Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ainakin tänään osattu Halme rankata Oksasen edelle, siitä peukkua. Mielenkiintoinen kakkonen, toivottavasti toimii. Laiturit pitänevät huolen ykkösen toiminnasta.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ainakin tänään osattu Halme rankata Oksasen edelle, siitä peukkua. Mielenkiintoinen kakkonen, toivottavasti toimii. Laiturit pitänevät huolen ykkösen toiminnasta.
Halme on kyllä ollut hyvä pelaamissaan peleissä. Nopea, uskaltaa haastaa, taklaa ja vaikuttaa vielä sopivan vittumaiselta jälkipeleineen.

Tässä olisi paikka lyödä vähän pidempää lappua kouraan, ilman että hinta nousee pilviin!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aiemmista matseista oli otettu opiksi ja sitä kautta onnistuttiin suht ehjällä pelillä ottamaan pisteet. Siitä iso kiitos Kalninsille, joka pelaa tällä hetkellä erittäin hyvin.

Mitä tänään opimme on:
- O'Neill on tällä hetkellä parempi laidassa. Mielummin uutta sentteriä sisään kuin Briania keskelle.
- Kun kentässä on keskushyökkääjä (tänään Regin ja Pihlström) toimii kentän peli.
- Kontiola on turha ja toivottavasti tippuu kokoonpanosta kokonaan kun Norman tervehtyy.
- Niemi on turha hyökkäyssuuntaan, mutta menee just ja just nelosen keskellä.

Viaplayn studiossa puhuttiin paljon laukaisumääristä. Tällä hetkellä Jokerit laukoo todella vähän. Tosin kun katsoo esimerkiksi ykkösylivoimaa niin eihän siellä ole Lehtosen lisäksi oikeastaan ketään snaipperia. Pistäisivät vaikka Grantin Konnan tilalle niin voisi alkaa soida.

Positiivista on että osattiin pelata yhtä tiettyä vastustajaa vastaan, eli jotain siellä tehdään muutakin kuin kaiverretaan kurpitsoja. Positiivista on myös että saadaan murjottava logo pois paidasta voiton myötä ;)
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toinen erä oli tänään loistava, alivoima toimi, massiivista pyöritystä 5-5 vastaan ja 4-4 vastaan. Nättejä maaleja. Ekassa erässä pelin avaaminen näytti vaikealta ja huonoja ratkaisuja tuli omassa päässä sen verran, että partaa tuli revittyä katsomossa. Kolmannessa erässä tuntui, että Torpedo oli se, joka koomaili omalla puolustusalueellaan.

Numerot olisivat voineet olla selvemmätkin, tehokkaammalla viimeistelyllä 5-1, mutta tämä kelpaa ihan hyvin.

Grant ja O'Neill... Hienot esityöt maaleihin. Kun sulla on pelisilmää niin sulla on pelisilmää. Jokerien näköisiä pelaajia molemmat.
 
En gång Turkish Airlines, alltid Turkish Airlines.

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo. Ei tästä innostua kovin paljon jaksa mutta hyvä Marjamäki että saatiin pisteet. Silti sanoisin että enemmän kahden yksilön(Nelli&Jänis) ansioista ne pisteet saatiin kuin toimivan pelitavan.

Paljon on myös asennepuolella vajaata vielä ja pelitilanteissa tehdään erikoisia ratkaisuja(Pihlström ja omiin tullut maali sekä muilla pelaajilla miljoona paikkaa laukoa mutta päädytään tekemään jotain muuta). Reginin ketju oli hyvä joskin sen tehoista iso iso iso ansio menee ONeilille. 1+1 ja hankittu jäähy josta toinen uuni tuli. Muut ketjut nilkuttaa enemmän tai vähemmän.

Haapalan ympärille olisi sauma se toinen vitja tehdä. Haapala-Jensen ja Norman tai Savinainen kolmanneksi. Sitten onkin näitä ongelmaukkoja ainakin ketjullinen joiden peluuttamista keväällä pidän enemmän uhkana kuin mahdollisuutena. Ketä niin? Kontiola-Moses-M Niemi.

Vedä nyt Marjamäki happea niin että oot ilmapallo ja tuo yhtenäinen, taisteleva ja raikas jengi tauolta. Sit mä heräsin...

Edit. Jokereilla on siis 1 ketju+1 laituripari jotka saavat pelin edes hyökkäysalueelle. Näistä säännöllisesti paikoille pääsee ainoastaan ONeilit.

Pihlströmit koohkaa ja rännittää täysin päämäärättömästi vaikka erityisesti heillä pitäisi olla suunta maalille. Yritetään pakille pudotusta, joka osataan lukea jo hyvin pois. Jos pakki saa kiekon niin hyvinn harvoin sieltä saadaan kiekko toimitettua maalille.Nelonen tulee mukana ja ainoastaan Halmeelta voi odottaa jotain mitä vastustajat eivät osaa lukea. Sitä että Jokereiden hyökkääminen on erittäin huolestuttavalla tolalla materiaaliinkin nähden. Ja kun se viisikkopuolustus ei paljon tiiviimpi ole. Ilman huippuvireistä A Niemeä Jokerit on laulussa r1. Käytännössä: Niemen tulee nostaa 6% tasoaan. Vaihtoehto 2 on se 92% Kalnins ja huippukoutsi Marjan tilalle. Kumpaankaan en usko.
 
Viimeksi muokattu:
Tää jengi on tässä!

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Reginin ketju oli hyvä joskin sen tehoista iso iso iso ansio menee ONeilille. 1+1 ja hankittu jäähy josta toinen uuni tuli. Muut ketjut nilkuttaa enemmän tai vähemmän.
Regin-O'Neill kaksikkoa voisi kokeilla pidempään yhdessä. Normanissa ei vikaa, mutta Regin pelaa tällä hetkellä hyvin ja hänellä on potentiaalia kantaa O'Neillin kanssa joukkuetta ja ratkoa pelejä, kun taas Norman on enemmänkin hyvä handyman. Pelasivat tänään mielestäni oikein hyvin ollakseen eka peli muutamaan vuoteen jossa pelasivat yhdessä. Mäenalainen ei kaksikkoa täydentänyt. Ei osaa lukea peliä riittävän hyvin, ei ole maalintekijätyyppi, eikä ehkä ekasta syystä johtuen myöskään tajua, että hänen tehtävänään on toimittaa tuossa ketjussa kiekko muille hyökkääjille asap ja yrittää hakeutua tiloihin, eikä kuskata ja hautoa joka kerta sitä paria sekuntia ja antaa sen jälkeen paska syöttö.

Mäenlaisen sijaan tuo ketju tarvitsee kolmanneksi pelaajaksi jonkun, joka osaa tehdä maaleja eikä haudo kiekkoa. Vanha O'Neill - Regin - Joensuu ketju siis kasaan. Jos homma ei toimi, niin Brianin voi koska tahansa palauttaa Normanin rinnalle.
Norman voisi yhtälailla toimia Mosesin ja vaikka Mäenalaisen kanssa.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rankka vierasrundi varmasti mutta eipä tuosta pelistä paljoa mielihyvän aiheita tule. Kulmapelailu/rännittely pääasiassa Marjamäen pelikirja. Edelleen maalitehtailu on jossainmäärin tuurissaan. Ketjukoostumuksista ei näytä tällä hetkellä syntyvän mitää kummosta. Keväällä varmaan pelataan mut ei tää kyllä paljoa vakuuta. Mm Halme poikkes Laten kirjasta välillä ja ajoi suoraan maalille, jotain erilaista. Pelistä ei katsoessa ole saanut kiksejä enää hetkeen
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sääli, että ero 9.sijaan alkaa kasvaa jo huolestuttavan suureksi. Tällä hetkellä tuo ero on 7 pistettä.

Tämä tietää sitä, että pellailua voidaan jatkaa myös tulevissa peleissä, kun pudotuspeleihin pääsyyn näyttäisi riittävän nykyisetkin otteet.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Matza187 jep. CSKA repii ton jengin paloiksi. SKAta vastaan voisi valmentajaa vaihtamalla olla sauma haastaa. Nykyvalmennuksella on aivan sama ketä tulee vastaan. Lauluun lähdetään samoin tein.
 
Tää jengi on tässä!

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
@Matza187 jep. CSKA repii ton jengin paloiksi. SKAta vastaan voisi valmentajaa vaihtamalla olla sauma haastaa. Nykyvalmennuksella on aivan sama ketä tulee vastaan. Lauluun lähdetään samoin tein.
Nyt täytyy olla erimieltä. Tuo jengi on jo osoittanut tällä kaudella, että kun kiinnostaa, niin kuka vaan voi kaatua. Tosin vain yhdessä pelissä on kiinnostanut koko 3 erää ja vähän useammassa erän tai kaksi. Joten rosteri ei ole niin heikko kuin näkymät kentällä antaa aiheen olettaa. Ei siellä ole kuin yksi täysin turha kenttäpelaaja, tiedätte kyllä kuka. Valmennus sakkaa sitten pahemmin. Pelisysteemi voisi toimia, mutta peleihin valmistautuminen ja pelin aikainen johtaminen ei ja se syö mahdollisuudet pelisysteemiltä. Vaan miksi pelaajien pitäisi yrittää, kun surfailullakin on kausari varma?
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
"-Tappiopelin jälkeen pitää aina parantaa, se on ihan selvää. Haluamme heti takaisin voittojen tielle ja se on iso juttu meille huomenna. Halutaan jättää hyvä maku tästä reissusta ja päästä pelaamaan sen jälkeen kotiyleisön eteen, Lehtonen kiteytti."

En tiedä kuinka huomenna pitää pelata että tästä jäis hyvä maku. Pelaajien kommentit on niinkuin Marjamäen suusta.

"-Kamppailupelaamisessa tai syöttöjen laadussa ei oltu sillä tasolla, missä pitäisi olla. Ei saatu koneita käyntiin niin kuin olisi pitänyt voiton kannalta. Se meidän on myönnettävä ja otettava oppi matkaan, Lehtonen sanoi."

Vottu kohta 30 peliä ollu samat ongelmat. Alkaa olla aika paljon sitä oppia matkassa. Vieläkö Airbus nousee ilmaan Tseljabinskistä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Eram

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä, nämä kommentit toistaa itseään koko ajan. Oli sit keneltä tahansa. Samaa mieltä myös siitä ja että tuolla joukkueella pystyy paljon parempaan mutta minkä takia esitykset sitten on niin heikkoja..siihen tuskin on montaa syytä. Kaikki tietää mitä muutoksia olis syytä tehdä. Toivon todellakin et muutoksia tulis jos vois vähääkään loppu kauteen saada positiivinen taso ja maku touhuun.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Sako jos tuo joukkue suorittaa lähempänä 29/30 eilisellä tavalla ja n.1/30 Tsskaa vastaan nähdyllä tavalla niin millä kertoimella tuo suhde muuttuu 1/30 --> 4/7?Olen kanssasi samaa mieltä että jengi ei ole niin huono miltä se näyttää mutta nykyvalmennuksella en tähän haastamiseen usko. Oli vastassa kuka tahansa. Ja oli välissä yksittäinen kuinka hyvä peli tahansa. Vastustajat kontraa nämä taktisesti.

Se että tuo joukkue itseohjautuisi kesken playoffsarjan tai ottelun ilman pätevää valmennusta? Ei ole realismia.
 
Tää jengi on tässä!
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Siitähän ei ole kyse ettei tuo joukkue voita kenet tahansa jos peli olisi sillä tasolla mihin se kuuluu ja pystytään. Late on menettänyt otteen täysin hommaan. Kyllä nuo pelaamaan saisi joku muu koutsi.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään ei muuta mahdollisuutta ollutkaan kun murskavoitto. Tästähän pitäisi olla onnellinen ja suorastaan pomppia riemusta? No ei. Enemmän vitutusketjun kamaa. K & V hieroo käsiään yhteen ja heittää yläfemmoja siitä miten kaadettiin vuoden 2013 KHL-finalisti ja kesän superhankinta Kontiola teki paljon pisteitä tätä huippujoukkuetta vastaan.

Tämä voitto ei merkinnyt yhtään mitään. Jokerit ei ole sen parempi kun oli Habarovskissa, Vladivostokissa tai koko kautena.

Jos perjantaina kaadetaan Dynamo ja sunnuntaina Loko, niin suostun jälleen uskomaan, että valoa on tunnelin päässä. Ne valot voi olla junan valot, mutta saadaampahan selvyys tilanteeseen tavalla tai toisella.

Perjantaina olemme jo viisaampia. Tämä Traktor-peli oli yhtä tyhjän kanssa.
 
Tavallaan harmittaa näin "pirteä" esiintyminen ja iso voitto numeraalisesti. Ja Kontiolan pisteet, koska tuo 1+2 ei tee hänestä yhtään sen parempaa pelaajaa, mitä oli noin kolme tuntia sitten.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Jos perjantaina kaadetaan Dynamo ja sunnuntaina Loko, niin suostun jälleen uskomaan, että valoa on tunnelin päässä. Ne valot voi olla junan valot, mutta saadaampahan selvyys tilanteeseen tavalla tai toisella.
Juuri näin. Joko hirveässä kiimassa kaadetaan perjantaina Dynamo ja sitten sunnuntaina tapahtuu ulospuhallus, tai sitten toisinpäin. Olisi tämän kauden trendiin nähden todella outoa nähdä pari voittoa putkeen ja vielä kotona.

Tämänpäiväisestä pelistä ei varmaan kannata tehdä suurempia analyysejä. Vähän kyllä harmittaa, että pari maalia annettiin tuolle huumoriporukalle eikä Kalninsin tilastot näin ollen pääse kaunistumaan.
 
Pöö

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-Kova on reissu ollut, eikä tällaista ole jokerihistoriassa ennen tehty, että ensin pelataan kolme peliä pitkällä ja sitten takaisin tullessakin yksi. Tuntui tänään vielä aamujäilläkin, ettei oikein kone pelitä. Vähän oli henkistäkin väsymystä, päävalmentaja Lauri Marjamäki myönsi.

Pelaajia väsyttää, mutta rotaatiotahan ei kannata käyttää. Hirvosen tuoreet jalat istuvat penkillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy