1) Ovatko Suomi ja Suomen perinteiset puolueet olleet jo pidemmän aikaa mukana kansainvälisessä salaliitossa, jonka tarkoituksena on saattaa Suomi osaksi Euroopan liittovaltiota?
Vaikea sanoa, kuka on missäkin vaiheessa ja millä volyymillä lähtenyt liittovaltiohankkeeseen mukaan. On sellainenkin vaihtoehto, että liittovaltiokehitys ei ole ollut kaikille aivan yhtä selvää. Ihminen ja poliitikkokin voi olla erehtyväinen. Kaikki poliitikot eivät välttämättä osaa tai tajua kansainvälistä shakkia. Joku tietää, että Horst pääsee kohta sanomaan Shakkimatti ja antaa sen tapahtua. Joku toinen ei osaa moista kuvitellakaan.
Joka tapauksessa tämä ehdotettu tuleva kuntaliitos menee aika lailla yksiin EU:n aluejakojärjestelmä NUTS:n kanssa. Käsittääkseni tällaiset suurkuntasuunnitelmat laadittiin sisäministeriössä jo vuonna 1992, Mauri Pekkarisen toimiessa sisäministerinä. NUTS-malliin sopiva lääninuudistus toteutettiin myös.
Miksi kunnat pakotetaan yhteen? | Promerit.net
Tuossa linkissä aihetta käsittelevä kirjoitus. Myönnän vähäisen lähdekritiikkini, mutta koitan luoda kehityksestä ehyttä kokonaiskuvaa ja tuo sopii siihen. Kuten sopii kansallisen puolustuslaitoksen alasajaminen sekä välineistön Nato-yhteensovittaminen tilanteessa, jossa euro- ja EU-maiden enemmistö on sotilasliiton jäseniä.
Edelleen tätä kokonaiskuvaa vahvistaa valtamedian jo tunnustettu selvä vaikuttaminen EU:n puolesta erityisesti ennen neuvoa antavaa kansanäänestystä.
Valtiojohdon toiminta ”euron kriisin” hoidossa on ollut yhdenlinjan mukainen, vaikka se on ollut monessa kohtaa erilainen kuin mitä on kansalaisille esitetty. Suomi on aina esittänyt halunsa olla mukana, pyydettiinpä mitä tahansa. Siksi en näe, että tässä on olemassa mitään kattoa sille, mihin Brysselin Tiltun lauluihin ei Suomen valtiojohto suostuisi.
Kun valtiojohdon toiminta on ollut vastoin kotimaassa lausuttua kantaa, on median avustuksella aloitettu sumutus. Yhtenä viimeisimmästä oli ”Urpilaisen voitto” koskien yksimielisyyspäätöksistä luopumista.
2) Onko tällaisesta salaliitosta minkäänlaisia todisteita? Todisteeksi ei kelpaa se, että Angela Merkel sanoo vuonna 2012 Saksan tavoitteena olevan EU-liittovaltio. Ketkä suomalaiset ovat olleet mukana salaliitossa ja kuinka kauan se on ollut tekeillä? Aho? Lipponen? Ahtisaari? Halonen? Niinistö?
Liittovaltiosta tai ”Euroopan yhdentymisestä” on lausuttu jo vuosia sitten. Kun elämme tässä ajassa, on vaikea laittaa kehitykselle selvää alkupistettä.
Lainaan kuitenkin Helmut Kohlin ulkopoliittisen neuvonantajan lausuntoa joulukuulta 1991, jolloin Jugoslavia oli muuttunut taistelukentäksi: ” "Kuulostaa brutaalilta ja kyyniseltä, mutta voi olla, että me tarvitsemme muitakin Jugoslavian kaltaisia kriisejä, jotta Eurooppa kasvaisi entistä kiinteämmin yhteen ja löytäisi politiikassa yhteisen sävelen."
Paavo Väyrysen teoksen ”Huonomminkin olisi voinut käydä” mukaan Aho oli vahvasti vaikuttamassa Keskustassa siihen, että EU-mielinen mieliala pääsi voitolle. On myös vaikea sanoa, kuinka vahvasti liittovaltiokehitys oli tuolloin Ahon mielessä vai oliko lainkaan. Lipponen ja Niinistö olivat merkittävinä arkkitehteina Suomen viemisessä euroon. Siitäkin on mahdotonta sanoa, oliko liittovaltiokehitys suunnitelmissa vai ei.
Samaisen Väyrysen teoksen mukaan ulkoministeri Stubb oli erityisen innoissaan tukipaketeteista, koska ne veivät kohti liittovaltiota. Stubb tai kukaan muukaan ei ole missään vaiheessa sanonut tuon olevan väärä tulkinta.
Jos Saksan liittokansleri lausuu julkisuudessa liittovaltion olevan kehitteillä ja Suomen hallitus ei ota tuohon kantaa ja irtisanoudu siitä, niin ihan heti en tulkitse sitä muuksi kuin kyseisen kehityskulun hyväksymiseksi. Asiaa voi verrata hypoteettisella tilanteella, jossa Putin toteaisi Venäjän ja Suomen muodostavan liittovaltion. Oletan, että toivoisit Suomen valtiojohdon tyrmäävän tuollaisen kehityksen?
3) Mitkä ovat salaliittolaisten (kaikki muut paitsi perussuomalaiset) mielestä ne mystiset edut, joita Suomikin saavuttaa liittovaltiossa? Mikä on siis motiivi lähteä mukaan tähän jengiin?
Vallan siirtäminen kansalaisilta keskusvallalle palkitaan hyväpalkkaisina virkoina ja tehtävinä ja kansalaiset eivät voi heitä vaaleissa vaihtaa, kun valta on muualla. Toisin sanoen ei mystiset edut, joita Suomi saavuttaa, vaan edut, jotka vallanpitäjät uskovat saavansa itselleen liittovaltiossa.
4) Onko Kreikan kriisi etukäteen suunniteltu juoni, josta Suomikin on ollut tietoinen? Kreikkaa on yliluototettu tarkoituksella ja sitten riivitty Euroon mukaan, jotta saadaan aikaiseksi julkinen kriisi? Tällöinhän salaliitto on alkanut jo aikaa sitten.
En osaa sanoa, onko etukäteen suunniteltu, mutta se tarjosi hyvän mahdollisuuden. Velkaongelma oli Kreikan ja velkojien välinen. Velkaongelmasta tehtiin väline vauhdittaa "Euroopan yhdentymistä".
5) Jos hypoteettisesti oletetaan, että Eurooppaan on muodostumassa liittovaltio, millä perusteella perusoletuksena on se, että Suomi hyötyy enemmän jäämällä ulkopuolelle kuin olemalla mukana?
Sillä perusoletuksella, että jäämällä ulkopuolelle voimme kansalaisina äänestämällä vaikuttaa meitä koskeviin ja eduskunnassa tehtäviin päätöksiin. Liittovaltiossa olemme keskusvallan jalomielisyyden varassa. Säilyykö meillä terveydenhuolto ja puolustus? Nuo ovat sellaisia kysymyksiä, joista haluan suomalaisten itse päättävän nyt sekä jatkossa. En halua tilanteeseen, jossa sakemannit päättävät, ettei suomi-poika mitään sairaaloita tarvitse, eikä puolustajaa senkään vertaa.
Toisin sanoen: Voisiko se sittenkin olla Suomen etu, että mennään mukaan? Suomi on kärpäsenpaskan kokoinen mesta, jonka luontainen osa on sivusta seuraaminen. Pienten pitää aina ottaa kantaa sitä mukaa, kun isot operoivat. Oletetaan, että olet hiekkalaatikolla pieni 3-vuotias nassikka, joka oikeutetusti pelkää saavansa turpaan 6-vuotiailta. No, 6-vuotiaat muodostavat kaksi kilpailevaa jengiä ja ilmoittavat 3-vuotiaille, että nyt on liityttävä jompaankumpaan jengiin. Jos joku ei liity, hän on sallittua turpaanvetoriistaa. Onko edes kukaan 3-vuotias niin tyhmä, että ilmoittaa: "Minä haluan olla itsenäinen ja puolueeton, en liity mihinkään ryhmittymiin". Tällöin ylpeys säilyy, mutta nenään sattuu. Joten: Onko eristäytyminen aina ehdottomasti ja absoluuttisesti se paras vaihtoehto reaalimaailmassa? Perussuomalaisten toiveena on täysin omavarainen ja mielellään luonnonrikkauksissa kylpevä Suomi, joka ei tarvitse muuta maailmaa. Tämä ei tule koskaan onnistumaan. Geopolitiikka estää sen. Miksi täällä pitäisi tunkea päätä pensaaseen ja pelätä kaikkea, mitä muualla tapahtuu?
Olettamuksessasi on se ongelma, että yhdenvertaistat 6-vuotiaat. Tällä hetkellä yksi 6-vuotias haluaa 3-vuotiaan määräiltäväkseen ja toinen 6-vuotias ei. Valitsemalla ensimmäisen vaihtoehdon antaa 3-vuotias luvan ensimmäiselle 6-vuotiaalle piestä niin paljon kuin huvittaa. Olemalla valitsematta puolta tai valitsemalla jälkimmäisen 6-vuotiaan 3-vuotias omaa mahdollisuuden olla saamatta turpaansa lainkaan. Toisekseen Suomi ei ole tässä tapauksessa 3-vuotias yksilö, vaan joukko 3-vuotiaita, joista osa uskoo saavansa 6-vuotiailta suojelua ja hiekkalapioita, jos pystyvät pakottamaan ikäluokkansa toisen osan putsaamaan hiekkalaatikon koiranpaskasta.
Tunkivatko suomalaiset päätä pensaaseen syksyllä 1939, kun eivät halunneet osaksi liittovaltiota? Jos myönnämme, että itäisen liittovaltion ongelma ei ollut venäläisyydessä, vaan epädemokraattisuudessa, niin olemme askelta lähempänä yhteisymmärrystä.
6) Jos Euroopassa /maailmassa oikeasti toimii joku Illuminaatti / NWO / Bilderberg -jengi, joka päättää aivan kaikesta, niin eikös se ole helvetti soikoon parempi, että Suomellakin on siellä edustaja kuin se, että Suomi jättäytyy ulos?
En osaa sanoa tuosta. En tunne toimintaa siinä määrin, että voisin ottaa siihen kantaa.