Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Vaihtelua. Hävisivät jo varsinaisella. Peli sellastaki sontaa alusta loppuun ja vielä kotona.
  Joko pian? #Hakstol out!
   
 2. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hyi hyi mitä kuraa. Mulla on tapana aina keksiä jotain posia ja tällä kertaa se on se että onneks ei tartte kattoo seuraavaa peliä selvinpäin. Lauantaina klo20 vastassa Bruins ja sporttibar kutsuu......
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Aika turhaa selitellä jollain kasvuprosesseilla, jos jokainen peli hävitään. Varsinkin tuo johtoaseman menettäminen lähes jokaisessa pelissä on jo aikamoinen saavutus sinänsä. Knoblauch ykköseksi?
   
 4. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  On kyllä jännä tuo miten Flyers pelaa. Hyökkäys varsinkin näyttää aika hyvältä ja puolustaminen vähintään siedettävältä. Asenne vaikuttaa olevan kohdillaan jne. ainakin suurimman osan aikaa. Mutta tulosta vaan ei synny ja turpaan tulee. Kaikki on vain näennäistä. Oma tunne asiasta on se, että Hakstol ja pelaajat ovat saanut pukukoppiin hyvän ja ahkeran asenteen päälle, mutta pelikirja ei vaan vieläkään toimi. Pelitavassa on tapahtunut edistystä viime kauteen, eikä enää ainoa pelimekanismi ole syöttö pakille ja laukaus, mutta ei se vieläkään riitä.

  Kauden alussa muut olivat vielä unessa, joten Flyers onnistui voittamaan, mutta nyt kun muut ovat alkaneet herätä kesähorroksesta ja Hakstolin systeemi on skoutattu läpikotaisin ja kountteroitu.

  Kenkää vaan, ei tästä mitään näytä tulevan mitään tällä ohjauksella. AV-spesialisti Laperriere samalla oven avauksella. Ja on totta, että tulee olemaan vaikeaa löytää markkinoilta kunnollista korvaajaa, mutta kyllä nyt tuntuu, että kuka tahansa olisi parempi vaihtoehto kuin meidän Dave Dakota. Mieluummin kuitenkin joku ulkopuolinen ja mielellään vanhemman kaartin ukko. En haluaisi heittää Knoblauchia ihan välittömästi susille.

  Keenanin paluu olisi kunnon läppä.
   
 5. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Eipä tuosta touhusta jaksa muuta sanoa kuin että junnumaista häsellystähän tuo on. Johdetaan pelejä, mutta niitä ei koskaan saada tapettua vaan päästetään kaveri mukaan typerillä henkkoht. virheillä tai jollain ah-niin-tärkeillä koukku/huitomisjäähyillä joista jaksetaan marista loputtomiin kuinka uusi linja kohtelee meitä kaltoin. Voracek esimerkiksi ei koskaan tee mitään väärin joutuessaan boksiin - jep jep.

  En tiedä. Yhdeksän pelin tappioputki on kyllä ihan järkyttävän pitkä aika olla voittamatta yhen yhtä peliä, lähes kymmenesosa kaudesta. Pisteitä on muutamia tullut sieltä täältä mutta tuskin ne paljoa lohduttaa kun sijoitusta katsoo. Eniten mua rassaa että meidän tähdet, Ghost ja Jake etunenässä, ovat niitä jotka ansaitsisivat muutamat potkut munille ensimmäisenä. Pyöritellään päätä, ei puolusteta edes jatkoajalla omaa äijää vaan lähetään mielummin hortoilemaan kiekon perään jos sen sattuisi vahingossa saamaan ja mitä vielä. Ei ihme, jos nuoren jengin psyyke on koetuksella kun johtotähdet näyttävät tuollaista esimerkkiä. Pisteitä kyllä tulee em. herroille, mutta omiin kolisee aivan helvetisti liikaa ja se on anteeksiantamatonta. Giroux'n jättäisin pois tuosta sakista, sillä kapteeni on selvästi parantanut viime kaudesta ja on ollut joukkueen alkukauden paras pelaaja omissa papereissa. Samaa taas ei voi sanoa Simmondsista, olkoot siellä taustalla loukkaantuminen tai ei niin kummasti tuo jaksaa isoja minuutteja edelleen pelata ja pelien menneissä jatkoille, on #17 ensimmäisessä vaihdossa aina mukana. Eli en osta selityksiä - slumppi on slumppi ja sitä sattuu Simmerin kaltasille ukoille kun onnistumiset vaativat tuuria ja avustusta omilta hiukan enemmän kuin esim. G'n ja Jaken tapauksessa.

  Raskasta on. Pitäisikö asialle kenties tehdä jotain? Kymmenes putkeen tuohon niin luulisi - luulisi, että Hakstolin aika alkaisi olla ohi. Suhteellisen järkyttävän twiitin näin tässä viikolla, jossa luki että Flyers on voittanut viimeisestä n. 75-80:stä runkosarjapelistä alle 30. Tarkkoja lukuja en nyt tähän hätään muista, mutta eiköhän tuo tilasto kuvasta tarpeeksi hyvin viime kauden loppupuoliskoa ja tämän alkua. Hirveetä paskaa, vaikka peli onkin parantanut snadisti ja junnuja on ollut kiva katsoa, mutta missä on se Hextallin peräänkuuluttama voittava ympäristö? Eihän se yhdessä vuodessa rakennu, ei toki, mutta se että kohta ollaan koko liigan pohjalla tuskin sekään mikään hyvä vaihtoehto on.

  Jonkinlainen treidi olisi kiva nähdä, mikäli valmennukselle ei muutoksia tehdä. Eli jotain näennäistä reagointia tässä haluaisi nähdä tähän kuukauden kestäneeseen tappiokierteeseen - onko liikaa vaadittu?
   
 6. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hextall ampuu ainakin tällä hetkellä alas sen että Hakstol saisi kenkää, jutun perusteeella Ron ei edes vaikuta kovin huolestuneelta tilanteesta. Eipä tuolla ole ketään kummoista kaveria vapaana päävalmentajan paikalle joten itselle ainakin sopii aivan hyvin että kausi katsotaan loppuun Daven ohjaksissa. Tuli voittoja tai ei. Ohessa linkki juttuun.

  Ron Hextall: Dave Hakstol's 'our coach and he's going to remain our coach' | NBC Sports Philadelphia

  edit. Onneksi itse on vuosien saatossa kasvanut Flyersien touhuihin eikä tosiaan loppupeleissä tilanteesta jaksa hirveästi stressata, se on vaan hokii ja hienoa seurata junnujen tekemistä.
   
 7. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 8. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Voin ihan suoraan sanoa kaikille noilla yllä oleville ei kiitos ja hyvää loppu elämää:)
   
 9. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Nooh, kyllä aika monella taholla Flyersia veikattiin kesällä Metron jumboksi. Elliotin maalivahtihankinta ja Schennin poiskauppaaminen oli ainakin meikäläisen mielestä puhtaita tank-muuveja. Nuoren pakiston kasvukivutkin ottaa aikansa. PIttsbughia ei olla vielä valmiita haastamaan, mutta parin vuoden päästä vuorenvarmasti. Hakstolin pelityyli on ihan mukavan kiekollinen ja ei se homma valkkua vaihtamalla parane. Joukkue tarvitsee vain aikaa.
   
 10. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Viime peli oli kyllä niin aneemista sontaa, ettei tuollaista pitäisi joutua kärsimään läpi koskaan. Siinä mielestäni on myös Hakstollin suurin heikkous (muitakin toki on): en minä ainakaan innostuisi pelaamaan noin aneemisen valmentajan alaisuudessa. Pens-pelissäkin tuijotti vain papereitaan Rafflin maalin jälkeen sen sijaan, että olisi näyttänyt olevansa edes hiukan tyytyväinen. On melkein jopa Berubea vähän ikävä...
   
 11. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Se kai tässä tilanteessa eniten hiertää, että organisaation toimesta ollaan annettu ymmärtää suunnan olevan ylöspäin. Jos täydellinen jälleenrakennus olisi haluttu toteuttaa, sen aika olisi ollut pari vuotta sitten. Sen sijaan päädyttiin tähän "rebuildiin lennossa". Viime kevään tuuri draftlotteryssä antoikin aihetta uskoa, että suunnitelma voisi toimia, sillä nyt saatiin huippulahjakkuutta joukkueeseen ilman täydellistä kyntämistä. Varausvuorojen haaliminen ja laadukas draftaaminen olisivat sitten täydentämässä tulevaisuuden pohjaa.

  No, nyt näyttää siltä, että ei joukkueen suunta Hakstolin aikana ole ainakaan oleellisesti muuttunut. Hakstolin puolustuksekseen on kuitenkin sanottava, että hänen tehtävänsä on ollut vähintäänkin epäkiitollinen. Lähes koko pestinsä ajan hänellä on ollut käsissään joukkue, jonka todellinen suunta on hämärän peitossa. Tätä taustaa vasten on myös helpompi ymmärtää Hextallin ainakin julkisen puheen tasolla oleva luottamus valmentajan toimintaan.

  Sitä ei varmasti käy kieltäminen, etteikö valmennuksen suhteen asioita olisi voinut tehdä paremmin. Hyvältä ei myöskään kuulosta huhut (olisiko ollut Bsh-radiossa viikko-pari takaperin?), joiden mukaan osalla pelaajistoa olisi jotain ongelmia Hakstolin suhteen. Tiedä näistä. Pelaaminen jatkuvasti häviävässä joukkueessa ei varmasti ole hyväksi myöskään nuorten pelaajien kehitykselle ja itseluottamukselle, ja näkisinkin tämän olevan yksi tärkemmistä seikoista, joka puoltaisi uuden buustin hakemista valmentajanvaihdoksella.
   
 12. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Mutta ku Hakstol on niin mielettömän mukava ja kehittää junnuja. Istuttamalla niitä penkillä. Vittu, jos Hakstol ei pian lähde, niin saa lähteä Hextall seuraavaksi samalla ovenavauksella.
   
 13. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Viimeksi muokattu: 02.12.2017 klo 23.08
 14. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Muutaman huilipäivän jälkeen luulis että olis ollut virtaa mutta ei. Nyt ollaan suossa ja syvällä. HYI
  Nyt joukkue lähtee vielä hankalalle vieraskiertueelle Kanadaan. Vastassa Calgary, Edmonton ja Vancouver. Saapa nähdä onko reissun jälkeen 13 putkeen.
   
 15. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Kyseenalaistan Hakstolin kyvyn kehittää nuoria pelaajia. Konecny 3.erän jääaika alle 40sec vaikka eniten maalipaikkoja ja laukauksia, miksi penkitetty 3.erän?

  Dahlin vai Svechnikov?
   
 16. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Samaa alkanut miettimään. Paska kun ei taaskaan taida mitään varmaa franchise-pelaajaa olla tarjolla kärjessä. Toiset saa tankkaamalla ja karmealla pullalla peräkkäisistä drafteista Crosbyn ja Malkinin, Flyers saa lasiset Patrickin ja Svechnikovin?
   
 17. Lainaus:
  Samalla tapaa se koettaa pitää työpaikkansa, kuin Oilersin Todd McLellan: epätoivoisesti. Pelaajien kehitys jää kauas taakse tärkeysjärjestyksessä.

  Toivottavasti tämän on sitten se viimeinen kausi Hakstolia. Eikös se Primeau valmenna jo?
   
 18. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hakstolin pelityylissä on ideanpoikanen, mutta ei se oikeasti toimi. Katsoppa vaikka eilisiltainen BOS-PHI -peli, niin näet miten pahasti tuo Hakstolin systeemi yskii kun vastustaja saa trapin päälle. Samalla myös näet miten mahtavaa peluutusta Hakstol valmentajana harrastaa.

  Samaa mieltä olen siitä, että kasvukivut ovat osasyynä ja ajan kanssa asiat paranee, mutta kyllä Hakstol vaikuttaa tällä hetkellä olevan myös suurena esteenä Flyersin kokonaisuuden kehittymiselle. Ja niin alkaa vaikuttaa olevan myös Hextall, jonka pitäisi kyllä jollain tavalla yrittää korjata tilannetta, mutta mitään ei tapahdu.

  Tätä menoa Flyersista tulee uusi Edmonton eli kerätään kyllä reilu paketti todella lupaavia junnuja, mutta jotka eivät koskaan saavuta täyttä potentiaaliiaan, eikä NHL-joukkueena edetä minnekään.
   
 19. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Isoin ero Oilersiin on, että Flyersilla on kehittymässä nuori huippupuolustus - Gostisbehere, Provorov, Sanheim, Myers, ehkä myös Morin, Hägg - jonka varaan rakentaa menestystä. Ja nuorista hyökkääjistä Patrick, Konecny ja jopa Couturier ovat vielä kehitysvaiheessa, eivätkä Giroux ja Voracek parin vuoden päästä ikäloppuja ole. Se on Hextallista kiinni onnistuuko hän vuoden, kahden aikana tekemään ratkaisevia treidejä, signaamaan pari veteraani-UFAa ja miten organisaatio onnistuu nuorten, tällä hetkellä AHL:ssä ja junnuissa olevien pelaajien (ja tulevien varausten), kehittämisessä syvyyspelaajiksi. Näin ulkopuolisin silmin katsottuna Hextall on rakentanut vankan perustan tulevalle huippujoukkueelle. Ehkä suurimpana puutteena on rutinoidun veteraanijohtujuuden - a la Willie Mitchell, Jarrett Stoll, Rob Scuderi - puute. Eli sellaisten kavereiden, jotka opettavat häviämään tottuneille pelaajille, kuinka pieni voiton ja tappion välinen ero on. Mun mielestä johtajuuden puute näkyi esim. tuossa Boston ottelussakin joukkueen hengettömyytenä, apaattisuutena.

  Suurin virhe mitä tässä vaiheessa joukkueen omistajat voivat tehdä on antaa kenkää Hextalille, jolla kuitenkin näyttää olevan selkeä visio joukkueen rakentamisessa eikä ole sortunut hätäapu/housuihinkuseskelutreideihin. Kyllä minä olen valmis lyömään pitkän tähtäimen vedon, että kaudella 2019-20 Flyers on yksi NHL:n ylimmän kolmanneksen joukkueista eli runkosarjassa sijoilla 1-8 ja pudotuspeleissä toisella kierroksella. Suurin vaara Phillyn tulevaisuudelle on että Hextallille annetaan kenkää ja tilalle valitaan Tim Murrayn kaltainen tumpelo, joka parissa kaudessa onnistuu tuhoamaan kaiken sen hyvän, mitä Hextall on tähän mennessä saanut aikaan.
   
 20. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Tähän tyydyn toteamaan vain että olipas kerrassaan loistava kirjoitus, josta allekirjoitan suunnilleen kaiken!
   
 21. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Näihän se on, että prospektipooli on todella hyvä. Mutta pointtini oli se, että ihan huippuja lukuunottamtta näiden kehittäminen ei ole sujunut mitenkään erityisen hyvin. Konecny tästä hyvänä esimerkkinä. Itse näen tässä suurimmaksi ongelmaksi pöljän valmentajan, joka ei saa otettua pelaajistaan - nuorista ja vanhoista - heidän parasta osaamistaan irti. Hextall on osasyyllinen salliessaan tämän.

  En ole Hextallin potkujen kannalla, koska tässä junnupoolin rakentamisessa hän on tehnyt hyvää työtä, mutta ei se hänen suorituksestaan tee läheskään täydellistä. NHL-joukkueen rakentaminen ei ole ollut samalla tasolla, vaikkakin olihan se sekasorto, minkä hän Homerilta aikoinaan peri, vaikea korjata. Rauhallisuus ja kärsivällisyys on hyvä, mutta Hextall tuntuu olevan ennemminkin passiivinen, mikä taas on negatiivinen piirre.

  Hakstol-ongelma oli jo täysin selvä viime kaudella. Mutta yhä vaan siellä pelaajat ja siitä päätellen myös joukkueenjohto ihmettelee, miksi homma ei toimi.
   
 22. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tässä säästyi omia merkkejä monta riviä. Eihän Hexy tosiaan ole päässyt vasta kuin vähän nurkkia siistimään. Valmentajan vaihdon hyväksyisin mutta ei vain vaihtamisen ilosta, vaan niin että siellä on sit kunnon valkku tilalle ja tällä hetkellä näyttää aika hiljaiselta sillä rintamalla.
  Kovasti huudellaan muutoksia pelaajistoon mutta kandeis laittaa jäitä hattuun ja hengittää syvään. Sillon kun on paskahätä kovimmillaan ei yleensä tehdä hyviä ratkaisuja.
  Nuorten pelaajien itseluottamuksen perään en ole huolissani. Jos ei tässä vaiheessa tajua että tämmöistä se huippu-urheilu välillä on niin kandee vaihtaa ammattia. Kausikin pättyy aika monella pelaajalla kyrpä otsaan fiiliksillä.
  Jännän äärellä eletään
   
 23. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Ketjuruletti pyörähtää:

  Giroux - Couturier - Simmonds
  Raffl - Filppula - Voracek
  Weal - Patrick - Konecny
  Leier - Laughton - Weise
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2017 klo 21.42
 24. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Paperilla toi hahmotelma ei näytä hassummalta, Weise vaan voitaisiin korvata ihan kenellä muulla tahansa paitsi Lehterällä.
   
 25. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Mikäs kaikki muuten on Jorin pelissä pielessä, tilastojen mukaan todellinen farssikausi ja hankinta.