Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus
 1. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mistä tämä kumpuaa? Sekoitat minut johonkin toiseen kirjoittajaan? Jatkoaika on ainoa sosiaalinen media missä välillä seuraan näitä poliittisia keskusteluita.
   
 2. Kilgore Trout Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tampereella on nyt PPP eli pirusti persuja Pirkkahallissa. Uskaltaako tässä edes mennä ulos, vastaan saattaa tulla osapäivärasisti, osapäiväfasisti tai peräti osapäivänatsi.

  Todennäköisyys on pieni, mutta olemassa.
   
 3. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  HS uutisoi tänään että Sivari-Jussi on eronnut "nationalistisesta Suomen sisu -järjestöstä". Mies itse ei anna kommenttia aiheesta lehden haastattelussa: "”Enpä taida kommentoida näitä asioita”
   
 4. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
 5. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Saahan sitä. Tyylitöntä tuo on, koko porukalta. Brexit-porukka mukaan lukien.
   
 6. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hakkarainen ja Huhtasaari boikotovat oodia ilolle. Eihän se yllätys ole. Molemmat pyrkivät edistämään ahdasmielisyyttä, eriarvoisuutta, vihaa ja typeryyttä. Heidän ideologiassaan ei ole sijaa ilolle. Iloisuus pelottaa kristillishenkisiä konservatiivejä, joten boikotti.
   
  bebeto, Pulle Nah, MVP8 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 7. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tai sitten he eivät yksinkertaisesti ymmärtäneet tilannetta ja osanneet nousta seisomaan. En yllättyisi tästäkään.
   
  Pulle Nah tykkää tästä.
 8. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Eikös tuo ole verrattavissa Jenkkiurheilijoiden (viimeisimpänä vissiin Rabinoe?) harrastamaan polven ottamiseen kansallislaulun aikana?
  Kai senkin tuomitsette? Vai onko tuollainen protestointi vain "oikeinajattelijoiden" yksinoikeus?
   
  Merovingi, Boulerice, Konsta Kepuli ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 9. Saiskohan Hakkaraisesta ja Huhtasaaresta jonkun tositv-ohjelman missä tätä kaksikkoa kuvattaisiin "24/7", Persut Brysselissä.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kuka meistä on kieltämässä Hakkaraista ja Huhtasaarta ansaitsemasta elantoaan? Tai kieltämässä tuollaisen protestoinnin? Saa protestoida ja me saamme pitää sitä mauttomana.
   
 11. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  "– Beethoven on hieno kappale, mutta tänne kuuluu eri virret."

  Minun mielestäni Beatles on hieno kappale, myös Metallica on aika hieno.

  Ja mitkä vitun virret? Vittu mitä idiootteja. Ja jotkut tosiaan noita äänesti.
   
  BitterX, UnenNukkuja, Aces High ja yksi muu tykkäävät tästä.
 12. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Hyvä kommentti. Mutta miten se liittyi minun postaukseeni?

  Kysyin vain
  A) eikö tuo vertaudu Rabinoe yms polvistumiseen.
  B) tuomitsetteko nekin vai
  C) Onko tuo vain oikeinajattelijoiden yksinoikeus
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Määrittele oikeinajattelijat. Sen jälkeen voit googlata Colin Kaepernickin. Homma lähti liikkeelle protestista poliisiväkivaltaa kohtaan. Oletan Rabinoe jatkavan tuota samaa hommaa. Ja kyllä protestin muotoja voi verrata toisiinsa. Molemmat kohdistuvat kansallislaulua kohtaan, ovat hiljaisia ja väkivallattomia.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 14. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Voi kyynel. Eivät tänä kaksikko olleet ainoita, jotka jäivät istumaan tuosta ryhmästä, mutta eihän sillä väliä. Persuilla on oma politiikka, kuten koko ryhmässä tuolla. Osa nousi seisomaan ja osa ei. On kyllä tavattoman hienoa, että tällaisista asioista kasvaa mielensäpahoittajia. Onnittellut kuitenkin kaikille Teille, jotka äänestitti Rinnettä. Sanoja syödään ja kunnolla. Ja nämä sanat koskettavat meitä suomalaisia paljon enemän kuin kaksi meppiä noin 700 muun joukossa tuolla euroopan naurettavassa sirkuksessa. Lukekaa tuo juttu, ennen kuin kuittailette. Silvia Modigillakin vahva panos ja kokemus tuonne, puhumattakaan koulutuksesta. Voi vittu, tätä mielensäpahoittamista.
   
  Kipinä, Merovingi, Pika1 ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 15. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Muistutan kaikkia persufoobikoita siitä, että perussuomalaisten entinen kansanedustaja Anssi Joutsenlahti lahjoitti omat palkkionsa Pohjois-Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelut järjestävälle PoSalle, joka palkkasi kaksi hoitajaa neljäksi vuodeksi.

  Jos kaikkein kauheimmasta puolueesta löytyy tuollainen hyväntekijä, niin miten paljon epäitsekkäämpiä ja anteliaampia kansanedustajia löytyykään paremmista puolueista, kuten esim. Demareista, Vihreistä ja Vasemmistoliitosta? Noissa puolueissa varmaan valtaosa toimii vähintään yhtä epäitsekkäästi. Ai ei vai?
   
  Tadu, Klausuuli & Ck tykkäävät tästä.
 16. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ai tästäkin saatiin aasinsilta Rinteeseen.

  Mielestäni todella lapsellista toimintaa näiltä persuilta. Kansainvälistäkö odottivat? No siellä Salvinin iltapäiväteeporukoissa sitä varmaan soitellaan jatkossakin.

  Huhtis ja Hakkarainen saivat huomionsa ja pääsevät nyt uhriutumaan, kun pahis-EU:n kannattajat huomauttavat erikoisesta käytöksestä. Mitähän seuraavaksi keksivät?
   
 17. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Eihän se protesti mitään kansallislaulua vastaan ollut. Jos sun google on rikki, niin käytä vaikkapa AltaVistaa - ehkä se toimii paremmin?
   
 18. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En minä ainakaan mieltäni pahoittanut. Lähinnä tunnen häpeää Suomen ja suomalaisten puolesta, kun tuollaiset idiootit on lähetetty edustamaan maatamme.
   
  UnenNukkuja, macnevis, MVP8 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 19. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No siis. Joo ei kansallislaulua kohtaan, vaan se protesti esitetään kansallislaulun aikana. Tässä toki olisin voinut olla selvempi. Onko omaa mielipidettä vai haluatko jatkaa huutelua?
   
 20. heketsu88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dallas Stars, Kärpät, Jokipojat, Dallas Cowboys
  Lainaus:
  Katotaan sitten muutaman vuoden päästä, että kuinka monta sanaa ja lupausta perussuomalaiset syövät, kun/jos pääsevät neljän vuoden päästä pääministeripuolueeksi.
   
 21. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  En mielestäni huudellut. Kommentoin vain viestisi sisältöön joka ei ollut oikea. Ensi kerralla sitten tosiaan vähän tarkemmin.

  Kiitos.
   
 22. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Oli ehkäpä ihan tietoinen tuo liike. Saatiin kaksi persujen hölmöä pois kotimaisesta politiikasta. Tuonne nuo hukkuvat monen muun pöljän joukkoon.
   
 23. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tähän väliin voinen kertoa hauskan muiston kultaiselta 90-luvulta, kun eräs koulutoverini heitti kiljupullon Turkuhallin jäälle protestina tuomaritoiminnalle. Samainen kaveri nousi nyt keväällä eduskuntaan persujen riveissä.
   
  Ck ja Vanha Len tykkäävät tästä.
 24. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Soittakaa Black Sabbath.
   
  Kersakovi tykkää tästä.