja Braunin roolit aikasemmissa, kivikovissa jengeissään. Molemmat pelanneet käsittääkseni viime ajat #4/#5 rooleissa, ja nyt Phillyssä heidän vastuu tulee todnäk. sen kuin kasvamaan. Miten tulevat tässä sitten onnistumaan? Jaa'a.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019 klo 19.58