Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 22.04.2019 klo 12.24.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Therrienin kanssa samalla ovenavauksella tuli sitten kaikkien rakastama Mike Yeo. Apukoutseiksi kuitenkin kovia nimiä ja vihdoin saatiin myös työharjoittelussa ikuisuuden ollut Lappy ovesta ulos. Sinänsä toki harmi, että suhteellisen potentiaalinen koutsi Knoblauch joutui väistymään näiden herrojen tieltä.

  Samalla ilmoitettiin, että Gordon siirtyy ensi kaudeksi takaisin Phantomsin koutsiksi. Täytyy kyllä herralle nostaa hattua kärsivällisyydestä.
   
 2. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Lappy on tullut jäädäkseen eikä poistu mihinkään. Mielenkiintoinen valmennus kolmikko, mutta mielenkiinnolla odotan mitä tuo kolmikko saa aikaan ennen kuin alan sitä tuomitsemaan. Kokemusta ja "pahaa poliisia" löytyy, jotain sellaista mitä tuolla penkin takana ei ole ollut vuosiin.
   
  ~KarKaus~, Taison & Jay79 tykkäävät tästä.
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Voi perkele, niinpäs olikin. Jotenkin jo ilotippa housuissa luin tuon uutisen ilman, että huomasin Lappyn nimeä, mutta siellähän se olikin.
   
 4. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, KalPa
  Lainaus:
  Frank Seravalli on Twitter

  Eikös Lappy kuitenkin saanut vielä jatkaa, ainakin tunti sitten oli tuollainen viesti twitteriin tullut? Mutta ehkä tässä olisi paikka järjestellä tehtäviä uudelleen ja jättää se alivoima jonkun muun vastuulle.

  Samaa mieltä Knoblauchista, mieluumin hänet olisin pitänyt, kun tavallaan katsomaton kortti.
   
 5. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Jopas sinne roudataan kokenutta kalustoa penkin taakse. Jännä nähdä miten yhteistyö toimii ens kaudella. Siellä on nyt varaa antaa kahdet potkut valmentajalle ens kaudella, eikä tartte korvaajaa kaukaa ettiä :)
  Hauskaa porukkaa noi Flyers-fanit rapakon takana. Mikään ei kelpaa ja vittuillaan jo ennen kuin katotaan miten homma toimii. Todennut jo jonkin aikaa et vähemmän tuskallista laittaa naula isovarpaan kynnen alle ja potkia seinään, kuin lukea fanien kommentteja. Täällä sentään ihan mukavaa ja välillä kuitenkin sopivan kriittistäkin tarinaa
   
 6. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Ai s**tana ku kirpas...
   
  Jyyd ja Kopteri tykkäävät tästä.
 7. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Flyersin maalivahti prospecti Samuel Ersson tyhjensi Allsvenskanin palkintopöydän, @avappleyard twitterissä: .@NHLFlyers Samuel Ersson is @hockeyallsvensk MVP... as a goalie, aged 19. Oh, he picked up best goalie of season too, already got awarded the best "junior" player in the league. A clean sweep of awards. Had one of the best seasons in league history for @vikhockey. #Flyers
   
  LostHorizon ja Crank tykkäävät tästä.
 8. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 9. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Menny meikäläiseltä ainakin ihan täysin ohi että Meyers on Kanadan mukana mm-kisoissa ja nyt pääsemässä loukkaantumisen takia ilmeisesti pelaamaankin. Sieltä vaan nyt hyvät näytöt Vigneaultille.
   
 10. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  *Myers. Tähän voisi lisäillä myös muita Flyers-nimiä, jotka menevät usein väärin täällä. Ehkä useimmin näkee Konecnya ja Gostisbehereä mitä kummallisimmissa muodoissa.

  Mutta oli tässä oikeaa asiaakin. Jay O´Brienin NCAA kaudesta on joku/jotkut tehnyt/tehneet johtopäätökset ja mies pelaa ensi kaudella BCHL:ssä, mikä kuulostaa äkkiseltään aika huolestuttavalta tuon varauksen onnistumisen kannalta. Tietenkin pääsee kaiketi heikompaan sarjaan ilman opintopaineita ja nyt pitäisi oikeasti tulosta ruveta tulemaan myös pistesarakkeeseen. Alkaa Frostille tulla painetta, jos toisesta Schenn-kaupan varauksesta tulee täysi tyhjä arpa.
   
  Crank tykkää tästä.
 11. Laakamato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers (Jokerit)
  Osaako joku sanoa mikä herra O`Brieniä on näin hidastanut? Flyers yleensä varannut aika hyvin.

  Entäs onko joku katsellut Flyersin pelaajia MM-kisoissa, mitään hajua miten heillä menee? Couturier vissiin on pelannut kuten odottaa saattaa.

  Itse en seuraa juurikaan prospekteja ja kisatkin rajoittuu Suomen peleihin joten mielellään kuulisi havaintoja. Hf Boardseilta varmaan löytyisi paljonkin juttua mutta taso siellä on niin kovin kirjavaa...