Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 03.09.2018 klo 12.08.

 1. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Hyvää spekulointia kirjoittajilta yllä. Kyllähän oikeastaan kaikkien KHL-kausien aikana kuvio on ollut sama. Jokerit on syys-lokakuun mestari, muitten vasta käynnistäessä koneitaan. Sitten talvella tulee ongelmia, jotka ovat myös yleensä samat vanhat. Eli kierrätystä ei ole erinäisistä syistä käytetty, tulee enemmän loukkaantumisia ja syksyn duracelpuput piiputtavat ja jäävät vahvojen vastustajien alle. Peli menee kulmissa pyörimiseksi ja maalinedustat hävitään. Keväällä terästäydytään sen verran että saadan taas ryhtiä suorittamiseen, ja minimisuoritus aikaiseksi pudotuspeleissä. Eli voitetaan ne, ketkä pitää ja hävitään niille, keille pitää.

  Ei voi olla ihan pelkkää sattumaa että tämä sama toistuu joka vuosi, eikä se voi olla pelkästään huonoa onnea tai ringin kapeutta. Jotenkin tuntuu että alkukauteen panostetaan liikaa loppukauden kustannuksella. Tai sitten Venäjällä on parempi fysiikkaharjoittelu (tai syödään parempia mömmöjä) eikä Suomessa oikein ymmärretä tätä aspektia tarpeeksi KHL:n osalta. Jokuhan siinä harjoittelussa on pielessä kun aina kangistutaan täysin pariksi-kolmeksi kuukaudeksi.

  Tänä vuonna maalivahtitilanne aiheuttaa erityistä huolta. Kalnins on pelannut hyvin ja Zapolski mukiinmenevästi, mutta tämä kaksikko aiheutti alun alkaen jo epäilyksiä ja tiedettiin riskiksi. Jos Kalnins nyt taantuu ja Zapolski jatkaa normitasollaan (tuskin tässä vaiheessa uraa yhtäkkiä muuttuu miksikään) niin keväällä on juurikin se "normisuoritus" ja tippuminen ekalle isolle varmaa.
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Kun aiemmin kirjoitin KHL:ssä olevan joukkueita, jotka ovat Jokerien rosterille myrkkyä, nimesin ainoana Spartakin. Toki on muitakin, mutta Spartak erityisesti. Niillä on taitavat ja liikkumaan pystyvät, noin 95 kiloiset pakit suojaamassa maalinedustaa, joilla on myös kyky käynnistää hyökkäys heti. Tarkoitan ennen kaikkea Kutelkinia ja Kalinia. Vastaavan kokoisia, mutta taitotasoltaan heikompia puolustajia löytyy vielä useita Spartakin rosterista. Suomeksi tämä tarkoittaa, että maalin edessä tulee puutavaraa, nyrkkiä ja mitä tahansa mihin tahansa. Niinpä maalille menoa vältetään. Yksi Jokerien tärkeimmistä vihollisen maalinedustalla on noin 170-senttinen Platt, jolla ei ole juuri mitään mahdollisuuksia Spartakin puolustuksen ja sitä auttavien mm. Daugavinsin ja Kosovin (jos pelaa) kanssa. Jokerien hyökkääjät TOP-8 pistepörssissä ovat ilmoitetulta kooltaan 175-170-193-180-176-191-175-172. Tällaisella rosterilla kannattaa Jokerien jättää Spartakit väliin ja toivoa, että eivät tule vastaan playoffeissa.

  Anttilan puuttuminen on Jokerien kannalta valtava ongelma. Kun tilastoja teen KHL:ssä ja NHL:stä, en olisi koskaan uskonut Anttilan vaikuttavan niin paljon Jokerien pelituloksiin. Hyökkäyksestä on ollut pois Regin ja Jensen, mutta heidän puuttumisensa ei ole ollut merkittävä lovi. Anttilan on. Kun katsoo vuosimallia 2018 Anttilan pelaamista, hän on yksi tärkeimmistä pelaajista joukkueelleen KHL:ssä. Aivan mieletön kehittyminen muutaman vuoden takaa ja tuolla iällä! Anttila paikkaa niin paljon alivoimalla ja 5vs5 pelaamisessa rosterin puutteita, että hänet voi nostaa Jokerien kenttäpelaajista tärkeimmäksi. Tämä on myös tärkein, mutta ei ainoa, syy Jokerien heikkoihin tuloksiin Anttilan loukkaannuttua.

  Pari sanaa peliajoista. Lännen parhaat joukkueet ovat voineet lepuuttaa hyökkääjiä muutaman pelin vrt Jokerien hyökkääjiin. Ero ei ole merkittävä. Kaiken lisäksi Spartak ei lepuuta, mutta on liikkeessä Jokereita juuri nyt edellä. Toki Jokereilla 2/2. Kärkipakkeja ei lepuuta mikään näistä, ellei taustalla ole loukkaantumisia. Fyysinen kuormitus ei siis ole Jokereilla muita suurempi tai ei juurikaan ole muita suurempi. Myös valmentajat Westerlundista alkaen ymmärtävät erinomaisesti levon merkityksen pelaamisen edellytyksenä.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hyvä kirjoitus Cobol, se tosin tuli mieleen että viime keväänä Platt kyllä näytti huseeravan Jokerit maalin edessä vaikka vastassa oli Lauridsen, Kivistö jne...
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Platthan pelasi CSKA:ssa playoffeissa vain muutaman pelin Jokereita vastaan. En tiedä oliko syy loukkaantumisessa vai siinä, että ei mahtunut vakiona kokoonpanoon. Platt on edelleen erinomainen hankinta Jokerien mittapuulla, vaikka CSKA:lle ei enää kelvannut.

  Lainaus:
  Yleisellä tasolla menee niin, että KHL:ssä on runkosarjassa otteluita, joiden voittamisesta tulee bonus pelaajille + osalla myös valmentajalle. Joukkueiden menestyksestä tavoitteeseen runkosarjassa tulee bonus. Pelaajien yltäessä ennen kautta määrättyyn tavoitteeseen (pisteitä, maaleja yms kenttäpelaajille, maalivahdeilla omat) tulee bonus. Lisäksi valmentajat haluavat pitää tutkaparinsa ja ketjut + pakkiparit mahdollisimman vakioina ihan pelillisistäkin syistä, mutta hiukan myös siksi, että pelaajan oma bonus ei jäisi 1-2 pisteen päähän kun ketjusta osa tai pakkipari lepäsi.

  e: korjattu linkki
   
  Viimeksi muokattu: 19.12.2018 klo 14.42
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nyt pestiin kunniakkaasti kasvot. Osaahan tää joukkue vielä pelata jumalauta! 4-1 nenään KHL:n ykkösjoukkueelle. Cmon!

  Kalnins näytti nyt miten näitä isoja pelejä voitetaan. Vaikka menee yksi kyseenalainen, niin sen jälkeen ei päästetä enää yhtään mitään.
   
  spede1967 tykkää tästä.
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään oltiin tehokkaita.

  Livetulosten mukaan Jokereiden laukauksista maaliin meni melkein 24 %.

  Nyt oli vedoissa laatua.
   
 7. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli kokonaisuutena erinomainen peli. Pitkästä aikaa näki laatukiekkoa!
   
 8. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No nyt oli miehekäs esitys. Cska sai odotetusti pidempiä pyörityksiä meidän päässä, mutta ne puolustettiin hyvin ja oman maalin edustalla kaverille annettiin komposiittia sen verran, että siellä ei varmasti ollut kivaa. Omissa paikoissa oltiin tehokkaita ja Kalnins pelasi huippupelin! Pieni säikähdys tuli kyllä lopussa, kun O'Neill liukastui laitaa päin, mutta ei tainnut onneksi mitään pahempaa käydä tuossa.. Kokonaisuudessaan hyvä 60 minuuttinen ja aivan ansaittu voitto, tästä on hyvä taas jatkaa!
   
 9. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Vain hieman "off" CSKA kaatui komeasti, missä Sotshi mahdollisesti hieman taustalla avitti. Tärkeää on, että joukkue antoi näytöt itselleen ja teki sen myös ilman kapteenia, Leppää ja Anttilaa.

  Lainaus:
  Hetken näytti ja kuulosti kyllä pahalta.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Härkäviikko takana.
  Maanantaina ja tiistaina pelit Moskovassa, torstaina kotona kärkipeli, ja tänään vielä peli. Tähän peilaten, tänään oli odotetun vaisu peli pelillisesti, mutta voitto on pääasia ja se oli ainut asia mitä tästä pelistä piti tulla.
   
  YamahaGPR ja spede1967 tykkäävät tästä.
 11. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Huomenna kausi taas jatkuu, mutta jos jonkinlaisen joulutodistuksen antaisi, niin kouluarvosanalla 8. Hyvin on siis mennyt ja joka muuta väittää on takakireä. Mutta on tässä kuitenkin huolestuttavia asioita ilmassa, kuten se, ettei meidän pelaaminen ole hirveästi kehittynyt. Tuntuu, että jos vastustaja on tehnyt läksynsä, niin kusessa ollaan kun ei meiltä löydy erilaisia variaatioita silloin, jos vastustaja lukee/pelaa meidän pelitavan pois. Hakataan päätä seinään 60min eikä päästä murtautumaan maalintekosektorille kuin korkeintaan joko yksilösuorituksen avulla, tai vastustajan virheen kautta, mutta ei rakenteellisen hyökkäyksen ansiosta. Ja näissä peleissä kun on ollut vaikeaa on myös tullut selväksi se, että meidän jengi on Anttilan poissaollessa aika tasapaksu. Sieltä ei tahdo löytyä sitä pelaajaa, joka sytyttää jengin eloon vaikeilla hetkillä.
   
 12. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tähän jokseenkin eriävä mielipide. Jokereilla on kolmanneksi eniten tehtyjä maaleja ja viidenneksi eniten sarjapisteitä pelattua ottelua kohden. Isossa kuvassa kun asiaa katsoo niin nimenomaan hyökkäyspäässä olemme olleet vaarallisia. Aina tulee pelejä ja vaiheita kun ei meinaa upota, mutta isossa kuvassa on hyvältä näyttänyt. Tässä n. kuukauden sisään isoja vastaan on mm. Kvartalnovin Lokoa vastaan tehty 4 maalia kotona, 3 vieraissa, Omskia vastaan kahdessa pelissä peräti 9 maalia. Ennen Helsingin peliä maalin per ottelu päästänyt TsSKA sai kaivaa kiekon neljästi omasta verkosta. Ei nuo nyt vahinkojakaan ole olleet.

  Mielestäni Marjamäki peluuttaa nimenomaan hankalasti luettavaa, osittaista luomukiekkoa, joka yhdistettynä kärkijätkiemme yksilötaitoon ja muutaman yksilön nappikauteen (O'Neill, Joensuu, Norman, Anttila, Manninen) on aiheuttanut vastustajille harmaita hiuksia. Etenkin Jaloseen verrattuna hyökkäyspelaamisessa ei ole enää niin paljon samaa kaavamaisuutta, jonka voi lukea ennalta pois.

  Ylivoima sen sijaan on viime ajat näyttänyt hankalalta ja helposti ennaltaluettavalta. YV on saatava kondikseen ennen kevättä, sillä vain erinomaisella erikoistilannepelaamisella voidaan tosissaan puhua jostain muusta kuin 2. kierroksesta.
   
 13. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ei mitään, me olemme sivistyneitä ihmisiä ja osaamme olla eri mieltä sivistyneesti ja rakentavasti. Noista sun esimerkeistä, niin katsotaan tuloksen taakse. Loko teki kolme omaa maalia helsingissä, Omski peli oli toisesta erästä eteenpäin kunnon hawajikiekkoa ja CSKA taas pelasi Vityazia ja Jokereita vastaan jo SKA mielessä. Tällä en tarkoita sitä, etteikö Jokerit olisi omalla pelaamisellaan ansainnut noissa peleissä voittoa ja jokaista maalia, mutta ne oli peleinä sellaisia pelejä, joissa joko kävi hyvä tuuri (Lokon kolme omaa) tai vastustaja ei ollut parhaimmillaan (Omsk ja CSKA). Toki sanon heti perään myös sen, että on aina mahdotonta sanoa sitä johtuuko vastustajan huono peli niiden omasta "ohipelistä" vai siitä, että Jokerit pelaa hyvin. Mielestäni vaan juuri Omskille ja CSKAlle tuli helsingissä huonot pelit, mutta voi toki olla, että Jokert teki niistä huonoja, mahdoton sanoa ja menee kategoriaan kumpi oli ensin, muna vai kana. Ja sama toimii myös toisinpäin. Spartakia vastaan ei päästä maalipaikoille, johtuuko se sitten siitä, että ne osaa pelata meidän hyökkäyspelin pois vai siitä, että meille on osunut ohipelit juuri niitä vastaan? Muna vai kana again.

  Siitä taas ehdottoman samaa mieltä, että Marjis antaa tilaa luovuudelle. Ja osaa muutenkin käyttää pelaajien vahvuuksia hyödykseen eikä kahlitse liian tiukkaan taktiikkaan. Toi on ehdottoman positiivista. Se ei kuitenkaan poista mielipidettäni siitä, että peli ei ole kehittynyt. Ja itseasiassa esiin nostamasi yv:n takkuaminen kertoo juuri siitä. Nyt kun vastustajat ovat oppineet meidän metkut, niin vaikeaa on ollut.

  No eipä tästä tultu hullua hurskaammiksi.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit oli kokonaisuutena parempi, vastustaja oli yllättäen viimeistelyssä terävämpi.
  Maalivahti peli hävittiin taas kerran 100-0. Zapon olisi pitänyt kaksi ensimmäistä saada kiinni, kolmannen olisi torjunut moni jaloistaan nopempi veskari.
  Neljännestä nyt ei maalivahtia oikeastaan voi syyttää, aivan turhan helposti lipui kaveri kyllä näyttävästi ison maailman tyyliin maalille.

  No, pitkässä juoksussa nämä kääntyy Jokereille.
   
 15. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Aika huolestuttava trendi on menossa. Taas jäi pisteet ottamatta ihan paskalta joukkueelta, jolla on koko rosterissa tasan kaksi pelaajaa jotka voivat aiheuttaa minkäänlaisia ongelmia kenellekään. Viimeisen kuukauden aikana näitä luovutuksia on jo aivan liian monta. ZSKA -matsi osoitti, että hyvää jengiä vastaan keskittyminen pysyy kasassa ainakin hetkittäin koko 60-minuuttia, mutta sitten näitä Spartakeja, Dynamoita, Ufia ja manneja vastaan pelaillaan ihan miten sattuu ja tulos on sen mukainen.
   
 16. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Olihan siinä taas paikat ratkoa, mutta ei niin ei. Maalivahtien taisto Dynamolle ja hieman jäi kismittämään se Wärnin jäähy, josta lukemat tasan 3-3:een. Hallilta katsottuna näytti kohtalaisen näyttävästi lentävän veli venäläinen tilanteessa... Jokereilla oli siihen saakka niin hurja flow, että tuskin Dynamo olisi tasoittanut peliä ilman ylivoimaa.

  Komea nousu 0-2:sta ja se 5 vs 3 AV-tappo, josta kiri sitten lähtikin käyntiin edes pisteen arvoisesti. 5/6 pinnaan joulupeleistä voi olla tyytyväinen, kotietukin rupeaa varmistumaan hiljalleen.
   
 17. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nyt täytyy sanoa, että maalivahtikaksikon otteet alkavat nostamaan kylmää hikeä pintaan. Nyt ei Jäniskään onnistunut.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Maalivahtipeli Jokereilla epävarmaa taas mutta pelillisesti oltiin vieraskentällä suurimman osan pelistä parempia.

  + Reginin paluu, ei mielestäni ollut yhtään huonompi/parempi kuin ennen loukkiaan
  + N. Jensen oli pelipäällä
  + ensimmäinen runkosarjavoitto Sotsista

  - Lepistö koko pelin epävarma ja ylivoimalla sössiminen kruunasi kaiken. Kun pääseen vetopaikkaan niin skode aina suoraan kohti logoa
  - Kalnins puolestaan imuroi maaleja vähän helponnäköisesti
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Solidi vieraspeli, joka ilman henkilökohtaisia virheitä olisi ollut 0-4, mutta nyt 3-4 ja sai jännittää loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa bratislavaa vastaan, ei tarvii muuttaa mitään. Karsitaan vaan virheet pois ja päästään lopettamaan hyvin mennyt vuosi kahdella voitolla.
   
 20. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Henkilökohtaisia pikku(ISO)virheitä lukuunottamatta suht solidi kuuskymppinen vieraissa ja kotiintuomisina (ellen väärin muista) ihkaeka runkosarjavoitto Sotchista. Ei siis huono suoritus. Kalninsille meni tänään pari paskatsägäpomppumaalia, mutta loppujenlopuksi torjui voiton joka on se mikä lasketaan. Tavallaan epäreilua arvostella veskaria vähemmän nyt kun kenttäpelaajat pistivät yhden enemmän sisään, mutta tää on tulosurheilua.

  Reginin paluu on hieno juttu ja onneksi ainakaan tänään loukkaantumine ei suuremmin pelissä näkynyt. Regin ja pikkuoravat ketjukin pörräsi ihan ok vaikkei tulosta tullutkaan.

  Olenko ainoa jonka mielestä Vesalainen on tällä hetkellä lähinnä jarru omalle ketjulleen? Joensuu-Manninen-Jensen toimi mielestäni hyvin ja ihan ookoosti Joensuu Nellin ja Normaninkin kanssa veti. Vesalainen taas jumiutti Mannisen täysin, Jensen onneksi ei oman röyhkeytensä lisäksi muita ketjukavereita tarvitse kuin tueksi. Junnu väläyttelee ja välillä kiekko pysyy lavassa kivan kikkapaketillisen verran, mutta työtä tarvittaisiin vielä pari napsua lisää. Ei tuo kuitenkaan niin taitava kaveri ole että voisi lepsuilla yhtään.
   
 21. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onneksi voitettiin, mutta vaikka kuinka hattaralasien läpi asiaa katsoo niin kyllä maalivahtiosasto on kysymysmerkki pleijareihin lähdettäessä. Niin iso on vaihteluväli pelien välillä ja jopa niiden sisällä suoritustasossa.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä.
  Jotenkin näyttää että potentiaalia olisi mutta monessa tilanteessa vetää ns. löysinrantein ja homma jää puolitiehen.
   
 23. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Et ole. Ihan hyvä kaveri ja omaa harvinaisen kyvyn osua oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, joten saa jonkun paikan lähes joka matsissa. Tulevan maalintekijän ominaisuuksia. Toisaalta yleispelaaminen on tosi monilta osin vielä tasoa junnu. Jää kiekottomana vähän orvoksi pyörimään pelin ulkopuolelle eikä pysy ketjukavereidensa aivoituksissa messissä. Myös kiekollisena tulee paljon lapsuksia ja ns. junnusyöttöjä. Mielestäni ei tasoltaan ansaitsisi nykyisiä minuuttejaan, mutta ymmärrän kyllä senkin, että talenttia halutaan peluuttaa kärkiketjuissa ja toivotaan, että kehitystä tapahtuu nopeasti - olkoonkin ettei se ajattelu oikein tulosurheilussa vetelisi. Tolvanen oli selvästi valmiimpi paketti pelikäsitykseltään ja itseluottamukseltaan. En tällä hetkellä näe Veslaiselle kovin isoa roolia keväällä, jollei se kehityspyrähdys sitten tosiaan tapahdu nopeasti.
   
 24. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Oli ihan silmiinpistävää kuinka paljon jokainen pelaaja kasvoi tuon Jensenin soolosuorituksen jälkeen. Siellä haettiin aika kovalla riskilläkin jalkakyniä ja kärkikyniä tämän jälkeen. Selostamossa AJ ei tästä hirveästi tykännyt, mutta Jokereilla oli sen verran hyvin paketti kasassa, että näistä kiekonmenetyksistä huolimatta Sibirille ei enää ylivoimahyökkäyksiä tarjoiltu.

  Ylipäänsä olen raivonnut sitä jo ties kuinka kauan, että pelaajat eivät haasta tarpeeksi. Varsinkin suomalainen mentaliteetti tuntuu olevan, että mennään mieluummin laidan viereen pyörimään kuin että oikeasti yritettäisiin vastustajasta ohi 1vs1-tilanteessa. Mielestäni tähän asiaan ollaan saatu jo jonkinasteinen muutos tällä kaudella.

  Hyvin omat pelaajat lopulta omaksuneet Marjamäen systeemin. Tietysti keväällä nähdään sitten mihin asti tämä riittää, mutta mielestäni oikealla tiellä ollaan. Alkukaudesta hyökättiin välillä jopa vähän uhkarohkeasti, mutta viimeisimpien pelien perusteella tähän ollaan löytämässä sopiva balanssi.

  Niin juu ja Lauridsen pelaa tällä hetkellä ihan uskomattomalla tasolla.
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä räjähti verkkokalvoille ensimmäisellä KHL kaudella kun tajusi miten vastustaja illasta toiseen tosiaan lähti rohkeasti ja näyttävästi haastamaan noissa 1:1 tilanteissa eikä heittänyt vaan pleksin kautta kiekkoa päätyyn ja luistellut vaihtoon. Nyt tätä haastoa on kiva nähdä myös Jokereilta.