Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Lainaus:
  Hemmetin hieno juttu. En kyllä uskonut Martelin nostoon, vaikka liekeissä on ollutkin. Olisin kuvitellut Vecchionen tai Lindblomin olevan edellä nokkimisjärjestelyssä. Olkoon tämä muistutuksena kaikille lupauksille, että ei se nimi siellä selässä niin paljoa paina, vaan hyvillä otteilla kenen tahansa on mahdollista nousta organisaatiossa ylöspäin. Toivottavasti molemmat kaverit pääsevät myöskin pelaamaan, eikä vain haistelemaan tunnelmaa.
   
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Yksi juttu, mikä on ärsyttänyt pelejä katsoessa on Konecnyn syötöt. Suoraviivaisuutta ja omaa laukausta enemmän kehiin.

  Jaa, monellakohan maalilla Tavares nöyryyttää Flyersiä ensi yönä. Voiton suhteen ei ole kyllä juuri odotuksia. Sellastaki tuubaa ollut tuo peli viime ajat.
   
 3. Laakamato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers (Jokerit)
  Loistavaa, Morinia olen hartaasti odottanutkin. Liikaa ei voi tulokkaalta odottaa mutta tämä kausi näyttää nyt aika huonolta niin mieluummin kasvatetaan jätkiä rooleihinsa kuin hävitään vain huonouttaan.

  Martelia en tunne yhtään mutta tehoja on tullut, toivottavasti onnistuu tuomaan paljon kaivattuja tehoja alempiin kenttiin. Pygmi mutta koko ei ole enää mikään pakollinen ominaisuus. Flyers ei ole muutenkaan enää se Broad Street Bullies, meneekö jo liian pehmeäksi?

  Viime yö oli melkoinen pettymys, Nucks olisi pitänyt hoitaa kotona. Aika huolestuttavia merkkejä ilmassa, ettei vaan Hakstol olisi menettänyt huonetta. Jokin siellä mättää, valmentajan pitää saada joukkueesta maksimit irti tuossa liigassa. Muuten tulee noutaja, sen verran kova on vastus joka ilta. Tätä vaatimusta Hakstol ei täytyä, ainakaan tällä hetkellä. Mikäs täällä on yleinen mielipide, kenkää vai ei? Korvaajaa en osaa edes ajatella...
   
 4. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Nyt reagoidaan hommaan vihdoinkin jollain tapaa.
   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Onkohan Martel saamassa oikein jääaikaakin vai onko vain Readin tilalla ylimääräisenä matkassa? Morin ilmeisesti oikeasti korvaa Altin kokoonpanossa.
   
 6. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tuskinpa Martelia nostettiin vain kuluttamaan penkkiä, kun Read olisi ajanut saman asian. Jännä nähdä miten kaveri pärjää. Toivottavasti tulee uusi McDavid, mutta tyydytään edes Wealiin.

  Ja samat sanat Morinista myös.
   
 7. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Martel - Patrick - Simmonds ketjuna. Todella mielenkiintoinen kokeilu ja hyvä, että pääsee Martel muualle kun neloseen rafflweallaughtonien kanssa nysväämään.
   
 8. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ei tässä voi oikein muuta tehdä kuin hymähtää sekä jatkaa eteenpäin, perus Flyers ei petä ikinä tarina jatkuu. Ihan kiva oli nähdä Morin kentällä vaikka nappasikin pari kakkosta ja toisesta jäähystä tuli 5vs3 tilanne sekä maali. Fiksummat analysoikoot ottelua paremmin. Kohti uusia...
   
 9. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Montakohan vuotta pitää vielä katsella paskaa av pelaamista ennen kuin Lappy saa monoa. Kohta voi taas ruveta odottelemaan draftia, heh...
   
 10. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Filppulan kenttä ja nelonen toimivat mielestäni hyvin. Rafflia näytti piristäneen pääsy top- kenttiin ja olikin mielestäni paras Flyers. Muutoin aikamoista puurtamista jälleen kera paskan av:n, 2/5 taisi Isles käyttää ylivoimansa. Jatkoille kun mentiin niin tiesi melkeen miten tulee käymään, voittomaalissa Tavares piti Couturieria aika pilkkanaan. Ellliot oli hyvä ja otti hyviä koppeja pitäen Flyersin mukana matsissa. Martel aloitti aika pirteästi mutta sitten pikkuhiljaa katosi kuvasta, Morin näkyi jo pelkästään kokonsa puolesta. Oli fyysinen, joskin hieman jäähyherkkä. Pelityyliltään kaikinpuolin aika yks yhteen Gudaksen paikalle.

  Puolustuksen keski-ikä yön matsissa 22,5v paikkeilla.
   
 11. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Kauanko tätä Hakstolin paskaa vielä katsellaan? Mikään ei toimi. Viime kausi roikotettiin vielä omia hermanneja mukana, eikä niilläkään yhtään mitään saanut aikaan ja kehitysprojektin päälle sillä vain kustiin. Nyt siellä olisi taitoa, kokemusta ja kovuutta joukkueessa, mutta alivoimalle ei tunnuta tekevän yhtään mitään ja muutenkin papp on täyttä paskaa. Kaiken lisäksi välillä on jääty täysin ilman maaleitta. Vastuussa on päävalmentaja.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2017 klo 01.53
 12. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Pelin loppu tulos oli helposti arvattavissa sen kolmannen erän kavennus maalin sekä tärkeän ylivoiman sössimisen jälkeen, vaikka Hakstol on mitä on niin kyllä siellä saa moni muukin katsoa peiliin pitkään. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia sekoiluja.
   
 13. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Vaikka kauden alussa tuli huudeltua että ei haittaa jos jäädään ulos pleijareista, syystä että ajetaan omia prospecteja joukkueeseen, niin kyllähän sitä aina tappion jälkeen huomaa että vituttaahan se taas kuitenkin :).
  Eilenkin 6 rookieta joukkueessa mutta silti oltiin ihan hyvin pelissä mukana, niin kuin oikeastaan kaikissa tämän kauden peleissä. Lisäksi posina Patrickin viime pelit. Tehoja ei vielä niinkään mutta onhan sillä hyvä pelisilmä. Se poika ei juuri harhasyöttöjä jakele ja löytää kyllä kivasti ketjukaverit kentällä. Onneks saa nyt paremmin peliaikaakin. Jaksan jankuttaa sitä että viime kausi repaleinen ja kesäharjoittelua ei oikeastaan ollenkaan. Puhutaan kuitenkin maailman kovimmasta liigasta jossa pitäis pärjätä. Junnusarjojen jälkeen melkoinen ero.
   
 14. Taison Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Flyers ja NHL:n nuoret suomalaiset
  Melkoinen mörkö muodostumassa näistä jatkoille etenevistä otteluista. Live-vedossa olisi helppoa rahaa tarjolla, kun näkee Flyersin menevän yliajalle. Onhan tuossa joukkueessa paljon positiivistakin, mutta voittaminen on vaan niin pirun vaikeaa tällä hetkellä. Henkimaailman juttuja vai valmennuksellisia asioita, tiedä häntä?

  MacDonaldin paluu lienee lähellä, Morin sieltä varmaan alas lähetetään. Toivottavasti saisi kuitenkin vielä muutaman pelin aikaa sopeutua änärin vauhtiin. Eihän Morin vielä ole mitään maailmaa mullistavaa esittänyt, mutta näkisin, että hänen tarvitsisi vain saada hieman kokemusta ja itseluottamusta, jotta uskaltaisi pelata entistä enemmän omilla vahvuuksillaan.
   
 15. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  En tykkää kyllä ollenkaan noista jutuista, että Flyersin pitäisi kaupata Simmonds. Kuulemma liian vanha alkaa olla ja muuta paskaa. Kuitenkin 7 millillä varmaan saadaan loppu-uraksi kiinnitettyä nykyisen sopparin loppuessa(vasta siis ensi kauden jälkeen), ja se on aika edukas lappu tollaselle pelaajalle. Aika mottipäistä saisi vastine olla, että kannattaisi edes harkita.
   
 16. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Samaa mieltä, takaisin pitäisi tulla jotain kohtuu överiä että Simmonds kannattaisi kaupata. Hyökkäyksessä ei ole yhtään liikaa fyysisyyttä, ja Simmonds veisi mukanaan ison osan siitä vähästäkin. Mä en muutenkaan näe tuossa hyökkäyksessä tällä hetkellä hirveästi palikoita joita kannattaisi kaupata, siis sellaisia pelaajia jotka jotain jengiä kiinnostaisi. Turhakkeita toki on, mutta sitä ne olisivat ympäri liigan.
   
 17. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Hakstolin ratkaisu nopeaa Pittsburghia vastaan: Lehterä sisään, Leier ulos.

  MacDonald palaa myös seuraavaan peliin ja pelannee Provorovin parina. Morin tippuu ulos kokoonpanosta.
   
 18. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ja eikös siellä ollut juttua et Weise korvais Wealin. Aika mielenkiintoista :(
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Hyvinhän se on viime vuosinakin toiminut Pensiä vastaan, kun on ollut raskastekoisempi miehistö kentällä. Eiku? No joo, vähän outoja muutoksia, mutta enpä tiedä miten parin kaverin vaihtaminen hyökkäyksestä vaikuttaisi merkittävästi koko joukkueen suorittamiseen. Luulisi ainakin nälkää Lehterällä ja Weisellä riittävän. MacD:n paluu yllättävää kyllä ihan positiivinen juttu, lienee kopissa tärkeä mies.

  Jostain ihmeen syystä uskon, että tappioputki katkaistaan juuri Pensin kustannuksella.
   
 20. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Laitetaan nyt jotain nopeita ennen töihin lähtöä.

  Jatkoaika tappiohan sieltä taas vaihteeksi tuli, joskin kolmannen erän alun jälkeen pitää varmaan tuohonkin olla tyytyväinen, heh. Rafflin yksilösuorituksella oli kuitenkin vielä voitto tarjolla, mutta linjan on selvästikin pysyttävä.

  Toinen erä oli todella hyvää kiekkoa Flyersilta ja kyllähän hyvät joukkueet vain tuollaiset 3-1 johdot vievät loppuun asti. Flyers ei tähän kykene, vaan ennemmin tai myöhemmin homma rakoilee. Tätä samaa käsikirjoitusta on tässä nyt todisteltu kerta toisensa perään, mikä alkaa jo näkymään joukkueen psyykkeessä.

  Alivoimapareja oli ainakin sekoiteltu, mikä alkuun hieman piristi, mutta kyllähän tuo taas maksoi pari kallista osumaa. Ovat jotenkin aivan liian passiivisia. Viivaa ei puolusteta lainkaan vaan kuka tahansa puukäsi saa kävellä sisään. Edes alueella ei anneta sitä painetta kun vastustaja olisi haavoittumaisillaan selkä peliin päin vaan saavat rauhassa kerätä konseptinsa kasaan. Hauskinta on se, että kun ovat päästäneet vastustajan kääntymään, niin sitten kyllä yritetään jotain näennäistä paineistamista, jolla ainoastaan avataan syöttölinjat namutteluille. Huoh. Ja jos irtokiekkoja tulee, niin arvaten on selvää, kuka ne vie. Jotain täytyisi tehdä.

  Hakstoliltakin nähtiin taas yksi ihan turha haasto. Yllättyneet? Selvä maali.

  Voisi myös kysyä mitä helvettiä Voracek tekee jäällä kolmannen lopulla maalin johtoasemassa? Couturier on toki jäällä ja ymmärrän vielä Giroux'n vahvana aloittajana ja kapteenina, mutta eikö Jaken tilalle nyt olisi voinut heittää Simmondsin, Filppulan tai Laughtonin tai no melkeinpä kenet vain kun ei tuo tshekki yksinkertaisesti hallitse noita oman alueen puolustuspelaamisen lainalaisuuksia. Simmonds oli toki hetkeä aiemmin siinä reilun minuutin mankelissa, mutta oli siellä niitä parempia vaihtoehtoja silti jäljellä. Valmennukselta voisi odottaa sitä pelisilmää myös näissä. Tuskinpa Sullivankaan olisi heittämässä Kesseliä vastaavissa tilanteissa jäälle? No toisaalta voittaminen on ihan yliarvostettu juttu...ei kannata kokeilla...

  Lehterästä ja Weisestä ei suurempaa apua ollut. Saisivatkohan Matt Readinkin ylös? Siellä olisi meinaan Patrickin kentässä vielä yhdet sähäkät jalat, joita ei tuolla kaivata.

  Näistä jaloista puheen ollen. Martel on ollut pirteä ja saanut nopeudellaan asioita tapahtumaan, mutta tehot ovat yhä 0+0 mikä ei kauaa voi jatkua tai AHL kutsuu. Hyviä paikkoja on kuitenkin kaverilla ollut, pitkälti tuon nopeuden ansiosta, joten toivotaan niitä onnistumisia.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017 klo 05.44
 21. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Onhan tuo täysin uskomatonta, että peliä ei saatu tapettua toisessa erässä. 4 tolppaa (Hägg, Patrick, Provorov, Martel), n. kymmenen 2-1 -hyökkäystä, Voracekin läpiajo ja noiden lisäksi 3 maalia. Tuolla on varmaan halli kallellaan toista päätyä kohti, niin täydellinen muutos joukkueiden liikkeeseen tuli sitten kolmannessa. Ja kuten niin usein Liike->Ylivoima->Maali->Hurmos. Kyllähän pinguilla kävi aivan uskomaton pulla parin maalin kanssa, mutta ansaitsivat pisteensä. Onneksi eivät sentään pistäneet peliä pakettiin 2 sekuntia ennen loppua, vaan tolppa pelasti. Haasto oli mielestäni nykyinen linjattomuus huomioiden ihan ok ratkaisu. Hörnqvist kuitenkin osui ennen kiekkoa Elliottin mailaan ja joku olisi voinut tulkita tuon haitanneen torjumista (on näitä nähty tälläkin kaudella). Eikä aikalisällä ole nykyään juuri mitään muuta käyttöä.
   
 22. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Olihan tuskaa jälleen seurata tuo 3. erä, huhhuh. Jotenkin yllätyin ettei se Shearyn kuti kilahtanut tolpan kautta sisään siinä lopussa, sen verran oli Pensillä tuuria maaleissa. Tokihan he jotain kuitenkin maalinsa eteen tekivät oikein ja ansaitusti pisteet jäi heille. Surullista katsoa pelaamista johtoasemassa - kun se paniikki tulee niin se menee kans syvälle. 3. erässä oli useampi kammottava pyöritys omissa jonka jälkeen jengi jaksoi juuri ja juuri vaihtoon asti ennen kuin taas tultiin pyörimään omiin.

  Toka erä sen sijaan oli vahvaa kiekkoa ja homma olisi pitänyt naulata siihen. 4 tolppaan erään kertoi viimeistään sen, kummalle kiekko tänään pomppii. Voracek sentään ei ollut tällä kertaa kentällä ottamassa jatkoilla osumaa omiin..

  Hakstolin haasto taas vähän niin ja näin, ei kuitenkaan välttämättä se suurin ongelma tänään(kään).
   
 23. Skeleton Crew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, PHI, BMG
  Lainaus:
  Itse asiassa oli kun pääsi boksista 3 sekuntia aiemmin
   
 24. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Ai juma, mä ajattelin että pääsen vähän viisastelemaan mutta kerkesihän se tosiaan ulos sieltä.
   
 25. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Varmaan helvetin hieno mesta olla gm ja valmentaja Phillyssa. Junnuja vaaditaan rosteriin ja sit kun niitä on 5-6/peli, niin sit on hirmu itku kun ollaan tippumassa pleijareista. Valmentajalle pitäis antaa potkut ja parhaita veteraaneja pitäis treidata pois.
  Tällä hetkellä 5pst pleijareista ja jos noita pelin loppuja olis pelattu pikkusenkaan fiksummin/ kylmähermosemmin niin helposti olis 2-3 voittoa enemmän ja näin oltais ihan poffin huulilla. Kukaan tuskin huutelis erityisemmin ja junnujen juna menis jo ohituskaistaa :).
  Tätähän se urheilu on ja sen takia sitä on myös helvetin mukava seurata.
  Simmondsista ollut nyt kovasti juttua että pitäis treidata. Ite en nyt oikein saa päähäni mitä sillä haettais tilalle. Lisää junnuja? :) Ketä muuten on huippu valkuista vapaana. Kaverin puolesta kyselen.