Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Onko Stolarz koko kauden sivussa vai palaako keväällä? Aika riskikaksikolla meinataan ensi kausi sitten vetää.

  Elliott aloitti juuri perinteisellä. Maalin takana meni kiekkoa pysäyttämään ja purki suoraan Buffalon Girgensonsille, jolla helppo työ syöttää maalin eteen O´Reillylle, joka sai painaa tyhjiin. Näistä helpoista olisi päästävä eroon. Puolustuksen ja Elliottin yhteispeli omissa noissa päätykiekoissa on ollut aika hakemista tällä kaudella.

  Sanheim teki juuri myös 1. NHL-maalinsa, kun tasoitti pelin 1-1:een.
   
 2. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Aika hiljaista on ollut Stolarz rintamalla kuntoutumisen suhteen. Pitäiskin melkeinpä kysästä twitöörissä joltakin rapakon takaa.
  Elliot meinas ryssiä toisenkin maalin takana mutta Patrick pelasti tilanteen maalin edestä. Siitä sitten Flyers tekikin vastahyökkäyksestä tasoitus maalin. Nihkeetä oli peli mutta ei siitä olis kahta pinnaa enempää tullut vaikka olis selvemminkin voitettu ;)
  Sanheimin avausmaali lämmitti mieltä.
   
 3. Golden Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Avs, Tappara,
  Sanotaan nyt vaikka niin että Buffalon tekemässä maalissa Elliott tarjoili paikan, mutta täysin väärin tilanteen pelasi Sanheim joka turhaan meni maalin taakse, kun olisi pitänyt ottaa mies maalilta ja maali olisi jäänyt syntymättä. Kaikenkaikkiaan Sanheimin pelistä paistaa läpi tietty virhealttius, mutta onhan poika vielä nuori. Hienoa että teki maalin ja onhan hänellä kova potenttiaali, ei kahta sanaa. Elliott pelasi kyllä muuten taas hienosti ja otti muutaman varman myös pois.

  Jos maalivahtikuviot ovat Elliott/Stolarz .. Stolarz/Hart ... niin melkein sanoisin että ei riitä. Hartista saattaa tulla huippu, mutta kyllä siihen vielä aikaa menee. Nashville hakee mestaruutta tällä kaudella Peksi Rinteellä, joten Saros sieltä pois kuleksimasta ja vastineeksi joku kenet he tarvitsevat nyt heti eli esim Simmonds sinne ja Saros+jotain tänne .. Oli miten oli niin kyllä itse lähtisin maalivahtikaupoille.

  Pelit on taas kulkenut paremmin ja periaatteessa kaikki on mahdollista, vaikka se positiivista yläkierrettä loppukauden ajan vaatiikin. Kentät on tällä hetkellä aika hyvässä kuosissa, joten hyvä ratkaisu valmennukselta. Muutenkin antaisin Hakstolille työrauhaa, koska kyllähän menossa on kova nuorten pelaajien sisäänajokausi. Suuri pettymys on ollut Jorski Lehterä. Odotin että olisi pystynyt pelaamaan kolmos/neloskentässä ja samalla kakkosylivoimassa olisi tullut myös tehoja. Menneen talven lumia.
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Kauden toinen jatkoaikavoitto Starsin kustannuksella ja voittoputki on nyt kuuden pelin mittainen. Pelin nähneet voivat laittaa syvempää analyysiä, mutta näin pelejä näkemättäkin voi todeta Elliottin olleen isossa roolissa näissä voitoissa. Vaikkakin Buffalo-pelissä toikkaroikin pariin kertaan ja toisesta näistä rankaistiin. Posia myös siitä, että vastustajien maalimäärät ovat pysyneet tämän voittoputken aikana maltillisina eikä mitään hawaiji-pelejä ole nähty. Harvinaista kyllä, mutta Flyers on muutenkin liigan ylempää keskikastia nimenomaan päästettyjen maalien suhteen.

  Ma-ti yönä joutuu voittoputki sitten todelliseen testiin, kun Pacificia johtava Kings tulee vierailulle.
   
 5. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Dallas-peli oli aikalailla samanlaista perusvahvaa suorittamista kuin Buffaloakin vastaan. Yksi pahempi nukahtaminen, joka johti Dallasin maaliin. Muut nukahdukset hoiti Elliott. Voiton hankki Ghost ylivoimamaaleillaan. Jatkoaikamaalissa Bishop auttoivat suuresti roikkumalla turhaan Simmondsissa.

  Toisena uutisena se, että Carter Hart nimettiin Kanadan u20-joukkueeseen. Hart on ollut seurajoukkueessaan niin kovassa vedossa, että odottaisin ykkösveskan roolia.
   
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  GAA 1.32 ja torjuntaprosentti 96,1. Antanut jengilleen ns. mahdollisuuden voittaa pelejä.
   
 7. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Aika nihkeesti saa tietoa Stolarzin tilanteesta. Arvio oli että 4-6kk menee toipumiseen. Nyt on mennyt 4kk leikkauksesta eli varmaankin joulun jälkeen vois ehkä palata askiin. Se on sit eri juttu että koska pystyy pelaamaan.
  Yöllä vastassa Kings. Se on selvä että voittoputki on todellisessa testissä. Pari vikaa voittoa on tullut rimaa hipoen. Maalinteko tökkinyt mutta kun omapää on tilkitty hienosti niin voitothan niistä on kairattu. Onhan toi puolustuksen tekeminen lämmittänyt viime aikoina. Puolustuksen keski-ikä Dallasiakin vastaan oli 24v. Joukossa 2 rookieta. Iso kiitos täytyy antaa myös Elliotille joka valittiinkin viikon kakkostähdeksi heti Kanen jälkeen.
  Neuvirth on palailemassa rosteriin mutta ensi yön pelissä pitäis olla vielä sivussa. Saapa nähdä pitääkö huhut paikkaansa että Hexy treidais ukon heti kun on pelikuntoinen.
   
 8. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Worst case -skenaario Stolarzille on, että ura on jo ohi. Vamma on sen tyyppinen, että mitään varmuutta toipumisesta ei ilmeisesti ole. Toivotaan parasta.
   
 9. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Häggille 1. NHL-maali Detroitia vastaan. Johan se 40 vetoa pelkästään maalia kohti ottikin. Varmaan 400 vetoa on paukkunut plekseihin.

  Red Wings kaatui siis 4-3. Giroux nappas 3 syöttöpistettä.
   
 10. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Heitellääs sekavasti sekavia taas. Perkele sentään ilomielin täytyy todeta että Hägg on yllättännyt meikäläisen otteillaan. Sitä mieltä olen edelleen että alussa oli haparointia ja hosumista mutta eihän se ihme ole jos on paineita onnistumisesta kun kovan työn jälkeen pääset nahilaan. Nyt kyllä tuntuu että parantaa koko ajan peliään kun ei tarvitse jännittää pelipaikkansa puolesta.
  Olenko ainut jonka mielestä Patrickin luistelu on parantunut viime peleissä. Näyttäis että olis tullut terävyyttä liikkeeseen. Tehoja ei juurikaan tule mutta tekee pikku asioita ihan hyvin. Tehoja olis tietty mukavampi koittaa tehdä jos laidalla olis joku muu kuin Weise. Vaikka Weise maalin tekikin yön pelissä niin ei vaan ukon tekeminen ole kolmosketjun tasolla, ei tosin edes rosteriin oikeuttavalla tasolla. Jos joulupukki tois laitaan Lindblomin, joka muuten iski viime yönä farmissa 1+1. Muutenkin mitä on lueskellut ja pari matsia jopa nyt katsottuna, niin on parantanut otteitaan. Toivotaan että pääsee nahilaan tällä kaudella.
  Lehterä oli nelosessa konecknyn ja Laughtonin kanssa. Pitkän tauon jälkeen mukana ja edelleen jäässä :).
  Ens yönä ei peliä mutta sit vielä ennen aattoa 2 peliä peräkkäisinä öinä. Kinkut uuniin ja limppua häkkiin.
  Hyvät Joulut Flyers veljille!!!
   
 11. Golden Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Avs, Tappara,
  Well done Hägg. Nuorten kisojen aikaan Helsingissä olin aika varma, ettei tästä miehestä ole vakkari änäripelaajaksi, mutta kuinka väärässä olinkaan. Alkukaudella oli vähän kankeaa, mutta tällä hetkellä pelaa hyvää kiekkoa molempiin suuntiin, vaikka puolustava puolustaja enemmän onkin. Jälleen kerran on pakko antaa kiitosta Haxylle, hyvää sisäänajoa nuorten pelaajien kanssa.

  Maalivahtitilanne on kinkkinen. Elliot on pelannut hyvin, mutta jossain kohtaa pelikuorma kasvaa liian suureksi. Lähes pakko hankkia joku muu kuin Neuvirth, joka ei tunnu pysyvän kasassa millään. Harmillinen homma, koska terveenä olisi hyvä kaksikko.

  Hyvät Joulut ja mikä olisi makoisampaa kuin pari voittoa vielä tähän joulun alle!
   
 12. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Samaa mieltä @Golden Brett kanssa Hakstolille menneistä kehuista. Häggin peluuttaminen ennen Morinia ei todellakaa ollut itsestäänselvyys kauden alkaessa. Varmasti pientä painetta että Morin pitäis saada ujutettua rosteriin ennen Häggiä. Sitten kun vielä fiilistellään Couturierin ja Girouxin herättämiset niin kehuja joutuu jakelemaan.
  Junnukisat alkaa tapaninpäivänä ja Flyersistakin muutama pelimies mukana kinkereissä.
  Hart kanadan ykkösmokkena. Högberg ruotsin pakistossa. Rubtsov venäjän jengissä. Muita ei taida ollakaan.
   
 13. phillymän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lisätään listaan Valko-Venäjän Maxim Sushko. Viime kesän 4. kierroksen varaus.

  Mikäli et ole katsonut viime yön Buffalo peliä, niin älä vaivaannu. Aivan järkyttävää kuraa ja ansaittu 4-2 tappio. Harhasyöttöjä, kiekonmenetyksiä ja todella lepsua pelaamista. Näytti asennevammaiselta koko jengi, mikä oli tiedossa jo ennen peliä. Flyers tyliseen tapaan näitä heikompia jengejä ei voiteta. Elliott oli priimaa maalilla, jos avausmaalin hörppäystä ei lasketa. Olisi voinut olla lukemat 6-0 jo kahden erän jälkeen. Saivat vielä loppuun pienen kirin, mutta ei tuo siltä näyttänyt missään vaiheessa, että tasoihin tulevat.

  Toivottavasti jaksavat keskittyä vielä ensi yönä Columbusta vastaan. Tärkeitä pisteitä. Erittäin tärkeitä. Peli ei nyt ole häikäissy viime aikoina, mutta tärkeintä että voittoja tulee. Fakta on, että ilman Elliotin panosta pisteet olisivat olleet niukassa. Toivottavasti kuorma ei kasva liian suureksi. Kolme pinnaa viivaan, joten hyvissä ollaan vielä. Täällä on usko kova playoffien suhteen.
   
 14. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Perus menoa tulevien pyhien alla jengiltä, jos seuraavasta matsista tulee pisteitä olen positiivisesti yllättynyt.
   
 15. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Joo Sushko unohtui omalta listalta. Oli kyllä nihkeää pelaamista buffaloa vastaan. Todella huolimatonta ja lepsua pelaamista. Virheitä tosiaan niin paljon että aika pitkän opetusvideon sais tehtyä. Elliot aloittanee yhdennentoista pelinsä putkeen. Olis ehkä hyvä herätys joukkueelle jos Lyon pelaisi ekan nhl-pelinsä.
   
 16. Ålemao Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans & Peliitat
  Oli kyllä erittäin tukkoset pari peliä putkeen. Jouluherkut taisi olla pojilla jo mielessä. Elliot pelaa pirun hyvin mutta huilivuoro sillontällöin ei pahaa tekisi. Eli veskari rintamalla pitää jotain tapahtua. Treidataanko Neuvirth pois? Hyvä maalivahti mutta kun ei ehjänä pysy.

  Ollut hieno seurata miten komeasti nuori Robert Hägg on paikan lunastanu ylhäältä. Perusvarmaa peliä ja hyvä liike. Löytyy muuten tulokkaiden plusmiinus listalta toiselta sijalta lukemalla +13! Jolla on joukkueen ykkönen.

  Tällähetkellä Flyers elää ja hengittää ykköskentän varassa. Kauheesti ei tulosta muilta synny. Konecny liikkuu ja pörrää hyvin mutta ei oikeen saa mitään aikaan. Edelliset 20 peliä ja 2+1.. Lehterästä nyt ei tartte edes mitään sanoa. Sääli, sillä itse olen pitänyt aina Jorkasta. Ei vaan liike riitä ei sitten millään.

  Toivoisin näkeväni Danick Martelin kokoonpanossa. Ajaa näitten Koneckien, Leierin ohi helposti. Pirteää tekemistä oli ne muutama matsi mitä ylhäällä pääsi pelaamaan. Ja hyvin tullu farmissa tehoja. Nimenomaan maalien muodossa.

  Muttamutta, hyvä tästä tulee vielä. Oikein hyvät joulut palstaveljille!
   
 17. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Piste tuli mikä oli enemmän kuin ajattelin, Leierin maali hylättiin mikä oli aivan selvä asia. Elliot on ollut hyvä. Nyt joulun viettoon, rauhallista joulua Flyers kumppaneille tässä tunteiden vuoristoradassa kannattaessa tätä jengiä vuodesta toiseen:)
   
 18. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ens yönä mennään taas pienen breikin jälkeen. Vastassa Florida.
  Viime peliin oltiin tehty mukavia vaihtoja ja näyttäis että muuten mennään samoilla ketjuilla kuin edellisessä pelissä, paitsi että nelosesta Lehterä katsomoon ja Weal tilalle.
  Ketjut
  Giroux- couturier- koneckny
  Raffl- patrick- voracek
  Weise- filppula- simmonds
  Leier- laughton- weal
  Provo- ghosti
  Hägg - amac
  Sanheim- gudas
  Vähän ihmetyttää että provo ja ghosti parina. Noh ihmetellään lisää yöllä
   
 19. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Neuvirth palaa kokoonpanoon ja Lyon Phantomsiin. Ei tullut debyyttiä 25-vuotiaalle amerikkalaisveskalle. Mielellään olisi Lyonin edes kerran putkien välissä nähnyt, vaikkei hänellä mikään maaginen kausi farmissakaan ole ollut. On kuitenkin jo sen ikäinen, ettei mistään juniorista voida puhua, ja pikkuhiljaa olisi aika selvittää riittääkö taso isompiin ympyröihin.
   
 20. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Kerrankin saa maalivahti pelata niin antaa huhkia niin paljon kun vaan pystyy sekä taso pysyy tuollaisena, yön ottelusta ei ole oikeastaan mitään odotuksia. Pisteet kelpaa aina, yleensä vaan Flyers on näiden pyhien jälkeen ollut aivan jäässä.
   
 21. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Niin siinä kävi kuten ajattelikin, eli lopputulos ei ollut yllätys. Yllätyksenä tuli että loppuun saatiin pari maalia, laiha lohtu ja kolmen ottelun tappio putki menossa. Katsotaan joskos päästäisiin voittojen makuun ennen kuin ollaan taas kymmenen ottelun tappio kierteessä. Yöllä vastassa Tampa joten luotto ei kovin suurta ole, saa nähdä pääseekö Neuvirth pelaamaan.
   
 22. Laakamato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers (Jokerit)
  Yllättävä ja hieno voitto boltseista vähemmän yllättävän tappion jälkeen. Kärkiäijät painaa, mahtaa! TK:kin pisti pari syöttöä, vihdoin onnistumisia!

  montakohan peliä Elliot vielä aloittaa, alkaa olemaan tuota kuormaa. Hakstolin peluutus on kyllä välillä hämmentävää, kentällä kuin maalissakin. Ihan hyvin Elliot on pelannut ja ehkä se Lyon ei olisi ollut hyvä vaihtoehto kun Neuvy olintaas rikki. Kunhan ei vaan rikota Elliottia, sitten ollaan lopullisesti lirissä.
   
 23. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tänään taas yöllä mennään ja vastassa Pittsburgh. Molemmat jengit suorastaan ulvoo pisteitä, sen verran on tiukka meininki metrossa. Tällä viikolla lisäks to-pe yönä islanders ja mielenkiintoinen viikonloppu kun la klo20 blues ja su klo20 buffalo. Kaikki kotipelejä eli kyllähän noista pitäis vähintään 3 voittaa. Mielellään kaikki.
   
 24. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Hakstol potkut, Simmonds ja Filppula TDL kaupaksi ja draftiin top 3 pick. Siinä loppu kauden toiveet, hyvää yötä Flyers.
   
 25. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Perus tekemistä kun oli vähän taukoa välissä, näillä mennään loppu kausi melko varmasti oli tulos mitä tahansa. Pudotuspeleistä on turha haaveilla tällä kaudella, välikausi tulee olemaan eikä realistiset tavoitteet ole siinä että jengi pelaisi pitkälle kevääseen. Epäilen että nähdään korkeintaan pari marginaali kauppaa treidi rajalla, Hakstol pysyy melko suurella todennäköisyydellä koko kauden puikoissa ellei sitten jengi vedä uutta kymmenen ottelun häviö putkea. Veikkaan että tältä viikolta sellainen 2-3 pistettä on realistista, en ole suuremmin pettynyt jos näitäkään ei saavuteta.