Perussuomalaiset

  • 5 567 329
  • 44 578

Fremont

Jäsen
Häh? Voi olla sinulle vierasta, mutta yleensä ihmiset kykenevät suhtautumaan asioihin asioina.

Sarasvuo "meidän rikkaampien velvollisuus on huolehtia on köyhistä", "olen nähnyt monia työministereitä, mutta en vielä Lauri Ihalaisen kaltaista", "lapsilisät voitaisiin poistaa suurituloisimmilta" tai "syrjäytyminen on ongelma, jota ei ainakaan ratkaista oikeistolaisilla metodeilla"..

Itse asiassa melko yleisesti ihmiset eivät osaa erottaa keskustelun aihetta keskustelijoista, jatkis ja kaikki anonyymit foorumit ovat tästä loistava esimerkki keskustelujen henkilöityessä usein lähes välittömästi. Otetaan tästä esimerkki kun analysoin Sarasvuon edellä esitetyt mielipiteet:

Rikkaiden velvollisuus köyhistä huolehtimiseen on Sarasvuon emistinen, eli tunneperäinen mielipide. Ulkopuolinen ja puolueeton etistinen, eli järkiperäinen mielipide voi olla vaikka että rikkaiden ei ole taloudellisesti kannattavaa huolehtia köyhistä.

Sarasvuon Ihalaisen näkemisen voi tulkita monella tapaa, joten jätetään väliin.

Lapsilisät voitaisiin poistaa suurituloisilta, niitä voitaisiin myös progressioida tulotason mukaan. Kelpaa minulle.

Syrjäytymistä ei poisteta myöskään vasemmistolaisilla menetelmillä, jotka ovat yleensä rahan lyöminen kouraan ja takaisin pussikaljalle lähettäminen. Ilman osallistumista syrjäytyneet eivät todennäköisesti saa yhteiskunnasta kiinni.

Ja nyt sitten odottelemme muutaman minuutin miten edellinen analyysi henkilöityy...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Eduskunta päätti yksimielisesti nimittää Halla-Ahon Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan varajäseneksi. Toistan vielä, yksimielisesti. Sen jälkeen eduskuntaryhmien puheenjohtajat ilmaisevat julkisen pahoittelunsa nimityksestä. Siis mitä vittua? Pahoittelevat sitä, että itse päättivät tehdä noin? Kyllä politiikka menee aina vain kummallisemmaksi.

Ei mene, se on ollut näin aina. Persuille (myös siis kannattajille) politiikan oppitunteja lisää.

Paikkamandaatit jaetaan eduskuntavaalien jälkeen puolueittain. On puolueiden oma asia kriteerittää paikkajakoperusteet ryhmien sisällä. Muut puolueet eivät puutu toisten henkilövalintoihin, vaan nämä on etukäteen sovittu ja ne päätetään yksimielisesti. Ja tälle on täysin järkevät perusteet. Vaalitulos ratkaisee mandaatit (paikkajaosta toki neuvotellaan, mutta siis vaalituloksen suhteissa). Ja sen jälkeen nämä paikat päätetään yksimielisin päätöksin, koska tarkoitus on, että ao. mandaatit edustavat koko eduskuntaa jolloin esim ulkomailla ei pääse syntymään kuvaa, etteikö henkilö edustaisi koko eduskuntaa (ulkopoliittinen vaikutusvalta)

Erikoista tässä keissisä (Halla-Ahon lisäksi) siis ei ole tuo yksimielisyys ja arvostelu, vaan se, että puheenjohtajisto viivytti valintaa vuodella.

(EDIT: enkä kyllä pidä hyvän tavan mukasena tuota muitten pahotteluakaan, se on huono viesti ulos, ja kiinnittää asiaan huomiota, kun sitä ei tarttis kiinnittää)

(Halla-aho itsessään on toki erikoinen keissi, mutta siitä ei viitsi ”uskovaisten” keskuudessa edes aloittaa islamofobisen pyhän sodan ”pelossa”)
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Häh? Voi olla sinulle vierasta, mutta yleensä ihmiset kykenevät suhtautumaan asioihin asioina. Ei tutkimuksen validius ainakaan omasta mielestäni ole lähtökohtaisesti riippuvainen tutkimusyrityksen omistajan puoluekannasta.
Hyvä näin. Asia kunnossa.

En ihan tosissani väittänytkään, vaan viittasin keskustelupalstoilla ja myös Jatkoajassa tasaisin välin toistuvaan Taloustutkimuksen raportteja koskevaan "lähdekritiikkiin". Esimerkiksi vaalien alla julkaistujen kannatuslukemien yhteydessä on tavanomainen ilmiö, että joku kyseenalaistaa Taloustutkimuksen luvut johtuen siitä, että Eero Lehti omistaa kyseisen yrityksen. Tai kun yrityksen julkaisema mikä hyvänsä tutkimusraportti sisältää tuloksia ja johtopäätöksiä, jotka eivät jostakin syystä miellytä.

On tietysti selvää, että tutkimusyrityksillä ja muilla vastaavilla tiedontuottajilla ei ole varaa tehdä sopimattomiin menetelmiin perustuvia tutkimuksia, suoranaisesta vilpistä ja vääristelystä puhumattakaan.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ei sinänsä yllättävää. Onhan se nyt periaatteesa älytöntä, että joku tukkapölly tai korvapuusti on nykymaailmassa kriminalisoitu.
Totta. Kun nakkikioskin jonossa tai Prisman jonossa tulee keskustelua käytöstavoista (esim jonotusjärjestyksen muodossa), niin olisihan se kätevää, että voisi hieman ohitteleville mummoille tai perheenäideille antaa tukkapöllyä tai korvapuusteja ilman että kyseessä olisi poliisiasia. Siinähän saatana oppisivat.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kannattaisi muistaa, että Euroopan neuvosto (ei pidä sekoittaa Euroopan unionin neuvostoon) on sodanjälkeen perustettu organisaatio, jonka päätavoitteena on ajaa ihmisoikeuksia ja suvaitsevaisuutta. Tällaiseen järjestöön lähetetään nyt Suomesta, tosin vain varajäsenä, mies, joka on tuomittu hovioikeudessa ihmisoikeusrikkomuksista.

Tuonhan voi nähdä myös myönteisenä asiana. Nyt Suomi lähettää tuonne miehen, jolla on ihan omakohtaista kokemusta kyseisistä rikoksista. Tuo kokemus voi jossain tilanteessa olla arvaamattoman arvokasta.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Totta. Kun nakkikioskin jonossa tai Prisman jonossa tulee keskustelua käytöstavoista (esim jonotusjärjestyksen muodossa), niin olisihan se kätevää, että voisi hieman ohitteleville mummoille tai perheenäideille antaa tukkapöllyä tai korvapuusteja ilman että kyseessä olisi poliisiasia. Siinähän saatana oppisivat.

Pätee myös näihin vapaan kasvatuksen hedelmiin, jotka esim. heittävät roskiksen ollessa 10m päässä burgerpussinsa siihen viereen ja soittavat vielä suuta kun asiasta huomauttaa. Onneksi kuitenkin kotona ovat säästyneet rajoituksilta.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Kun nakkikioskin jonossa tai Prisman jonossa tulee keskustelua käytöstavoista (esim jonotusjärjestyksen muodossa), niin olisihan se kätevää, että voisi hieman ohitteleville mummoille tai perheenäideille antaa tukkapöllyä tai korvapuusteja ilman että kyseessä olisi poliisiasia. Siinähän saatana oppisivat.

Sitäkin voit saivartelusi keskellä miettiä jaettiinko "ohitteleville mummoille tai perheenäideille tukkapöllyä tai korvapuusteja" aikana, jolloin ko. rajoitettu lastenkuritus ei ollut kriminalisoitua. Ja jos lievimmistä keinoista puhutaan, niin eihän ohikulkijan pakkosiirtäminenkään toiseen huoneeseen ole sallittua tai hyväksyttyä. Silti varmasti suurin osa normijärkisistä ihmisistä hyväksyy ko. toimenpiteen osana vanhempien kurinpitoarsenaalia lastensa kasvatuksessa, jos muu ei auta.


---

Timo Soinin kommentti koskien muiden puolueiden kyräilyä Halla-ahon Euroopan neuvoston varajäsenyydestä:

Uutissivusto - Perussuomalaiset
Työvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soinilta ei heru ymmärrystä julkilausuman jättäjille:
- Eduskunta on yksimielisesti nimennyt Jussi Halla-ahon varajäsenen paikalle. Jos muilla ryhmillä olisi ollut jotain sanottavaa, heidän olisi pitänyt järjestää vaalit ja asettaa Halla-aholle vastaehdokas. Näin ei tehty.
- Tällainen selittely on täysin turhaa. Edustaja Halla-ahon nimitykseen kohdistuva kritiikki on työpaikkakiusaamista, Soini toteaa työvaliokunnan puolesta.

En nyt tiedä onko tuo työpaikkakiusaaminen paras sananvalinta, mutta joka tapauksessa tällä kertaa ryhdikästä toimintaa persuilta.

Laitetaan vielä Halliksen oma kommentti EN-varapestistä hommaforumilta:
Jussi Halla-aho kirjoitti:
Minulle kerrottiin, että Euroopan Neuvosto edistää demokratiaa, oikeusvaltiota ja yhdenvertaisuutta. Kannatan täydestä sydämestäni näitä kaikkia.

Demokratia on sitä, että äänestäjillä on mahdollisuus valita itsensä näköinen vaihtoehto, ja että tällä vaihtoehdolla on mahdollisuus tuoda päättävissä elimissä esille äänestäjiensä asiaa.

Oikeusvaltio on sitä, että laki suojelee kansalaisia paitsi toisiltaan myös viranomaismielivallalta.

Yhdenvertaisuus on sitä, että ketään ei syrjitä tai suosita taustansa perusteella.

Kuulostaa kaikelta siltä, mitä olen tähänkin asti pyrkinyt edistämään. Ongelma on siinä, että valtavirrassa demokratia, oikeusvaltio ja yhdenvertaisuus tarkoittavat jotain aivan muuta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Ja jos lievimmistä keinoista puhutaan, niin eihän ohikulkijan pakkosiirtäminenkään toiseen huoneeseen ole sallittua tai hyväksyttyä. Silti varmasti suurin osa normijärkisistä ihmisistä hyväksyy ko. toimenpiteen osana vanhempien kurinpitoarsenaalia lastensa kasvatuksessa, jos muu ei auta.
Minun on helppo kuvitella, että esim virkavallan edustaja voisi pakkokeinona pakkosiirtää henkilön paikasta A paikkaan B. Sitävastoin minun on vaikea kuvitella, että virkavallan edustja antaisi hieman tukkapöllyä tai korvapuusteja. Näen että vanhempien suhde huollettaviinsa on samanlainen. Pakkosiirto voidaan hyväksyä, mutta tukkapöllyjä tai korvapuusteja ei.

se että tuollaisille on tarvetta on vain merkki huonosta vanhemmuudesta ja siitä että asioita ei ole osattu opettaa ja rajoja laittaa ajoissa.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Ihmettelen kovasti juttuja täällä palstalla. Isot lapset saavat raivokohtauksia ja heitä pitää ojentaa. En edes muista koska omat lapseni ovat saaneet raivokohtauksia. Varmasti joskus kolme vuotiaina, kun hyväksytyn käytöksen rajat eivät vielä olleet ihan hallinnassa. Eikä ole tarvinnut läpsiä tai muutenkaan käyttää väkivaltaa. He vain tietävät kuka on pomo.

Luultavasti nämä tekemättömät raivokohtaukset he pitävät sisällään ja hommaavat kohta mutkan ja ampuvat puoli koulua. Ei voi tietää. Mutta kovin haasteelliselta kuulostaa keskiverto kasvattajan arki.

Lisäyksenä vielä että eivät opiskele ns. rikastuneessa koulussa. Noissa paikoissa saattaa agressiot kasvaa, kun joutuu seuraamaan vierestä täysin ala-arvoista käytöstä. Tokihan lapset ottavat mallia näistä "kultamunista" ja alkavat itsekin käyttäytyä miten sattuu.
 
Minä luin varmuuden vuoksi tuon vuosikymmenen takaisen Halla-ahpn kirjoituksen kahteen kertaan enkä siitä huolimatta onnistunut löytämään siitä mitään viittausta venäläisten Suomessa tekemiä rikoksia kohtaan (en linkkiä avannut). Oli kriittisiä arvioita esitetty Venäjän valtiokohdosta ja oikeusjärjestelmestä, mutta sehän ei ole ollenkaan sama asia. Toistaiseksi on siis perusteet sanoa, että Halla-aho siis sulkee silmänsä (tai siis suunsa) suurimmalta maamme suurimmalta ulkomaiseltarikollisryhmältä ja keskittyy niihin vääränvärisiin pienempiin mutta innokkaampiin ryhmiin.

En ole tutustunut Halla-Ahon osalta niin tarkkaan tähän aiheeseen, mutta etkö itse näe mitään eroa siinä että toiset vain tulevat maahan ja toiset pelastetaan tänne ja kiittävät siitä tekemällä rikoksia pelastanutta kansakohtaa kohtaan?

Tässä on pitkään ollut monella perverssi näkökulma tähän asiaan, koska me pelastimme olemme myös ne kenen on sopeuduttava ja olemme jotain velkaa. Ehkä pitäisi olla joa kiitollisia? Vaikka loogisesti ajateltuna se olisi toisin päin, mutta eihän näihin aiheisiin kannata järkeä sotkea.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ja PersS:ssa tapahtuu koko ajan jotain. Espoon kaupunginvaltuutettu, joka oli puoluesihteeriehdokkaanakin, on tuomittu lahestymiskieltoon. Hakijana ex-vaimo. Lisaksi poliisi tutkii pahoinpitelysta tehtya rikosilmoitusta.

Miten se kantaisa Veikko Vennamo sanoikaan: Rotosherrat kuriin.

Ex-uutisankkuri määrättiin lähestymiskieltoon entistä vaimoaan kohtaan | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Niin, Persujen vika kaikki tyynni.

Tosin myös Kokoomuksessa tapahtuu koko ajan, Rauman kaupungin kakkosjohtajaa Tomi Suvantoa (kok.) syytetään käräjäoikeudessa omien lastensa pahoinpitelyistä, asiasta vaikkapa Turun Sanomissa lisää.

Enpä silti muista, että tätä asiaa olisi edes Jatkoajassa noteerattu tyyliin "kokkareissa tapahtuu koko ajan" tai heitetty ilmoille vaikkapa Jyrki Kataisen lempparilause "fantastista". Aniharva varmaan muutenkaan kytkisi aiheen erityisesti Suvannon puolueeseen. Etpä näyttänyt sinäkään asiasta Kokoomus-ketjuun tiedottavan, vaikka sinne viime päivinä oletkin kirjoitellut.

Mutta jos joku espoolainen PS-valtuutettu on käräjillä, niin sitten on toki eri asia, sitten persuissa taas tapahtuu koko ajan jotakin jne jne jne jne.

Ikäviä tapauksia kummatkin, ja henkilökohtaisesti toivon kaikkea pahaa sekä vaimojen että erityisesti lasten hakkaajille, mutta eivät nämä uutiset merkitse mitään puoluepoliittista linjausta.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaunis esimerkki mutta kun ne muutkin -argumentaatiosta. Kyllä palstan Perussuomalaisten tiedotusupseeri, Dee Snider, olisi Suvannon tapauksen pian esiin nostanut, ollos huoleti.

Jos meillä on ministerinä väkivaltarikokseen syyllistynyt rattijuoppo, niin ei näin pienistä nyt ihan kauheasti pitäisi keulia. Nuhteettomuuspykälät ovat historiaa ja kuka tahansa vitun kriminaali voi saada vaikka ministerinsalkun.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Kaunis esimerkki mutta kun ne muutkin -argumentaatiosta. Kyllä palstan Perussuomalaisten tiedotusupseeri, Dee Snider, olisi Suvannon tapauksen pian esiin nostanut, ollos huoleti.

Heh hee, Kataja oli ympärikännissä istuntosalissa, niin sinä olit ensimmäisenä syyttämässä demareita. Eli älä nyt viitsi taas.

Iltalehti uutisoi myös doping-tuomioista, jostain syystä Keskusta jäi mainitsematta.

Kerros nyt sitten, mitä nyt pitäisi tässä Huhta-casessa tehdä, että sinä olisit tyytyväinen? Kun uuden uutisen mukaan, tässä sattuu olemaan sellainen "erikoisuus", että vastapuolenkin toiminnassa löytyy oma mausteensa soppaan:

Ex-uutisankkurin lähestymiskiellon taustalla outo eroriita | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Linkki Iltalehteen.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Laitetaan heti kärkeen että en ikinä voisi äänestää persuja ja minusta koko persujen puolueen perusajatus on erittäin vastenmielinen mutta läheltä seuranneena miten media tykkää käydä perussuomalaisten kimppuun on vieläkin vastenmielisempää. Puolitotuuksia ja mitä tahansa paskaa mitä perussuomalaisten päälle päästään kaatamaan niin se sitten myös kaadetaan. En ole huomannut että muiden puolueiden edustajiin näin innolla kaadettaisiin "paskaa niskaan".

-Tinke
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Laitetaan heti kärkeen että en ikinä voisi äänestää persuja ja minusta koko persujen puolueen perusajatus on erittäin vastenmielinen mutta läheltä seuranneena miten media tykkää käydä perussuomalaisten kimppuun on vieläkin vastenmielisempää. Puolitotuuksia ja mitä tahansa paskaa mitä perussuomalaisten päälle päästään kaatamaan niin se sitten myös kaadetaan. En ole huomannut että muiden puolueiden edustajiin näin innolla kaadettaisiin "paskaa niskaan".

-Tinke

Niin, olisihan tuon Huhta-jutun voinut otsikoida vaikka: "Perussuomalaisten puoluesihteeriehdokas uhattiin tappaa."

Ja kyllä, yhtä väsynyttä olisi ollut tuokin otsikointi.



Edit: Mahtaako nyt Vihreät ja Johanna Sumuvuori suivaantua, kun kansanedustaja esiintyy hevivideolla ja toimii jopa bändin laulajana:

Suuri Tuntematon - Toiset tähdet - YouTube

Eiköhän pian löydetä yhteydet Norja-blackmetallin synkimpiin hetkiin ja Varg Vikernesiin, ym...?

Videolla ajetaan ilmastoa raiskaavalla amerikanraudalla, käytetään monikansallisen riistäjähampurilaisketjun tuotteita ja juodaan olutta, jotka ovat kauheimpia esimerkkejä kansanterveyden tuhoamisesta. Tällaista esimerkkiäkö kansanedustaja Eerola antaa Suomen nuorille?

Kommentipuolella päästään onneksi heti asiaan huolestuneiden kansalaisten toimesta. On selvitettävä että onko Eerola mahdollisesti käyttänyt työaikaansa kyseisen videon tekoon ja on muistettava, että myös Tony Halme teki uraa muusikkona.
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kerros nyt sitten, mitä nyt pitäisi tässä Huhta-casessa tehdä, että sinä olisit tyytyväinen? Kun uuden uutisen mukaan, tässä sattuu olemaan sellainen "erikoisuus", että vastapuolenkin toiminnassa löytyy oma mausteensa soppaan:

Ex-uutisankkurin lähestymiskiellon taustalla outo eroriita | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Tähän liittyen Espoon käräjäoikeus on kuitenkin hylännyt Huhdan hakemuksen määrätä hänen ex-appiukko ja ex-vaimon sisko lähestymiskieltoon: Oikeus hylkäsi ex-uutisankkuri Huhdan hakeman lähestymiskiellon | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Toki tässäkin on varmaan teidän mielestä taas perinteiseen tapaan kyse siitä, että Demla-jengi tuomioistuimissa sorsii perussuomalaisia...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heh hee, Kataja oli ympärikännissä istuntosalissa, niin sinä olit ensimmäisenä syyttämässä demareita. Eli älä nyt viitsi taas...

Sinä se jatkat paskan puhumista, tuomitsin Katajan käyttäytymisen ja olen sanonut sen myös hänelle face to face. Mikäli olen väärässä, sinä varmasti linkität viestin.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Toki tässäkin on varmaan teidän mielestä taas perinteiseen tapaan kyse siitä, että Demla-jengi tuomioistuimissa sorsii perussuomalaisia...

Niinno, tästä on vain valitettavasti faktaa olemassa: Timo Soinin murhaamisuhkailuista päänsilittely ja vitsivitsi. Astrid Thorsin tappouhkauksesta vankeutta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Enpä silti muista, että tätä asiaa olisi edes Jatkoajassa noteerattu tyyliin "kokkareissa tapahtuu koko ajan" tai heitetty ilmoille vaikkapa Jyrki Kataisen lempparilause "fantastista". Aniharva varmaan muutenkaan kytkisi aiheen erityisesti Suvannon puolueeseen. Etpä näyttänyt sinäkään asiasta Kokoomus-ketjuun tiedottavan, vaikka sinne viime päivinä oletkin kirjoitellut.

Mutta jos joku espoolainen PS-valtuutettu on käräjillä, niin sitten on toki eri asia, sitten persuissa taas tapahtuu koko ajan jotakin jne jne jne jne.

Tottakai olin ilkea, kun panin Huhtaa koskeneen uutisen tanne. Sauma oli vaan niin herkullinen, kun persujen edeltajapuolueen perustajan Veikko Vennamon tunnettu iskilause oli "Rosvot kiinni". Onko taalla niin nuoria kirjoittajia, etta ette muista tata hokemaan TV:n vaalikeskusteluista?

Satun muuten pikkasen tuntemaan Huhtaa, tosin siita on jo monta, monta vuotta, kun olemme viimeksi tavanneet. Han oli tyytymaton uutisankkurin hommaansa ja pyrki kovasti politiikkaan. Ensin taisi ollakin kokoomuksessa, mutta nyt jo pitkan aikaa persuissa ja sama pyrky on paalla. On paassyt jo Espoon valtuustoon. Mutta tallaiset lahetyskieltotuomiot eivat taatusti palvele hanen poliittisia ambiitioitaan.

Raumalaisen Suvannon tapausta en tiennyt ennen kuin sen taalla bongasin. Saa nahda mika tuomio rapsahtaa, mutta saattaa sinansa hyvassa huudossa oleva apulaiskaupunginjohtaja pilata maineensa.

Naitahan sattuu tietysti myos poliitikoille ja virkamiehille. Niita ei kuitenkaan voi painaa villaisella.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tottakai olin ilkea, kun panin Huhtaa koskeneen uutisen tanne. Sauma oli vaan niin herkullinen, kun persujen edeltajapuolueen perustajan Veikko Vennamon tunnettu iskilause oli "Rosvot kiinni". Onko taalla niin nuoria kirjoittajia, etta ette muista tata hokemaan TV:n vaalikeskusteluista?

Muistan "Rosvot pois viralta"-hokeman, tosin jostain syystä muistan sen parhaiten Mauri Kunnaksen legendaarisista Nyrok City -stripeistä, jossa oli kerran suomalaisrokkarien paha uni, jossa he olivat päätyneet eduskuntaan tms. Nyrok Cityt olivat mainioita.

Naitahan sattuu tietysti myos poliitikoille ja virkamiehille. Niita ei kuitenkaan voi painaa villaisella.

Ei missään nimessä tosiaan kuulu villaisella painaa, oikeastaan päin vastoin eli korkeissa luottamustehtävissä ja julkisissa viroissa olevien tulisi saada välittömästi kenkää, jos jotain vaimon/lasten hakkaamista paljastuu, tai muitakin vastaavia rikoksia.

En katso oikein hyvällä eduskunnan ja ministerienkään tiettyjä rikoksia kuten rattijuoppoutta, väkivaltarikoksia ynnä muita. Sen sijaan muutaman vuoden takainen Ilkka Kanervan savustaminen ministerin pallilta parin virkatehtäviin liittymättömän yksityisen tekstiviestin takia oli minusta täysin kohtuutonta ajojahtia, ja Kanervan erottaminen perusteetonta. Jos ministerin hommat hoituvat muuten, niin ei jokunen puutarhatekstari viranhoitoon mitenkään vaikuta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
En katso oikein hyvällä eduskunnan ja ministerienkään tiettyjä rikoksia kuten rattijuoppoutta, väkivaltarikoksia ynnä muita. Sen sijaan muutaman vuoden takainen Ilkka Kanervan savustaminen ministerin pallilta parin virkatehtäviin liittymättömän yksityisen tekstiviestin takia oli minusta täysin kohtuutonta ajojahtia, ja Kanervan erottaminen perusteetonta. Jos ministerin hommat hoituvat muuten, niin ei jokunen puutarhatekstari viranhoitoon mitenkään vaikuta.

Kansanedustajan ja ministerin pitäisi olla puhtoisempia kaikessa kuin mitä me muut olemme. Kanervan tapauksesta, jonka käsittely ei varsinaisesti kuulu PerS:n ketjuun, olen aika lailla samaa mieltä. Siinä oli vain se miinus, että hän oli ulkoministeri ja ulkoministerin odotetaan käyttäytyvän enemmän arvokkaasti kuin vaikkapa liikenneministerin myös mitä yksityisasiohin tulee.

Mutta niin kauan kuin Katainen on kokoomuksen puheenjohtaja, ei Kanervalla ole asiaa enää ministeriksi. Siitä olen varma. Ehkä ei muutenkaan, sillä nuorempi sukupolvi pukkaa päälle.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Eipä tarjonnut tuo Perussuomalaisten varjobudjetti mitään olleelista eroa valtion velan määrän kasvusta suhteessa tuohon hallituksen budjettiesitykseen. Tätä ketjua lukiessa oli herännyt toive, että Timpalla olisi ollut munaa esittää budjetti, jossa olisi ollut tulot ja menot edes tasapainossa eikä lisää velkaa olisi tarvinnut ottaa.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Eipä tarjonnut tuo Perussuomalaisten varjobudjetti mitään olleelista eroa valtion velan määrän kasvusta suhteessa tuohon hallituksen budjettiesitykseen. Tätä ketjua lukiessa oli herännyt toive, että Timpalla olisi ollut munaa esittää budjetti, jossa olisi ollut tulot ja menot edes tasapainossa eikä lisää velkaa olisi tarvinnut ottaa.

No tuskinpa kukaan persujen järkiäänestäjä odottaa, että populistiselta kansanliikkeeltä tulisi talouspolitiikan suhteen (pl. poikkeuksellinen tukipakettikysymys) yhtään järjellisempää settiä kuin muiltakaan. Huomasi kyllä kun Terhon työryhmä esitti vähän leikkauksia, mikä vastaanotto nille on luvassa.

Yksikään suuri puolue ei uskalla leikata kunnolla julkisesta sektorista, koska sosialistinen "valtio maksaa" kansa ei hyväksy leikkauksia. Asia on juuri näin yksinkertainen.

Itse teen äänestyspäätöksen ihan muissa arvokysymyksissä, koska kaikki Suomen puolueet ovat sisäpoliittiselta talouspolitiikaltaan (jälleen siis pl. eurokriisi) samaa demaripaskaa. Sama ongelma lähes kaikissa Pohjois-Euroopan "hyvinvointivaltiossa", joten Kreikan velalla elämisen riski on täälläkin, mutta toki keskimääräisesti pienempi korruptioaste eli ihmisten hieman parempi laatu vähentää sitä riskiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös