Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  AAV = Average Annual Value

  Eli sopimuksen keskiarvo. Yleisemmin puhutaan cap hitistä. Käytännössä ne ovat sama asia, on niillä tietty ero kuitenkin mutta ei siitä enempää tässä.
   
 2. calteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Philly-fanit, kun Lehterälle tuli vihdoin kauden avausmaali niin mites mies on muuten pelannut viime aikoina? Onko vielä tämän kauden jälkeen mahdollista jatkaa NHL:ssä vai kutsuuko Eurooppa?
   
 3. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Vielä ensi kausi jäljellä 4,7 miljoonan sopimusta... buyout kaksi vuotta, caphit ekana vuotena 1,337 ja toisena 1,667. En tiedä onko järkeä ostaa ulos. Kyllä joku Arizona vois ottaa tuon sopimuksen täyttämään lattiaa. Jos ja kun Flyers menee pleijareihin niin siellä nähdään onko Jorstilla vielä yhtään mitään annettavaa.
   
 4. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Äärimmäisen huono soppari lattian täyttämiseen, kun palkat on enemmän kuin caphit. Mutta ei tuossa mielestäni ole oikein ideaa uloskaan ostaa. Pienellä palkanpidätyksellä jos kelpaisi jonnekin kera draft pickin.
   
 5. calteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Ainiin, tietysti nuo sopimustilanteet vielä sotkemassa tilannetta.
   
 6. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Katos tuota mä en hoksannutkaan, että viimeinen vuosi on myös kallein. Lehterä tienaa ensi kaudesta 5 milliä käteen. Kalliita pisteitä joka tapauksessa.
   
 7. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Antaa Lehterän pelailla sopparinsa loppuun Flyers organisaatiossa, ihan turha alkaa antamaan kenellekkään mitään varausvuoroja sen takia että Jorin ottaisivat. Tiedettiin mitä saadaan aikoinaan kun kauppa syntyi ja Lehterä oli se välttämätön "paha" siinä kaupassa. Eikä ole mitään tarvetta ensikaudelle tehdä lisää tilaa rahallisesti Lehterän ulostamisella, poistuu Vallen ja Readin hitit rasittamasta pois vielä.
   
 8. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Jakub Voracek pelaa hienoa kautta, mutta ei voi olla hämmästelemättä tuota maalimäärää. Nykyisellä tahdilla Voracek on matkalla 90 pinnan, mutta ainoastaan 15 maalin kauteen. Kummallista, kun kaverilla on kuitenkin hyvä laukaus. Vältteleekö Jakub sota-alueelle menemistä vai onko mies oikeasti noin pelinrakentaja-orientoitunut kuin tilastot antavat ymmärtää?
   
 9. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 10. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Eipä se hinta hirveästi noussut lopulta vaikka niin uumoiltiin. Ihan ok hankinta tähän pakko rakoon.
   
 11. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Eipä tuossa loppujen lopuksi mitään ihmeellistä ole. Uran paras maalimäärä kaudessa on 23 maalia ja on ylittänyt 20 maalin rajan 4 kertaa urallaan. Tyyliltään tsekkiläinen naatiskelija joka tykkää vielä hakea sitä namipassia. Enemmän pitäis laukoa.
   
 12. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kovasti yrittää ja taistelee mutta liike on vaan niin kulmikasta ja liikkeelle lähdöt hitaita. Jää telineisiin valitettavasti. Mulla on semmonen fiilis että kun sopimus loppuu niin uutta ei rapakon taakse tule saamaan.
   
 13. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lindblom tosiaan kutsuttu ylös ja pässee heti myös pelaamaan. Hexy oli ilmoittanut että ilmeisesti jollakin hyökkääjällä jotain vaivaa. Tänään siitä tulossa lisää infoa.
   
 14. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Ihan tyytyväinen voi olla tuohon Mrazekin hankintaan. Tulee mieleen vähän Steve Mason, joka hankittiin 3. kiepillä ja saatiin ykköskassari muutamaksi kaudeksi. Tässä voisi olla aihiota samanlaiseen tarinaan.

  Nyt vain Neuvirth kesällä pitää potkia jonnekin ja tehdä jatko Mrazekille, jos ja kun tässä kevään mittaan otteet vakuuttavat.
   
 15. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Mrazek oli jotakuinkin parasta mitä tähän hätään nyt nopeasti oli hankittavissa, järkevään hintaan. Mielestäni lähti suht halvalla, ottaen huomioon että jokaisella jengillä oli tiedossa Flyersin kassaritilanne, ja että apua tarvitaan kiireesti. Hyvät esitykset nyt loppukaudelle, sopimus taskuun ja Elliot - Mrazek kaksikolla ensi kauteen Neuvirthin vaihtaessa maisemaa.

  Onko jollain tietoa mitä Mrazekilta on realistista odottaa, sillä itse en ole nähnyt pariin kauteen varmaan kahta peliä enempää häneltä? Jossain oli maininta että välillä lyö god moden päälle eikä mikään mene ohi, mutta epätasaisuus vaivaa - sinänsä kuulostaa hieman Neuvirthilta mutta pelimääristä päätellen oisko hieman kestävämmistä palikoista rakennettu.
   
 16. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Mrazekista on liikkunut pukukoppisyöpä-juttuja. En tiedä onko niissä mitään perää. Joka tapauksessa maksettu hinta on ihan hyvä Flyersin kannalta, eli luultavimmin nelos- tai kolmoskiepin varaus.

  Lindblomin ylösnosto viittaisi vähän siihen että joku vähintään top9-pelaaja kärsii vammasta. Neloseen olisi voinut nostaa Leierin.
   
 17. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Mitä nyt Mrazekia on tullut seurattua ja mitä tästä on kuullut, niin kaiken voi kiteyttää tuohon yhteen Philadelphian lempitermiin: epätasaisuus. Näkisin tässä yhtäläisyyksiä Steve Masonin saapumiseen, hinnankin ollessa suht. sama ja potentiaalia molemmilla ollut jo nuorena NHLn ykköseksi ja ovat sellaisena toimineetkin ihan mukiinmenevästi. Detroit ei ole enää ollut se Detroit Mrazekin aikakaudella, eli en lähtisi liikaa arvioimaan ennen kuin nähdään mihin Mrazek oranssissa pudotuspelijoukkueessa tosissaan pystyy. Parhaimmillaan liigan kärkeä, seuraavana iltana ekassa erässä vaihtoon on varmaan päällimäisenä mielessä Detroit faneilla?

  Joka tapauksessa Hexy naarasi veskarimarkkinoiden kuumimman nimen Phillyyn ihan mukavaan hintaan ja toivottavasti Mrazek onnistuu heti ja Neuvystä päästäisiin kesällä eroon sillä eihän tuota danielsturridge menoa jaksa enää katella kun tässä pitäisi alkaa pärjäämään ihan toden teolla. Elliott on ollut mielestäni loistava ykkösenä ja Blues-vuosina pidin kaveria koko liigan kovimpana "kakkosena" eli parhaimmillaan kun saa pelaa n. 30-40 peliä ja sehän vaatisi yhtä laadukkaan ellei jopa laadukkaamman kaverin vierelle. Isoa sulkaa jälleen kerran Hexyn hattuun, jäi Mrazek Phillyyn kesällä tai ei.
   
 18. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Epätasainenhan Mrazek tosiaan on ja ylipelaamisen takia tulee upeita pelastuksia, mutta myös sitten todellisia lapsuksia. Mutta kun saa oikean vireen päälle, on mies ihan ohittamaton. Playoffeissa nostanut tasoaan runkosarjaan verrattuna. Toivottavasti onnistuu Phillyssä ja Wings saa hyvät pickit.
   
 19. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Täytyy toivoa että Mrazek saa tuon jumalamoodin päälle Phillyssä.

  Mrazekin numerot eivät hirveästi hurraa-huutoja herätä, mistä kyse? Onko Detroitin puolustus huono?
   
 20. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
 21. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, NHL:n venäläiset, Real Madrid
  Petr Mrazek | Yahoo

  Mrazekin tilastoja hänen parhaalta kaudeltaan 2015-2016. Vuoden vaihteessa oli noin parin kuukauden aikaväli, jolloin Mrazek päästi muistini mukaan vain 2 maalia tasakentin (tai alivoimalla). Helmikuun 14. päivää on pidetty hetkenä, jolloin Mrazekin vire kääntyi laskuun. Toki välähdyksiä on nähty ko. Boston-pelinkin jälkeen, mutta epätasaisuus on vaivannut. Vuoden vaihteessa Mrazek oli kuitenkin ollut tasainen huippuvahti, liigan kärkeä. Tämän kahden vuoden takaisen tason löytäminen ei mahdotonta ole. Taidot ovat siellä, oikeanlaisella maalivahtivalmennuksella edelleen potentiaalia olla liigan kärkimaalivahteja.

  Näin fanipojan silmin.
   
 22. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hyvä homma että Lyon saa jatkaa maalissa, niin hyvin suoriutui viime pelissä. Katsotaan mihin Alex pystyy. Simmer harmittavasti klesana hetken, tuntuu kyllä että siellä olisi saattanut olla jotain pientä remppaa kokoajan päällä koska ollut yllättävän vaisu välillä vaikka sen 20 maalia tehnyt jo.
   
 23. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Maalivahti oli pakko hankkia ja sellainen myös saatiin. Hexyltä kiitettävän nopeaa toimintaa. Mrazekista on itselle syntynyt kuva tyypillisenä Hasek-eran jälkeisenä tshekkikassarina eli näyttävyyttä ja agressiivisuutta löytyy, vähän liikaakin. Neuvirthissa on samoja juttuja, joten vähän varautunut pitää olla. Ei se kuitenkaan mikään ihme olisi, että maisemanvahdos tekisi maalivahdille terää.

  Simmondsin loukkaantuminen on takaisku lähinnä ylivoimalle sen verran mahtava maalinedusässä kun on. 5vs5 touhuissa ei Simmer ole ihmeitä viime aikoina tarjonnut, joten pieni lepo ennen kevään kiimaa voi olla ihan tervetullutta. Nyt kun Lindblom vain onnistuu ja valtaa paikan rosterista, niin saadaan Waynen palatessa Raffl neloseen ja Weise katsomoon, jolloin rosteri alkaisi olemaan jo aikas mielyttävä.

  Lehterä ei ole joo tehoilla juhlinut, mutta muutoin täyttänyt ruutunsa nelosessa ja alivoimalla. Tuota verkkaista liikettäkin on oppinut sietämään kun kaverilla on sitä peliälyä. Huomattavasti enemmän ottaa kupoliin, joku Weise, joka ei tuo pöytään oikein mitään. Flyers ei ole vielä missään contender-vaiheessa, joten cap antaa paremmin pitää nelosessa tuollaista ylihintaista lappua. Eiköhän Jori pelaa myös ensi kauden Flyersissa. Sen jälkeen sitten Eurooppaan tai huomattavasti halvemmalla lapulla puhdasta roolipelaajan ruutua hakemaan.
   
 24. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Jake the man, vaikeuksien kautta pisteet himaan jatkoilla. Voracek tasoitus ilman maalivahtia ja voitto maali sekä päälle syöttö ensimmäiseen maaliin joka oli niin nättiä, Lyon selvisi ottelusta mallikkaasti ja oli hieno katsella kaverin touhua maalin suulla. Lindblom pelasi myös vahvan ensimmäisen pelin Flyers paidassa ja lupa odottaa kaverilta tuloksia jossain vaiheessa jos peli-ilme pysyy tollaisena. Kaiken kaikkiaan ihan viihdyttävä matsi.
   
 25. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Oli kyllä matsi! Voracek kerrankin laukoi kiekkoa pelin loppupuolella ja meni sisään.

  Flyers hallitsi kolmatta erää aika suvereenisti, mutta Montreal tekaisin tyyliin ekasta paikastaan tuon maalin. Hyvin kyllä pelattu parilla pienellä syötöllä Flyers-pakit ja Lyon ulos tilanteesta. Tuollaista tappajamentaliteettia kaipaisi Voracekilta useamminkin kuin voittomaalissa nähtiin, ei se rannelaukaus niin surkea kuitenkaan ole. Vähän tuollainen "sneaky" tyylin laukoa on Voracekilla.

  Lindblom pelasi ihan hyvän debyytin. Ei mitään ihmeellistä, kulmissa kamppailua lähinnä. Mutta näytti olevan ihan oikealla sarjatasolla, ei lennellyt ympäriinsä. Yhden hyvän paikankin sai, kun pääsi vähän varkain reunasta nousemaan kaksikkain Pricen kanssa. Vei pitkäksi rystypuolelle ja nosto jäi patjoihin. Seuraavassa pelissä jo painavia taklauksia ja äijää kumoon!

  10 pelin tappioputki ja pudotuspelit siintävät edessä. Metron kärki Washingtoniin eroa kolme pojoa. Rekordi kun 10 pelin tappioputki joulukuun 2. päivä päättyi, 23-8-3.

  #LetsFuckingGo