Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Konecny sai ottelussa kiekon jalkaansa ja oli pelin jälkeen trainereitten huoneessa eli vammarapsaa odotellessa. Perkele nyt kun peli kulkee niin alkaa äijää tippua rosterista. Huonoon alivoimaankin on keksitty lääke. Ei anneta ylivoimaa vastustajalle. Kahteen peliin ei yhtään 2min jäähyä ja ettei aleta vittuilemaan että nössöt, niin on siellä neljä 5 min tappelu jäähyä.
   
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Konecnyn pitäisi pelata seuraavassa pelissä. Onneksi selvittiin säikähdyksellä.
   
 3. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Petr Mrazek pääsee ensi yönä pelaamaan ensimmäisen kerran Flyers paidassa kun vastaan asettuu Blue Jackets, mielenkiinnolla odottelen miten kaveri tilanteen hoitaa. Lehterä ilmeisesti kipeänä ja saattaa olla että Leier pääsee pelailemaan, Foligno uusimpana vemppa osastolla poissa Columbuksen kokoonpanosta.
   
 4. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ja eipä sitten pelaakaan. Voi kyrsä...
   
 5. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Juu, Konecnyn jalka ei oikein kantanut reeneissä ja asteli takasin koppiin aika nopeesti kuulemma..
   
 6. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Sieltä taas kairattiin voitto. Mrazekilta muutama hyvä koppi mutta suht helpolla pääsi. Konecny tosiaan puuttui ykkösestä ja tilalla pelasi Raffl. Tämänkin pelin perusteella Raffl korkeintaan kolmosen laituri. Mielellään nelosen, niin kuin eagerkin mainitsi.
  Jumalauta tekis mieli sanoa et mitä mä sanoin Patrickista kauden alkupuoliskolla mutta en sano koska olis se ilman sanomistakin tehnyt saman. Neljän pelin pisteputkessa, joissa on värkännyt 3+1. Viimeseen kahteen peliin 2yv maalia. Kuka Simmonds siellä yv:lla on ollut aikaisemmin :) (läppä) Seuratkaapa Patrickin pelaamista. Aina ensimmäisenä luistelemassa omiin puolustamaan. Kiekon kanssa tekee aina fiksuja juttuja. Helvetin viisas pelaaja ei voi muuta sanoa ja vasta kehittymässä huippuunsa.
  Twitterissä jota kandee lukea aina hyvinkin epäillen oli huhuja et Sam Reinhart phillyyn ja lähteenä Friedman. En kyllä miehen twitter tarinoista moista huhua löytänyt. Pakkia buffalo varmaankin haluais eli jos alettais kauppaa hieromaan. Morin, Meyers vai Sanheim. Pitäis ehkä laittaa jotain vielä kylkeenkin. Mä luopuisin noista kolmesta viimeisenä Sanheimista. Meyers olis muuten samalla viivalla mutta ne loukkaantumiset. Manning sai muuten siipeensä aivan pelin lopussa. Näytti että olis käsi vääntynyt taklaus tilanteessa. Sanheimia vaan ylös!!!
   
 7. Lord Nikon Jäsen

  Lainaus:
  Millainen pelaaka Reinhart on? Jotkut drafti ajan scouting reportit luin , varattu sentterinä mutta myöhemmin annetaan C/RW paikoiksi. Löytyykö Hextallin haluamia ominaisuuksia?

  Mitä Buffaloa tarvitsee? Jos pakkeja niin meiltä mielestäni ainoat tällä hetkellä irroitettavat ovat Hägg,MacDonald ja Manning. Ehkä Myers kun ei pysy kasassa mutta haluaisin kyllä antaa hänelle vielä aikaa.

  Liittyisköhän Simmonds tähän? Reinhart+1.kierroksen (top10 suojattu joka siirtyy ensivuodelle Buffalon päätöksen mukaan) varaus? Tuskin antavat tämän vuoden ykköstä suoraan tuohon.

  Edit.

  Siellä taitaa olla pelissä myös saman draftin Sam Bennet ja Max Domi. Olisiko näistä meille mielekästä vastinetta?
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2018 klo 10.26
 8. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Mrazek oli itse rauhallisuus Flyers-debyytissään. Pääsi suht helpolla, kuten ~KarKaus~ mainitsi, mutta oli siellä pari hyvää pelastusta mukana. Silminnähden eri tason veska Lyoniin nähden, joka kylläkin ansaitsee reilun hatunnoston parin edellisen ottelun suorituksista. Pystyi täyttämään ruutunsa kunnialla (ja vielä voitokkaasti) sillä hetkellä, kun joukkue sitä kaipasi.

  Kahden tärkeän laiturin puuttuminen näkyi kieltämättä hyökkäyspelissä. Onneksi Kapteeni oli hirmuvedossa. Lindblomilta vahvaa vääntämistä, hieman enemmän röyhkeyttä maalintekoyrityksiin niin tulostakin varmasti tulee.

  Dubois on monsteri. Taitavampi versio Lindblomista. Ikävä vastustaja divisioona-viholliseen tuleviksi vuosiksi.
   
 9. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Reinhartista en lähde liikoja viisastelemaan kun en buffalon pelejä kattele. Viimesen kolmen kauden tehot
  Kausi15-16 23+19
  16-17 17+30
  17-18 13+18
  Eli pikkuisen hiipumisen merkkejä, tosin en ole yllättynyt kun jengi kyntää aika huolella. Jäppinen ihan hyvän kokonen 185/87. Tulokas soppari loppuu ja tuossa ois aika hyvä sauma saada maltillisella sopparilla kova peluri. Olen kyllä aikaisemminkin kuullut huhuja että saattais olla kaupan ja että Flyers olis kiinnostunut. Nykyäänhän ei enää ole niin että Flyers on kiinnostunut kaikesta minkä vois saada :) (kiitos Hexyn).
  Kyllä se taitaa olla niin että buffalolle olis tarvetta vähän joka paikalle mutta näissä huhujutuissa pyöriny enemmän peräpään vahvistus. Noista Lord Nikon mainitsemista nyt jo rosterissa olevista pakeista ei kyllä varmaankaan kelpaa kukaan, ehkä kylkiäisenä vois mennä. Buffalo on scoutannut Flyersin farmia aika ahkerasti eli varmaan toiveissa Sanheim tai Meyers. Miksei Morinkin.
  Simmonds ei kyllä taida liikahtaa mihinkään itäisen konferenssin jengiin. Sitäpaitsi jos Simmondsin haluaisivat niin ei menis päittäin Reinhartiin. Jännää on
  Löysin nyt Twitteristä sen jutun Reinhart huhuilusta. Puhelimella kädetön laittamaan linkkejä mut Flyers update kun etsii twitteristä niin sieltä löytyy
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2018 klo 11.57
 10. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hägg on tullut itselleni sellaisena kaveriksi kauden aikana että en kyllä mielellään hänestä luopuisi, kaikessa hiljaisuudessa ukko johtaa taklaus tilastoa 216 osumalla. Ihan oli aikoinaan jo luopunut että kaverista tulee ikinä mitään mutta nyt on toisenlaiset fiilikset.
   
 11. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Blue Jackets tosiaan kaatui, mikä teki pudotuspelikisaa ajatellen todella hyvää. Ero nousi viivaan 9 pisteeseen, mikä luo jo pientä siimaakin hetkelliselle takkuamiselle. Tärkeintä kuitenkin on, että Flyers pelasi todella hyvän ja tasapainoisen matsin, jolla tuo voitto ansaitiin. En edes muista milloin Flyers-kiekko on tuonnut samalla tapaa tyytyväisyyden tunnetta, mitä joukkueen nykyotteet tarjoavat. Kliseisesti, hyvältä näyttää.


  Lainaus:
  Draft-kaudella tuli nähtyä Reinhartia paljon, majupelit mukaan lukien varmaan reilut 30 matsia ja olin ihan varma tulevasta tähtikaliiberin franchise-sentteristä, joten vähän h-moilasena on tässä tullut ihmeteltyä kaverin kehityksen paikallaan junnaamista. Sabresissä tosin tuntuu yhden sun toisen talentit kehityskaari takkuavan, joten osaavammissa käsissä voisi Reinhartin ura olla vielä käännettävissä. Hexyn saappaissa iskisin, jos kerran mahdollisuus on, ei sanaakaan.

  Reinhartin suurin puute on luistelun saralla ja ei tästä mitään speedsteriä ole koskaan tulossa, mutta josko tuohonkin olisi vielä harjoittelun muutoksilla saatavilla sitä lisä terävyyttä? Fysiikassa ylipäätään on varmasti edelleen sitä parantamisen varaa. Peliälyä kuitenkin löytyy hurjasti, jolla ne pelimiehet erottuvat massasta, joten tuohon iskisin vain kiinni. Junnupeleissä tykkäsin myös kaverin kokonaisvaltaisesta kahdensuunnan työskentelystä ja asenteesta. Näytti vain kaikella tekemisellään sellaiselta joukkuetta mukanaan kiskovalta johtajatyypiltä. En ota kantaa millä asenteella ja tatsilla on Sabresissä vetänyt, kun en ole pelejä riittävästi nähnyt.

  Tämä on kuitenkin kauppa, johon en ennen offseasonia usko, jos nyt silloinkaan. Buffalon päässä tuskin halutaan mitään pelkkiä lupauksia ja varausvuoroja takaisin vaan kyllä sinne pitää lähettää ihan kovaa NHL-tason pelimiestä. Flyersilla kun taas on lento päällä, niin ei ole mitään järkeä lähteä sekoittamaan pakkaa. Jotain kuitenkin vo olla kuplimassa, vaikka sitten vasta kesää varten, sen verran aktiivisesti Sabresin scouttien läsnäolosta on Flyersin sekä Phantomsien matseissa raportoitu. Flyers puolestaan on scoutannut paljon Sabresia. Mutta aikahan tuon näyttää.

  Simmonds tuli itsellenikin heti mieleen mahdollisena pelinappulana. Tuleva sopimus voi nousta ongelmaksi, jonka lisäksi Flyersilla on nousemassa hyvä määrä vahvoja ja kookkaita maalineduspelaajia, joilla Simmerin saappaat saataisiin pelillisesti täytettyä vähintään tyydyttävästi. Näin uskon. Patrick, Lindblom, Allison, Ratcliffe jne. Buffalon näkisin puolestaan kaipaavan tasokkasta ja esimerkillistä veteraania tuomaan johtajuutta, esimerkkiä ja ennen kaikkea nostamaan päivittäisen tekemisen vaatimustasoa joukkueen sisältä käsin. Simmondsin arvoa tällä saralla Flyersillekaan en kiistä, mutta mielestäni vain nyt voisi olla oikea hetki irrottaa köydet jonkun 7-8 vuoden rahakkaan jatkon sijaan. Simmer + joku prospect/pick <-> Reinhart olisi kauppa johon lähtisin kesällä ehdottomasti. Joku varmaan kyselee, että eikö tuon lisän pitäisi olla toisin päin, mutta itse vain näen yhä edelleen Reinhartissa todella siis todella paljon. Se, että Buffalossa ei tätä saada täysimääräisenä esiin ei tarkoita vielä mitään.
   
 12. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  @Eager eipäs aleta jakamaan suffelia :). Kyllähän Simmonds on vielä arvoltaan selkeästi arvokkaampi kuin Reinhart. Eli saa buffalo laittaa jotain kylkeen jos haluavat Simmerin. Simmonds on niin monipuolinen paketti et ei hirveen montaa samanlaista peluria liigassa. Paitsi jos ottavat päittäin niin että laitetaan Weise mukaan. Reinhartille sit 2.5milj/3vuotta jatkosoppari. Kuullostaisko hyvältä. Vähän alkanut innostua Simmerin kauppaamiselle, eikä vähiten syystä että Patrick on näyttänyt että osaa laittaa limppua häkkiin jos vaan pääsee 1 ylivoimalle.
   
 13. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Kyllä se Simmondsin myyminen tässä kohta puolin olisi kannattavaa. Simmonds ei tule olemaan sen jatkosopimuksen arvoinen, minkä hän aikanaan tulee samaan. Tällä kuluvalla kaudella on jo alkanut olemaan hiipumisen merkkejä, vaikka ihan huippu hän yhä onkin. Kauden tai pari hän varmasti ansaitsee sen kuudesta seitsemään miljoonansa, mutta sitten alkaa ikä painamaan ja otteet herpaantumaan.

  Reinhart tai hänen kaltaisensa olisi ihan hyvä haku. Ensi kauden rosteri kaipaa sentteriä tai oikeaa laituria olettaen, että Simmonds ja Filppula eivät jatka.
   
 14. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  kallistun myös samoihin aatoksiin Simmerin suhteen, jos olisi mahdollisuus saada Reinhartin tyylinen kaveri vaihdossa niin miksi ei.
   
 15. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Simmonds olisi pitänyt myydä jo viime kesänä, kun arvo oli huipussaan. Ensikesänä sitten toivottavasti vaihtaa maisemaa.

  Onhan Simmonds ihan kiva pelaaja ylivoimalla, mutta arvo 5vs5 pelissä ja omalla puolustusalueella on heikko. Eli ulos vaan.
   
 16. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Pisteet pois mikä tärkeintä, aivan sama millä tyylillä tällä hetkellä voittoja tulee kunhan vaan tulee. Semmonen perus iltapäivä peli tunnelmaltaan. Omasta mielestäni seuraavaan matsin Montrealia vastaan voisi päästää Lyonin pelaamaan, tuskinpa näin kummiskaan tapahtuu. Nolan alkaa tosiaan näyttämään kokoajan paremmalta sekä siltä että kundi varattiin numerolla 2, konecny oli myös takaisin jäällä eli säikähdyksellä taidettiin päästä.
   
 17. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Ei tosiaan kummoinen esitys, mutta kaksi pistettä tulivat. Kolmannen erän alku oli ihan hyvää tekemistä, mutta muuten aika päiväpelimäistä hiihtelyä. Sens oli kyllä heikko. Uudemmista naamoista Lindblom on päässyt hyvin sisään, vaikka tehot vielä puuttuvat. Lähellä oltiin jo. Näitä esityksiä kun jatkaa saaden vielä tarvittavia tehojakin, niin vaikea on kaveria enää palauttaa Phantomseihin.

  Mrazek nappasi toisen voittonsa, mutta pari viimeistä olivat vähän halpoja. Muutenkin tekee torjuessaan kaiken heilunnan ohessa itsestään turhan pienen, joten tuskinpa tästä mitään sen suurempaa ratkaisua on tulossa. Ajanee kuitenkin asiansa tähän rakoon.


  Lainaus:
  Olen edelleen eri mieltä herrojen vaihtoarvoista, mutta eipä tällä nyt ole niin väliä, tällaisesta hypoteettisesta kaupasta puhuttaessa. Meriitit on toki Simmerin puolella, mutta Reinhart on kuitenkin vasta 22-vuotiaana uransa alussa siinä missä Simmondsilla tulee kesällä mittariin jo 30 vuotta. Vähän erilailla on herroilla niitä huippuvuosia jäljellä, mitä kuitenkin itse GM:nä eniten alleviivaisin. Sitä tulevaisuutta tässä kuitenkin rakentavat puolin ja toisin.


  ------------------------


  Seuraavaksi jälleen Montreal, kolmannen kerran helmikuun aikana. Deadline ehtii tuossa välissä sulkeutumaan ja saa nyt nähdä tapahtuuko mitään? Pientä huhua puolustuksen vahvistamisesta on ollut ilmoilla, mutta tiedä sitten. Mark Alt on vetänyt viime ajat seiskapakin roolissa, joten tavallaan ymmärtäisin sen syvyyshaun tuomaan lisää kilpailua, mikäli Sanheimia halutaan peluuttaa kauden loppuun Phantomsien vetojuhtana. Mitään kauheita övereitä Hexy tuskin lähtee maksamaan, mutta sopivalla hinnalla voisi joku pakki tullakin.
   
 18. #25 Primeau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Paljoa ei ollut odotuksia kauden alussa Flyerssin suhteen. Ehkäpä sitä salaa toivoi että ajetaan nuoria kunnolla sisään ja varataan 2018 draftissa top10. Mitäpä vielä joukkue porskuttaa tällä hetkellä hirveässä liekissä. Mutta kun kyseessä on meidän rakas Philadelphia niin ketään ei varmaan yllättäisi jos otetaan sitten seuraavat 10peliä turpaan.
  Nolan on päässyt mukavasti tehoille viime aikoina.
   
 19. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Top10 ei tule toteutumaan, mutta Blues on jonkinasteisessa syöksykierteessä, joten hyvin käydessä heidän suorituksestaan irtoaa Flyersille top11-15 varaus. Top10-vuoro tarkoittaisi, että Flyers saisikin Bluesin vuoron vasta ensi vuonna.
   
 20. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Aiemmin sitä on tullut funtsittua aina, että mielelläni näkisin Hexyn vahvistavan tuota joukkuetta kevääksi mikäli joukkue suoriutuu kaudella hyvin ja näinhän tuossa on sitten käynyt pientä pelkoa herättäneen syksyn jälkeen. Nyt kuitenkin kun noita jo toteutuneiden kauppojen hintoja katselee niin taitaisi aika kalliiksi käydä minkä tahansa TOP4-tason pakin hommaaminen, kalliimmista kavereista puhumattakaan.

  McDonagh ja Karlsson ovat ne joiden perässä ollaan pitkin liigaa, jotkut enemmän ja suurin osa sitten vähemmän tosissaan. Philly lienee tätä jälkimmäistä kastia eli renkaita ollaan käyty potkimassa mutta ollaan vetäydytty samantien kun vastarannalta ollaan mainittu ensimmäisenä Patrickin ja/tai Provorovin nimet. Mut onhan näillä aina kiva leikkiä, että mitä jos? Itse olisin valmiina luopumaan ainakin Simmondsista, Morinista, korkeista varausvuoroista ja mikäli McDonaghin saaminen jäisi yhdestä Sanheimistä kiinni niin kyllähän tuota pitäisi hetken aikaa pureskella ennen kuin liipaisinta painaisin. Onneksi tässä nyt ei olla kuitenkaan vielä missään win-now modessa, joskin senkin aika lienee ihan tässä muutaman vuoden sisällä eli kyllä Hexynä miettisin muutamaan kertaan kun näin kovia nimiä olisi realistisesti saatavilla markkinoilla. Karlssonista sen verran, ettei oikein houkuta kun miettii treidiarvoa, millaista lappua Eerikki hakee vuoden päästä ja ei pelaajanakaan olisi se eniten Phillyn tarvitsema ukko kun sieltä löytyy jo omasta takaa Ghost vuosiksi tuolle tontille fantastisella sopparilla. Mutta McDonagh onkin sitten eri tapaus itselle, mutta tiedä sitten kuinka innokkaana Rags olisi myymässä rivalryjengille parasta pelaajaansa?

  Millä mielillä muut ovat tämän kaiken treidihässäkän keskellä? Itelle kelpaisi mutta kun ei vaan millään haluaisi luopua Patrickistä, Konecnystä tai yhdestäkään nuoresta pakista eli taitaisi kaatua siihen nuo siirtopuheet meikäläisen puolelta.

  Olisihan se melekosta jos Flyersin alakerta olisi seuraavanlainen kun kausi 18/19 potkastaan käyntiin:

  Provy-Ghost
  McDonagh-Hägg
  Amac(Sanheim)-Gudas

  Yksi paska siellä tilanteen pakosta olisi edelleen pyörimässä tiellä mutta minkäs teet - tosin kohtahan Amacinkin voisi jo ostaa ulos, ei vaan ihan vielä tänä vuonna?
   
 21. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  AMac on ollut ihan hyvä omalla tontillaan loppujen lopuksi ja tuo jonkinlaista kokemusta, vaikka välillä iskee tuskan hikeä persvakoon ukon takia ei itseäni mikään muu häiritse kuin caphitin suuruus.
   
 22. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Onkohan Hexy nyt tosissaan jonkun vahvistuksen perässä? Tuskin ainakaan mitään isompaa. Olisiko Ian Cole Ottawasta tai sitten tuo Reinhart Buffalosta...
   
 23. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Joku kakkosparin rental-pakki voisi olla ihan hyvä hankinta. Enpä tiedä ketä tällaisia olisi tarjolla. Rosterissa on kuitenkin melko hyvä kauhun tasapaino lähes kaikkien pelatessa tasoaan paremmin, joten ei kannata tällä hetkellä hirveästi sekoittaa tilannetta.
   
 24. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Lainaus:
  Voisiko Ian Cole irrota Ottawasta eteenpäin? Alle kolmekymppinen UFA, jolla viimeisen kolmen kauden ajalta yli 50 play-off peliä alla. Joku tämän tyylinen hankinta kelpaisi kakkos-kolmospariin Manningin tai Häggin tilalle tai rotaatioon. Isompaan kalaan en jaksa uskoa, kun Hextall tuskin vielä tässä vaiheessa on valmis tulevaisuutta suuremmin uhraamaan.
   
 25. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kai tuo seiskapakkina menisi. En jaksa uskoa, että Cole työntäisi ketään nykyisistä pakeista pois vakiokokoonpanosta. Hakstol ei taida olla rotaatiomiehiä, joten eipä varmaan saisi paljoa peliaikaa ilman loukkaantumisia.