Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Philadelphia Flyers 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Eager, 28.04.2017 klo 00.10.

 1. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Lainaus:
  After Battling Personal Hardships, Pascal Laberge Ecstatic to Be Drafted by Flyers - NBC 10 Philadelphia

  Saattaa olla muutakin kuin jääkiekko mielessä. Ei mikään ihme että ei tulosta synny...
   
 2. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 3. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Vaikuttaa varmaan myös viime vuotinen aivotärähdys. Muistaakseni oli pitkään sivussa ja joutui viettämään useamman kuukauden "pimeässä huoneessa". Ei välttämättä kovin hyvä yhdistelmä kyseisessä elämäntilanteessa.
   
 4. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Valittaminen kannattaa aina. Rubstov iski yön pelissä tehot 1+2 varmaan ihan vain kiusallaan. :)

  Noh, oikeasti syynä Rubstovin vaisuuteen saattaa olla ihan totuttautuminen uusiin kuvioihin sekä tämän kauden osalta se, että hänen alkukauden joukkueensa oli aika kökkö. Uusi joukkue on huomattavasti laadukkaampi, joten pitäisi Rubstovinkin päästä paremmin osingoille.
   
 5. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Rubtsov on meidän tulevista prospekteista ehkä se viimeisin, jonka kohdalla huolestuisin yhtään mistään. Antaa pojan pelata ihan rauhassa, ja olkoon tuo Q miten heikoin liiga tahansa noista junnuliigoista niin kyllä pinna per peli on ihan jees kun ottaa huomioon Rubin pelaajaprofiilin ja alkukauden treidin sysipaskasta jengistä jokseenkin tasokkaampeen seuraan. Mikäli sieltä saadaan Cootsin ja Patrickin taakse parin vuoden päästä laadukas moniosaaja nelosen tai miksei kolmosenkin keskelle niin voidaan katsoa Rubtsovin ja Phillyn olevan ihan hyvässä tahdissa kehittymisen suhteen.

  Huhhuh kun noita junnuja riittäisi vaikka muille jakaa. Wade Allisonia odotan itse eniten show'n puolelle noista pojista, jotka eivät vielä AHLssä pysty pelaamaan.

  Tänään Wild ja kaksi pinnaa tuosta tekisi gutaa. Hyvää lauantai-iltaa oransseille!
   
 6. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Mites se ens lauantain 18.11 sporttibaari keikka. Paikka ehdotuksia ei ole tullut niin ilmeisesti paikka sama kuin viime kaudella eli O'learys bakers helsinki. Matsihan alkaa klo 20 ja itse ajattelin olla paikalla viimeistään klo19. Jos jotain muita ajatuksia niin laitelkaa vaan.
   
 7. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Wildiä vastaan oli kyllä nuhaista menoa. Vastustajalla vieraskiertueen viimeinen matsi, joka oli samalla kolmas ottelu neljään päivään sekä neljäs kuuteen päivään siinä missä Flyers oli pelannut vain kotona Hawkseja vastaan. Kyllähän tuolllainen lepoetu olisi pitänyt jossain näkyä, mutta aneemistapa oli. Tuli samalla kivasti flashbackeja viime kauteen, joten toivon mukaan lyhyellä vieraskiertueella on taas vähän eri meno.

  Voracekin kohdalla turhauttaa tuo kaverin susikäden käyttö. Ymmärtäisi nyt vain suosiolla, että tuosta palkitaan nykyään kakkosilla, mikäli tuomarit ovat hereillä. Nytkin tuli pari turhaa boksia, joista toinen kolmannen erän viime minuuteilla syömässä sitä vähäistäkään kiriä.

  Ilmeisesti valmennustakaan ei ollut kauhean tyytyväinen viikonlopun antiin, jos on treenien ketjuista päätteleminen:

  Giroux-Couturier-Voracek
  Weise-Weal-Simmonds
  Lehtera-Filppula-Konecny
  Leier-Laughton-Raffl

  Tuntuvat vähän muutoksilta muutoksien vuoksi, kuin jonkin uuden ja toimivan löytymiseltä, mutta katsellaan millä sitten Minnessotassa vetävät?

  Patrick on näemmä lähdössä reissuun mukaan, joten ei vissiin enää kauhean kaukana ole pelikunnosta, hyvä niin. Ilmeisesti ei kuitenkaan vielä Wildiä vastaan ole kehissä.


  Rubtsovilta olen ehtinyt pari peliä näkemään tätä syksyä, enkä nyt kauhean huolissani osaa olla. Toinen peli oli Chicoutimin paidassa, jossa ei tehoille päässyt, mutta muuta valittamista ei otteista jäänyt. Avausmatsissa Acadie-Bathurstin paidassa muutoin aika samanlaista menoa, mutta 1+1. Eivätköhän nuo tehotkin tule paremman nipun ja pidemmän otannan myötä nousemana. Pidän kaveria aika selvänä pitkän NHL-uran vetäjänä. Mitään hyökkäyksen tehopankkia tyyliin Giroux/Voracek on turha toivoa, mutta sellainen asteen paranneltu versio Laughtonista olisi tuloillaan.

  Labergelta en ole vielä pelejä QMJHL:stä nähnyt, mutta Flyersin pre-seasonin perusteella ne samat puutteet liikkumisessa olivat siellä edelleen. Muutoin on helposti tykättävä duunarityyppi, kohtuullisen taitavakin, mutta nykyään vain jalan pitäisi liikkua suht kepeästi. Laberge on enemmän vanhan NHL:än tyylinen raskasrakenteinen ja dieselmäinen rouhija, jollaisille jatkuvasti nopeutuva peli asettaa haasteensa. Vähän skeptinen olen kaverin mahdollista NHL-uraa kohtaa, mutta täytyy nyt ehtiä seuraamaan muutama peli tätäkin kautta. Tämä sesonki olisi kuitenkin tärkeä, edellisen kuoltua siihen syksyn aivotärähdykseen, jonka johdosta makasi yli kuukauden vuoteessa, kuntopohjan karistessa siinä samalla.
   
 8. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hyi tsaatana ku meni kylmät väreet noista mahdollisista uusista ketjuista. Tossahan nyt pilattais kaks ketjua yhden sijaan :). Kakkosella on ollut vähän hiljaista, se täytyy myöntää mutta en kyllä Weisea silti siihen laittais. Simmerillä ollut vähän tahmeaa jo jonkin aikaa. Joku tarina osui silmään että olis pientä vammaa päällä. Jotenkin kyrsii että esim Martel ei saa näytönpaikkaa, sen verran huikeasti on kausi alkanut ahl:ssa.
  Häggiä on tullut suolattua jonkin verran mutta Wild pelissä oli jopa yllättävän hyvä hyökkäyssuuntaankin. Kai sieltä alkaa tulla rentoutta otteisiin kun ei ole pelkoa joutua katsomoon.
  Patrick tosiaan lähdössä reissuun mukaan ja niin kuin eager kirjottelikin, niin tuskin pelaa vielä wildia vastaan mutta ehkä sit jo kotikonnuillaan winnibegissä to-pe välisenä yönä.
   
 9. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Wildiä vastaan nähtiin sitten toinenkin maaliton kuusikymppinen. Flyers oli sinänsä hyvin pelinpäällä, mutta tehotontahan tuo taas oli, eikä niitä A-luokan paikkoja nyt niin hirveästi edes ollut, jollloin vastustajan salamaosuma riitti loppuun asti.

  Joukkuetta on muutettu nopeammaksi ja taitavammaksi, mutta samalla myös pienemmäksi ja pehmeämmäksi. Näitä ongelmia tuntuisi syntyvän passiivisempaa ja tiivistä viisikkopuolustusta pelaavia vastustajia vastaan, Wild, Kings, Ducks jne. Kun iskevät keskikaistan kiinni, eikä Flyers pääse tulemaan alueelle vauhdilla mieluusti vielä hajanaista viisikkoa vastaan, niin peli puuroutuu, eikä niitä räkäisiäkään osumia tunnu syntyvän. Eikä toisaalta oikein ole näiden tekijöitäkään. Vähän rosoisemmista pelaajista Simmondsilla näyttäisi olevan jotain pelaamista rajoittavaa vaivaa, sen verran aneemista tuo vain on viime ajat ollut. Weise taas on nykyään ihan harmaata massaa. Konecny on oikeastaan ainoa, joka vähän yrittää tunkea röykeämmin tilanteisiin, mutta on taas kokonsa vuoksi pois pelattavissa. No nelonen tekee tätä myös, mutta ei näiltä voi tasaista tehoilua oikein odottaa. Periaattessa tämä ei olisi suuri ongelma, jos vain kontrolli ja tasapaino säilyy, eikä vastustajalle aukea niitä vastaiskupaikkoja tai jopa suoria maalipaikkoja kiekonmenetyksien seurauksena kuten toissa yönä kävi.

  Joukkueen ja organisaation suunta on ehdottomasti oikea, mutta vähän tässä nyt olisi niitä kasvukipuja ilmennyt. Tehokas ylivoima auttaisi kummasti...

  Patrickin paluuta vähän odotettaisiin ensi yölle, mutta katsotaan nyt.
   
 10. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  5 observations: After loss at Wild, should Flyers call up prospect Danick Martel?

  Tuolta kaivettuna:

  "The numbers are ugly. Consider:

  — Jordan Weal has one goal in his last 15 games.

  — Wayne Simmonds, who has been battling several injuries, is goal-less in his last 10 games.

  — Weise has one goal in his last nine games.

  — Travis Konecny has one goal in his last 14 games.

  — Scott Laughton is goal-less in his last 13 games.

  — Three players have yet to score this season: Michael Raffl (18 games), Taylor Leier (16 games), and Jori Lehtera (12 games)."

  Onhan tuo maalinteko ykkösketjun takana aika korutonta kertomaa.
   
 11. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Patrick takaisin askissa, mutta ykkösketjun ollessa jälleen ainoa tuloksentekoon kykenevä ketju, oli tuloksena ainoastaan yksi piste. Uhkaa Metro-divisioonassa Caneskin mennä ohi, mutta se kertoo enemmän divisioonan kovuudesta tällä hetkellä.

  Onkohan realistista odottaa playoffpaikkaa tämän kauden joukkueelta? Tässä nyt vähän maksetaan vielä oppirahoja nuoren puolustuksen johdosta ja hyökkäyksessä Konecnyt, Patrickit yms hakevat vielä itseään. Näille Weiseille ja Raffleille voisi puolestani sanoa jo kiitos näkemiin ja ottaa nälkäisempää kaveria tilalle.
   
 12. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Perkele että nakerti tappio. Toi peli olis pitäny naulata hyvissä ajoin mutta sitä kolmatta ei saatu tehtyä. Sit kun ei oranssille kelpaa niin tulihan se kaveri sit sieltä rinnalle ja ohi. Elliot pelas hyvän pelin lukuunottamatta rankkareita, joissa torjui vain yhden neljästä. Rankkareissakin oli Girouxilla paikka ratkaista mutta ei onnistunut.
  Miten voikin olla noin vaikeeta muilla ketjuilla tuo maalinteko. Martel olis kiva nähdä ylhäällä mutta olisko hänestäkään sitten ratkaisu ongelmaan. Äijä on flyers karvahattu päässä 175cm ja painoakin vain 73kg eliteprospectin mukaan. Vaikka nykysäännöillä elämä ei ole noille pikku-ukoille niin vaikeeta, niin onhan hankalaa se jos pitää vääntää 20cm ja 20kg isomman kaverin kanssa. Vielä kun ne perkeleet osaa luistellakin.
  Gudas lenti suihkuun ekassa erässä kun yritti mestata Perreaultin.
  Välillä joutui kattomaan kyllä Buffyn touhuja kylmä rinki perseen alla kun se innostu jahtaamaan Flyers ukkoja. Wealin töräytti kerran aika pystyyn mut ei onneks käynyt Wealille mitään.
  Seuraava peli sit lauantaina klo 20 kotona calgarya vastaan. Siitä ei voi tulla kuin hyvä peli. Olutta ja ruokaa, oranssien ukkojen kera.
   
 13. #25 Primeau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tänään sitten treffit Fyers ukkojen kans.
  Kuinka moni pääsee varmuudella paikalle ?
  Itse ajattelin siinä klo1830 hiipiä paikoille
  Oliko mitään pöytää varattuna?
   
 14. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Vastattu yv:nä
   
 15. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Tämän kauden antaa vaan nuoriso osastolle peliaikaa sekä vastuuta, pudotuspelejä pidän itse aika utopistisena tavoitteena. Hyvää Hokia tietysti haluaa aina nähdä, onhan homma tosiaan mennyt tietyllä tavalla oikeaan suuntaan. Katsotaan miten homma kehittyy tulevaisuudessa koska hyviä palasia on jengissä, Flyers vuoristorata jatkaa menoaan.
   
 16. Hyttynen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
 17. Laakamato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers (Jokerit)
  Gudasista olen tykännyt mutta nyt oli ilmeisesti turhautuneen miehen täysin tarpeeton ja typerä tempaus. Tuolla maineella ja historialla 10 peliä ei ollut ylläri. Jos nyt ei Morin saa paikkaa kokeilla niin johan alkaa syke nousta. Joku Alt nyt menee lämpimänä kroppana mutta jos yritetään rakentaa tulevaisuuden SC voittajaa niin... Ihan yleisenä huomiona voin sanoa että kauan on rakennus Hexyllä kestänyt. Aina ei voida olla "kahden vuoden päässä" vaan pikkuhiljaa pitää lupauksia ruveta lunastamaan.

  Yleisesti olen ollut pettynyt muutenkin. Pelejä ollaan hävitty ihan omiin mokiin, herpaantumiseen jne. Ykkösketju ollut parempi kuin toivoinkaan mutta muut eivät ole tehneet tarpeeksi. Patrickiltakin olen odottanut enemmän, mikä on varmaan epäreilua kakaralta jolla ollut kovia loukkaantumisia. Vaikka pelaajat ne kentällä menee niin tuntuu siltä että Diamond-Dave ei saa kaikkea irti rosterista. Alkaa luotto Hexyn valintaan horjua...
   
 18. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Vähän Shakespearemäinen ollako vai eikö -vaihe meneillään. Tasaisia ja täysin voitettavissa olleita matsejahan nuo ovat olleet, mutta pinnat ovat juuri nyt tiukassa, eikä saman menon jatkuessa tarvitse pudotuspeleistä haaveilla, mutta onhan tässä hyvin aikaa kurssin kääntämiseen. Miten tässä lopulta käy, määrittänee myös Hakstolinkin tulevaisuuden seurassa. Nyt on kuitenkin jo kolmas vuosi menossa, eikä oikein niitä askelia taaksepäin kaivata. Itsellä on vielä ihan luottavainen fiilis tähän kokonaisuuteen, joten en tämän enempää tässä ja nyt narise.


  Lainaus:
  Osittain samaa mieltä joo, mutta hyvä myös muistaa, että onhan nuorten puolustajien sisään ajaminen hyökkääjiä selvästi hitaampaa varsinkin kun ovat joutuneet nostamaan omista riveistä ne eturivin vastuunkantajatkin. MacDonaldista kun ei ihan tällaiseksi ollut. Tuo ottaa oman aikansa ja sillä tiellä ovat yhä.

  Olisi sitä toki voinut varmaan lähteä hakemaan Giroux'n tai Couturierin ympärille jotain isompaa puolustaja-kauppaa, mutta toisen kohdalla tätä olisi rajoittanut sopimus ja toisen muun tekemisen perässä laahannut pistekehitys, joten tiedä sitten miten olisi täky muille maistunut? Ja olisiko tuolla tullut sen valmiinpaa jos vuorostaan hyökkäys olisi menettänyt sitä kärkiosaamista?


  -------------------------


  Weal oli tehnyt paluun jäälle ja ketjut olleet treeneissä seuraavat:

  Giroux - Couturier - Voracek
  Weal - Patrick - Simmonds
  Raffl - Filppula - Konecny
  Leier - Laughton - Lehterä

  Pakkiparit samat mitä Flamesia vastaan.

  Weisehän tuolta olisi tippunut pois, mitä tuskin kukaan harmittelee. Mies oli viime kaudellakin parhaimmillaan katsomokäyntiensä jälkeen, joten en oikein käsitä, miksei kiertoa ole vielä nähty kun eivät otteet ainakaan liian hyviä ole olleet? Kun saisivat Lehteränkin tilalle yhdet nopeammat jalat, niin voisi muutoin ihan näppärää reagointikiekkoa pelaava nelonen päästä paremmin esiin. Viime ajat Laughton on ollut ketjussaan vähän yksinäinen soturi Leierinkin menetettyä sen kauden alun lennokkuuden, mikä toki istuu koko joukkueen kuvaan.

  Patrickista sen verran, että pelasi lauantaina ihan kauden parasta kiekkoaan, joten toivon mukaan suunta olisi jatkossa tuota kohden. Peliälyä riittää, mutta eihän tämä luistelulla kykene tilanteita luomaan tai peliä edistämään, vaan vaatii ketjuunsa niitä jalkoja, mitä ei Simmondsin ja Weisen kanssa liikaa ollut. Kulmiin päästyään ketju osasi toki hommansa, mutta avoimella jäällä oli vähän vaikeampaa. Weal voisi olla sopiva taskujänis tuohon.


  --------------------------


  Mainitaan nyt sekin. minkä jo kaikki tietävät. Ensi kaudeksi pukkasi jälleen Stadium Seriesiin ulkoilmamatsia Pensiä vastaan. Helmikuussa Lincoln Financial Fieldillä Philadelphiassa. Ihan kivoja juttujahan nämä toki ovat, mutta tiedä sitten viekö tällainen joka toinen kausi tahti jo vähän hohtoa mennessään kun ei uutinen synnyttänyt oikein mitään tunteita. No jos ja kun stadion on täynnä, niin busines kiittää, muu lienee liigan toimistolle aika samantekevää.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Onko Flyersin kannattajat mitä mieltä Hakstolista noin yleisesti? Ainakin Blackhawksia vastaan pelatessa tuntuu, että Flyers pelaa todella hienoa kiekkoa ja varmasti koutsilla on ollut oma roolinsa sillä.

  Ymmärrän, että valmentaja saa raipasta ensimmäisenä, kun kaikki ei suju, mutta jos mennään atomitasolle ja ajatellaan vähän tulevaisuuteen, niin eikös Flyersin ikkuna ole kuitenkin parin vuoden sisällä? Vai näettekö eri tavalla? Mun mielestä toi materiaali on varsinkin puolustuksen osalta muutaman vuoden päässä, okei Roo on ikääntymässä ja samoin Voracek, mutta takaa tulee tekijämiehiä kuitenkin, jos kaikki menee putkeen.

  Pointtina siis: onko Hakstolilla tällä hetkellä se paras mahdollinen kokoonpano mitä tulee koskaan saamaan nyky-Flyersista irti vai ei? Voidaanko Hakstolin onnistumista vielä siis mitata tuloksen perusteella?
   
 20. Eager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Eagles, HPK ja Barça
  Lainaus:
  Niin no alla on toki vasta neljä tappiota, joista kaksi rankkareilla, joten ei ole kyse vielä edes myrkystä vesilasissa. Se miten loppukausi sujuu tarjoaa jo huomattavasti enemmän vastauksia. Kykeneenkö joukkue reagoimaan ongelmiin ja parantamaan peliään vai ei? Itse olen fine, vaikka pudotuspelit jäisivät haaveeksi, mikä on mielestäni ihan realismia näin kovalla puolustuksen sisäänajolla, mikäli tämä tapahtuu saappaat jalassa, hyvällä peli-ilmeellä, ilman sen suurempia romahduksia. Jos taas loppukausi on tätä vähämaalista nyhjäämistä, jossa onnistuvat systemaattisesti häviämään tiukat matsit toisensa perään, niin kuva on jo huomattavasti dramaattisempi ja Hexykin joutuu ainakin pohtimaan Hakstolin asemaa.

  Kyllähän Flyers-kannattajan ajatukset lähtevät siitä, että materiaalinsa puolesta joukkue on parhaimillaan vasta muutaman vuoden kuluttua. Keihitystä voi odottaa ainakin niin kauan kun palkkakatto ei pakota luopumaan pelaajista, joista ei muutoin luovuttaisi. Tähän taas vaikuttaa osaltaan Hexyn toiminta neuvottelupöydässä.

  Niin ja tuskin koskaan päästään tilanteeseen, jossa tuloksilla ei olisi mitään merkitystä, vaikka vielä ei mahdotonta menestystä odotetakaan. Tottakai nuorten kehityksen eteneminen sekä pelitavan ja pelaamisen yleinenkehitys ovat yksittäisiä voittoja merkittävämpiä, mutta näissä onnistuminen kummasti auttaisi sitä tuloksenkin tekoa. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen siihen, miltä peli näyttää ja uskon tämän olevan vain hetkellinen aallonpohja, joita pitkään kauteen väkisin mahtuu, mutta antaa ajan näyttää.

  edit. Niin ja sanotaan sekin, että onhan Davellakin omat ongelmat ja puutteensa mm. reagoiminen pelien sisällä. Mahdoton myöskään sanoa, mikä on Eriessä vahvaa kiekonhallintarumpua pyörittäneen Kris Knoblauchin merkitys tässä pelitavan kehityttymisessä ja mitä voidaan laittaa puolestaan tasapainoisemman sentteristön ja hieman mobiilimman puolustuksen piikkiin? jne. Ero avauspelaamisessa ja hyökkäysalueelle tulossa on ollut merkittävä viime kauteen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2017 klo 00.16
 21. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Ennen kauden alkua lähinnä mietin että mitenköhän tämän kauden jaksaa katsella läpi kun tiedossa oli että nuoria ajetaan hommaan sisään. Kausihan lähti lupaavasti liikkeelle niin tuleehan se mahdollinen play off paikka väkisinkin mieleen. Siitä se hurmos on aika nopeasti laskenut mutta onhan noita pelejä ollut kuitenkin ihan viihdyttävää katella. Monissa tappio peleissäkin ollaan oltu vähintääkin hyvin messissä, jopa hallittu.
  Jos puolustuksessa on Ghosti24v 159peliä, Hägg 22v 21peliä, Provorov 20v 102peliä ja Sanheim 21v 17 peliä nhl:ssa niin äkkiseltään voisi kuvitella että siellä on sitten ainakin 2 helvetin kokenutta ja kovaa pakkia. Phillyssa MacDonald, Gudas ja Manning :). Äijiä joita noi edellä mainitut pojat joutuu vetämään perässä. Kyllähän nyky änärissä on paljon isossa roolissa pelaavia nuoria mutta vähemmän kuitenkin pakistossa, eikä ainakaan noin montaa samassa jengissä. Hyökkäys on ollut suurin ongelma ja siinä on vielä Hexyllä siivottavaa. Onneks sinnekin on tulossa hyviä pelimiehiä Phantomseista ja junnuista. Konecknyyn ja Patrickiin ainakin meikäläisellä löytyy luottoa. Jos jäädään ulos pleijareista niin käydään tankilla ja ens kaudella taas pikkusen paremmin.
  Hakstol on aika tiukassa paikassa kun Phillyssa huudetaan junnuja askiin ja samalla odotetaan että oltais taistelemassa kannusta. Varmaan herkullinen paikka valmentaa. Pisteet Hakstolille siitä että Girouxin siirto laitaan herätti herran hyvään lentoon ja Couturier sai kunnon näyttöpaikan ja on vastannut huutoon olemalla aika helvetin hyvä ja tehokas. Miinus puolella vähän nukahtamisia tärkeillä hetkillä muutamissa peleissä ja riippakivien roikottamista rosterissa (Lue Lehterä ja Weise etunenässä).
  Herkullinen viikko edessä. Yöllä Vancouver, seuraavana yönä Nyi ja peliviikon päättää perjantaina klo23 pelattava Nyi ottelu.
   
 22. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Hyi helvetti mikä peli. Jos joku ei vielä tiedä mistä tulee sanonta, kaikki menee päin vittua paitsi munat. Niin kandee kattoo yön Flyers ottelu. Kaikki, ihan kaikki pienetkin asiat saatiin sössittyä. Kaikki kaksinkamppailut irtokiekoista hävittiin. Annettiin helvetin huonoja syöttöjä eli ns. kaverisyöttöjä jossa kiekon saanut kaveri on jo valmiiksi ahtaalla. Puolenvaihto syöttöjä heiteltiin niin vaikeita että niitä ei vastaanottaja saanut kiinni ym ym. Alivoima ei toimi nyt tällä hetkellä ollenkaan. Calgary pelissä 3 maalia ja yölläkin helähti 2 x.
  Viime yön maaleista 2 tuli yksin läpi pääsyistä ja kun kaivetaan taas tikulla silmää ja muistellaan että calgary pelissäkin yksi maaleista syntyi läpiajosta niin pitäs varmaan pakistossakin heräillä. Tuntuu unohtuvan vähän turhan usein kaveri selän taakse. Muutenkin tuntuu että alkaa kässäri mennä päälle henkisestikin koko jengillä. Oli meinaan niin hengetöntä touhua. Aletaan kohta olla vahva ehdokas Dahlin jahdissa, vai mikä se huippujunnu on ruottissa.
  Joku kirjotteli twitterissä että Alt olis poistunut hallilta kamojen kanssa. Olisko Morinin paikka vihdoinkin. Yöllä Isles vastassa
  Ps. Meitsin kirjotukset yhtä sekavaa kuin Flyersin peli. Näillä mennään
   
 23. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Eka mikä mulla tulee Hakstolista mieleen on HMV. Ei herätä mussa oikein minkäänlaisia tunteita, muuta kuin silloin kun tehdään tyhmiä haastoja ja roikutetaan turhakkeita kokoonpanossa puoliväkisin. Varmaan ihan kiva koutsi, mut en kyllä itse näe että hänen johdolla tullaan nauttimaan menestystä edes siinä vaiheessa kun tuo uusi runko alkaa olla prime- iässä. Isona ongelmana näen reagoinnin pelin sisällä, eli kun juna menee johonkin suuntaan niin sitä saadaan todella harvoin käännettyä. Toki nuoria ollaan ajettu hyvin sisään kokoonpanoon, mutta suurimmalta osin pakon sanelemana. Provo ja Ghost otti paikkansa itse, mutta sitten kun jengissä on Manningeja, AMaceja etc. niin sieltä on hirveän helppo Häggin ja Sanheimin nousta pelaavaan kokoonpanoon, kun kilpailussa ei ole mukana hirvittävästi laadukkaita pakkeja. Kaikki kunnia pojille, ovat paikkansa todellakin ansainneet.

  Mun mielestä Hakstolin tekeminen ei perustu tällä hetkellä tulokseen, vaan enemmän siihen minne mennään pitkällä tähtäimellä. Peli on kivannäköistä, mutta jotenkin tuntuu että askeleet eteenpäin ovat älyttömän pitkiä ja hitaita. Voi olla omaa kärsimättömyyttä, en tiedä. Toinen juttu mikä mua ärsyttää on nämä Weiset ja Lehterät. Valkku on se joka päättää, ja kun kokoonpano ei miellytä itseä ja suurinta osaa faneista, voi syyttävän sormen osoittaa helposti yhteen henkilöön. Hakstolista mulle myös huokuu jotenkin sellainen auktoriteetin puute. Ei kuulu meikäläisen ystäväpiirin, mutta jollain tavalla jäänyt sellainen "varmasti ihan kiva tyyppi"- kuva miehestä. Aina sama ilme aitiossa, tapahtui pelissä mitä hyvänsä. Mä oon tykännyt aina valkuista jotka ovat räiskyviä, huokuvat auktoriteettia ja siinä sivussa nauttivat myös edes jonkinlaista menestystä ilman että räiskyminen on sitä että nakellaan kiekkoämpärit kaukaloon pelikatkolla. Hyvässä valmentajassa pitää olla tiettyä "mulkkumaisuutta", mutta kuitenkin siten että se ei säteile oman jengin otteissa. Hakstol on mulle kaikkiin näihin verrattuna ihan täys tissiposki. Iso pelaaja voi olla liian kiltti kaukalossa, joten oisko se Hakstol sitten vähän liian kiltti koutsi.

  Summasummarum: En näe Hakstolin olevan se joka on penkin päässä kun tämä jengi on cup- ikknuassa (toivottavasti jossain 2-4 vuoden sisällä). Enkä välttämättä näe miehen seisovan penkin päässä kuluvaa kautta pidempään.

  Olipa ihan terapeuttinen kokemus asettua hetkeksi ja miettiä Hakstolin paikkaa, asemaa ja tilannetta organisaatiossa. Kritiikkiä saavat pelaajat joiden ei pitäisi pelata, joten välillä on hyvä antaa palaa myös sinne suuntaan jossa näitä peluutuksia päätetään.
   
 24. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Niin huikea kun on tuo Giroux-Couturier-Voracek -ketju ollut niin yhdellä ketjulla ei jengi vain voi pärjätä, ainakaan pitkässä juoksussa. Jos ja kun Phillyn tarkoitus on pelata poffeissa niin tuo ketju olisi ehdottomasti hajotettava ja ainakin yksi ukko tulisi siirtää kakkosketjuun tuomaan leveyttä. Tai sitten tarkoitus on nostaa jonkun treidiarvoa kyseisestä kolmikosta, mitä nyt kuitenkin hieman epäilen.
   
 25. ~KarKaus~ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  No niin nyt jysähti. Flyers on ottanut Morinin ja Martelin ylös.