Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuossa yllä samoja asioita mitä mietin itse koko ajan peliä katsoessa. Eli edelleen sitä rännittelyä harrastetaan paljon joka tarkottaa myös että kiekosta luovutaan ja harvoin siellä on oma pelaaja ekana kiekossa. Tosiaan olis välillä mukava nähdä enemmän kiekossa pysymistä ja sinniä odotella kaveria mukaan jne. Tästä oli jotain havaittavissa (ehkä avto pelissä) mutta sittemmin ei juurikaan. Osan pelaajan liike ei toki riitä vaan tähän, ja on päivän selvää että meidän ykkössena ei riitä yhtään mihinkään. Peli on jatkunut lähes samana jo viime tammikuulta lähtien ja ei se kyllä tästä enään muuksi muutu. Faktat pitäis myöntää, tiedä sit mitä.ihmeen tapahtumista tässä odotellaan mut peli on tällä hetkellä "tuuripelaamista" paikoin. Osalla ei taso riitä eikä menoa kyllä helpota nämä saikut. Odottaisin kyllä pikku hiljaa kunnon ravistelua! Tällä hetkellä mautonta menoa
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit blokkasi 3!! laukausta ja Lokomotiv 17! Noita tilastoja kun katsoo, ei tarvitse katsoa edes kumpi voitti. Jokin on pahasti vialla joukkueen sisällä...
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Liiga-Jokerit
Tänään poikkeuksellisesti paikalla, kun firman kustannuksella vietettiin pikkujouluja. Edellisen kerran olen pelin katsonut Viaplayltä joskus viime kauden alussa. Nyt ilman sarvia ja hampaita kysyisinkin, onko tuo näyttänyt oikeasti tuollaiselta joka pelissä?

Siis voi jumalauta, miten tuota kehdataan mainostaa kuuluttajan toimesta ennen peliä "Euroopan parhaaksi lätkäksi"?

Tuote ei ole kunnossa.

Kyllä vituttaisi, jos tuota seuraa kannattaisin.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ihan megalomaaninen ero pelaajien yrityksessä vrt. Pihlström, Halme, (Joensuu) vs. Kontiola ja kumppanit. Haapalakin jäi ruikuttamaan elämän kovuutta ( - Don Tami ) 0-3 maalissa, vituttaa katsella tuollaista velttoilua. Jätetään venäläisille nuo anovat surukatseet jäänpinnasta.

Ei ole terve merkki jengin ilmapiiristä, että vain osa yrittää.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Olihan se taas karmea ilta. Niin hajutonta ja mautonta lätkää pelataan, että ihmettelen jos tuolla ensi vuoden puolella on yli 5000-ihmistä haukottelemassa. Marjamäki jatkaa samaa itsepetostaan maalipaikkojen tuhlailu -höpöhöpöllään ja mikään ei muutu. Fakta on, että Jokerit ei käytännössä ole luonut koko kaudella hevon vittua. Silloin kun johdetaan tai ollaan tasatilanteessa, niin 150 hyökkäystä sadasta suuntautuu kulmiin ja päätyyn, ja ilman satumaista tuuria pomppujen kanssa sieltä ei olla saatu yhtään mitään aikaiseksi tämän kauden n. 30:ssä pelatussa matsissa. Tappioasemassa kun aletaan ottamaan riskiä - tai alkukaudella kun yritettiin muutamat ekat pelit pelata kiekollisempaa peliä tunnetuin tuloksin - niin mestoja toki jokunen tulee, mutta kyllä niitä sitten piisaa omassakin päässä.

Mä en tiedä mitä matseja Lauri katselee, mutta tänään Lokomotivin johtaessa 1-0, oli helvetin paljon lähempänä heidän 2-0 johtonsa kuin Jokereiden tasoitus, kun johtivat 2-0, niin 3-0 roikkui ilmassa lähempänä kuin meidän kavennus. Ja kolmas erähän olikin aivan täysin isät vastaan pojat pelaamista, ja osallistujista Jokerit ei ollut se isä. Lasse valittelee viimeistelyä. Jos Lokomotiv olisi viimeistellyt, niin peli olisi voinut päättyä 6-0, mutta ryssivät useammankin paikan naulata matsi jo tokan erän vastahyökkäyksillään.

Pirnes sanoi sen vähän varovaisesti, mutta osui naulan kantaan. Eniten Jokereiden pelistä puuttuu kaikki. Siinä ei näy iloa, rentoutta, halua kamppailla ja alistaa vastustajaa joka sektorilla. Ilotonta ja ylikliinistä vitun puurtamista, jota on ihan helvetin hirveää katsella. Nyt voi ihan kirjaimellisesti sanoa jokaiselle lipun ostoa harkitsevalle, että älkää helvetissä tulko. Siellä ei todellakaan ole kaudella 19-20 yhtään mitään nähtävää.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika tunteeton alkaa oleen jo omakin katsomo. Eihän tuo tuosta miksikään muutu. Aivan turha Laten selitellä hukatuilla paikoilla kun ei sellasia "huippupaikkoja" edes tule. Väitän ja uskon myös että joukkueen sisällä ei kaikki ole ok. Taidollisesti osalla pelaajista ei paljoa annettavaa ole mut henkinen tyhyys vielä siihen päälle niin on esitetyn kaltainen lopputulos. Luistin liikku tänään paikoin mutta siihen se jäi. Jokerit ei ole minkäänlainen pelote yhdellekkään vastustajalle eikä yls tsska voitto tee tästä yhtään parempaa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Taidollisesti osalla pelaajista ei paljoa annettavaa ole mut henkinen tyhyys vielä siihen päälle niin on esitetyn kaltainen lopputulos.
Se henkinen tyhjyys tulee siitä, kun et voi suorittaa omilla vahvuuksillasi vaan yrität väkisin toteuttaa jotain, joka ei tule luonnostaan eikä tunnu omalta jutulta. Häviöt eivät ainakaan paranna olotilaa ja luultavasti aika moni kyseenalaistaa tuon touhun mitä siellä ovat pakotettu yrittämään. Arvaan, että vähän aikaa vielä tätä, niin kauden jälkeen kaikki haluavat pois meiltä.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Mua ihmetyttää entistä enemmän, että miksei Jokerit vaihtanut pieneen kaukaloon täksi kaudeksi. Ulkomuistista kaikki kauden parhaat pelit on pelattu nimenomaan pienessä askissa. Pieni kaukalo pakottaa myös suoraviivaisempaan peliin, joka tekisi tuolle jengille ihan hyvää. Tuota loputonta kulmarallia ja ylipäätään sellaista mielihyvälätkää on katsottu ihan tarpeeksi.

Saisiko sinne jääluolaan myös vihdoin samankokoisen kaukalon kuin Hjallin puolelle? Tämä sama ongelma oli jo liiga-aikoina.
 
Pöö

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Marjamäki jatkaa samaa itsepetostaan maalipaikkojen tuhlailu -höpöhöpöllään ja mikään ei muutu. Fakta on, että Jokerit ei käytännössä ole luonut koko kaudella hevon vittua.
Marjamäellä on toki tilastot käytettävissään, ja ottamatta muuhun kantaa, tänään Jokerit loi riittävästi maalipaikkoja minunkin tilastoissa, mutta puolusti heikosti. Pelin tunnistamisesta kirjoitin otteluketjussa. Noin tiiviisti kyse on siitä, että alistutaan vastustajan puolustuspeliin ja mennään osin suosiolla kulmiin ja laitoihin. Taustalla on tarkoitus pelata pitkiä hyökkäyksiä ja laita- sekä kulmapeliä ja väsyttää vastustaja. Mutta se maalille nouseminen jää puuttumaan. Ja siksi vastustaja pääsee varsin helpolla, koska se ei joudu riittävästi vääntämään ja väsy maalinteon ydinalueella ja ottamaan jäähyjä.

Lopputulos on surkea tällä pelitavalla, ja Marjamäeltä voisi kysyä miksi kiekollisen + parin muunkin nousu maalin eteen ei onnistu. Liittyy nähdäkseni yliohjeistukseen kulma- ja päätypeleistä. Samaa vikaahan Marjamäellä oli maajoukkueessa, ellen väärin muista.

Mua ihmetyttää entistä enemmän, että miksei Jokerit vaihtanut pieneen kaukaloon täksi kaudeksi. Ulkomuistista kaikki kauden parhaat pelit on pelattu nimenomaan pienessä askissa. Pieni kaukalo pakottaa myös suoraviivaisempaan peliin, joka tekisi tuolle jengille ihan hyvää. Tuota loputonta kulmarallia ja ylipäätään sellaista mielihyvälätkää on katsottu ihan tarpeeksi.
Ainakin muutama parhaista on pelattu pienessä kaukalossa. Se pakottaisi Marjamäen suoraviivaistamaan peliä, kuten kirjoitat.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Marjamäellä on toki tilastot käytettävissään, ja ottamatta muuhun kantaa, tänään Jokerit loi riittävästi maalipaikkoja minunkin tilastoissa, mutta puolusti heikosti.
Niin. Peliä oli pelattu noin kaksi sekuntia kun omissa kolisi. Tämän jälkeen Lokomotivilla oli yv, ja muutama muukin hyvä vetopaikka, jotka Marjamäen laskuopilla olisi toisessa päässä käännetty huippupaikoiksi. Jokereilla oli Anttilan riistosta syntynyt puolittainen läpiajo erän lopussa. Muuten koko erässä ei tapahtunut kotijoukkueen toimesta yhtikäs mitään. Muutama kulmaralli, jonka jälkeen joku onneton toivotaan-toivotaan heitto maalia kohti. Mä olisin pitänyt nollan ekassa erässä Lokomotivin maalilla, vaikka en ole ikinä pukenut niitä vehkeitä päälleni. En ois kyllä tarvinnu siinäkään erässä.

Tokassa erässä 2-0 tilanteessa oli muutama mesta Jokereillakin kun oli pakko. Niin oli myös helvetin pahoja ylivoimahyökkäyksiä ja tilanteita Kalninsinkin edessä. En laskenut lukumääriä, mutta persetuntumalla kaverin paikat olivat ne vaarallisimmat ja 3-0 oli lähempänä kuin meidän kavennus. Kolmannessahan meillä ei sitten ollut enää mitään jakoa. Pari minuuttia päämäärätöntä kulmissa pyörimistä, 3-0 ja game over. Loppuerän Lokomotiv lähinnä neppaili ja leikki reppanoiden kustannuksella. Saatettiin tuon lepsuilun tuloksena saada joku puolittainen läheltä-piti tilanne ja muutamat siniviivalta lähteneet ropelit vastustajan veskarin poimittavaksi ja Marjamäen huippupaikkastatseihin lisättäväksi, niin voi ensi yönäkin onanoida itsensä uneen mielikuvalla pelin päällä olemisesta.

Tänään ei ollut mitään jakoa, ei yhtään mitään. Piste.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Niin. Peliä oli pelattu noin kaksi sekuntia kun omissa kolisi. Tämän jälkeen Lokomotivilla oli yv, ja muutama muukin hyvä vetopaikka, jotka Marjamäen laskuopilla olisi toisessa päässä käännetty huippupaikoiksi. Jokereilla oli Anttilan riistosta syntynyt puolittainen läpiajo erän lopussa. Muuten koko erässä ei tapahtunut kotijoukkueen toimesta yhtikäs mitään.
Ei se noin mennyt. Anttilalla oli esimerkiksi loistava tilanne läpisyöttöön, jota ei tullut. Siitä olisi saatu 1vs0, joka jäi huonolla pelinluvulla/pelitavalla käyttämättä. Lisäksi oli noin 2.5 maalipaikkaa. Vähän sama pätee muihin eriin, siellä oli useammalla hyökkääjällä huippupaikka maalin edessä. Jopa lähes tyhjää maalia, joista veto ohi maalin. Kaikki eivät edes vetoa saaneet aikaan maalipaikastaan.

Tänään oli ajoitukset ongelmana. Samoin viisikon pelaaminen ennen kaikkea puolustussuuntaan, mutta myös ylös. Ajoitukset näkyivät syöttöharhoissa ja siinä, että avauksista ei saatu peliä käyntiin, vaan se tukehtui usein jo puolustusalueelle. Sanoisin, että Loko tiesi - sekin - aivan tasan tarkkaan, miten Jokerit pelaa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ei se noin mennyt. Anttilalla oli esimerkiksi loistava tilanne läpisyöttöön, jota ei tullut.
Jep. Meillä ois joka matsissa ihan saatanasti paikkoja jos syötettäs niitä läpisyöttöjä tai tehtäs jotain muuta mitä ei nyt tehdä. Tosin vastustajallakin ois saattanut olla pelissä joitain tilanteita joista olisivat eri tavalla pelaamalla taikoneet lisää tontteja.

Ehkä kannattaisi pohtia miksi se meidän freimi on sellainen, että niitä paskoja ratkaisuja tehdään ja mahdollisia tilanteita ei osata tunnistaa, päät on jumissa ja vaistot vie väärään suuntaan. Se on paskan joukkueen merkki. Pelaajat pelaavat jotain muuta peliä kun sitä minkä osaavat. Heistä ei saada ulosmitattua sitä mitä he osaavat. Valuvika. Perusta on mätä.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Blokit vieraille 17-3. Ei lisättävää.
Lisätään nyt sen verran, että vastustaja 0 minuuttia boksissa, eikö? Liittyy muualla mainittuun kulmissa pyörimiseen: Nousua maalille, pakotetaan kaveri rikkomaan jäähyn arvoisesti. Tätä ei ollut tarpeeksi, pari jäähyä tosin taisi jäädä puhaltamatta.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Jep. Meillä ois joka matsissa ihan saatanasti paikkoja jos syötettäs niitä läpisyöttöjä tai tehtäs jotain muuta mitä ei nyt tehdä. Tosin vastustajallakin ois saattanut olla pelissä joitain tilanteita joista olisivat eri tavalla pelaamalla taikoneet lisää tontteja.
Toki. Mutta pyrin kuvaamaan pelillisiä ongelmia. Nyt ei edelleenkään tunnisteta tilannetta, vaan pelataan liian kaavamaisesti, vaikka Anttilan kaveri olisi ihan vieressä, naputtaa jäätä mailalla, ja luistimissa on kiito päällä. Ei, Anttila luopui kiekosta.

Ehkä kannattaisi pohtia miksi se meidän freimi on sellainen, että niitä paskoja ratkaisuja tehdään ja mahdollisia tilanteita ei osata tunnistaa, päät on jumissa ja vaistot vie väärään suuntaan. Se on paskan joukkueen merkki. Pelaajat pelaavat jotain muuta peliä kun sitä minkä osaavat. Heistä ei saada ulosmitattua sitä mitä he osaavat. Valuvika. Perusta on mätä.
Marjamäki haki tällä kertaa Kontiolan ympärille jalkoja ja vapautti Kontiolaa hieman. Laitureista toinen hoiti enemmän puolustusvelvoitteita, samoin toinen pakki oli herkemmin alempana. Vaikka en pidä Marjamäestä yhtään, ja hänen pelitapansa on heikko, ei tuolla sentterikalustolla voi pelata, jos laiturit ja kiekolliset pakit ovat 5 x senttereitä (Kontiola, Regin, Niemi) nopeampia. Ei voi vaihtaa alaketjuista nopeamapaa sentteriä, kun sitä ei ole ja niin O'Neill on sentterinä. Ihan ok ja hyvä siinäkin, mutta eihän joukkueen pitäisi olla näin hidas keskikaistalta.

Marjamäestä pitää päästä eroon. Mutta ei hän ole itseään valinnut eikä Kurrin vastuuta voi joukkueen rakentamisesta kiistää olkoonkin, että Vuorinen on sitä kasaillut.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
- Jokerit pitää kiekkoa ja hallitsee kiekollista peliä --> CHECK
- Vastustaja joka puolustaa tiiviisti viisikkona omaa maaliaan --> CHECK
- Jokerit näennäishallitsee ja pyörii kulmissa hulluna --> CHECK
- Jokerit ei saa kiekkoa millään sisään --> CHECK
- Vastustaja naulaa kovalla prosentilla kun kiekko hupsista vaan menetetään --> CHECK

Voisi sanoa Latemaisesti että "oli tarpeeksi paikkoja tehdä maaleja", mutta tämä sama ylläoleva tilanne on toistunut nyt viime ja tällä kaudella niin monta kertaa että se ei yksinkertaisesti ole totta. Paikkoja voi olla, mutta tällaisella pelillä Jokerit häviää näitä "päävastustajiaan" vastaan yhdeksän kertaa kymmenestä.

Surullista.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Alkaa pikku hiljaa vituttamaan kun selvissä maalintekopaikoissa missä pitää vain yksinkertaisesti ampua niin haetaan jotain helvetin highlight-maalia ja siirrellään vastuuta. Tänäänkin oli monta sellaista tilannetta. Toisaalta se laukausten laatu tuntuu olevan koko jengillä aivan onneton joten samapa tuo. Suoraa logoon ja silmät kiinni. Siinä mielessä on ikävä Mosesia ja varsinkin Jenseniä. Tänään luvattoman monta vetoa viivalta jäi pelaaja-massaan. Loko niitä hyvin blokkasi joo, mutta ei se nyt noin vaikeaa voi olla jokaiselle toimittaa kiekkoa maalille.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toki jonkin verran on aina paikkoja per peli mut ei niin paljoa tälle nipulle et kiekon sais sisään. On todellakin ikävä mm Jenseniä. Kaavamaisuus kuvaa hyvin touhua ja se että kulma-/rännipelillä pyritään väsyttään vastustajaa yms niin on kyllä.nähty. kuten aikasemmim mainitsin niin vastustajasta riippuen ei ole paljoa pelotetta kun Jokerit vastassa on. Omasta mielestä pelaajista huokuu jollain tapaa tämä onneton touhu. Jos kyse olisikin vain siitä et kiekkoa ei saada sisään niin olis varmaan levollisempi mieli kaikilla. Savinainen ja Haapala oli hyvin energisiä eilen mut kolmas lenkki ei auta yhtään. Tämä tuskin aukeaa tästä yhtään enempää yksittäisiä pelejä lukuunottmatta, samanlainen touhu on nyt jatkunut pitkään ilman merkkejä paremmasta.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jos vertaa eilistä peliä taannoiseen CSKA-voittoon, niin roolit olivat näissä peleissä päinvastaiset. Moskovassa Jokerit puolusti erittäin miehekkäästi laukauksia blokkaamalla ja aktiivisella mailahäirinnällä. Hyökkäykset olivat suoraviivaisia ja niissä mentiin maalia kohti, kuten esimerkiksi Mäenalasen maalissa, jossa Anttila ja Mäenalanen käänsivät kurssin heti sinisen jälkeen kohti maalia. Loko pelasi eilen tismalleen samalla tavalla. Miksi valmennus ja pelaajat eivät saa kaivettua tätä sitoutunutta ja suoraviivaista peli-ilmettä läheskään jokaiseen otteluun? Yksittäiset ohipelit ovat sallittuja pitkässä sarjassa, mutta nykyisin vähintään joka toinen kotiottelu on aivan karmeaa hutilointia (ja oli toki jo viime kaudella).
 
JE SUIS ILVES

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi valmennus ja pelaajat eivät saa kaivettua tätä sitoutunutta ja suoraviivaista peli-ilmettä läheskään jokaiseen otteluun?
Tilanne on hassusti sellainen että TsSKAta ja SKAta vastaan Jokerit lähtee peliin puolustustaistelu-mentaliteetilla eikä pitämään kiekkoa. Tämä tuottaa tällä hetkellä paremman lopputuloksen. Lokoja, Spartakkeja ja Dynamoita vastaan Jokerit lähtee hallitsemaan kiekkoa, joka johtaa siltojen alle kun vastustaja ei päästä paikoille ja naulaa omista vähistään kovalla prosentilla. Varsinkin kun joudutaan hyökkäämään organisoitua viisikkoa vastaan nykyjoukkue päätyy nurkkiin menettämään kiekon vaikka kuinka rimpuilisivat.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksittäiset ohipelit ovat sallittuja pitkässä sarjassa, mutta nykyisin vähintään joka toinen kotiottelu on aivan karmeaa hutilointia (ja oli toki jo viime kaudella).
Se on ehkä tällä kaudella kääntynyt enemmänkin niinpäin, että tuollaiset CSKA-pelien taistelut ovat niitä "ohipelejä", kun normi suorittaminen on sitä tasapaksua ja tunteetonta hutilointia. Ei noi huonot peliesitykset enää mitään ohipelejä ole, vaan ihan normaali ja odotettavissa oleva pelisuoritus.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Tilanne on hassusti sellainen että TsSKAta ja SKAta vastaan Jokerit lähtee peliin puolustustaistelu-mentaliteetilla eikä pitämään kiekkoa.
Jokerit ei lähtenyt CSKA:ta vastaan pelkästään puolustamaan, vaan hyökkäyksissä nimenomaan uskallettiin pitää kiekkoja ja pakkeja haastettiin rohkeasti sinisen jälkeen. Kotiotteluissa sen sijaan kiekosta luovutaan liian helposti päätykiekkojen muodossa, jolloin hyökkäykset puuroutuvat loputtomiin kulmaralleihin, joista irtoaa hyviä maalipaikkoja liian harvoin.
 
JE SUIS ILVES

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit ei lähtenyt CSKA:ta vastaan pelkästään puolustamaan, vaan hyökkäyksissä nimenomaan uskallettiin pitää kiekkoja ja pakkeja haastettiin rohkeasti sinisen jälkeen. Kotiotteluissa sen sijaan kiekosta luovutaan liian helposti päätykiekkojen muodossa, jolloin hyökkäykset puuroutuvat loputtomiin kulmaralleihin, joista irtoaa hyviä maalipaikkoja liian harvoin.
Amen.

Siksi olen useampaan kertaan vaatinut esim. Anttilalta ja Joensuulta rohkeita nousuja kiekkoa suojaten maalille. Nyt nämä herrat (varsinkin Anttila) menee koko ajan siitä mistä aita on matalin (selkä suoraksi, jalat seis, heitto kulmaan ja löysästi perään tai peräti vaihtoon).

Loppupeleissä ASENTEESTA tämä homma lähtee, jos sä perkele sinne maalille haluat mennä niin kyllähän esim. Joensuu sinne menee.

Saa suorittaa!
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelipäivä. Alkaa olla vähän yhdentekevä tunnelma kun tietää että vaikka sieltä konvehtirasiasta toffeeta tänään löytyisi niin ylihuomenna kädessä on taas ananaslikööriä.

Isoon muutokseen usko on mennyt nykymiehityksellä pääasiassa valmennuksen takia. Toki pelaajistossa on puutteensa. Silti 3 blokkia viimeksi kertoo oleellisen. Paikalla mutta ei läsnä.

Katseet tänään:

1.Konna, jääkö kiekonmenetykset alle viiteen ja merkkausvirheet alle kymmeneen tänään?
2. Marjamäki - Nellin ympärille Haapala ja Savivellu niin saadaan maali ekan viiden kympin aikana?
3.Blokataanko yli 5 kertaa?
4. Rintamalähdöt on pelattu pois. Onko keskikaista Nelli-Bill-Mäenalanen-Halme? Olisi toivoa päästä vauhdilla keskialueen yli.
5. Kalnins palasi normaalille tasolleen viimeksi. Jos pisteitä halutaan niin maagisuutta tarvitaan.
 
Tää jengi on tässä!

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
HPK - Ilves
 • 2.33
 • 3.90
 • 2.65
Kärpät - KalPa
 • 2.18
 • 3.95
 • 2.85
Lukko - Sport
 • 1.51
 • 5.00
 • 5.00
Pelicans - JYP
 • 1.62
 • 4.95
 • 4.10
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy