Philadelphia Flyers 2018–2019

  • 184 750
  • 633

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ottelun tulos oli odotetunlainen, veikkaan että ennen Joulu pyhiä tapahtuu.
 

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joo o.. On kyllä surullista katsottavaa tuo pelaaminen tällä hetkellä. Pelaajien itseluottamus on suurilta osin nollissa kun seuraa esim. gostisbeheren tekemistä kentällä. Ehkä olisi syytä ottaa mies kokonaan pois ylivoimasta ja laittaa pirteästi pelannut sanheim tuomaan vähän energiaa tähän. Tuntuu että tuo joukkueen tekeminen on täysin jumissa eikä se ole parantunut vaikka ketjuja on yritelty kuinka muokata. Toivotaan että valmennus vaihtuu viimeistään vieraskiertueen jälkeen ja ehkä sitä kautta tulisi vähän munaa touhuun ja pelejä olisi vielä mukava katsella loppukaudesta.
 

Crank

Jäsen
Yv oli kyllä taas sitä mitä kolmanneksi surkeimmalta voi odottaa. 0/5 ja oli ainoastaan 5 tai 6 laukausta noiden aikana. Toisaalta kahden jäähyn aikana liigan huonointa av:ta vastaan ei tehty maalia
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Seuraavan ottelun jälkeen veikkaan että alkaa tapahtumaan niin pelaaja kuin valmennus rintamalla ellei ihmeitä tapahdu.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Aivan kauheaa PASKAA JÄLLEEN. Kiitos Philadelphia Flyers. Mikään muu joukkue ei voi vetää näin vihkoon kuin meidän Flyers. Jos valmentaja ei vaihdu nyt tämän kiertueen jälkeen niin sitten se ei vaihdu koskaan. Sokea Reettakin näkee että joukkue EI pelaa enään nykyiselle valmentajalle. Nyt olisi meidän uuden GM loistava tilaisuus herätellä tätä velttoa laiskaa pillua jota kutsutaan Philadelphia Flyers. Pakkohan liikennettä tuolla pelaajien suunnalla on olla. Vai kiinnostaako muita GM:iä ostaa ylipalkattuja velttoja pelaajia surffailee omaan rosteriin. Jos pitää jotain hyvää hakea niin eiköhän me olla draftissa TOP5. Tank for 19/20
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Niin, tässä vaiheessahan alkaa olemaan vaihtoehdot vähissä. Hakstol pihalle, se on ihan selvä. Ihan turha antaa tuskan kasvaa yhtään enää, huone on menetetty ja kukaan ei opi mitään tuossa kaaoksessa. Toinen, vaikeampi, päätös on se että onko kausi menetetty vai lähdetäänkö vielä edes yrittämään pudotuspeleihin. Aikamoinen ylämäki on kuljettavana jos sinne meinataan. Tankkaamiseen Dave-poika olisi hyvä valmentaja, muuta hyvää en hänestä enää keksi. Olin alkuun Daven palkkaamisen puolella ja tässä vaiheessa voin myöntää virheeni. Tilanne on vaan se että uusi valmentaja voi saada joukkueen piristymään sen verran että Hughesin poikaa tai Kakkoa ei tarvitse kuolata. Siitä huolimatta kannatan uutta valmentajaa, jos ei muuta niin pitämään moraali korkealla, kasvattamaan nuoria ensikautta varten. Pudotuspelit on tälle joukkueelle vain kosmetiikkaa tässä vaiheessa, ensimmäisestä kierroksesta ei selvitä ketään vastaan tällä hetkellä vaikka jollain ihmeellä edes sinne asti päästäisiin.

Stolarz pysyköön maalilla, ihan turha maksaa mistään Howardista tässä vaiheessa. Stolie ei ole pelannut niin huonosti kuin numerot näyttää joten siinä voi olla ihan ok 2. veska tulevaisuuteen. Elliotin kunto toki huomioon ottaen tämä,
Morinille lyhyt AHL-stintti kun kuntoutuu ja sitten kirkkaisiin valoihin, do or die meiningillä. Myers on ilmeisesti ollut vähän epätasainen mutta ylös vaan korkoa kasvamaan. McDonald sitten vastaavasti alaspäin, hänestä ei ole iloa kuin vastustajalle. Sanheimille isoja minuutteja vaan rohkeasti. Valmentaja antakoon nuorille viestin että ihan sama, pelaatte isoja minuutteja meni miten meni. Hart pysyköön farmissa koko kauden, tätä miestä ei kiireellä saa pilata.

Hyökkäyksessä pitää keskittyä Patrickin kehitykseen, hinnalla millä hyvänsä, YV-aikaa pihtaamatta. Lindblomin kanssa homma toimi jossain vaiheessa, olisiko siinä hyvä tasapainottava pelaaja Nolanille? Muistanko oikein että Voracek ei oikein sopinut ketjuun joten olisiko Konecky sopiva? Ykkönen sitten G-Couturier-Vora? JVR jää kolmoseen ja yv-spesialistiksi. Tässä näkyykin sitten taas yksi ongelma rosterissa. Ihan hyviä palasia mutta eivät oikein sovi yhteen muodostaen tasapainoista kokonaisuutta. Tässä mallissa JVR jää heikon sentterin kanssa ja siten tasakentällisin melko hyödyttömäksi. Vaikka G voi pelata keskellä mutta taas menee palaset hieman "väärin". Ja puolustuksellisesti joku JVR-G-Vora on aika heikko ja Coutsille jää heikot pelaajat vierelleen jolloin tehotkin jää pieneksi. Varsinkin jos Simmer myydään (kuten itse tekisin). HF-boardseilla olivat fanit sitä mieltä että 1st + Kapanen voisi Torontolta irrota vastineeksi. Itse pitäisin ihan hyvänä hakuna, Kapanen voisi sopia aika moneen väliin rosterissa, toisi nopeutta ja käsittääkseni ei ole huono alivoimallakaan. Toronton varaus on loppupäästä kierrosta eli sillä ei magiikkaa harjoiteta mutta jos nyt edes jotain saataisi.

Sekavien hajatelmien summa summarum: uudella valmentajalla kohti raikkaampaa ilmettä, kehitetään nuoria jotta ensikaudella olisi edes jotain palaa. Pudotuspeleistä en huolehtisi yhtään, käy kuten käy. Tyhjennysmyyntiin ei ole järkeä lähteä mutta Simmer pitää uhrata. Ugh, olen puhunut.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Nyt vaan järki kädessä ratkasuja. Mä oon sitä mieltä et ei toi jengi tartte mitään älytöntä mylläystä et homma lähtee taas toimimaan. Siihen ratkaisuun ei kuulu että tuhotaan tulevaisuus eli prospect osasto. Valmentaja täytyy vaihtuu ja sit oikeesti semmonen isäntä top-4 pakki joka luudaa puolisen tuntia per peli. Se on eri juttu millä semmonen irtoaa. Maalivahti osastolle jos tulee hankinta niin maltillista ainakin sopimusvuosien suhteen.
Useampi peli nyt aloitettu hemmetin hyvin ja sit vastustaja iskee heti suurin piirtein ekasta paikasta ja kun itseluottamus on mitä on niin kamelin kyttyrä napsahtaa ja alkaa häröily.
Ihan yhtä sekavaa tekstiä kuin Flyersin peli...
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Jos veikata pitäisi, niin Fletcher sai GM pestin, koska hän enemmän tai vähemmän jakaa ylemmän johdon näkemyksen joukkueen tilasta, mahdollisuuksista ja tarvittavista askeleista.

Ylemmän johdon toimien perusteella, eli lähinnä Hextallin kenkimisen vuoksi, taas voisi ajatella, että he pitävät joukkueen runkoa potentiaalisena ja paria liikettä vaille valmiina menestyjänä.

Flyers tarjoaa aina hyvää viihdettä kaukalon ulkopuolella, joten odotan mielenkiinnolla, kuinka paskat kaupat Chuck F. onnistuu tekemään maalivahtia ja pakkia metsästäessään.

Millä hinnalla coach Q suostuu uppoavan paatin kapteeniksi, vai suostuuko millään hinnalla.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Viime keväänä oli pitkästä aikaa toiveikkain ajatuksin odottelemassa Flyersin junnujen kasvavan korkoa lisää kesän aikana ja marssivan suhteellisen helposti pleijareihin tällä kaudella, mutta mitä vielä. Nyt kynnetään aivan sarjan pohjasakassa ja muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelaaminen on ollut aivan ala-arvoista katseltavaa. Hextall saanut lähteä ja kohta todennäköisesti ilmoitetaan Hakstolin potkuista. Näistä Hakstolin potkuistakin on tullut rapakon toisella puolella jo jonkinlainen meemi. Tulee varmaan keräämään ennätysmäärän tykkäyksiä Flyersin someissa sitten kun se oikeasti tapahtuu.

Flyers tarjoaa aina hyvää viihdettä kaukalon ulkopuolella, joten odotan mielenkiinnolla, kuinka paskat kaupat Chuck F. onnistuu tekemään maalivahtia ja pakkia metsästäessään.
Se nyt tästä puuttuisikin vielä, että uuden molarin tai pakin takia jouduttaisiin luopumaan jostain tulevaisuuden assetista. Kuulostaa juuri sellaiselta toiminnalta, mitä harrastettiin ennen Hextallia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Stolarz alavartalo vamma, se olis sitten varmaan Lyonin vuoro. Oikeasti ei voi muuta kun nauraa.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Vieläkö saadaan kaivettuja Kari Lehtonen mukaan. Hextall taitaa olla liian vanha.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Mikäli Fletcher päättää lähteä tekemään ratkaisuja, joilla on tarkoitus myös koittaa pelastaa nyt meneillään olevaa kautta, en ihmettelisi, jos Buffalon Marco Scandella päätyisi Flyersiin.

Top-4-puolustajia on tunnetusti hankala saada kesken kauden, mutta Scandellan treidaaminen voisi käydä järkeen molempien osapuolten kannalta. Fletcher on tunnetusti tykännyt tehdä kauppaa Buffalon kanssa ollessaan Minnesotassa (eikä merkitystä ollut sillä, kuka oli GM:nä). Toki tilanne voi olla hieman toinen, kun ollaan samassa konferenssissa. Scandella on myös tuttu pelaaja Fletcherille.

Scandella menisi uskoakseni heittämällä Flyersin pakistoon kakkospariin vasemmalle puolelle. Myöskin puolustussuuntaan orientoituneena puolustajana voisi ottaa Flyersin ykkösparilta enemmän puolustusvastuuta pois, jolloin ykköspari saisi enemmän heille sopivampia hyökkäyspään minuutteja. Scandellalla on vielä ensi kausikin sopimusta jäljellä, joten ei olisi puhdas rental. Vielä ainakin muutama prime-vuosi jäljelä ja cap hit on kohtuullinen (4 miljoonaa).

Buffalossa taas Dahlin ottaa koko aika enemmän ja enemmän roolia ja vasemmalla puolella on lisäksi ennen loukkaantumistaan vahvasti pelannut McCabe sekä hyvin ensimmäiset pelinsä pelannut Pilut. Beaulieu ja Hunwick vielä vasemmalla puolella ja viimeistään ensi kaudella pitäisi ruveta ajamaan sisään myös potentiaalista Guhlea. Näin ollen Scandellasta olisi varaa luopua jo tällä kaudella.

Mahdollisesta vastineesta olisi hankala sanoa, mutta näin kesken kauden tapahtuvana kauppana voisi "ylihintaa" joutua maksamaan Buffalolle.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Nyt se viimein tapahtui, Dave Hakstol ei ole enää Philadelphia Flyersin päävalmentaja. Virallista varmistusta ei ole kai vielä tullut, mutta joka tuutista tuota huudellaan.

Coach Q:ta huhuillaan korvaajaksi. Hurjaa.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Seravallin mukaan Quenneville ei ole menossa Flyersiin. Itse näin kertonut.

Viiksivallun ”tuntien” huomenna julkaistaan sopimus.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Darren Dreger puolestaan twiittailee, ettei Hakstolin suhteen olla tehty vielä päätöstä. En ole varma jännitinkö viime kevään playoffejakaan näin paljon.
 

Crank

Jäsen
Mistä tieto Hakstolin potkuista? Seuran Instagram- tai Twitter-tilillä ei mitään moista uutista, eikä myöskään kotisivuilla
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Dreger kertoi Twitterissä, ettei mitään päätöstä olla vielä tehty Hakstolin suhteen.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mistä tieto Hakstolin potkuista? Seuran Instagram- tai Twitter-tilillä ei mitään moista uutista, eikä myöskään kotisivuilla
Varmistusta ei ole tosiaan vielä tullut mistään suunnasta. Ainoastaan seuran hovitoimittaja (ilmeisesti suhteellisen luotettava sellainen) Dave Isaac kertonut Hakstolin saavan potkut ja Q:n tulevan tilalle.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Varmistusta ei ole tosiaan vielä tullut mistään suunnasta. Ainoastaan seuran hovitoimittaja (ilmeisesti suhteellisen luotettava sellainen) Dave Isaac kertonut Hakstolin saavan potkut ja Q:n tulevan tilalle.
Joo, tämä Courier Post-lehden artikkeli taisi olla se joka laukaisi huhumyllyn liikkeelle.

Courier Post

Toivottavasti organisaatiolta saadaan mahdollisimman pian virallista tietoa ja siten selvyyttä asiaan.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Joukkue laskeutuu Phillyyn 18.15 paikallista aikaa. Sitä ennen tuskin ilmoitetaan yhtään mitään.
Muutenkin jos nyt Hakstol saa kenkää,on ajankohta melko kiusallinen jos ovat juuri menossa koneeseen ja vuoto potkuista tulee.
 

Crank

Jäsen
"Joel Quenneville tells me report of him taking Flyers job is not true"
Andy Strickland on Twitter

Ja vaikka olisikin, niin ehkä kuitenki kieltää siihen asti kunnes virallinen taho asiasta ilmoittaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös