Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Helvetin hidas ja kankea. Ei vaan pysty perässä...
   
 2. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Jortsin jalka ei tosiaan riitä pysymään mukana, eikä liuku riitä pysymään perässä.

  Se napsahti kuulkaas sitten tappioputki poikki täydellisen dominoinnin jälkeen! Tuollaista kiekkoa jos jatketaan niin huh mikä loppukausi tiedossa. Ei sentäs. Flames hallitsi ottelua oikeastaan alusta loppuun eikä tuossa ollut muuttunut mikään muu kuin maalinteon tehokkuus. Laukaukset maalia kohti Flamesille 45-21, joten maalinteon tehokkuuden lisäksi myös Elliott oli takuu voitolle. YV 1/3 ja AV:lla ei mennyt yhtään omiin. Eiköhän tuossa ollut syväluotaavin analyysi mihin näin 3,5 tunnin unien jälkeen kykenen.
   
 3. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Nyt alkaa tipahtelee U20 mm-leiriryhmiä osallistuvilta mailta. Jenkkien ryhmässä ei ollut yhtään flyers prospectia.
  Carter Hart kanadalla varmasti kisoissa. Frostilla ei ole urallaan edustuksia kanadan paidassa, eikä taida nytkään tulla vaikka hienosti on pelannutkin OHL:ssa. Onko joku tutkinut ketä vois olla.
   
 4. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Melko kammottavalta treidiltä alkaa näyttämään tuo Schenn-Lehterä.
  Varsinkin kun kesäkuussa taitaa ruismiehen NHL-ura päättyä ulosottoon
  Toivottavasti Frostista nyt sitten tulisi pelimies.

  E. Unohtui että taidettiin saada toinenkin 1.kierroksen varaus Schennistä mikä muuttaa kyllä tilannetta.
  Siltikin Schennin alkukausi on näyttänyt että mies pystyy olemaan se Core-pelaaja mitä moni ei uskonut. Minä mukaanlukien.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2017 klo 14.30
 5. Milles Mortenson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, NHL (Flyers)
  Lainaus:
  Nämä on aina näitä, olisiko Schenn samassa tilanteessa nyt Flyers-paidassa? Tuskin, koska hän on saanut vastuuta jo useita kausia eikä homma ole lähtenyt liikkeelle kuin ajoittain. Joskus vaan tarvitaan se maisemavaihdos, että homma menee eteenpäin.
   
 6. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Joo, lueskelin HF:n Flyers-osiota ja sen tätä aihetta sivuavaa ketjua. Itse olen ko. ketjun nimimerkki "deadhead":in kannattaja. Itsekin tulee usein syyllistyttyä nuorten pelaajien "hypettämiseen", koska toivoo suosikkiseurojensa nuorten pelaajien/varausten kehittyvän NHL-pelaajaksi - hyviksi sellaisiksi - nopeasti ja vaivattomasti. Mutta kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä. Realismia vaan on, että suurin osa varauksista ei koskaan pelaa vakituisesti NHL:ssä, vaikka näyttäisivät junnutasolla tai vielä AHL:ssäkin h-vetin hyviltä. Jotkut onnistuvat murtautumaan NHL:ään nuorena ja sen jälkeen jäävät polkemaan paikoilleen tai alkavat jopa taantua. Konecny on vasta parikymppinen ja pelaa NHL:ssä jo toista kauttaan, siis sitä monille nuorille pelaajille vaikeaa kakkoskautta. Katso samana vuonna (v. 2015) samoilla tienoilla varattujen pelaajien tilannetta, niin iso osa todella lupaavina pidetyistä kavereista on AHL:ssä opettelemassa ammattilaiskiekkoilun lainalaisuuksia! Minusta Konecny on kehityksessään edellä oletusarvoa eikä jäljessä.

  Hextall nimettiin GM:ksi 2014, joten ensimmäinen hänen alaisuudessaan suoritettu varaustilaisuus 2014, jolloin Flyers varasi ekalla kierroksella pakki Sanheimin. Seuraavana vuonna pakki Provorovin ja hyökkääjä Konecnyn. Kahtena viime vuonna senttereitä; Rubtsov, Patrick, Frost. Toihan on suoraan kuin oppikirjasta: ensin pakistoon peruspilareita, sitten keskusta kuntoon ja viimeksi helpoin osasto eli laiturit. Ja kuten deadhead tuolla HF-ketjussa yrittää tolkuttaa, niin yleensä pelaajan NHL-potentiaalin näkee vasta kolmen-neljän vuoden päästä varaustilausuudesta. Vuosi-kaksi junnuissa, vuosi-kaksi AHL:ssä ja sitten NHL:ään testattavaksi. Osa varauksista juuttuu CHL-tasolle, osa AHL-tasolle, osa AHL:n ja NHL:n välimaastoon ja pienestä osasta tulee vakipelaajia NHL:ään.

  Minun mielestäni Hakstolin syyttäminen pelaajien kehityksen hitaudesta on epäreilua, sillä ei se Hakstolin vika ole, jos Konecny, Sanheim ja Patrick eivät vielä ole valmiita pelaamaan isompia minuutteja ylhäällä. Usein näkee kirjoituksia, ettei nuori pelaaja opi penkillä/poppareilla mitään, mutta minusta on vuosien mittaan alkanut tuntua siltä, että monet nuoret pelaajat oppivat paremmiksi pelaajiksi penkillä/poppareilla ja ne jotka eivät opi, niin eivät opi sitä pelaamallakaan!

  Ainakin näin ulkopuolisena Hextallin - ja Arizonan John Chaykan sekä Buffalon Jason Botterlilin - toiminta tulevan vuoden aikana on yksi NHL:n mielenkiintoisimpia juttuja. Esim. JOS Flyers ei ole enää keväällä mukana playoffs-kisassa, niin on se ihme, jos Valtteri Filppula on vielä loppukaudesta mukana Flyers-kokoonpanossa. Sen lisäksi että siinä saadaan jotain varausvuoroja/nuori pelaaja, niin samalla siinä vapautuu Konecnylle ja muille nuorille jääaikaa , jos he vaan sen ansaitsevat. Ja kesällä sekä Hextallin että Chaykan tehtävänä on hankkia joukkueeseen veteraanijohtajuutta joko treideillä tai sitten vapaina agentteina. UFA-sainausten kohdalla on kyllä ongelmana se, että tarjolla ei ole kovinkaan houkuttelevia vaihtoehtoja... .
   
 7. Laakamato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers (Jokerit)
  Tämä Schenn kauppa on käyty jo aika monta kertaa läpi, sen verran omituinen se oli.
  Kauppa näyttää nyt brutaalilta, rosterista puuttuu leveyttä ja valitettavasti siellä usein on Lehterä...Olisiko Brayden sitten innostunut tuollaiseen lentoon Flyersissä? Tuskin, mikään historiassa ei siihen viittaa. Couturierin vierellä ehkä, tai jopa Patrickin vierellä. Tosiasia on kuitenkin se että klassinen maisemanvaihdos, sopiva pelikaveri, valmentaja jne johti tähän. Olisi voinut mennä toisinkin ihan yhtä hyvin. Bluesilla kävi munkki, hienoa heille. Jos katsotaan mitä Flyers menetti niin vastine oli ok. Lehterä oli dumppi jonka ottamisesta saatiin lisää varauksia. Ja varaukset on Hexylle tärkeitä, uskon että hän näkee varaukset ainoana keinoja pitää Cup-ikkuna pitkään auki. Vaikka varaukset ovat vain arpalippuja, niillä on arvoa jokaiselle organisaatiolle. Lehterä on non-factor, menee joukon jatkeena joko vuoden tai kaksi. Itse olisin laittanut hänet farmiin heti kun tuli selväksi että ei tule pisteitä tekemään. Tilalle vaikka Lindrosin pelipaita Segwayn päälle vedettynä.

  Farmin tapahtumista tiiä mitn mutta ilmeisesti Lindblom pelaa hyvin vaikka pisteitä tulekaan? Koska mahtaa päästä ylös?
   
 8. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  heikkik hemmetin hyvä teksti, kunpa kaikki osaisivat käsitellä/ajatella asiat noin.
   
 9. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Manning ja Neuvirth laitettu IR listalle, TJ Brennan sekä Lyon kutsuttu ylös.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Mitäs mitäs? Roadtripillä toinen peli ja toinen voitto, ilmeisesti vielä suhteellisen hyvän esityksen jälkeen. Ehkäpä joukkue ei ole vielä luovuttanut Hakstolin suhteen, vaikka valmentajavaihdosta vaahdotaankin foorumeilla. Ensi yönä sitten hyvin pelannut Canucks vastassa ja Neuvirth päässee maalille.
   
 11. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hyvä peli oli ja parempi voitti. Mun mielestä muutenkin ollut parempaa peliä tällä kaudella vieraissa kuin kotona. Kattelin huvikseni tilastoja kotona ja vieraissa ja laitoin niin että en huomioinut jatkoaika/ rankkarihäviöitä.
  Kotona 14 peliä 5-4-5
  Vieras 14 peliä 4-4-6
  Tiukkaa settiä siis mutta noista 8:sta tasurista on voitettu vain yksi sitten jatkoilla. Onhan se hävyttömän ruma tilasto.
  Neuvirth on loukkaantumisen takia sivussa 1-2vko eli ei pelaa seuraavassa. Lyon on nostettu farmista tilalle, niin kuin Jay79 yllä jo mainitsikin.
   
 12. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Näinhän tuo olikin, kiitos korjauksesta.

  Vancouverista mukava 4-1 voitto. Eipä olisi uskonut etukäteen, että Flyers hoitaa kaikki 3 peliä Kanadan maaperällä. Kolmen pelin otannalla näyttäisivät uudet ketjut toimivan suhteellisen hyvin ja nyt yhden ketjun sijasta siellä on kaksi ketjua ratkomassa pelejä. Voracekille kolmeen road-peliin 7 syöttöä ja Simmerille sekä Rafflille jokaiseen peliin maali. Elliottin torjuntaprosentti kolmen pelin tripiltä niinkin vaatimaton kuin 95,1%

  Nyt vaan pitäisi saada tuotua sama vire kotikaukaloon ja sitä kautta pelastaa vielä tämä kausi.
   
 13. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Carter Hart viime yön pelissä 39 torjuntaa ja nollapeli. Viimeseen yhteentoista peliin 5 nollapeliä. Hart oli poissa aika pitkään alkukaudesta ja joukkue oli aika hukassa. Paluun jälkeen ollut liigan kuumimpia joukkueita Siellä on timantti kypsymässä.
   
 14. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ollut pitkään hyvät fiilikset kaverista, aika sen näyttää miten homma toimii kun pääsee ammattilaiseksi. Niin eri maailma kummiskin ja maalivahdista kyse.
   
 15. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Huhuja huhuja että Flyers yrittäis päästä Neuvirthista eroon. Seura kyllästynyt jatkuviin vammoihin. Huhujen mukaan Flyers oli kysellyt viime viikolla Lehneriä buffalosta. Mikähän järki tossa olis ottaa 4milj ukko kakkosmaalivahdiksi.
   
 16. phillymän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Lähde? Sopimus loppuu tähän kauteen Lehnerillä, kun taas Neuvyllä sopimus kattaa vielä seuraavankin kauden. Mahtuu palkkakaton alle sopivasti, joten musta olisi ihan järkeen käypä treidi. Muutenkin Hexyllä ollut tapana treidata pelaaja x ja ottaa takaisin pelaaja y, jonka sopimus päättyy aiemmin kuin pelaajan x. Herää myös kysymys, että ottaako Hexy riskin(?) ensi kaudella ja lähdetään liikkeelle Elliott-Hart parilla.
   
 17. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Joo sorry. Pitäs olla tulta mukana jos tuo notskille puita. Eli lähde on heikohko mutta twitteristä lueskelin että tsn1200 oli maininnut asiasta. Hyvä pointti tuo Hexyn käyttämä systeemi treideissä josta mainitsit. Kyllähän tuossa idean poikasta olisi. Ensi kauden mahdollinen kaksikko kuullostaa liiankin herkulliselta. Hexylla varmaan hyvä pläni Hartin suhteen. Tietää miten noita kummajaisia pitää hioa kuntoon :).
   
 18. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Itsekin olen törmännyt huhuun asian tiimoilta. Myös Oilers ja Penguins ovat kyselleet Lehnerin perään. Ilmeisesti Buffalolla on aikeissa antaa Ullmarkille kunnon mahdollisuus ensi kaudella. Lehner on hyvä maalivahti ja olisi kyllä selkeä parannus Neuvirthiin nähden. Mutta mitä Buffalo sitten pyytää? Varmasti yrittävät saada varausvuoroja/junnupelaajan myös mukana.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Jotenkin vaikea uskoa, että Buffalo luopuisi Lehneristä. Buffalo kontannut niin monta kautta, ja asia ei parane sillä, että vaihdetaan joukkueen tukipilari jatkuvasti klesana olevaan Tshekkiin, joka ei kyllä maalinsuulle mitään järkyttävää upgradea tuo terveenä olleenakaan. Ullmark saa varmasti ensi kaudella olla se kakkonen Buffalossa, mutta tuskin kunnon näytönpaikka tarkoittaa ykkösmaalivahtia, tai edes tandemia. Buffalolla on tulossa sieltä kyllä myös Luukkosta, joka toivottavasti joskus on se ykkönen, mutta tuskin niin kauaa halutaan sielläkään rypeä, että ehkä omista kasvaa joskus se ykkönen.

  Ainut tapa jolla uskon Lehnerin voivan Flyersiin siirtyä on joko A) aivan vastustamaton tarjous, johon en usko Phillyn lähtevän. B) Hartin on sisällyttävä kauppaan. Lehneriä siis tuskin liikutetaan.
   
 20. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hart ei liikahda mihinkään, se on varma.
   
 21. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Voi morjens mitä kurapaskaa tämä laatujournalismin kehto jälleen tarjoaa. Patrickia ajetaan NHL:ään sisään hitaasti, mutta varmasti ja sitten kaveri yhtäkkiä pitäisikin heittää junnukisoihin.

  Otsikon voisi muuttaa muotoon "Missä järki, Juuso Silen?"
   
 23. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hyvä peli Flyersilta. Pikkusen meinattiin alkaa töhöilee toisessa erässä. Paljon huonoja syöttöjä ja seisoskelua. Onneks Toronto ei käyttänyt tilaisuutta hyväkseen.
  Elliotille napsahti toinen maaleista vähän helpohkosti mutta muuten pelasi kyllä hyvin. Täytyy sanoa että ollut positiivinen yllätys tällä kaudella.
  Konecknyn siirto neloseen nostatti ensin niskakarvat pystyyn mutta ainakin tässä pelissä toimi. Siinä on nyt 3 hyvää pörrääjää samassa ketjussa.
  Muutenhan tällä hetkellä näyttää että nelosen lisäksi ykkönen ja kakkonen toimii aika kivasti. Kolmonen on vähän vaisu ja se huutelis Lindblomia, Patrickin ja Wealin kaveriksi. Täytyykin kirjottaa puk.... eiku Hexylle.
  Viimeisimpiä mokke rintamalta. Älkääkä huudelko lähteitä :). Ensi kausi mentäis Elliotilla ja Stolarzilla ja sit kausi 19-20 Stolarz ja Hart. Iso kyssäri tietenkin miten Stolarz saa ittensä kuntoon. Kuullostaa kuitenkin pläniltä jonka kanssa voisin elää.
   
 24. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Elliott pomputteli aika paljon kiekkoja ja tosiaan 1-1 tasoituksen oikein imi sisään. Loppupelistä ottikin sitten muutamia kovia torjuntoja, mutta kyllähän tuosta tekemisestä hänellä epätasaisuus paistaa melkolailla.

  Voittojakin on alkanut nyt tulla ja ei vähiten sen vuoksi, että "vanhan" ykkösketjun takaa on vähän tuo secondary scoring alkanut nostaa päätään mm. Rafflin(4 voittopelissä 3+2; +7) ja Laughtonin(3+0; +4) muodossa. Simmonds(3+2; +2) myöskin heräillyt maalikoomastaan tässä voittoputkessa.

  Vieläkin pelissä on välillä ajoitukset todella pielessä. Haudotaan hyökkäysalueella kiekkoa ja haetaan sitä tyhjää takatolpalle, mutta lopulta ratkaisu on maskiton veto logoon. Ei uskalleta ratkaista, vaan siirrellään "varmempaan" paikkaan.

  Toronto oli kummallisen aneeminen. Tappio olikin heille ensimmäinen, kun pelasivat ilman Matthewsia(rekordi 5-1).

  Flyersillä oli muuten ennen tätä peliä 3. erään tappiolta lähdettäessä aika törkeän huono rekordi tältä kaudelta. Taisi olla 0-8-2. Nyt sitten parani 1-8-2.
   
  Viimeksi muokattu: 13.12.2017 klo 17.17
 25. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Leafsin vastaava recordi johtoasemasta 3. erään taisi olla 12-0-0, joten kyllähän tuossa kaikki todennäköisyydet lyötiin romukoppaan. Hieno nousu voittoon, vaikka ei peli tosiaan missään nimessä mitään silmiä hivelevää vieläkään ollut.