Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
 1. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  No, min'en ole rasisti, tuskin edes neljännes suomalaisista on - se että tuntee jotain epämääräisiä ennakkoluuloja ei vielä rasistiksi tee. Itsekin tapasin ennen Messin joukkueiden aikaa kysyä, että mitä Argentiina tekee ihmisten MM-kisoisssa jne. Hymiö.
   
 2. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Kyllä persut rasistien määrässä vie muita puolueita, kuin mätää kukkoa.

  Kyllähän sen nyt näkee suoraan puoluiden eduskuntaryhmiä läpi selatessa, että persuissa on aivan pesunkestäviä rasisteja (esim. Olli Immonen, Teuvo Hakkarainen, Juha Mäenpää, Ano Turtiainen) ja muiden puolueiden eduskuntaryhmissä niitä ei ole. Kun mennään kuntatasolle, niin joitakin rasisteja voi löytyä muidenkin puolueiden valtuustoryhmistä, mutta persujen kohdalla sillä päätöksentekotasolla alkaakin olemaan hyvin runsaasti erittäin sakeaa materiaalia.

  Maahanmuuttopolitiikan tiukentamisen kannattaminen ei tarkoita, että olisi rasisti. Rasisti tarkoittaa sitä, että on rasisti.
   
 3. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Niin.
  Mutta yritäppä ehdottaa maahanmuuttopolitiikan tiukentamista ilman että rasistikortti viuhuu.
   
 4. vsmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
  Lainaus:
  Vihreät viuhuttavat rasistikorttia jo olon viilentämiseen helteellä. Ihan tästä tyhmemmästä Niinistöstä lähtien.
   
 5. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Kyllä maahanmuuttopolitiikkaan liittyen on tehty ja ehdotettu tarkennuksia ja tiukennuksia ilman, että on leimattu rasistiksi. Esimerkiksi nyt vaikka Kai Mykkänen. Häntä ei ole leimattu rasistiksi, koska hän on mitä vähimmässä määrin rasisti.

  Yleensä se auttaa, jos ei öyhötä.

  Tälläkin palstalla on paljon kirjoittajia, jotka esittävät huomattavia tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan, mutta joita ei siltikään ole leimattu rasisteiksi.

  Sen toki myönnän, että persuja usein leimataan liiankin kevyesti rasisteiksi. Tämä on kuitenkin pitkälti persujen oma vika kahdesta syystä: 1. Sävy on liian usein öyhöttävä (eli epärakentava ja muita keskustelijoita nimittelevä) ja 2. Persut ovat itse päästäneet riveihinsä runsaasti todellista syvien vesien ainesta, jonka takia leima heilahtaa helposti muillekin.
   
 6. vsmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
  Lainaus:
  Kohta Persut onkin varmaan romanien ja somalien kanssa samassa korissa vihervasemmiston suojeluksessa, kun vähemmistön perusteella tuomitaan kaikki :)

  Nyt yritän olla kolme päivää hiljaa.

  Hyvää Juhannusta.
   
 7. BitterX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja FC Wacker Innsbruck
  Lainaus:
  Jos lasketaan yhteen a) janimäkelä-tyypin mekastajat ja b) anoturtiais-tyypin kahelit, niin eivät valitettavasti ole edes vähemmistössä.

  Samoin, hyvää juhannusta!
   
  msg tykkää tästä.
 8. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Itse mietin motiivieni moraalista kestävyyttä, kun Helsinkiin muuttoa tehdessäni etsin työympäristöä kasvatusalalta, jossa suomen osuus äidinkielenä olisi suvereenissa asemassa. Kysyin muistaakseni täältäkin kommentteja. Lopulta päädyin siihen, ettei se tee minusta rasistia jos samalla palkalla korvattavaa työtä teen itselleni mukavimmissa oloissa.

  Sen sijaan jos vaatisin, ettei kenenkään pitäisi mennä töihin mokuympäristöihin, koska isämmaa, niin kyllä se olisi rumaa rasismia.
  Olenko tyytyväinen, ettei talossamme asu romaneja? Olen. Olen myös tyytyväinen siitä ettei taloyhtiössä asu yhtään tupakoitsijaa (mitä ilmeisimmin). Haittaako alakerran suomalaisen ja maahanmuuttajan perhe? Ei haittaa. Kiva kun on ympärillä ihmisiä jotka tervehtii ja kysyy how are you.

  Olen asunut talossa, jossa suomalaiset tekivät huumekauppaa. Kyllä se vähän haittasi. Olen asunut talossa jossa venäläiset (?) opiskelijat (?) paistoivat usein kalaa. Kalan haju haittasi, ja miellän sen valmistustavan enemmän venäläisten kulttuurilliseksi piirteeksi. Toisaalta varmaan heitä jurppi, jos yrittivät säilyttää turkiksiaan häkkivarastoissa. IMBY nimittäin saattaa vähän haista veskarinvarusteille.

  Mitä Persuihin tulee, niin kaikki hyvesignaloitu vaino vain nostaa heidän kannatustaan. 115000€ on pikkuraha siihen goodwilliin nähden, mitä tuokin episodi eliittikriitikoiden piireissä aiheuttaa.

  Nauratti hiukkasen vaalirahoitusten julkaistut tiedot. Halla-aho seisoskeli kädet taskussa. Kampanjan hoiti himaan oululaiset vapaaehtoiset hyvällä yhteishengellä ja lopullisen (rahallisen) hinnan siitä maksaa Suomen valtio. Henkisen hinnan maksavat ihan muut, ja sehän tässä on rumaa ja epäreilua.
   
 9. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihanan persuhenkinen kommentti. Kun persuja rangaistaan sääntöjen rikkomisen takia, niin tasapuolisuuden nimissä pitäisi rankaista myös jotain toista puoluetta, joka ei ole rikkonut sääntöjä. Tällaiseen pystyy vain ääripuolueeton tarkkailija, joka ei ole ikina persuja äänestänyt.
   
 10. vsmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
  Lainaus:
  Siinähän se vitsi piilikin. Samassa korissa näiden "vähemmistö" pilaa kaikkien maineen.

  Kiitos.
   
 11. ms.qvist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
  Lainaus:
  Mistä lähtien tyhmempi Niinistö on Vihreisiin kuulunut?
   
 12. Lainaus:
  Vähän kevyesti leimataan tälläkin palstalla rasisteiksi, mutta suoraan sitä ei sano kuin muutama. On oltava erittäin tarkkana tälläkin palstalla, miten asiansa esittää, koska vasta-argumentit eivät täälläkään todellakaan lähde faktoista vaan juurikin siitä "vitun natsi" mentaliteetista. Facebookeissa ja muissa vastaavissa taas ei tarvitse kovinkaan väärä mielipide olla edes huippuasiallisessa muodossa, niin kirves heilahtaa.

  Minusta on vähän hölmöä leimata persuja rasisteiksi tai heidän äänestäjiään. Persujen suuri massa on todennäköisesti sellaisesta taustasta, että he ymmärtävät (oikein tai virheellisesti) vastavoimaa tarvittavan vihervasemmistolle. Pahimmat maailman halaajat nimittäin eivät välitä tippaakaan reaalimaailmasta tai vaikkapa silkasta taloudesta. Siinä missä peruskokkari saattaa äänestää persuja, että edes joku sanoisi ääneen "milläs tämä kaikki maksetaan?", kun 5 vuotta sitten ei edes kokoomuksessa saanut sanoa niin ääneen. Muutama melkoisen rasisti toki sanoi sen silloinkin ääneen, mutta sepä sitten siitä. Turvallisuusnäkökulmista on saanut puhua vasta nyt ääneen ja kyllä minulla on ainakin muistissa sekin, että täälläkin toitettiin ettei voi olla mitään turvallisuusuhkaa ettei nyt tänne kukaan radikaali tai terroristi tule. Ja jotkut hullut puolsivat suurmoskeijaakin :) Nykyään saa edes puhua ääneen, kunhan muistaa samassa yhteydessä sanoa tietyt litaniat humanitäärisen maahanmuuton puolesta tai jotkut perusihmisoikeusasiat.

  Persuja on kuitenkin vaikea äänestää tai kannattaa yleisemmällä tasolla, koska jotkut idiootit äänestävät Huhtasaaria ja Hakkaraisia. En voi edelleenkään ymmärtää miten se on mahdollista, koska vitsiääniä ei vain niin paljoa tule. Itseäni ei häiritse edes omasta kannastani eriävät mielipiteet niin paljoa kuin se, että osa esim. kansanedustajista on ihan vitun tyhmiä noin yleisestikin. Tyhmäksi toki sanon vain ihmisiä, jotka ovat jopa minua tyhmempiä. Silloin se on jo fakta eikä mutuarvio :)
   
 13. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nykyisen tulkinnan mukaan ihminen on rasisti silloin, jos hän ei suhtaudu täysin kritiikittömästi monikulttuurisuuteen ja sen kaikkiin lieveilmiöihin. Mitään uskontoa, kulttuuria, aatetta, ideologiaa, vakaumusta, seksuaalista suuntautumista, sukupuoli-identiteettiä tai muuta vastaavaa ei saa pitää huonompana kuin jotain toista.

  Nykyisin maalitolppia on siirrelty hyvin reilusti. Ennen rasisimi oli syrjintää, nykyisin mitä tahansa. Annan yhden esimerkin. Jos tummaihoinen afrikkalainen pitää kiinalaista kulttuuria parempana kuin romanikulttuuria, on hän silloin rasisti.
   
 14. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Rasismi on typeryyttä, mutta on silti syytä muistaa että kaikki typerykset eivät ole rasisteja ja heidän leimaaminen sellaisiksi ei ole oikein.
   
 15. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Täysin omakeksimäsi on tämä "nykyinen tulkinta".
   
  Alamummo tykkää tästä.
 16. vsmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, ManU, syntipatiat Vaasan Sportille
  Lainaus:
  Ei ole tarkkaa tietoa, mutta eiköhän noin urpoksi synnytä, joten varmaan aika nuoresta lähtien.
   
 17. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Rasismi keskusteluun liittyen instagramissa tuli vastaan "hauska" video jossa tummaihoinen mies hiekkarannalla aurinkorasvaa itsensä ainoastaan jalkapohjiin ja kämmeniin ja nostaa kätensä ja jalkansa ylös ottaen aurinkoa. Herättää varmasti tunteita video, mutta itse kyllä naurahdin pätkälle, enkä koe siitä huonoa omatuntoa, koska tämän teki tummaihoinen. Enkä itse ole millään tasolla rasisti! Tietysti jos tämänkaltaisen videon jakaa eteenpäin somessa, et saa olla vaaleaihoinen, muuten saat otsaasi leiman.
   
 18. Siniviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat JYP
  Lainaus:
  Se tunne kun Sebastian T taluttaa tämän Afrikan löytönsä itsenäisyyspäivän vastaanotolle presidentinlinnaan. 9000+ äänestäjälle valkenee totuus..
   
 19. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mikä totuus valkenee 6.12. Sebastian Tynkkysen äänestäjille?
   
 20. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Lainaus:
  Näille 9000+ äänestäjille tuo totuus on jo arkipäivää. Eikä tuossa ole mitään pahaa. Tuossa on pahaa ja rasismia ainoastaan suvaitsevaisilla. Ei persut ole rasisteja. En tiedä, miksi on niin vaikea ymmärtää heidän politiikkaa, vaan yleistetään sekä kärjistetään, kun paikka tulee. No juu, on yksittäisiä ilon pilaajia, kuten muissakin puolueissa. Kuunnelkaa hallista näissä asioissa ja miettikää hänen sanomisiaan. Näin tekee nykisin myös osa kepun ja keskustan väestä.
   
  Olkku tykkää tästä.
 21. Siniviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat JYP
  Lainaus:
  No vaikkapa se, ettei kaikille afrikkalaisille pannakkaan rajoja kiinni vaan pannaan ihan muualle..
   
 22. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Spurs, narrit (pre 2014)
  Lainaus:
  Jollekin ilmeisesti paljastuu siis, että persut ovat suvaitsevainen homomyönteinen rakkauspuolue. Hieno homma, että se näyttää ärsyttävän sinuakin.
   
 23. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peksin Puhdas Pöytä
  Kun Tynkkynen tuli ulos Iltapäivälehtien sivuilla niin Jatkoajan feminiiniset poninhäntä-isukit hihittelivät että nyt meni persu-äänestäjillä aamukahvit väärään kurkkuun ja Tynkkysen poliittinen ura oli siinä - ainakin Persuissa. Tämä siitä huolimatta että Tynkkynen oli julkistanut jo vuoden verran kuvia mustasta poikaystävästään sängyssään Instagramissaan ja käyttänyt julkisesti hämmentäviä afrikka-teemaisia vaatteita valta-osassa julkisista esiintymistään.

  Tynkkystä äänesti viime eduskuntavaaleissa 9271 ihmistä ja tänään palstan sosialistifaktion mielestä nämä kaikki Tynkkysen äänestäjät ovat täysin tietämättömiä some-eläin Tynkkysen yksityiselämästä josta on saanut lukea ja Linnan juhlien aikaan Kurikassa menee mämmit väärään kurkkuun, koska poninhäntä-isukit ovat piirtäneet mielessään karrikatyyrin Persu-äänestäjistä joka perustuu lähinnä Putouksen Aimo Sonniin joka äänesti Tynkkysen eduskustaan umpiheterona naistenmiehenä.

  Tässä maailmanselityksessä Persu-äänestäjät ovat niin tyhmää sakkia etteivät osaa lööppejä lukea eivät varmaan osaa somea käyttää. Vasta kaksi miestä käsikädessä Linnan juhlissa saa Persujen KKK-huput siihen asentoon että silmäreistä vihdoin näkee läpi ja totuus valkenee. Tai tummenee koska Alan on tosiaan musta.

  Tämä ajatus naurattaa poninhäntä-isukkia niin paljon että menee soijamaidot unisex-Jokapoika-paidalle. Siinä hauskuudessa on se hyvä puoli, että koska se tapahtuu pelkästään soijapojan omassa mielikuvituksessa niin sillä saa hekumoida joka vuoden Linna juhlissa.

  Aina uudestaan ja uudestaan.
   
  moby ja Metukka tykkäävät tästä.
 24. Joukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Hyvä servaus.
   
 25. Siniviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat JYP
  Lainaus:
  Hakkaraisen kommentteja odotellessa..