Perussuomalaiset

  • 5 567 526
  • 44 578

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Mitäs täällä päivitellään. Sehän nyt on täysin normaalia toimintaa kansanedustajalta pyöriä illan päälle Bandidosin kerhotiloissa täydessä jurrissa, ja tottakai huoratkin pitää mainita (vaikka tietenkään tosimiehet ei sellaisiin turvaudu). Säälistä voi toki aina satasen heittää, ihan kelle vaan, rahaa nimittäin kyllä löytyy.. No, valkoista jauhoa ei olemainittu vielä missään, joten siihen nähden kyllä ihan suht onnistunut suoritus.

Hienoa että maamme asiat ovat hyvissä käsissä. Luotto on kova.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Määritteletkö tarkemmin sopivan käytöksen kansanedustajalle? Minä kun luulin että kansan äänet riittävät sinne pääsyyn eikä sitä tarkemmin määritellä käytöksellä.

Niin no, ehkä olisi pitänyt Teuvon uhkailla keittiöveitsellä tätä kyseistä rouvaa, eikä antaa vastikkeetonta rahaa säälistä. Näin Kokoomuksen suvaitsevaiset vastuunkantajat toimisivat.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
En tosin väittänyt ettei liivimiehiä tiedä, aika posketonta olisi näin väittää kun Hakkarainen viimeksi tänään puhui niistä. Kun sanoi nähneen näitä määränpäässä.

Aivan joo. Kirjoitit tiloista. Mun moka. En minäkään tiedä Helsingin toimipisteiden sijainteja. Bandidoksen Tampereen konttorin tietä "kaikki".
 
Ei mennyt...
Kasvava määrä nuoria työkyvyttömyyseläkkeellä. Lähes miljoona suomalaista syö mielialalääkkeitä. Siinä sulle asiavirhettä.

En kuitenkaan pidä siitä, että kansallinen suvereniteetti ja liittovaltio asetetaan vastakkain.
Voitko esitellä niiden toimivuuden rinnakkain?

Maglor kirjoitti:
Mitä hetekaveroon tulee, niin eikö siinä juuri käytäisi veronmaksajien ja kuluttajien taskulla?
Kyllä, mutta hetekaveron käyttö voitaisiin rajoittaa ylivelkaantuneisiin maihin. Tällöin suomalaiset välttyisivät maksamasta kreikkalaisten, italialaisten yms. syömiä kakkuja.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Aika vähän saa olla tekemistä, jos joidenkin urpojen (tässä tapauksessa persujen) jotain facebook postauksia tutkitaan ja pyritään etsimään sieltä jotain raskauttavaa. Perjaatteessa tekevät hyvää työtä persujen eteen kun puolue saa toivottasti karsittua nämä tupauunot pois puoluuesta. On kuitenkin älyllistä epärehellisyyttä väittää, että vain persut sortuisivat mauttomuuksiin, mutta ei ketään kiinnosta kenenkää feisbuuk juttu ellei sen kirjoittaja ole persu. Lisäksi olen huomannut erään mielenkiintoisen erityispiirteen. Jonkun muun puolueen valtuutettu tai piirijärjestön jäsen tunaroi asia uutisoidaan, jos edes uutisoidaan tyyliin näin.

"Ahvennanmaalainen poliitikko haukkui Estelleä" tai "Seinäjokelainen poliitikko jäi kiinni rattijuopumuksesta". Näissähän ei ole perjaatteessa mitään ihmeellistä ihan asiallista uutisointia. Tilanne kuitenkin muuttuu kun töpeksijänä on persu, jolloi otsikot kuuluvat näin. "Perussuomalaisten valtuutettu tunaroi humalassa".

Tosi asia on kuitenkin nyt, että persuilla alkaa viimeiset mahdollisuudet ryhdistäytyä ennen kuin koko paska hajoaa kasaa. Saamattomuus ja vastenmielinen typeryys ovat itselleni pahempia asioita kun Jykän "vastuullisuus", koska hän sen tekee paskan asiansa eteen hartiavoimin töitä ajaekseen sitä. Soini taas lähinnä keskittyy muistelemaan jytkyään ja huutelemaan siitä, että kukaan ei ota sitä pois. Persut ovat jo luovuttaneet oppositiojohtajuuden Kiviniemelle, joka saavutuksena vetää jo vertaansa vailla.
 

scholl

Jäsen
Minä olen kotoisin samoilta leveyspiireiltä tämä Hakkaraisen kanssa ja kyllä minä tiesin liivimiehet jo yläasteikäisenä. Toki jos ei mistään mitään ymmärrä, voivat tällaiset liivisedätkin olla ihan uusi tuttavuus.

En usko Teuvo Hakkaraisen olevan pahaa tarkoittava henkilö, mutta hänelle vain yksinkertaisesti sattuu ja tapahtuu. Vähän kuin Nykänen ja Karalahti. Ei ole ihan hanskassa elämän kiemurat varsinkaan silloin, kun ottaa teuvoa-antavia vähän liikaa. Lisäksi kun on kotoisin pieneltä paikkakunnalta niin voi olla vähän vietävissä suuremmissa kaupungeissa nyt kansanedustajan statuksella. Persujen imagollehan toi tekee hallaa, enkä missään tapauksessa hyväksy liivimiesten touhuja, mutta Hakkaraista en tässä tapauksessa nyt lähtisi syyttelemään. Hän ei ole muitenkaan niitä pahimpia tapauksia siinä puolueessa, vaan melko harmiton "akuankka", joka ei aina onnistu siinä, mitä yrittää.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Arvelisin, että tämä on joku yksittäistapaus, ja muiden puolueiden tyypithän sekoilee ihan samalla tavalla jatkuvasti, mutta media uutisoi puolueellisesti vain persujen perseilyt. Lisäksi tässä on varmaan tyylilajiin liittyviä ymmärtämisongelmia ja ei näitä nyt voi kirjaimellisesti ottaa. Vai miten se nyt menikään?

No, yli 40 vuotta myyjänä toiminut tätini ei pahoittanut mieltään tällaisen nettiyhteisön perustamisesta. Jää kohta eläkkeelle ja saldona on vuosien varrelta ihannoimasi eliittiväen toimesta murtunut kylkiluu, yläetuhampaiden tilalla proteesi, poikki väännetty sormi, raiskausyritys, päin näköä räkiminen, kolmet silmälasit paskaksi, musta silmä plus muut ruhjeet. Lukemattomat tappouhkaukset kaupan päälle.

Toki myös kantaväestö on ongelmia aiheuttanut, mutta väkivalta on tullut ainoastaan tämän sinun rakastamasi etnisen yhteisön toimesta. Toki hän on itse omastakin mielestään ollut syypää, kun on mennyt jokaiseen huomaamaansa varkaukseen puuttumaan. Ja jostain syystä muiltakin rasistisilta myyjiltä, hoitajilta ym. työntekijöiltä olen kuullut melkoisia tarinoita näistä superhumaaneista.

Tyylilajeja on siis montaa sorttia. Ei tuollainen ketju nyt sinänsä kannatettava ole, mutta rajansa jeesustelullakin on. Hakkaraista vaaditaan palstoilla eroamaan, kun veljeilee rikollisten kanssa, mutta Haavisto on suvaitsevaisten Kim Jong-il, kun toimii huomattavasti rikollisuuteen taipuvaisen ryhmän asioidenhoitajana. Tietenkään kummankaan ryhmän osalta kaikkia ei voi tuomita, mutta rikollisuusprosentti lienee hyvin lähellä toisiaan.
 
Viimeksi muokattu:

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Sattuu ja tapahtuu, kyllä. Tässä toinen, ns. naisnäkökulma Bandidos-yön tapahtumista.

Hakkaraisen Bandidos-reissu: Nyt puhuu seurueeseen kuulunut nainen - Ilta-Sanomat

Yllättävän usein Hakkarainen tuntuu olevan juovuksissa, noin niinkuin raittiiksi mieheksi.

Milläs tavalla luulit naikkosen vastaavan? Aika harva lehdessä myöntää olevansa prostituoitu. Vielä harvempi myöntäisi, että on tyrkyttänyt itseään parista huntista. Toki naisen tarina voi olla myöskin tosi ja se jääköön jokaisen meidän itse pähkäiltäväksi. Hakkaraisen tempaukset nyt eivät yllätä ketään. Isompi ja positiivisempi yllätys toki olisi, ettei näitä tempauksia enää sattuisi, mutta se taitaa olla turha toivo.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä episodissa käy vähän Hakkaraista sääliksi, kun vonkaamisesta ja rahan tyrkyttämisestä huolimatta ei lohjennut edes säälipillua.

Voi voi! Joka arpa ei voi voittaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kasvava määrä nuoria työkyvyttömyyseläkkeellä.

Oletko yhtään miettinyt, mistä tämäkin mahtaa johtua? Onko kyse järjestelmän heikkoudesta vai onko nyky nuoriso todellakin niin heikkoa porukkaa, ettei kestä työelämää? Vai onko tässä kyse oikeasti syrjäytymisestä ja siitä johtuvat haittailmiöt?

Itse olen sitä mieltä, että sairaseläkkeelle pääsee liian helposti.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä episodissa käy vähän Hakkaraista sääliksi, kun vonkaamisesta ja rahan tyrkyttämisestä huolimatta ei lohjennut edes säälipillua.

Voi voi! Joka arpa ei voi voittaa.

Aika huvittavaa selittelyä Hakkaraiselta:

"Hakkarainen myönsi Neloselle antaneensa naiselle rahaa.

- Minun kävi sääliksi sitä naista, kun tuollaisessa tilanteessa on, Hakkarainen perusteli Neloselle."

Säälihän se on humalaisella miehellä ensimmäisenä mielessä jatkoilla, kun ulkomailta kotoisin olevan naisen kanssa juttelee - ja vielä niin vahvana, että rahaa pitää oikein antaa :)

Seuraava selitys varmaan olisi ollut, mikäli pinseä olisi saanut (rahaa vastaan), että

"säälin häntä jopa niin paljon, että jouduin harrastamaan hänen kanssaan seksiä"

Vuoden laupeuspalkinnon saaja - Teuvo Hakkarainen
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Säälihän se on humalaisella miehellä ensimmäisenä mielessä jatkoilla, kun ulkomailta kotoisin olevan naisen kanssa juttelee - ja vielä niin vahvana, että rahaa pitää oikein antaa :)

– Enhän minä edes tiedä, oliko se prostituoitu, Hakkarainen sanoo.

IS: Hakkaraisen ja naisen kertomukset Bandidos-illasta erilaiset - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa

... ja tämä poliittinen keskusteluhan alkaa mennä jatkoaikamaiseksi kommunikoinniksi:

Suomenmaa: Ruohonen-Lerner vertaa Hakkaraista Stubbiin - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa

... ja lisätään vielä:

– En pysty ottamaan minkäänlaista kantaa tapahtumiin, sen verran sekavia puheita ja tarinoita tämän ympärillä on ollut. En ole myöskään jutellut suoraan Hakkaraisen kanssa, mutta ymmärtääkseni hän on myöntänyt kertomukset todeksi, Packalén huokaisee.

– Nämä ovat hyvin ikäviä juttuja. Sitä vaan toivoisi, että edustaja viimeinkin ymmärtäisi lopettaa tällaiset möhläykset. Kyllä jokaisen aikuisen ihmisen pitäisi ymmärtää missä raja kulkee - vaikea uskoa esimerkiksi sitä väitettä, ettei Hakkarainen olisi tiennyt missä juhlii. Kun näkee kissan kokoisilla kirjaimilla tehdyn "Bandidos"-kyltin, pitäisi viimeistään tajuta.


Puoluetoveri raivostui Hakkaraisen sekoiluista: Mittani on ollut jo kauan t! - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa
 
Viimeksi muokattu:

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
– Enhän minä edes tiedä, oliko se prostituoitu, Hakkarainen sanoo.

IS: Hakkaraisen ja naisen kertomukset Bandidos-illasta erilaiset - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa

... ja tämä poliittinen keskusteluhan alkaa mennä jatkoaikamaiseksi kommunikoinniksi:

Suomenmaa: Ruohonen-Lerner vertaa Hakkaraista Stubbiin - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa

Stubbilla olisi tässä nyt mahtava paikka lopettaa keskustelun tyylikkäästi humalatilaansa vedoten.

Ruononen-Lernerin taannoinen kommentti Hakkaraisesta oli tietyssä karuudessaan mielestäni hieno. Ruohonen-Lernerhän toivoi, että media ymmärtäisi jättää Hakkaraisen rauhaan ja ettei tältä esimerkiksi "kysyttäisi asiasta kuin asiasta". En oikein osannut lukea silloisia kommentteja muuten kuin että omatkin pitävät tätä kansan sankaria täysin tuuliajolla olevana säheltäjänä ja reppanana.

Nyt on ilmeisesti Ruohonen-Lernerin strategia muuttunut, ja onhan se toisaalta ihan ymmärrettävää. Kiusallistahan se on myöntää tosiasia, että oma kansanedustaja sattuu olemaan totaalinen nuija. Ehkä olisi kuitenkin helpompaa vain olla itsellekin rehellinen ja erottaa tämä juntti hyvän sään aikaan? Tässä on kuitenkin vielä kolme vuotta seuraaviin vaaleihin. Kyllä kansa ymmärtäisi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... ja tämä poliittinen keskusteluhan alkaa mennä jatkoaikamaiseksi kommunikoinniksi:

Suomenmaa: Ruohonen-Lerner vertaa Hakkaraista Stubbiin - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa


Hakkarainen saa hölmöillä moottoripyöräjengin kerhotiloissa, koska Stubb sanoi rumasti!!?? Perussuomalaisten johto vertaa rikollisporukan kanssa pyörimistä, siihen että rikkoo käyttäytymisetikettiä...

Nyt Perussuomalainen puolue julistautui Suomen viralliseksi teinipuolueeksi, vastuunkantaminen on samaa tasoa. Minä selvittelen lähes päivittäin teinien tekemisiä töissä ja kotona. Yleisin selitys hölmöilyyn on "Mut kun toikin teki...". Yritän toistuvasti opettaa, että jokainen hoitaa sen oman ruutunsa ja huolehtii omasta toiminnastaan, ottaa vastuun käytöksestään. Ainoa mihin voit varmasti vaikuttaa, on oma käytös. Pitäisikö näitä keskustelutuokioita pitää myös Perussuomalaisille kansanedustajille?

"Kuule nyt Teuvo, et sinä voi heilua humalassa moottoripyöräjengin kanssa vaikka Stubb kirosikin PN:n kokouksessa."
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Ruononen-Lernerin taannoinen kommentti Hakkaraisesta oli tietyssä karuudessaan mielestäni hieno. Ruohonen-Lernerhän toivoi, että media ymmärtäisi jättää Hakkaraisen rauhaan ja ettei tältä esimerkiksi "kysyttäisi asiasta kuin asiasta". En oikein osannut lukea silloisia kommentteja muuten kuin että omatkin pitävät tätä kansan sankaria täysin tuuliajolla olevana säheltäjänä ja reppanana.

Mielenkiintoista tässä on se, että kommentoidaan asioita mitä ei haluta kommentoida... :D

– En ole jutellut Hakkaraisen kanssa enkä halua kommentoida iltapäivälehtien kirjoitteluja. Hakkarainen vastaa itse tekosistaan, aikuinen ihminen kyllä tietää mitä tekee, hän sanoi.


Perussuomalaiset vaitonaisia uusimmasta Hakkaraiskohusta - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa
 
"Kuule nyt Teuvo, et sinä voi heilua humalassa moottoripyöräjengin kanssa vaikka Stubb kirosikin PN:n kokouksessa."
Kenties Hakkarainen oli tutkimusmatkalla selvittämässä, mikä yhteys moottoripyöräkerhoilla on vastuunkantamiseen?

Kokoomuslais-retoriikassa vastuunkantaminen on yleistynyt sen jälkeen, kun puolueen pitkäaikaisen kansanedustajan ja entisen ministerin Ilkka Kanervan 60-vuotisjuhlilla vieraili moottoripyöräkerhon jäseniä.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Kenties Hakkarainen oli tutkimusmatkalla selvittämässä, mikä yhteys moottoripyöräkerhoilla on vastuunkantamiseen?

Kokoomuslais-retoriikassa vastuunkantaminen on yleistynyt sen jälkeen, kun puolueen pitkäaikaisen kansanedustajan ja entisen ministerin Ilkka Kanervan 60-vuotisjuhlilla vieraili moottoripyöräkerhon jäseniä.

Mutkun ne toiset juu - nopsaanhan ne vanhojen puoleiden tavat on opittu.

Sinänsä vertaus Kanervaan on osuva, sillä Hakkarainen ja Kanerva muodostavat melkoisen politiikan Dream Teamin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tavalliselle suomalaiselle asuntovelalliselle pankkikriisi tarkoittaisi korkojen nousua ja lisäkuluja.
Melko pakko tarttua tähän kohtaan, kun satuin tässä eräänä päivänä eli eilen eräälle tuttavallani kertomaan oman näkemykseni siitä, miksi hänen juuri tekemänsä asunnon ostaminen juuri nyt on mielestäni huono idea.

Eräitä lukuja otan vertauksen vuoksi ns. hatusta. Niillä ei niin suurta merkitystä tässä olekaan, jotain kuvaa ne antavat.

Jos vaikkapa asuntolainan korko olisi ollut viime vuosina korkea eli rahan hinta oli korkeampi, josta olisi seurannut se, ettei niin suuria lainoja olisi otettu eikä saatu. Siitä olisi seurannut se, että asuntoja ei olisi saanut ostettua niin helposti, koska lainaa saavia ja ottavia olisi ollut vähemmän. Siitä olisi seurannut se, etteivät asuntojen hinnat olisi nousseet niin korkealle eli asuntokupla olisi jäänyt syntymättä.

Nyt on käynyt niin, että velkaa on saanut ja se halvan asuntolainan hyöty on mennyt siihen, että omistusasuntoa himoavia on ollut liikaa. Siitä on seurannut asuntojen liiallista hinnannousua, asuntokupla. Nyt se, mikä olisi voinut maksaa 150 000 euroa, maksaakin vaikkapa 300 000 euroa, ainakin 250 000 euroa. Lähivuosina korot kai nousevat, niin kun on asuntokuplasta johtuva kallis asunto ja sen päälle korkeat korot, niin siinä voi joutua asunto pankille ja velat jää itselle.

Korkeammat asuntolainat olisivat siis suojanneet yhteiskuntaa asuntokuplalta ja yksityisten liialliselta velkaantumiselta. Lause voi kuulostaa omituiselta jos sen ymmärtää väärin. Tässä skenaariossa tosin oletan, että pankeissa olisi pätevämpää jengiä kuin mitä siellä on. Ei sellaista kuin 1980-luvun lopun vuosina, että "ota nyt velkaa, ota, mitään vakuuksia tarvita, ainakaan paljoa" vaan siis ammattitaitoista jengiä.

Joo, ihan ite mietin. Voipi päätelmissäni olla joku vika, sen voi osoittaa, niin minä luen kyllä ja olen toista mieltä jos mieleen tulee. Sitä vaan, että koen, että tuo perustelu "halpa asuntolaina on ollut tavalliselle työläiselle eduksi" on mielestäni lyhytkantoista ajattelua.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Iltalehti kirjoitti:
Kansanedustaja Bandidos-vieraana:
"En ostanut seksiä"
Keskiviikko 29.2.2012 klo 08.17 (päivitetty klo 09.34)
Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sanoo julkkistanssija Esko Eerikäisen houkutelleen hänet jatkoille liivijengin kerhotiloihin.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen päätyi reilu viikko sitten Bandidos-moottoripyöräkerhon tiloihin.
LUE MYÖS

IS: Hakkarainen yritti naisen mukaan ostaa seksiä

Perussuomalaisten Hakkarainen päätyi moottoripyöräkerho Bandidosin kerhotiloihin toissatorstaisen baari-illan päätteeksi.

Hän kertoo lähteneensä kerhotiloista tajuttuaan olevansa Bandidosin tiloissa. Aikaa asian huomaamiseen meni Hakkaraisen mukaan tunti tai pari.

Lähtöhetkellä Hakkaraiselle tarjottiin mahdollisuutta maksulliseen seksiin.

- Siinä yksi nainen tarjosi seksiä minulle. Sanoin, että minä en sellaista tarvitse ja annoin hänelle satasen.

Miksi annoit naiselle sata euroa?

- Ajattelin, että hän on rahankipeä kun tekee sellaista hommaa. Ihan hyvästä sydämestäni annoin.

Et siis ostanut seksiä?

- Siitä asiasta olen ihan varma. En ole koskaan ostanut enkä tule ostamaan.

- Minä en maksullista naista ottaisi, vaikka tuosta vedettäisiin, Hakkarainen sanoo ja vetäisee kädelleen kurkun kohdalta.

Täytyy kyllä arvostaa Tepin sytytyslankojen pituutta ja rohkeutta vetää toimittajan edessä käteen.

EDIT: On se kyllä kova sälli jos kuolee mieluummin kuin harrastaa seksiä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Tavallinen suomalainen voi nykyään vain haaveilla asioista, jotka silloin ennen toimivat kuin junan vessa.

Jaa, mää oon eläny 60. 70. ja 80 -luvuilla.


Mikähän sellanen asia, joka toimi tuolloin kuin ”junan vessa” , paitsi se junan vessa, puuttuu nykypäivänä?

ensimmäinen asia mikä pitää meneesen haikaileille sanoa, on hammashoito. Kävitkö hammaslääkärissä 70 luvulla?


Mutta ylipäätään, jos ei ole elänyt tuolloin, niin hiiri kauniiseen käteen ja tilastokeskuksen sivuille:


1970-luvun Suomelle oli tyypillistä korkea inflaatio, maastamuutto Ruotsiin ja maaltamuutto kaupunkeihin. Yleensä nopea hintojen nousu on edullista velallisille, mutta ikävämpi asia säästöille rahan arvon heikkenemisen vuoksi.

Ansiotasoindeksi on noussut 70 -luvun alusta 2693 -kertaiseksi (josta 2000x on tapahtunut talouden liberalisoimisen eli valuttusäännöstelystä ja keskuspankkikorosta luopumisen jälkeen). Samaan aikaan Elinkustannusindeksi on noussut vain 1589 kertaseksi.

Asuntokoko on noussut 80 –luvun alle 30 neljöstä nykyiseen 40 neljöön/ henkilö

Kotitaeluksien varallisuus on yli kaksinkertaistunut 80 –luvulta 2010 luvulle
70 –luvulla työhön käytettiin ajasta 49% nyt 37%, Harrastuksiin jäi 70 –luvulla 40%, nyt 59%

Keskimääräinen elinikä on noussut 70 – 80 luvuista lähes 10 vuodella

jne.

”mutta kyl Kekkosen aikaan oli paremmin”
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Pitänee varmaan palata 70-luvun lääketieteeseen kun se tuntuu olevan joku ihannetila. Unohdetaan kaikki nykylääketieteen kalliit hoidot mm elinsiirrot, syöpähoidot, kehittynyt keskoshoito ja kaikki vuoden 80 jälkeen kehitetyt lääkkeet. Ja kas kummaa, kohta on varaa hoitaa terveydenhuolto kustannustehokkaasti. Eiköhän äänestetä konkka-timppa pääministeriksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös