Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Itse ainakin tuuletin maalia jo siinä vaiheessa kun G sai syötön lapaansa. Luotto kapteeniin on tällä hetkellä kyllä järkyttävän kova ja 100 pojoa olisi todella komea merkkipaalu. Muuten peli oli niin vaikea kuin yleensäkin Canesia vastaan ja Ahon ja Staalin maalit nyt arvasi etukäteen. Odotin, että Skinnerkin olisi heittänyt yhden mutta tuo jäi onneksi tulematta. Paikkojahan Flyersilla oli tappaa peli jo ensimmäisessä, mutta kun tolppia lähemmäksi ei päästy ja Elliott nukkui tolppien välissä niin mailan puristamiseksihan tuo meni. Kun tuossa yllä oli puhetta Jorista, niin mielestäni nelonen on viime viikot pelannut ihan kelvollisesti. Maaleja on turha odottaa (vaikka Lehterä tolppaa kilauttikin), mutta kiekko pyörii hyvin vastustajan päässä, jolloin tärkeämmät kaverit voi huilata melko rauhassa.

Erätauoilla tuli katseltua Floridan touhua, enkä yhtään ihmettelisi vaikka voittaisivat nämä viimeiset pelit (vaikka ilman Barkovia), joten ainakin piste Rangersiltä tarvitaan. Tähän väliin voisikin katsoa muutaman vuoden takaa erään runkosarjan viimeisen kierroksen Rangers-pelin koosteen.
 
“If you have everything under control, you’re not moving fast enough.” - Mario Andretti

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Flyers, Chelsea
Jos Roo tuohon 100 pisteeseen yltäisi, niin olisi ensimmäinen Flyers-pelaaja sitten Eric Lindrosin ja kauden 1995-1996, kuka siihen yltää. 22 vuotta on pitkä aika.

Kaksi 40 pisteen ylittänyttä puolustajaa sen sijaan nähtiin Flyersissä viimeksi kaudella 2000-2001.
 
- Premium grain -

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Lehterä on palkkansa takia ehkä vähän liikaakin fanien hampaissa.
Vaikka luistelu onkin puutteellista,toteuttaa Jori ihan hyvin pelisuunnitelmaa ja rooliaan.
Samoin Filppula.
Suurin ihmetys onkin se linnunpelätti penkin päässä.
Esim. Manning pelaa pelistä toiseen vaikka on varmasti yksi koko NHLn huonoimpia pakkeja.
Lisäksi Hakstolin piti olla nuorten pelaajien kehittäjä mutta asiahan juuri toisinpäin,nuoret lähtevät yhdestäkin virheestä penkin päähän ja veteraanit saavat kaikki anteeksi ja jopa enemmän peliaikaa,näenkin että nuoret ovat kehittyneet huolimatta Hakstista,ei hänen ansiostaan.

Kaksijakoinen kausi,esim. Girouxilta uskomaton paluu huipulle lonkkavaivojen jälkeen ja toisaalta taas tuntuu että tässä ollaan kuitenkin aika kaukana mistään glooriasta.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Giroux sai loppujen lopuksi syöttö pisteen Raffelin maaliin mikä on aivan oikea tuomio, eli kapteenilla 99 pistettä joka oikeuttaa tällä hetkellä sijaan 2 pistepörssissä.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers, Haka
Komeasti Girouxlle ensimmäinen sadan pisteen kausi shown puolella. Muutenkin mainio peli tähän väliin, tästä on hyvä jatkaa poffeihin. Se sitä myöten unirytmistä.
 
Mutta Sten-herraa ei tarvitse tappaa!

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Giroux on kyllä ihanin ja kaunein koskaan. Kapteeni näytti kyllä tällä kaudella epäilijöille, että tankissa löytyy vielä bensaa.

Pittsburgh taitaa sitten tulla vastaan playoffseissa. Ehkä se kaikkein pahin mahdollinen vaihtoehto runkosarjan kohtaamisten perusteella. Toisaalta omissa kirjoissani pelkkä pääsy playoffseihin on odotusten ylittäminen, joten ei auta kuin olla tyytyväinen.

edit: niin joo ja Blues jäi rannalle ruikuttamaan Avsien vietyä Lännen viimeisen playoffsijan. Flyersin siis saanee 14. tai 15. varausvuoron kesän draftiin. Ihan kiva sekin. Schenniä ei kyllä suuremmin ole ollut ikävä, varsinkin kun on seurannut Morgan Frostin otteita OHL:ssa.
 
Keep calm and Hakstol for now

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ketjua ylös.

Florida meni hieman yllättäen voittamaan sen päätöskierroksen panoksettoman rästipelinsä, joten tuo Bluesin first rounder on suurella todennäköisyydellä 14th overall. Prosentit top3 sijoille, jonka Blues pickin top10 protectionin johdosta luonnollisesti pitää itsellään. ovat käsittääkseni 1.5, 1.7 & 1.9 ja reilun 3 pinnan todennäköisyys vuorostaan, että Florida nousee lotteryssä takaa top3:seen, jolloin pick tippuu vuorolle 15. Arvonta suoritetataan 28.4.


Ovat viime aikoina solmineet Amateur-Try Outeja näille juniorikautensa jo päättäneille. Carsen Twarynski ja David Drake saivat tuollaisen jo aiemmin ja viimeisimpänä Pascal Laberge sekä Isaac Ratcliffe. Pudotuspeleissä näitä junnuja tuskin nähdään elleivät ole selviä vahvistuksia joukkueelle, mutta Phantomsit ovat jo varmistaneet divisioona voittonsa, joten näissä viimeisissä matseissa on mahdollisuus lepuutella avainmiehiä ja tarjota näyttöpaikkoja nuorisolle.


Laitetaan vielä tuo ensimmäisen kierroksen ohjelma vaikka keskustelu tuonne ottelusarjaketjuun tulee keskittymään:

Game 1: Wednesday April 11 @ PIT 7:00PM
Game 2: Friday, April 13 @ PIT, 7:00PM
Game 3: Sunday, April 15 @ PHI, 3:00PM
Game 4: Wednesday, April 18 @ PHI, 7:00PM
Game 5: Friday, April 20 @ PIT, TBD
Game 6: Sunday, April 22 @ PHI, TBD
Game 7: Tuesday, April 24 @ PIT, TBD

Pingviinijahti alkakoon...

Edit. Niin ja illallahan on tarjolla perinteinen Yle Puheen Playoffs-ilta, jossa paikalla toimittaja Pehkosen houstaamana se tuttu kööri. Alkoiko tuo nyt 18.00.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joo. Jännää tiedossa. Täällä ja ottelusarja osioissa taputeltu alku tunnelmat niin hyvin ettei tarvetta lisäillä mitään. Tota jatkoajan tekemää kahden kaverin jutustelu tuokiota ottelusarjasta jaksoin hetken kuunnella mutta sitten ei vaan pystynyt. Kiva että tehdään ja ollaan kiinnostuneita mutta pikkusen paremmin kotiläksyt kuntoon jos aletaan sit oikein tekemään. Ei siitä sen enempää, koittakaa ja kuunnelkaa ;).
Ai perhana, hyvä että muistutit @Eager ylen playoff illasta.
Oli muuten Twarynski iskenyt ekan pro-uransa maalin Phantomsien pelissä. Kolmannessa osui. Whl:ssa osui 45 kertaa 68 pelissä eli tuttua huttua
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää
Velloo aika "pahana" keskustelu Simmondsin treidaamisen suhteen HFBoardsilla.

Samaan aikaan kiukuttelu uutinen Paciorettyltä.

Toivon todella että Simmondsin treidi tapahtuu kesällä, mitä mieltä olette, olisiko meille parempi paketti Simmondsista 1st+prospect vai Pacioretty?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Itekin meinasin jo Simmerin tilanteesta kirjotella mutta ajattelin sitten että pelataas pleijarit ensin pois ja nostetaan sit pöydälle draft ja mahdolliset treidit
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Heitetään nyt tänne meidän omaan häpeänurkkaan näitä ajatuksia mitä tässä on tullut pyöriteltyä yksin pienessä mielessä jo liian pitkään. Luvassa sekalaista kitinää tuttuun malliin, lukijaa on varoitettu.

Surullinen on tilanne, vaikka kuinka oltiinkin altavastaajia tähän sarjaan tultaessa ja vaikka kuinka ylittivät odotukset runkosarjassa jotta näihin kevään peleihin edes päästiin. Silti, vitutus on ankara. Miten tuo nuori joukkue, joka juuri ja juuri pääsi vaikean up&down kauden päätteeksi kevään peleihin, on noin saatanan munaton paikallisvastustajaa vastaan pudotuspeleissä, ja vielä himassa?! Missä on aikanaan Lavioletten peräänkuuluttama jam?

Paljon näkee kritiikkiä kapteenin poffiotteista. Ei voi kieltää, ei missään nimessä. Peli sakkaa ja tulokset on heikkoja. Mutta huikean runkosarjan jälkeen, jossa kapteeni loppujen lopuksi yksin kantoi joukkueen kauden ratkasuhetkillä pudotuspeleihin, kyllä sitä tekisi mieli nähdä pikku hiljaa jo jotain taustatukea. Eihän tämä nyt niin vaan voi mennä joka kerta, että jos ja kun vastustajat ketkä pimentävät Phillyn parhaamman ketjun kovissa peleissä (viime kausina Devils, Rangers, Capitals ja Penguins), selviävät sillä jatkoon. Aivan turhaa mielestäni lähteä osottamaan sormella yhtä kaveria, kun taustatuen määrä mitä nähdään meidän muilta palkkakuninkailta, on käytännössä täysin olematonta. Kantaako pingviinien kapteeni, herra #87, tuota b2b mestarijengiä yksin? Miettikää jos Kessel tai Malkin vetäisi kiikareilla ja toisi vaan miinuksia pöytään. Sama juttu näiden Rustien (yksi maali, mutta +4) ja Guentzeleiden (7 pinnaa, +6) kohdalla. Ei ne vaan saatana suoristele selkää vuorotellen ja kattele vierestä että kukas nyt pelaa mun tonttia kun ei niin kiinnosta.

Jake Voracek ei ole mielestäni ollut koko kaudella lähelläkään sitä tasoa, millä veteli ennen tuota jättisopimustaan. Selkä suoristunut, ratkaisut ylimielisiä ja mutulla ilman tilastonikkarointia on meidän laitureista huonoin oman pään pelaaja. En nyt treidaamaan vielä lähtisi, sillä se beast mode mille Jake parhaimmillaan yltää, on yhdellä sanalla kuvattavissa ja se on pysäyttämätön. Eikä ole iälläkään vielä pilattu, mutta kesän jälkeen tarvittais pikkasen munaa tohon tekemiseen. Jenkkifanit diggais heittää jo molemmat gingerit kesän aikana pois vaikka sitten varausvuoroja ja junnuja vastaan, ja odottaa ilmeisesti Patrickin ja kumppaneiden korvaanan nämä ensi kaudella. Jep, win now ja niin eespäin.

Entäpä Wayne Simmonds? Joojoo, plaaplaa, pelatkoon loukkaantuneena tai ei, mutta ite oon aina ollut sitä mieltä että jos on tarpeeksi terve ollakseen rosterissa joka ilta, niin no fucking excuses. Missä on se juna, joka tunnetaan NHL:n kovimpana jätkänä, eliittitason maalineduspelaajana ja solidina työntekijänä? Ei ole näkynyt silmäystäkään kuukausiin ja pian pitäisi alkaa rahastamaan uran mottipäisintä lappua - ja millä näytöillä? Ikää myös se 30 kohta ja liike ei ole koskaan ollut miehen vahvuus. Joo'o.

Filppula, Raffl, Read, Weise(?!), Lehterä. Missä on sydän? Read sentään osottanut jotakin elämisen merkkejä päästyään takaisin rosteriin, mutta kyllähän tämänkin kohdalla tuo rahakas jatko vei energiaa pois pelistä ja toi tilalle hyvää mieltä kun on talous taattu pitkäksi aikaa. Hyvä alku silloin kaudella 11-12, kauas on tultu siitä pojasta. Rafflilla ei pitäisi olla mitään asiaa TOP6-osastolle mutta niin vaan löytää tasaisin väliajoin itsensä pyörimästä siellä. Lehterä on parantanut otteitaan mitä pidemmälle kausi on edennyt - en pistäisi edelleenkään pahakseni jos jatkaisi ensi kaudella mikäli junnuista (Frost, Rubtsov) tai näistä AHL-kavereista (Vorobyev, Vecchione, Fazleev?) ei ole nousemaan vakkariksi Flyersin puolelle. Näitä en lähde analysoimaan, oikeen mitää hajua mitä voi odottaa. Filppula on ollut myös pettymys, enemmän odotin kun kovasti puhuttiin oman pään erityisosaajasta ja tietokoneesta. Tätä Valle on ollutkin urallaan, mutta tällä kaudella kun olisi pitänyt osottaa kokemusta ja johtajuutta nuoressa semi rebuild jengissä niin synkäksi vetää. No, kokeneita ratsuja ei ole liiaksi joten mielelläni Filppulan otteita katselisin vielä yhden kauden verran tuolla bottom-6 osastolla kun ei mitään varsinaista pakkoa ole päästä eroonkaan.

Puolustuksesta nyt en jaksa yksilöitä alkaa sen erityisemmin analysoimaan, mitä nyt Gudas on ollut mielestäni vaan sysipaska tällä kaudella, Amac on parantanut, Manning vetää on/off malliin eli välillä ok 6-7 pakki ja välillä tekisi mieli ampua kaveri kuuhun. Provorov ehdoton ykkösjuhta, Ghost hyvä TOP4 nimi joskin tämäkin on hävinnyt positiivisesta kuvasta loppua kohden muiden malliin. Sanheim ja Hägg sitten tulevaisuuden nimiä, antais poikien vaan pelata, kaikki olis vaan kotiinpäin toisin kuin tämä manningien tohelointi. Veskarit, no... fanien bussin allahan nuo ovat jo kaikki, kukin tavallaan, en jaksa ottaa kantaa koska vaikka Mrazek olisi esim. torjunut näissä peleissä maagisella tasolla, sarja olisi todnäk. yhä 3-1 Pensille.

Hienoa, että joukkue ylsi näihin peleihin, mutta pahaa tekee katsoa tuota räpellystä. Toivottavasti otetaan posilla jatkoa varten. Toivottavasti myös suomalaisesta kannattajaporukasta ei löydy näitä "Fire Hextall" tyyppejä, yllättävän paljon totakin paskaa tulee nähtyä pitkin nettiä. Kesällä taas pari "parasta ennen" päivänsä nähneitä ulos ja omista poikaa tilalle, niin alkaa näyttämään taas askeleen modernimmalta jääkiekolta. Yhtäkään UFA-hankintaa ei tarvitsisi mielestäni tehdä, ellei jotain superpakkia lähde hakemaan mutta sitten puhutaan taas +7-8 miljoonan caphiteistä. Ainahan joku "Doughty" piristäisi kummasti fanin päivää... Ei viestiä palstalle ilman fantsuhöpinää!

Ei kait siinä sitten. Toivottavasti nyt edes yhden ryhtiliikkeen tekisivät ja kairaisivat taisteluvoiton Pittsburghistä vielä pe-la yönä mutta taitaa olla turhaakin turhempi toive. Pitkä kesä edessä, mutta onneksi on sentään hyvä junnupooli ja joukkue on ainakin tämän kauden perusteella pudotuspelikalibeeriä.
 
Viimeksi muokattu:
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Allekirjoitan Caneyn viestin aikalailla täysin. Hextall on mokannut, kuten kaikki geeämmät, välillä. Tehnyt myös paljon hyvää työtä ja tuntuu että vie joukkuetta loogisesti kohti contender-statusta. Suurin ihmetys on tuo country club meininki mikä välillä tuntuu olevan valloilla. Leveyttä lisää ja kunnon valmentaja, siinä se. Hakstoll on ainakin minun papereissa katsottu kortti. Kommunikaatio pelaajien kanssa, reagointi, peluutus jne vaikuttaa näin ulkopuolisen silmin luokattomilta.

Vorasta sen verran että pidin sopimusta ylimitoitettuna ja tällä hetkellä näyttää että ylihintaa hieman on mutta ei mitenkään järkyttävästi. Simmerin pistäisin lihoiksi draftissa vaikka miehestä pidänkin. G on tosipeleissä pimennetty täysin mutta aikamoinen jumal-moodi pitäisi olla että hilaisi joukkueen jatkoon yksin. Kony viereen jos vaikka jäisi kauden lopusta parempi maku suuhun. Valle myös pihalle, halvemmalla saadaan joku vastaava tilalle jos tarvitaan edes. Jori pelatkoon sopparin loppuun jos ja kun cappia ei tarvita.

Nyt pelataan enää kunnioituksesta, odotan että nyt näytetään halua ja ylpeyttä vaikka turpaan tulisikin. Vaikka parempaa vastaan pelataan, ei voida vaan pyllistää. Itse ilmoittaisin että joukkueelle että jokainen kenellä ei ole mustelmia pelin jälkeen, ei ole ensikaudella täällä.
 
Moraali on sitä ettei uskalla tehdä mitä haluaa.

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Sanheim siirtyy poppareille :D Hak'd :D

Amac - Provy
Hägg - Ghost
Gudas - Manning

Toivottavasti Dave saa kenkää. Ei mulla muuta.
 
The masses are asses.

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Flyersia vähemmän seuranneena, mitä tämä "Hak'd" tarkoittaa? Onko se yleisesti termi siitä että Hak penkittää nuoria pelaajia yhden virheen takia, esim. Sanheimin pinch tuossa Kesselin maalissa?
Mulle se tarkoittaa enimmäkseen huonoja kokoonpanopäätöksiä, ja samassa tarkoituksessa olen nähnyt sitä käytettävän. Eihän tuo nuorten penkittäminen tietenkään mitenkään Hakstolin yksinoikeus ole. Aiemmin kaudellahan Hakstol penkitti Sanheimin maaliin johtaneen virheen jälkeen pitkäksi aikaa.
 
The masses are asses.

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Joo-o, vieläkö se AV on vapaana valmentajamarkkinoilla? Onhan tuon joukkueen tekeminen ollut kakkospeliä (ja kolmospelin alkua) lukuunottamatta melkoista muniinpuhaltelua ja sormi osoittaa vahvasti valmennuksen suuntaan. Saataisko vaikka Laperriere pois samalla ovenavauksella, erittäin hieno pelaaja aikoinaan ja varmasti hieno mies edelleen, mutta eiköhän tuosta hänen suojatyöpaikastaan olisi jo aika luopua.

Periaatteessa kovin moni ei tainnut edes odottaa playoff-paikkaa, mutta nyt kun täällä ollaan, niin luulisi että näkyisi pelaajissakin. Varsinkin kolmospeli muistutti meiningiltään enemmän jotain marraskuista keskiviikkoillan Canes-ottelua kuin kiimaista playoff-vääntöä Penguinsia vastaan. Missä tunne?
 
Pöö

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvää pohdintaa ja yhdyn Caneyn viestiin myös, eipä tässä oikein voi muuta kun maiskutella posina sitä että on kaksi ykkös kierroksen varausta tulevaan draftiin.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hyvää pohdintaa ja yhdyn Caneyn viestiin myös, eipä tässä oikein voi muuta kun maiskutella posina sitä että on kaksi ykkös kierroksen varausta tulevaan draftiin.
Paitsi jos Bluesilla käy tuuri ja saavat lotossa top 3 vuoron.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Paitsi jos Bluesilla käy tuuri ja saavat lotossa top 3 vuoron.
Totta tuokin, olisi kyllä kaudelle sopiva päätös jos näin kävisi.
 
People weren't moving" for the police escort, Morrisonn said. "They were mooning us, throwing stuff at us, beer bottles, whatever they had in their hands. It's to be expected from Philly fans. Didn't they boo Santa Claus?

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Avs, Tappara,
Kyllä muakin vituttaa moni asia, mutta tekemällä hätäisiä päätöksiä voi korjausliike kestää taas vuosia. En lähtisi koutsia erottamaan, mutta toki AV olisi sellainen joka voisi viedä joukkueen seuraavalle tasolle, ehkä. Simmerin tilanne on pitkään ollut huono ja kesällä toimii kyllä käypänä kauppatavarana varausvuorojen tai nuorien pelaajien kanssa. Maalivahti olisi pitänyt hankkia ajat sitten. Ei nää vaan riitä. Kertokaa pleijarijoukkueista se, kenellä on huonompi ykkösmokke. Maalivahdin merkitys näissä peleissä on vaan ihan saatanan iso, piste!
Sanheimin popparikomennus on minun silmiin hyvä ratkaisu, koska on hidas ja sitä kautta tekee virheitä.

Se miksi ollaan 3-1 häviöllä johtuu pitkälti siitä että Pens on vaan niin kova jengi. Huomattavasti nopeampi ja pelaa harmaalla alueella riittävän kovaa pleijarikiekkoa, koska ne on siihen tottunut. Taitotasossakin tulee turpiin ja maalivahtipeli hävitään 100-0.

Flyers taisteli loppuun asti pudostuspeleihin pääsystä ja jotenkin tuntuu että kun sinne päästiin niin tapahtui klassinen ulospuhallus. Joukkue ei kestä ainottakaan takaa-ajo tilannetta vaan henkinen tila vaatisi sen että päästään johtoon. Ajatellaan kolmospeliä. Helvetin hyvä alku ja jos olisi saatu paikoista sisään peli olisi voinut olla 2-0. Sitä olisi seurannut hyvä taisteleva loppupeli. Sen sijaan Cindy pääsi puolivahingossa tekemään 1-0 ja vähän päästä peli 2-0 ... se latisti täysin. Pakka oli ihan sekaisin. Nää on aina monesta pienestä tekijästä kiinni ja sarja voisi ihan hyvin olla 2-2. Voittaakseen Flyersin pitäisi aina löytää 120 % hurmos ja pienet pomput meille, jolla saataisiin se avausmaali.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
Erittäin vahvasti eri mieltä Sanheimin penkityksestä. Sanheim on ollut Provorovin jälkeen selkeästi Flyersin paras puolustaja tässä sarjassa, enkä allekirjoita väitteitä Sanheimin hitaudesta tai erityisestä virhe herkkyydestä.

Sanheim on ollut tekemässä ja päästämässä YHDEN 5vs5 maalin koko sarjan aikana (1-1) kun taas esimerkiksi Manning ero on neljä omiin ja nolla tehtyä (0-4). Vaikka muutama virhe siellä onkin sattunut niin eihän Gudas, Manning tai AMac ole millään mittarilla osoittanut parempia otteita, eivätkä heistä kukaan omaa potentiaalia nousta tästä tasosta juurikaan ylöspäin (toisin kuin Sanheim). Mutta eipä tuossa sarjan käännekohta kuitenkaan ole.

Se täytyy sanoa että koskaan, siis KOSKAAN en ole nähnyt näin halutonta, mautonta ja hajutonta Flyers joukkuetta pudotuspeleissä. Aivan sama millä rosterilla ja maalivahdilla ollaan pelattu niin siellä on jätetty kaikki jäälle ja pelattu 110% lasissa vaikka turpaan on tullut. Tämä joukkue sitä ei tee ja koko suoritus jäällä näyttää aneemiselta, tunteettomalta ja selkärangattomalta. Tässä suurin syyttävä sormi osoittaa Hakstolin suuntaan joka on vienyt kyllä tunteen koko Flyersin pelistä. Tappio Pensin nykyistä joukkuetta vastaan ei ole häpeä, mutta se tapa jolla se tällä hetkellä tapahtuu on. En usko että Flyersia on kairattu näin kovaa kakkoseen vuosikausiin ja joukkueen nykyinen ilme ei kyllä luottamusta herätä tulevaisuutta ajatellen nykyisen valmennusjohdon kanssa.

Taitaa Flyers olla Hakstolin aikakaudella jäänyt nollille tehdyissä maaleissa enemmän kuin saanut voittoja pudotuspeleissä... Että sellaista.
 
"When I pass and when we all pass, we don’t know where we’re going. But for me, I really hope that when I get there, I get another chance to play one more game in the Orange and Black under Mr. Snider’s Philadelphia Flyers" - Bobby Clarke

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Tappio Pensin nykyistä joukkuetta vastaan ei ole häpeä, mutta se tapa jolla se tällä hetkellä tapahtuu on. En usko että Flyersia on kairattu näin kovaa kakkoseen vuosikausiin ja joukkueen nykyinen ilme ei kyllä luottamusta herätä tulevaisuutta ajatellen nykyisen valmennusjohdon kanssa.
Tämä. Ja mistä sekin kertoo, jos selkäranka napsuu jo 2-0 paikkeilla. Playoffeissa.

Nuori joukkuehan Flyersilla on ja se näkyy edelleen ailahtelevaisuutena. Siinä mielessä pitää antaa krediittiä Hakstolille, että tällä kaudella on nähty parhaimmillaan aivan loistavaa lätkää Flyersilta. En nyt tiedä onko hän kuitenkaan oikea mies viemään laivaa eteenpäin siihen pisteeseen, että pitäisi oikeasti joskus alkaa menestymään. Näytöt eivät ainakaan toistaiseksi puolla sen puolesta.

Eniten juuri Hakstolissa ärsyttää luottosoturiensa kausikortit kokoonpanossa. Varsinkin Manning voi vetää pelin kuinka vihkoon tahansa, mutta silti löytää itsensä aina uudestaan kokoonpanosta ennen seuraavaa peliä.
 
Pöö

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Pikaset loukki updatet kauden päättymisen jälkeen:

- Couturierilla repeytynyt polven tukiside (?)
- Provorovilla olkapää irti
- Simmonds kommentoi omaa tilannetta niin, ettei olisi pelannut jos ei olisi kyennyt eli ympäripyöreästi, ja nähdyn perusteella, voi tuosta päätellä niin jotainhan siellä oli rikki ollut jo pidemmän aikaa.

Sarjan parhaat Phillyn puolelta eli Provy ja Coots olisivat siis molemmat huilanneet, mikäli kyseessä ei olisi ollut selkä seinää vasten pelit. Kovia sotureita.

Muista sankareista ei voi sanoa samaa. Hyvä opetus tämä sarja oli. Hävittiin b2b mestarille, viimeiset kaksi peliä joukkue jopa taisteli mutta kaaduttiin lopulta sen taistelun jälkeen aika heppoisiin kämmeihin. Kliseisesti kuvastaa hyvin koko kautta.

Phillyllä oli kauden vikassa pelissä kourallinen ukkoja mukana, joista yhdenkään ei pitäisi kuulua kesän jälkeen joukkueeseen. Jokainen seuraavista on tavalla tai toisella nähty: Manning, Read, Simmonds, Neuvirth, Hakstol. Manningille ei pitäisi löytyä mitään käyttöä ensi kaudelle kun katsotaan pakkien sopimustilannetta sekä junnujen kehityspuolta. Readin soppari loppuu vihdoin, kiitos ja näkemiin. Simmonds pelasi kauden parhaamman pelinsä tänään, mutta ei saa ihan plussan puolelle tuolla käännettyä. Vuosi jäljellä sopparia, helppo kaupattava ja vielä kun arvoakin on. Neuvirthin lasisuus ja otteet kylkeen ei oikeen vakuuta, niin monta kautta tota samaa kaavaa ollaan todistettu. Välillä hyvä, mutta sitten järkyttävän paska ja sit taas IR kutsuu. Hakstolista en jaksa sanoa mitään. Nähty, ulos, kiitos.

Gudasta katellaan vielä vuosi sopparin takia, no can do. Että osasi yllättää vielä paskuudellaan kiekon kanssa. Sama koskee hyökkäyksestä Weiseä ja Lehterää, buy-out hommiin tuskin Hexy lähtee. Filppulan jatkolle peukku, JOS jatkaa halvalla ja rooli löytyy sieltä bottom-6:stä ja se kestää kauden loppuun asti. Yhtään ylimääräistä fyrkkaa Valleen on ihan turha laittaa, niin vihkoon omissa papereissa tämän kausi meni.

Amac paransi huimasti aikasempaan, ihan ok bottompakki se on kun ei erehdytäa palkkaa katsomaan. Jostain pitäisi silti kaivaa laatupakki mielellään jo ensi kaudeksi. Hjalmarsson Arizonasta tuomaan kirjaimellisesti puolustusosaamista ja Cup-kokemusta, tai sitten markkinoilta joku vastaavan tyylinen, todnäk. kalliimpi haku.

Ne v***n analyysit myöhemmin. Kiitoksia kaudesta kaikille oransseille - jos itekkin pääsis aktiivisemmin ensi kaudella taas remmiin mukaan.

E: lisäilty tekstiä kun eihän tässä unikaan tule...

E2: ollaanko yhtä mieltä siitä, että voidaan lätkästä A:t rintaan herroille #14 ja #9? Hakstolin jatkaessa tietty toinen menee herralle #23 mutta se on sitten eri tarina se.
 
Viimeksi muokattu:
"I don't know who you plan on starting tonight, but I want that first shift." - Claude Giroux to Peter Laviolette before Game 6 at Flyers/Pens 2012 SC Playoffs.

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
itse toivon että meillä on ensi kaudella jo uusi kapteeni. #28 oli järkyttävä pettymys poffeissa.
Olisi uskonut että kapteenia olisi edes vähän kiinnostanut pelaaminen mutta ei. Puolustus suuntaan miehen tekeminen oli järkyttävällä tasolla.
#93 missä mies oli koko poffit? Samaa tekemistä kuin herra kapteenilla. Ehkä jopa treidaisin miehen pois.
Simmonds kiitos ja näkemiin
Missä oli meidän johtavat pelaajat silloin kuin piti pelata? Vastus oli kyllä helvetin kova ei siinä mitään. Silti olisin odottanut joukkueelta paljon enemmän
 
"Sure NBA players make a lot of money, but we spend a lot too."-
Patrick Ewing

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pettymyksen jälkeen pitäis olla hetken hiljaa ja vetästä happea mutta kun on semmonen ripulisuu kuten olette huomanneet niin jatketaan nopeasti kaffeella.

Vähän on semmonen fiilis että näillä kahdella palkkakunkulla ei pyttyä voiteta. Kapteenin pitäisin mutta Voracekin olisin minäkin valmis laittamaan pois kuleksimasta mutta järkevästi.
Simmondsin aika on ohi tässä jengissä. Patrick pelasi jo ulos ylivoimasta.
Filppulan kanssa en tekis jatkoa. Ei kuitenkaan tule tekemään niin edukasta sopparia Flyersin suuntaan.
Pakeista mieluummin Manningilla kuin Gudaksella mutta taitaa soppari tilanteen takia mennä niin että Manning lähtee ja Gudasta joudutaan kattelee vielä kausi. Manningia kattelisin ennemmin sen takia kun edullinen soppari ja laittaa kuitenkin itteänsä likoon ja välillä osuu jopa tolppien väliinkin.
Jotenkin ihmetytti että Gudaksella on tilastojen mukaan eniten taklauksia. Varmaan kaikki nojauksetkin laskettu.
Mokke tilanne onkin sitten kinkkinen. Neuvi ja Mrazek ulos ja sit katellaan.
 
Saattaa mennä viikonpäivät etten todellakaan yhtään
Älykästä ajatusta itsestäni pysty nyhtää
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy