Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaahas poijaat. Kova on vaatimustaso myös keskustelupalstalla näin KHL-aikakaudella. Severstalista tuli voitto, mutta tyytymättömyyttä havaittavissa ainakin vitutusketjussa, otteluketjussa ja Latelle monoa ketjussa. Enkä nyt itsekään lähtisi esitystä kehumaan, mutta jotenkin nyt tuntuu siltä, että heikon alkukauden jälkeen on jäänyt ns. levy päälle ja kaikki nähdään negatiivisessa valossa. Ensinnäkin Severstal peli oli ja on CSKA ja Spartak pelien välissä. Henkisellä aspektilla vaikea peli asennoitua, kun se on kahden "isomman" pelin välissä. Toisekseen Severstal peli alkoi alle 44 tuntia siitä, kun CSKA peli oli loppunut. Siihen matkustaminen päälle. Ei siis helpoin mahdollinen lähtökohta. Kuitenkin raavittiin voitto, eikä nyt aivan paskasti edes pelattu. Joten relatkaa vähän. Kautta on kolmannes takana ja ollaan ihan hyvissä asemissa. Laskuja ja nousuja takana, mutkia ja tunneleita edessä. Kannattaa välillä näistä voitoista myös iloita, eikä aina etsiä puutteita. Muuten tulee kaudesta aivan liian raskas.

Kunnioituksella

Hera80
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
@Hera80 enpä voisi olla enempää samaa mieltä. Vaikken itsekään mikään yltiöpositiivisuuden ilmentymä ole, niin hyvin raskasta luettavaa välillä tämä palsta. Ties kuinka monta kertaa mainittu, että Late on menettänyt jo kopin ym. ja näiden lausuntojen antajilla ei ole oikeasti hajuakaan minkälainen pukukoppielämä Jokereilla todellisuudessa on. Ei ole minullakaan, mutta en myöskään tee tällaisia ihmeellisiä johtopäätöksiä pelkästään peliesitysten perusteella.

Mun mielestä tuo syyskuun lopun Avto-peli himassa toimi käännekohtana Jokereiden pelaamiselle, tai oikeastaan koko kaudelle. Silloin lopetettiin miettiminen ja siirryttiin takas perusasioihin. Viisikkopelaaminen ja PAPP on tuosta matsista eteenpäin ollut melkeinpä jokaisessa matsissa vähintäänkin tyydyttävällä tasolla, muutamissa matseissa jopa erinomaista. Hyökkäyspelaamisesta tuo on syönyt tehoja pois, mutta hyvän puolustuksen varaan on helpompi rakentaa hyvää hyökkäyspelaamista kuin toisinpäin.

Tuosta pelaamisesta kun pidetään kiinni, saadaan kaikki tärkeät äijät sairastuvalta takaisin + ehkä yksi pakki lisää jengiin (ja Konnalle jalat), niin kevättä ajatellen näyttää ihan hyvältä. Ennen Avto-peliä näytti siltä ettei tästä kaudesta tule lasta eikä paskaa, mutta nyt kurssi on onneksi kääntymään päin.

Hitaasti mutta varmasti sanoisi Kontiola.
 
Pöö

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ainakaan osaltani ole tarkoitus olla negatiivinen vaan katse on 100% keväässä. Ja siihen peilaan Jokereiden tekemistä. Alla on jo Marjan eka vuoristoratamainen kausi, joten ainakin omalta osalta armollisuus oli ja meni. Liittyy puhtaasti Jokereiden pelin kehitykseen ja peli-ilmeeseen. Puheet on omin silmin nyt Jokereiden osalta pidetty ja selitykset selitetty useampaan kertaan.

Hienoa, että voitettiin eilen. Siitä posia Marjamäelle. Myös blokkien määrä oli hyvä, vaikkakin se ainoa maali tuli Savinaisesta läpi. Silti. Kyllähän Kalnins eilen voiton pelasi. Niemellä oltaisiin hävitty.

Edelleen siellä pelissä paistaa ne samat krooniset ongelmat. Mitkä niin? Maalia kohti hyökkääminen, laukominen ja yv. Toki ei tuo PAPP myöskään eilen dimangia ollut 60min vaan Kalnins. Puolustus ja oma sota-alue on nyt paremmassa hapessa. Hyökkääminen osalta en pysty ostamaan tuota Marjamäen "paremmat pakit tällä kaudella"-mantraa. Miksikö? Koska kiekot ei edelleenkään löydä maalille ja toisekseen kun löytää joskus niin siellä usein oma 1vs1 hävitään.

Kysymys kuuluu - saako Marjamäki viisikon tekemisen balanssiin niin että hyökkäys ei jää 1-2 tehtyyn jos puolustetaan Tsska-pelin kaltaisesti. Tiistai on erinomainen mittari. Sieltä tulee miniDynamo vastaan. Iso joukkue, joka kamppailee leijonan lailla molempien maalien edustoilla ja rankoo vastaan armotta.
 
Tää jengi on tässä!

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Normi vuoristorataa hienon tska pelin jälkeen. Voitto tuli, mutta jengi teki vain minimin. Vrt edellisen pelin työmäärään. Ei oo latella homma hanskassa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Itsekin ehkä tulee kirjoitettua negatiiviseen sävyyn. Mutta kun oman joukkueen homma on pielessä niin se harmittaa.
Maalin edessä pelaaminen on omassa päässä parantunut. Mutta oli syytäkin.
Suurin ongelma on vuoden sakannut yv-peli. Ja mitään uutta ei olla tuotu. Grant sentään tuotiin mihin kuuluu. Totuus on että kenet tahansa KHL-pelaajan mistä tahansa joukkueesta herätät keskellä yötä ja kysyt Jokerien yv-pelistä. Hän tietää jo Konnan epätoivoisen syötön neliön läpi. Tai Viivamiehen kärkikarvaajan blokin kiertämisen. Harmi vaan että kaikki tietää ja saa aikaa laittaa toisen miehen blokkaamaan limittäin sen vedon. Yv-pelin merkitys vain korostuu ja korostuu mitä pidemmälle kausi menee. Eilenkin olisi ollut paikkoja naulata yyveellä peli hyvissä ajoin. Mutta Latella ei ole mitään eväitä. Kokeiltaisiin edes jotain uutta.
Eikä 5vs5 pelissäkään pystytä reagoimaan. Huonosti pelien välissä, pelin keskellä ei ollenkaan.
Tiistaina ollaan taas viisaampia.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo negailua tulee kun oma joukkue esittää ajoin varsin huonoja otteita ja kun tietää et parempaan olis mahdollisuudet. Yv on kieltämättä onnetonta..ja kun siinä ei onnistuta niin 5v5 peli taas on niin tuuri hakuista räpeltämistä paikoin että luotto siihen et maaleja tulee niin on valitettavan pieni. Kuitenki se kuuluisa usko löytyy ja varauksin parempaan päin. Ainakin oma pää on ollut jo huomattavasti parempi mistä kaikki lähtee.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Edelleen siellä pelissä paistaa ne samat krooniset ongelmat. Mitkä niin? Maalia kohti hyökkääminen, laukominen ja yv. Toki ei tuo PAPP myöskään eilen dimangia ollut 60min vaan Kalnins. Puolustus ja oma sota-alue on nyt paremmassa hapessa. Hyökkääminen osalta en pysty ostamaan tuota Marjamäen "paremmat pakit tällä kaudella"-mantraa. Miksikö? Koska kiekot ei edelleenkään löydä maalille ja toisekseen kun löytää joskus niin siellä usein oma 1vs1 hävitään.
Totta. Ja sanon suoraan, että minusta ei ole kokonaisuuden kannalta positiivista, että Kalnins voittaa pelejä Jokereille, kun muu joukkue pelaa heikosti. Vaikka viisikon pelaaminen kiekollisena ja kiekottomana puolustus-, keski- ja hyökkäysalueella on parantunut alkukaudesta, matka on edelleen pitkä. Ottelusta toiseen Kalnins ottaa sellaisia koppeja, jotka mahdollistavat voiton yhdellä, kahdella tai kolmella maalilla. Ydin on tämä: maalivahti on se, joka ne voitot ottaa. Muu puolustus hukkaa edelleen (pl. CSKA-peli) miehiä ja mailoja liikaa.

Se on ihan normaalia keskustelua, että voitetuistakin peleistä kaivetaan negaa, jos siihen on merkittävä syy pelaamisen osalta. Miksi siitä pitäisikään vaieta? Mutta tietenkin liiallinen ja turha negailu ei ole minunkaan mielestäni ok, vaikka itseäni ei haittaa sen paremmin ylipositiivinen kuin ylinegatiivinen kuittailu. Ne kuuluvat fanittamiseen ja jääkiekkoon.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan OK voittaa tällainen välipeli jossain paikallisessa Varkaudessa vähän rauhallisemmalla pelillä. Ei vieraspeleissä tarvitse paikallista porukkaa yrittää miellyttää hienoilla otteilla. Mutta mun mielestä on oleellista se, ovatko pelaajat ja valmennus suunnilleen samalla sivulla asiassa ja vallitseeko keskinäinen luottamus vai yrittääkö valmennus jotain muuta ja pelaajat vetävät puoliksi vihkoon...

Keskittymisen pitää olla 100 % vaikka suoritus olisi varmistava / energiaa säästävä.

Late näytti kyllä kommunikoivan pelaajille. Mikä olisi ollut tilanne, jos oltaisiin oltu 2 maalia perässä?
 
Viimeksi muokattu:
-- Eteenpäin sanoi mummo lumessa --

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Cobol samaa mieltä. Valmennus pääsee hyvän mv:n myötä tässä vähän livahtamaan takaovesta jos ja kun pelissä on isoja rakenteellisia ongelmia, kuten siellä tällä hetkellä Jokereilla on. Toki hienoa, että on maalivahti joka torjuu voittoja iltoina jolloin ei kulje kenttäpeli. Se ei saa sokaista.

Kalninsin osalta pelkään,en toivo, että osoittautuu keväällä vielä kuitenkin liian arvaksi. Tarkoitan tilannetta, jossa vastustajan veskarin peliin pitää mätsätä 100% tai Jokereiden menestymisen kannalta itse asiassa voittaa se vastustajan veskari. Pelkään Kalninksen olevan fyysisesti liian pieni(yläkulmat,maskipeli,maalille ajot jne) sekä kokematon tähän rooliin. Ei iän puolesta, mutta pelihistorian plus kyllä siellä taustalla on ruma kauden päätös Moskovassa. Tästä päästään siihen, että maajoukkuetauon jälkeen Niemelle pitäisi alkaa koppi tarttua jos keväällä aiotaan r2 isoista joku oikeasti haastaa. Pakkien ja Niemen yhteistyön täytyy keväällä olla saumatonta ja hyviä yhteisiä pelejä alla. Nyt niitä hyviä pelejä on alla ehkä 1kpl.
 
Tää jengi on tässä!

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ManU
Lepistö pelaa turhan epävarmasti, menettää ja hukkaa kiekkoja liikaa. Onko syynä pikku vamma vai väsy? Lätty lähtee uskomattoman hienosti, kuten olemme ilolla saaneet todistaa. Mutta puolustaminen on jäänyt viime kauden vastaavasta. Ei huomo, mutta ei totutun loistavaa.
 
Robert De Niro: "Fuck Trump"

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Tommi Kivistö scores, we riot.
Pitää toivoa, ettei Jalonen valitse Karjalaturnaus ryhmäänsä pelkästään Jokereiden pelaajarungosta, koska sieltä ei kyllä kaivata yhtäkään extra loukkaantumisia...
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Znaroks näytti jälleen miten voitetaan. Odotetun vaikea peli Spartakia vastaan. Vierasrundin päätös ja kurinalainen joukkue, haastavat lähtökohdat, mutta kyllähän nää vaan pitäisi voittaa jos mielii keväällä pitkälle.

Niemi pelasi hyvän ottelun. Ainoastaan toiseen maaliin voi laittaa hieman Niemen vikaa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Znaroks näytti jälleen miten voitetaan. Odotetun vaikea peli Spartakia vastaan. Vierasrundin päätös ja kurinalainen joukkue, haastavat lähtökohdat, mutta kyllähän nää vaan pitäisi voittaa jos mielii keväällä pitkälle.

Niemi pelasi hyvän ottelun. Ainoastaan toiseen maaliin voi laittaa hieman Niemen vikaa.
Joo, sivuttaisliike oli tokassa maalissa kömpelöä mutta herranjestas kyllä siinä pakin pitäisi olla vetoa blokkaamassa/estämässä niin tuostakin olisi selvitty.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No eipä tästä paljoa jäänyt käteen. Negatiivisuudesta on ollut puhetta mutta onhan tuo onnetonta välillä. Viimisillä hetkillä mm. Kontiola kentällä vaikka olipahan surkea esitys herralta kokonaisuudessaa. Eipä jaksa oikeen enään olla kovinkaan optimistinen. Samaa myös M.Niemestä, olin aikoinaan näkevän jotain pos.kehitystä mutta onpa melko turhake. Vauhtia ei joukkueesta löydy valitetettavasti niin paljoa et Marjamäen rännikiekkopelityyli toimis tai kantais hedelmää. Aikamoinen ihme saa kevääks tapahtua..
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ainakaan osaltani ole tarkoitus olla negatiivinen vaan katse on 100% keväässä. Ja siihen peilaan Jokereiden tekemistä. Alla on jo Marjan eka vuoristoratamainen kausi, joten ainakin omalta osalta armollisuus oli ja meni. Liittyy puhtaasti Jokereiden pelin kehitykseen ja peli-ilmeeseen. Puheet on omin silmin nyt Jokereiden osalta pidetty ja selitykset selitetty useampaan kertaan.

Hienoa, että voitettiin eilen. Siitä posia Marjamäelle. Myös blokkien määrä oli hyvä, vaikkakin se ainoa maali tuli Savinaisesta läpi. Silti. Kyllähän Kalnins eilen voiton pelasi. Niemellä oltaisiin hävitty.

Edelleen siellä pelissä paistaa ne samat krooniset ongelmat. Mitkä niin? Maalia kohti hyökkääminen, laukominen ja yv. Toki ei tuo PAPP myöskään eilen dimangia ollut 60min vaan Kalnins. Puolustus ja oma sota-alue on nyt paremmassa hapessa. Hyökkääminen osalta en pysty ostamaan tuota Marjamäen "paremmat pakit tällä kaudella"-mantraa. Miksikö? Koska kiekot ei edelleenkään löydä maalille ja toisekseen kun löytää joskus niin siellä usein oma 1vs1 hävitään.

Kysymys kuuluu - saako Marjamäki viisikon tekemisen balanssiin niin että hyökkäys ei jää 1-2 tehtyyn jos puolustetaan Tsska-pelin kaltaisesti. Tiistai on erinomainen mittari. Sieltä tulee miniDynamo vastaan. Iso joukkue, joka kamppailee leijonan lailla molempien maalien edustoilla ja rankoo vastaan armotta.
Niin. Mitäpä tähän nyt toteamaan? Kun se Marjan eväsreppu on tyhjä niin se on tyhjä. Sitä ei yksittäinen TsSka voitto muuta mihinkään. 110% toisinto tänään viime kevään playoff räpellyksestä. MV hävittiin,yv luokatonta,hyökkääminen surkeaa kulmissa pyörimistä ja omassa päässä PAPP on huonompaa kuin kaverilla. Joko nyt Kurri?
 
Tää jengi on tässä!

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitäköhän tästä Spartak pelistä nyt sitten sanoisi?
Periaatteessa ihan hyvä vieraspeli tappiosta huolimatta, kolmannen erän ekat 10 min vietiin peliä ja tasoitus oli lähellä. Sitten taas vika kymppi ja varsinkin ihan loppu hirveää skeidaa, tuli sellainen olo että Jokerit ei tee tasoitusta millään. Ei vaan vääntö eikä taito riitä maalille. Jotenkin tuli viime kevään Dynamo pelit mieleen, lopussa sitä mietti että miten helvetissä Jokerit tämän paras seitsemästä sarjan klaaraisi kotiin? Jaa-a.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Mitäköhän tästä Spartak pelistä nyt sitten sanoisi?
Periaatteessa ihan hyvä vieraspeli tappiosta huolimatta, kolmannen erän ekat 10 min vietiin peliä ja tasoitus oli lähellä. Sitten taas vika kymppi ja varsinkin ihan loppu hirveää skeidaa, tuli sellainen olo että Jokerit ei tee tasoitusta millään. Ei vaan vääntö eikä taito riitä maalille. Jotenkin tuli viime kevään Dynamo pelit mieleen, lopussa sitä mietti että miten helvetissä Jokerit tämän paras seitsemästä sarjan klaaraisi kotiin? Jaa-a.
AIka hyvin yllä ottelu summattu. Tuo viimeinen kymppi ja varsinkin aika noin 54-60 min oli taktisesti Spartakin valmennuksen juhlaa. Jokerit ei tainnut yhtään todellista maalipaikkaa saada. En enää usko, että valmennus oppisi virheistään eli tässä ottelun lopussa siitä, miten viisikkopuolustamista ja maalinedustapelaamista ei murreta. Sama on nähty Marjamäen aikana varmaan 15-20 kertaa playoffit mukaan laskien.

Toinen asia on, mistä Jokerit löytää pätevän valmentajan loppukaudeksi. Vai onko haussa ammattilainen ensi kaudelle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Aake

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään tykkäsin lähinnä O’Neillin ketjusta vaikkei ne oikein mitään saaneetkaan aikaan sekä Halmeesta. Tuossa 2-ketjussa oli kerrankin kolme samanlaiseen luisteluvauhtiin kykenevää pelaajaa ja veikkaan sinne tehojakin tulevan jatkossa. Mäenalasenkaan ei tarvinnut olla kokoajan jarruttamassa sinisellä Kontiolan hidasta liukumista odotellessa, vaan toi ketju meni usein hyvin vauhdilla sisään. Ja Halmeen nyt vain tolla asenteella kuuluisi pelata vaikka jokaisessa pelissä 4-ketjun laidalla.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kirjoittelin aiemmin Marjamäen ketjuun siitä minkälaisia joukkueita vastaan Laten Jokerit ei yksinkertaisesti pärjää ja tänään nähtiin oikein malliesimerkki asiasta. Jokerit teki nolla maalia varsinaisista paikoistaan, molemmat byyrit olivat Spartakin vahinkoja joita sattuu aniharvoin. Tänään iski salama kahdesti ja se melkein riitti mutta ei silti läheskään. Kun Jensen on telakalla O'Neill on tällä hetkellä ainoa pelaaja joka pystyy rakentamaan paikkoja henkilökohtaisella tekemisellään ja joukkuepelissä Brian on liian yksin.

Jokerit voi näennäisesti hallita kiekkoa, mutta todellisuudessa tiiviisti viisikkona puolustavalla vastustajalla ei ole hätäpäivää.

Jos ja kun pleijareihin mennään niin Jokerit tulee tippumaan ekalla rundilla ellei vastaan tule SKA tai TsSKA jotka voidaan jollain ihmeellä voittaakin. Spartakeita ja Dynamoita vastaan ei vaan riitä vaan joka matsissa tuntuu että se oli melkein ja tarttisi vaan sen yhden pompun. Sitä yhtä pomppua ei ikinä tule.

A.Niemi ei pelannut sysihuonosti, mutta aiheutti itse vaaranpaikkoja heilumisellaan. Kalninsiin verrattuna ripareita tulee sota-alueelle todella paljon.

Mäenalasesta paistaa silmiin että osaa syöttää todella kovan ja tarkan kulmasta pakille. Laadukkaita syöttöjä. Oksanen ja Halme pelasivat todella raikkaasti ja ansaitsevat paikkansa jos saikkutupa koskaan tyhjenee.

Mutta mitä kakkosylivoima on oikein puuhannut kun kiekon toimittamista hyökkäysalueelle on harjoiteltu? Sen vähän mitä ovat päässeet pelaamaan homma kosahtaa lähes poikkeuksetta kiekon ylöstuontiin. Sopikaa nyt ihmeessä että kuka tuo ja miten älkääkä sössikö siellä.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
valmistautumisessa jotain mennyt pieleen. Siitä vastuun kantavat niin valmentajat kuin pelaajatkin. Onneksi saatiin tärkeät maalit erän loppuun, päävalmentaja Lauri Marjamäki pureskeli.

-Paljon oli paikkoja kahdessa viimeisessä erässä ja hyviä asioita löytyi pelistä, mutta nolla pistettä oli tuloksena. Silloin ei paljon lauluja lauleta, päävalmentaja kiteytti.


Ihan kun nää samat läpät ois kuultu jo tällä kaudella monta kertaa ja viime vuonna monta kertaa. Valmistauduttiin taas kerran huonosti ja pelattii hyvin muttei tehty maaleja.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mietitääs vielä eilistä... vastustaja teki pari salamamaalia ja sen jälkeen oltiin hetki aivan sekaisin. Sitten taas itse saatiin vähän helposti ne pari maalia ja peli tasoissa.

Toinen erä tasaista tekemistä, vastustajalle yksi maailmanluokan lämäri ja ylähylly lauloi. Siitä sitten Jokerit ainakin NÄENNÄISESTI painoi päälle ja hallitsi peliä 41-50 minuuttia. Siinä oli monta kertaa "melkein hyvä maalipaikka" mutta lopussa homma jäi aivan piippuun, ei saatu mitään aikaiseksi ja kaikki meni pieleen.

Silloin kun niitä tilanteita vielä saatiin luotua niin mielestäni homma pidettiin yksinkertaisena, kiekkoa viivalle, maski maalille ja vetoa maalia kohti. Lopussa ei saatu tätä kuviota enää pyörimään ollenkaan.

No, mitä tässä yritän sanoa... en tiedä itsekään. Yksinkertaisesti eilistä peliä kun miettii niin mulla on takki varmaan yhtä tyhjä kuin Marjamäellä. Ei saisi mennä loukkaantumisten taakse mutta kyllähän tuossa O´Neillia lukuunottamatta on hirveä taitovaje viedä kiekko kuljettamalla tai luistelemalla vastaustajan alueelle. Eilen kun oikein kiinnitin huomiota, niin kyllä vastustaja pystyy paljon pehmeämmin käsin operoimaan ahtaassa tilassa, ne harvat maalipaikat tulivat esim. Ikoselle jonka taito ei vain yllä näiden itänaapurin ihmeiden tasolle. Yleisesti Jokerien syötöt sellaisia epämääräisiä sutaisuja kun vastustaja heittelee ne syötöt pääsääntöisesti aina lapaan.

Haluaisin nähdä enemmän nousuja kiekon kanssa esim. Anttilalta ja Joensuulta. Isoja äijiä jotka vain ottaisivat suunnan kohti maalia ja EIVÄT LOPETTAISI polkemista punaviivalla vaan painaisivat lisää kaasua kiekkoa suojaten joka pakottaisi vastustajan rikkomaan, miksei tätä yritetä enemmän? Eilen kerran Joensuu ylivoimalla ajoi kohti maalia ja siitä tuli heti jäähy.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Yleisesti Jokerien syötöt sellaisia epämääräisiä sutaisuja kun vastustaja heittelee ne syötöt pääsääntöisesti aina lapaan.
Huonot syötöt kertoo huonosta asenteesta. Noista narreista jokainen osaa syöttää vähintään sen helpon, kun fokus on kohdallaan.

Mokke Niemi pelas OK ja kova pää sillä on, kun ei hätkähtänyt, vaikka omalla sekoilulla annettiin 2 helppoa eteen.

Joukkue ei ole Marjukalla hanskassa, olis kiva tietää millaista läppää lentää, kun valmennus on kuuloetäisyyden ulkopuolella.

Kontiola yritti ainakin kerran viedä kiekkoa kuljettamalla alueelle ja näytti tykittävän täysiä eteenpäin, jolloin vihulaisen pakki joutui jarruttelemaan, jotta pystyi pysymään konnan vauhdissa. On se kausikorttilainen.
 

McGregor_71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kangasalan Voitto
Vaikka en mikään taktikko olekaan, niin näin penkkiurheilijan näkökulmasta, ja tuota tämän hetken kiekon siirtelyä useamman pelin seuranneena, siirtäisin Grantin 1. YV:seen, niin tulisi edes yksi laukausuhka. Luulisi olevan nykyisellään 1. YV vastustajalle aika helppo puolustaa, kun tietää ettei one-timeri lähde kummaltakaan laidalta, vaan aina haetaan Kontiolan kautta sitä highlight-läpisyöttöä. Grantilla kanuuna puhuu kuitenkin kaarelta parhaimmillaan aika vakuuttavasti, ja tuntuu saavan kiekon maalille saakka, niin eikö kannattaisi ainakin kokeilla. Tällä hetkellä menee kaveri 2. yv:ssä hukkaan, kun eivät tunnu saavan pakkopeliä päälle millään vastustajan päässä...

Mutta kai ne ammattivalmentajat paremmin tietävät... Eikö niin?
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Mutta kai ne ammattivalmentajat paremmin tietävät... Eikö niin?
Juuri näin. Ei kannata turvata vanhoihin oppeihin, kun voi valmentaa tulevaisuuden voittavaa kiekkoa! YV:lla kas pelintekijää kummallakin siivellä on just tätä uutta ajattelua. Toik YV on voitu kasata myös liksojen perusteella, joten ihmettelen että mokke Niemi ei ole siellä viivassa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy