Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Jaa, Colea viime vuodet paljon nähneenä ja kumminkin myös Flyersin pelejä lähes joka kausi monen monta katsoneena uskaltaisin väittää Colen menevän ihan heittämällä esim. Manningin edelle. Selvä upgrade olisi tuohon kohtaan, mutta toki ainahan se on pieni kyssäri, että miten kerkeää pääsemään joukkueen peliin sisään tässä vaiheessa kautta poffeja silmällä pitäen.
   
 2. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Pidän melkoisena ihmeenä, mikäli herraa ei kaupata seuraavan vuorokauden aikana. Flyersinkin luulisi olevan kiinnostunut, mutta tiedä sitten nouseeko hinta liiaksi siihen nähden, ettei ole sellainen todellinen upgradetus nykyiseen bottom-4:seen. Mikäli mitään ei haluta maksaa, niin siellä olisi Johnny Odya poimittavissa waiverseistä. Kauaksi on tultu niistä parhaista päivistä, mutta kyllä tuo ruotsalainen yhä edelleen Mark Altia paremmalta seiskapakilta tuntuu.

  Waiverseistä puheenollen Alt laitettiin näihin myöskin. Läpäistyään voivat käyttää herraa huomenna paperisiirrolla Phantomseissa, jotta säilyttää pelikelpoisuutensa AHL:än pudotuspeleissä. Myös Lindblom käytettäneen huomenna tuolla vaikkei siis fyysisesti Montrealista minnekään liikahda.

  Phantomseissa viime aikoina hyvin pelanneen John "Moose" Musen kanssa väänsivät puolestaan NHL-sopimuksen, ilmeisesti vain loppukauden mittaisen. AIemmin oli pelkällä AHL-lapulla. Näin ollen kaveri voidaan nyt tarvittaessa nostaa myös Flyersin riveihin.
   
 3. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  No no, äläs nyt. Viimeiset viisi peliä (tai itseasissa neljä) tehoin 2+3 eli ihan Norris vauhdissa ollaan ;)

  No joo Manning on vähän kaksiteräinen miekka. Parhaimmillaan todella vahvoja otteluita ja jaksoja, jotka saavat ihmettelemään, miksei herralle makseta tuota enempää, mutta sitten tuleekin vastapainoksi vähän muuta todellisuuden iskiessä vasten kasvoja. Pidän Colea hieman stabiilimpana ja varmempana tapauksena, mutta juuri nyt Manning pelaa paremmin, mihin uskon Colen pystyvän. Tai ainakaan tuota parempaa tuskin toisi mukanaan, jolloin voi miettiä onko järkevää lähteä tarjouskilpailemaan varsinkaan kun nuori joukkue ei ole vielä missään must win tilanteessa.

  Itse kun olen tasaisesti valittanut näistä meidän syvyyspakeistamme, niin täytyy kyllä todeta. että viime ajat on koko nelikko suorittanut mallikkaasti. Näin Hexyltä voisi olla joukkuehenkeä palveleva peliliike jättää suuremmat hankinnat tekemättä ja luottaa vain tähän nelikkoon. Uskon kuitenkin, että joku syvyyshankinta nähdään, mutta tuo voi aivan hyvin olla vain joku Oddyan poimiminen waiverseistä loukkaantumisten varuille.

  Asiasta kukkaruukkuun. Tässä kun katselee sivusilmällä Bluesin räpiköintiä ja lamaannusta, niin pitänee toivoa heille pientä ryhtiliikettä, etteivät sentään valahda top-10 sijoille. Tällä hetkellä on vaikea nähdä joukkueelle kauheaa menestystäkään, joten varausvuoron suhteen näyttää hyvältä, mikäli eivät nyt täysin sukella.
   
 4. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Lainaus:
  Puolustus on todellakin pelannut hyvällä tasolla viimeaikoina, mutta itselläni on paha pelko, että tämä on johtunut pelkästään heikoista vastustajista. Tämän kuun ohjelma on ollut super- helppo: 2x MTL. 2x OTT, 2x NJD, 2x CJB, CAR, ARI, VGK ja NYR. 12 pelistä on voitettu 9. Vastukset ovat vain olleet todella aneemisia, ja joukkueen todellinen taso mietityttää. Ja ensimmäisenä mietityttää että miten puolustus kestää kun pelit kovenevat? Aiemmin tällä kaudella kärsittiin yksi 10 pelin tappioputki. Vaikka sellaiseen en usko, niin luulen että jonkinlainen pelillinen slumppi on vielä edessä.

  Flyers nyt ei tietysti ole mikään contender, jonka kannattaa tehdä isoja peliliikkeitä, mutta toivottavasti ollaan hereillä, jos joku hyvä pelaaja on kaupan. Joukkue kun on kuitenkin iskukykyinen ja Hexylla on rekka-lastillinen assetteja käytettävinään. Giroux ja Voracek ovat nyt parhaassa iässä ja kaikki on mahdollista, niin kuin edellisen cup runin kanssa nähtiin.

  Tulevaan draftiin on kaksi 1. varausta, joista toinen voisi mielestäni olla liikuteltavissa. Prospekteista esim. Morin ja Rubtsov ovat sellaisia, joilla on vielä arvoa ja potentiaalia, mutta niiden menetys ei tuntuisi missään. Näiden lisäksi rosteri- pelaajista Simmonds voisi olla yksi. Näistä voisi koota paketin millä voisi tavoitella jotain Hjalmarsson/Tanev - tasoista puolustavaa pakkia. En nyt tiedä että ovatko em. herrat realismia mutta taso saisi olla jotain tuota luokkaa, eikä kyseessä saisi olla mikään rental. Yksi mielenkiintoinen nimi on myös Marco Scandella. En ole nähnyt Buffalon pelejä, mutta käsittääkseni pelaa siellä hyvää kautta, ja oli aiemmin hyvä Minnesotassa. Isokokoinen, rightin- puoleinen ja iältään 28v. Sopimus jatkuu tämän kauden jälkeen vielä kaksi seuraavaa ja caphit - 4m. Hyvä av- pelaaja, eikä kyseessä ole mikään puukäsi.

  Mutta tuo mainitsemasi joukkuehengen ylläpitämisestä on kyllä hyvä pointti. Vaikka osa puolustajista on mitä on, niin ovat kuitenkin kaikki tehneet tällä kaudella kaikkensa mitä pystyvät ~60 pelissä ja olisi tietyllä tavalla tylyä tiputtaa joku lopulta 7. pakiksi. Joukkuehengellä on todella iso merkitys. Vegas tästä hyvä esimerkki. Simmondsin pois kauppaaminen tuntuisi myös niin väärältä. Mutta tietysti pitää lopulta miettiä joukkueen etua, eikä yhden pelaajan.

  Toivon siis että nyt nähtisiin jotain isompaa hankintaan, mutta realismia lienee kuitenkin joku maltillinen syvyyshankinta - kuten nyt vaikka se Ian Cole.

  Harmi että ensiviikolla tulee vain yksi peli (MTL). Lindblom-Patrick- Voracek - ketju alkoi löytää kivasta kemioita ja tätä(kin) pitäisi nähdä lisää ASAP. Saas nähdä mitä tuosta Patrickista vielä kehkeytyy. Tällä hetkellä 4 pelin maaliputki, ja esim viimepelissä 9 laukausta. Ei uskoisi, kun miettii että mistä lähtökohdista lähti kauteen.
   
 5. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Scandella on lefti.

  Toivottavasti Hextall malttaa mielensä ja ei nyt hätiköi,mitään isoja hankintoja ei kannata vielä tehdä millään kiristyshinnoilla,tästä olen kyllä melko varma,onneksi ei ole enää Homer häsläämässä tuolla.
  Kesällä sitten täsmähakuja,tässä ollaan edellä aikataulua kun uutta flyersiä rakennetaan.
   
 6. Courier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
  Lainaus:
  Ai hitto, niinhän se olikin.

  Evander Kane yhdistettiin jossain huhuissa Flyersiin. Tähän ei vaan jotenkin jaksa uskoa. Maalinteko ei ole ongelma, vaan puolustus.
   
 7. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kyllähän pelejä tällä viikolla on ihan normaali neljä matsia. Montreal-pelin jälkeen toki parin päivän tauko, mutta loppuviikolla sitten kolme matsia.

  Patrick ollut kyllä todella hyvä viime viikkoina ja siitä tuo neljän pelin maaliputki hyvä osoitus. Mielenkiintoista nähdä loppukausi Patrickin osalta ja varsinkin seuraava kausi jos säilyisi ehjänä tämän kauden ajan.
   
 8. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lauantaina klo 20 tampaa vastaan pääseen tsekkaamaan mikä meininki Prahassa sporttibaarissa. Saa nähdä heitetäänkö pihalle kun aletaan huutamaan. Messiin vaan ;)
   
 9. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  No niin, Flyers poimi kuin poimikin Oduyan waiverseistä. Colorado vuorostaan nappasi Mark Altin, mikä taas yllätti ainakin täällä. Voipi olla, ettei muuta enää tänä iltana Flyersin toimesta kuullakaan elleivät nyt sitten lähde paikkaamaan Altia jollain jämien jämällä tuohon Flyers <> Phantoms -hissiin.


  Elliotte Friedman‏@FriedgeHNIC
  PHI claims Oduya

  Elliotte Friedman‏@FriedgeHNIC
  COL claims Alt
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Hyvä, riskitön poiminta. Syvyyttä pakistoon kevättä ajatellen ja voidaan sitten kauden jälkeen kiittää palveluksista ja toivottaa hyvää jatkoa uralle.
   
 11. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Joo, ihan ok hankinta. Löytyypähän nyt se seiskapakki, jota Hakstol ehkä uskaltaa peluuttaakin. Tosin hänen peluutuksen tietäen en kyllä ihmettelisi, jos Oduya yhtäkkiä pelaisi kolmospakin roolissa.
   
 12. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Hyvä hankinta jota täälläkin osattiin vähän haistella. Kokenut no-risk/medium reward tyylinen syvyyspakki nuorelle Flyers pakistolle, diggaan. Eiköhän tämä deadline ollut sitten tässä Phillyn kannalta ja hyvä niin.

  Ja jep, itelle tuli kans heti mieleen että Pensiä vastaan sitten poffeissa Ghost istunee katsomossa samalla kun Amac ja Oduya nauttivat Hakin luottamusta crosbejä vastaan. Structure, structure.
   
 13. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Kelpaa paremmin kuin hyvin, toivottavasti homma oli tässä.
   
 14. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Jees, kelpaa vallan hyvin. Yhtään assettia ei menetetty ja kokenut mies sisään.
   
 15. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Read kutsuttu shown puolelle. Tykkään, ihan kuin saisi vanhan ystävän takaisin. Jor El poppareille thx.
   
 16. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Read ei voi ilmeisesti nyt pelata AHL:n pudotuspeleissä sitten? Aika erikoinen veto.
   
 17. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Ei ole edustuskelpoinen Phantomseissa enää runkosarjan lopullakaan (pois lukien mahdollinen lyhyt kuntoutusstintti) mutta tällä tavalla toimien Flyers säästi yhden recallin/callupin. Deadlinen ja pudotuspelien alun välilä kun voi tehdä ainoastaan neljä nostoa pl. emergency recallit, joita voivat tehdä, mikäli ei terveitä pelaajia muutoin riitä kyseiselle pelipaikalle tarpeeksi (eli 2+6+12). Tällaisen noston tekevät nyt paperisiirrolla Phantomseissa käytetylle Alex Lyonille, jolloin herran nostaminen ei kuluttanut tätä nostokiintiötä. Sen sijaan tänään myös paperisiirrolla AHL:ssä käytetylle Oskar Lindblomiin joutuivat käyttämään yhden neljästä recallistaan eli kolme jäljellä.

  Phantomseilla on kuitenkin ollut riveissään viisi veteraania eli yli 320 ottelua ammattilaissarjoissa (NHL, AHL ja Euroopan pääsarjat) pelannutta pelaaja kun pelaavassa rosterissa voi pitää samanaikaisesti maksimissaan neljää. Nyt kun Mark Alt napattiin Coloradon toimesta, niin T.J. Brennania ja Will O'Neillia pitänee peluuttaa tosipelien alkaessa puolustuksen iskukyvyn ylläpitämiseksi. Kapteeni Colin MacDonaldiakaan ei kauheasti katsomossa roikoteta, ainakaan tuolloin, vaikka pelillisesti ei enää mahdottomia tuokaan, jolloin se olisi ollut lähinnä Readin ja Chris Connerin väliltä. Tällä liikkeellä selkeytettiin ja rauhoitettiin tilanne tältä osin.


  Oduyan poimiminen jäi nyt ainoaksi deadline-toimeksi, mihin olen tyytyväinen. Tulevina keväinä sitten asteen aktiivisemmin.


  Hexyltä tuli presserissä infoa myös Elliottin tilanteesta:

  “We’re hoping Elliott is going to be on the ice in another week or so, so he’s going to have a couple weeks on the ice before he would be expected to play. So for a timing standpoint, getting the feel back and getting back on your skates.”

  Toiveena ja arviona lienee siis, että Elliottille saadaan pelejä plakkariin vielä ennen pudotuspelejä. Niin ja viime viikollahan kerrottiin Neuvirthin paluun kestävän Elliottia pidempään.
   
 18. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Kirjoitellaan nyt vielä. Tuo Hörnqvistin tuore lappu luo hyvän vertailupohjan Simmondsille, kun ovat aika samantyylisiä maalinedussotureita. Ainakaa tuota vähempää ei Simmonds tule kyllä allekirjoittamaan vaikka antaisi mitä kotialennusta Flyersille. Jotkut 5x6milj. tai 6x5,5milj. voisivat olla sopivan valistuneita arvauksia. Itse en tuollaista tarjoaisi, vaan lähtisin kaupan tielle, mutta katsellaan nyt miten Hexy tilanteen näkee?
   
 19. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Syvyyshankintana Oduya varmasti menettelee, ja hyvä kuulla ettei Sanheimin ylöskutsua ole poissuljettu. Aika odotetun hiljainen deadline ja ehkä hyvä niin. Tärkein peliliike, eli ehjän veskarin hommaaminen, tehtiin ajoissa, jolloin vältettiin viimehetken paniikkiratkaisut ja ylihinnan maksamiset. Se Cole olisi kyllä joukkueeseeni kelvannut tuolla vastineella, mitä Columbus hänestä antoi...

  Simmonds on tärkeä osa joukkuetta, muttei nähdäkseni korvaamaton. Tällä kaudella on jo ollut mahdollisesti pientä tason hiipumista havaittavissa, joten pitkää jatkoa en lähtisi tarjoamaan. Toki jos joukkuetta kasataan jatkossakin muuten järkevästi, ei Simmondsin jatkolappu varmasti mikään katastrofi tulisi capin puolesta olemaan. Itse Hextallin saappaissa kuitenkin kauppaisin kesällä, sopivaa vastinetta vastaan, tietysti.
   
 20. Rommikola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, KalPa
  Hextallin toiminta deadlinella jatkaa samaa, rauhallisen rakentamisen linjaa. Hyvä näin. Oduya sopiva sysvyyshankinta loppukautta ajatellen, ja tosiaan upgrade seiskapakin tontille.

  Kesällä toivoisin Phillyn toimistolta hieman liikehdintää. Simmondsin tulevaisuudesta ollutkin jo kommenttia. Oma mielipide on, että kesällä sopivaan hintaa kädenpuristus Simmerille ja maksimaalinen vastine takaisinpäin kun ikäkin on vielä sopiva. Hyvää touhua YVllä, mutta tasakentällisin ei tule olemaan tulevan sopimuksen arvoinen. Myös veskari- ja pakkiprospecteista olisi varaa uhrata yhdet palaset, jos vaihdossa tulisi takaisinpäin nuorta, NHL-valmista tekijää. Mitään Homermaisia liikkeitä ei onneksi (tai toivottavasti) tulla näkemään.

  Viime yönä kaatui Montreal rankkareilla, Mrazeckin nollapelin avulla ja Flyers lunasti Metron piikkipaikan. Voin rehellisesti sanoa, etten olisi kauden alussa uskonut. Kevättä kohden mennnään ja Playoffit siintää jo kirkkaana silmissä.
   
 21. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Tappioputkessa Panthersin kaatoon. Ei tule helppo peli, kun maalivahtipelissä on jättimäinen edge vastustajalle(Luongo vs. Mrazek/Lyon). Ei ole tuo Florida tainnut viime aikoina muutenkaan olla Flyersille helppo paikka pelata näin mutulla.
   
 22. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Mrazek jatkaa ilmeisesti tolppien välissä.
  Ei tule helppo peli,Back-to-back ja Panthers on NHL:n kuumin joukkue tällä hetkellä ja jahtaa tosissaan pleijaripaikkaa,Sashakin on yltynyt mahtivireeseen.
  Amac on sivussa ja Oduyan pitäisi tehdä debyytti flyers-paidassa.
  Toivotaan hyvää ottelua ja ainakin pistettä kotiinviemisiksi.
   
 23. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Bottom 4 puolustus on paskaa. Eiköhän sen Sanheimin voisi pikkuhiljaa kutsua ylös ja heittää AMac&Manning akselin helvettiin. Myös hyökkäyksen bottom 6 on jäätävää kuraa. Ykkös- ja kakkosketju vetävät muuta kivirekeä perässään, mutta eipä sekään tule kantamaan loppuun asti.

  Helpostihan nämäkin asiat saisi korjattua kun valmentaja uskaltaisi ottaa nuoret pelaajat tilalle. Mutta eihän se käy kun Hakstolilla tuntuu olevan fetissi vanhoihin kankeisiin veteraaneihin.
   
 24. tirlanttan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hirmukuntoisia panttereita vastaan kun tulee kunnolla turpaan nii kerkiää tässä samalla muutaman sanan rustaamaan. Juu heti kun muutama tappio alla nii heitetään taas ihmeessä puoli joukkuetta rekan alle. VandeVeldestä ja Bellemaresta kun eroon jo päästiin nii Manning ja MacDonald tottakai nykyään ne pahimmat riippakivet. Mun silmään molemmat edellä mainitut on pelanneet hyvin ja Sanheim ansaitusti lähti farmiin hakeen peliaikaa kun Manning otteillaan pelasi Sanheimin seiskapakiksi. Tämä Oduya ei kyllä ole vakuuttanut edes vähää alusta ja jälleen on ainakin meikäläisellä MacDonaldia ikävä. Toivottavasti Andy jo keskiviikkona takaisin kaukalossa.

  Ketähän siellä bottom-6 hyökkäyksessä sitten pitäisi pelata, jotta ois neljä tehokasta ketjua? Eipä itsellä Hakstollin peluutuksesta juuri muuta kritisoitavaa ole kuin Dale Weisen roikottaminen kokoonpanossa, mutta onpa tuokin nyt tajuttu tiputtaa poppareille. Simmer sinne onneksi kohta tulee tuomaan leveyttä. Voishan tuolla olla Lehterän sijaan Brayden Schenn, mutta sekin on varmaan Hakstolin syytä ettei näin ole.

  Toinen sija tosiaan metrossa ja pudotuspeliviivaan saatu ihan mukava hajurako. Mutta heitetään ny tässä vaiheessa kokenut kalusto vittuun ja junnut sisään.
   
 25. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tsekkaillaan nyt miten jengi kasaa itsensä tästä seuraavaan otteluun, se on tätä tunteiden vuoristorataa mitä elää tän jengin mukana. Eli järki ei aina kulje mukana ja tuntuu että vaatii aivan mahdottomia välillä suoritusten suhteen vaikka jengi on tähän mennessä ylisuorittanut kauden alun ajatuksiin/tavoitteisiin nähden.