Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 03.09.2018 klo 12.08.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pelin jälkeisessä haastiksessa Marjamäki saneli jotain terveystilanteestakin. Voihan se olla, että Vesalaisen pelilupaa odoteltiin viime metreille, mutta sitä ei tullut. Sattumaako kun pelattiin Moskovassa? Sitten luulisi, että Embeichiä olisi kaavailtu neloseen. Ehkäpä siellä on sitten tullut aamujäillä jotain osumaa tai vastaavaa. Tuskinpa muuten Late olisi terveystilannetta maininnut.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Peli jäi näkemättä, kiitos Finnairin.

  No joo, lopusta 5 min näin ja aikamoista pelailua kyllä oli kun peli oli jo ratkennut.

  Leppä otti lämpöä siitä töötistä mutta oliko toi nyt niin paha, mielestäni ei todellakaan mikään törkeä kyynärpää tms ollut vaan jopa selkää käänsi lopussa, päähän toki kolahti.
   
 3. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Runkosarja on Jokereiden osalta nyt tismalleen puolivälissä. Marjamäki on tehnyt hyvää jälkeä ja tulosta, sekä toimistolla ollaan taas onnistuttu timanttisen hyvin ottaen huomioon rahalliset resurssit joukkueen kasaamisessa.

  Peli näyttää toimivalta ja viihdyttävältä, onnistumisia tulee laajalla rintamalla ja joukkueessa tuntuu olevan hyvä yhteishenki. Ainoat miinukset tulevat 2-suunnan kundien näytönpaikkojen niukkuudesta (ei ilmeisesti täysin Jokereiden päätettävissä) ja loukkaantumishuolista. Sanomattakin selvää, että olisi elintärkeää saada varsinkin kolmikko N.Jensen, Regin ja Anttila takaisin playoffeihin edessä lähellä omaa normaalia tasoaan, sekä ettei uusia loukkaantumisia juuri tulisi. Ennalta heikommat joukkueet on kaadettu kiitettävällä prosentilla, mutta suurseuroja vastaan on ollut hieman hankaluuksia. Niinhän se toisaalta tuppaa menemään melkein joka jengillä pl. SKA/TsSKA, että useammin tulee lunta tupaan kuin voittoja isommilta. Toisaalta on tässä kauden aikana kaatunut mm. Metallurg, Loko, Omsk ja Kazan näin ulkomuistista, joten ihan hyvin niitä päänahkoja saadaan ns. isommiltakin.

  Jokerit on tehnyt sarjassa kovimmalla keskiarvolla maaleja, mikä on sanomattakin selvää erittäin kova suoritus! Omiin on mennyt seitsemänneksi vähiten, mutta pelitapa onkin sellainen, että pelit päättyvät yleisemmin 4-3 kuin 2-1. Olemme myös sarjan paras kotijoukkue ja ainoastaan SKA ja Avto ovat pystyneet viemään kaikki jaossa olleet pisteet Helsingistä. Vieraissa sen sijaan ollaan pistekeskiarvollisesti yhdeksäntenä. Pudotuspelejä ajatellen olisi kutkuttavaa, jos Pasila pysyisi sarjan vaikeimpana paikkana pelata myös keväällä. Vieraskaukalossa täytyy alkaa voittamaan useammin, jos oikeasti halutaan unelmoida pudotuspelien vierasryöstöistä jostain Moskovasta tai Pietarista. Eli helpommin sanottu kuin tehty; fokus vieraspeleihin ilman, että se verottaa kotipelien suorittamista.

  Playoff-paikka rupeaa olemaan selviö tässä vaiheessa. Lännen ysi Vitjaz on 18 pinnaa perässä kaksi peliä enemmän pelanneena, eli ero vanhalla systeemillä olisi jo peräti 27p. Kotiedunkin tulemme saamaan, ellei tule jotain erityisen pahaa suvantovaihetta. Lännen vitonen ja Bobrovin kolmonen Spartak on kymmenen pistettä perässä ottelun enemmän pelanneena. Jos playoffit alkaisivat nyt, niin ymmärtääkseni Sotshi tulisi jälleen avausvastustajaksi.

  Jos tässä vaiheessa jotain pitäisi arvata, niin se on se perinteinen pudotuspelien toinen kierros, mihin rahkeet riittää. Jos oikein ymmärrän, niin välttääksemme (Ts)SKA:t toisella kierroksella, täytyy jommankumman tippua lännen vitoseksi, mitä tuskin tapahtuu. Viimeksi game 7 oli jo hyvin lähellä TsSKA:n kanssa, joten mielestäni on toki mahdollista kaataa nämä suurseurat. Se vaatii kovaa venymistä, terveen miehistön ja ehkä yhden sellaisen mielipuolisen pelin a'la Rämö ja koko muu joukkue game 6:ssa viime keväänä. TsSKA vakuuttaa tällä hetkellä niin kovasti, että eiköhän he vie runkosarjan himaan. Näin hyvin todennäköisesti juuri sillä toisella kierroksella vastaan tulisi ensimmäistä kertaa, ihme kyllä, SKA. Siitä tulisi mielenkiintoinen taisto kaikinpuolin. Olisi erittäin jännä nähdä mitä tapahtuisi tuomaritoiminnassa jos Jokerit vaikkapa ryöstäisi toisen SKA:n kotipeleistä ja kolmannen pelin jälkeen voitot olisivat esim. 2-1 Jokereille.

  Varsinkin lännessä tilanne on harmillinen sikäli, että ilman isoa runkosarjan yllätystä, täytyy "jo" toisella kierroksella joka vuosi voittaa (Ts)SKA, mikäli mielii pidemmälle. Olisi hienoa jos konferenssit yhdistyisivät pudotuspeleihin ja vastustaja määräytyisi koko liigan taulukon mukaan. Jokereilla olisi kaikki eväät tai ainakin rutkasti paremmat mahdollisuudet päästä esim. neljän parhaan joukkoon koko liigassa.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2018 klo 09.52
  YamahaGPR tykkää tästä.
 4. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tämä olisi erittäin mielenkiintoinen ja hyvä asia yleisestikkin ottaen kohdata SKA pudotuspeleissä. Sarja toimisi eräänlaisena vedenjakajana KHL aikakaudelle. Tämän sarjan myötä voisi vetää eräänlaisia johtopäätöksiä Sleepy Sleepersin sanoin: onko järkee, vai ei.

  Jokerit jos häviäisi sarjan SKA:ta vastaan tuomarifarsseihin, niin varmasti iso osa ihmisistä ajattelisi, että ei tässä ole mitään järkeä osallistua sarjaan missä ei anneta menestyä, itse mukaanlukien. Ja näin ihmisten kiinnostus Jokereiden KHL taipaletta kohtaan loppuisi, ja Jokereiden KHL taival tulisi luultavasti päätökseen.

  Sitten taas jos Jokerit voittaisi, niin se olisi hyvä kuitti niille jotka jo nyt ajattelee, että Jokereiden ei anneta menestyä. Hiljentäisi myös kritiikkiä ja toisi lisää katsojia.

  Voihan se olla niinkin, että SKA ei tarvitse tuomariapuja Jokereiden voittamiseen.

  Jos unohdetaan jossittelut tuomaripelistä, niin itse mieluummin ottaisin SKA:n vastaan toisella kierroksella kun CSKA:n. Uskon että Jokereilla olisi parempi mahdollisuus kaataa SKA. SKA ei ole lähellekkään niin kurinalainen joukkue, ja muutenkin SKA:ta on helpompi horjuuttaa myös henkisellä puolella.
   
 5. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mun mielestä on kyllä vähän turhaa taas aloittaa spekulaatiot mahdollisesta tuomaripelistä jos ja jos ja jos tilanteessa playoffeissa. On siellä muutamia huonoja vihellyksiä ollut suuntaan ja toiseen tässä menneinäkin kausina, mutta kertaakaan Jokerit tiputtanut vastustaja ei ole vielä tarvinnut sarjan voittoon tuomaripeliä. Eikä toisaalta systemaattisen puolueellista tuomaripeliä ole Jokereitten playoffeissa tapahtunutkaan. Yksittäisiä huonoja vihellyksiä sattuu sarjasta ja joukkueesta riippumatta ja yhden tai kahden sellaisen nostaminen tikunnokkaan on jokseenkin pilkunnussimista (case Väänänen esimerkiksi). Jokerit ei ole kertaakaan vielä playoffeissa edes päässyt sellaiseen tilanteeseen, jossa tuomaripeliä tarvitsisi yhtään kenenkään harkita vaihtoehtona auttaakseen vastustaja voittoon. Puhtaasti pelilliset eväät ei vaan ole riittänyt vastustajan todelliseen haastamiseen varsinkaan CSKA vastaan, vaikka tiukkoja yksittäisiä pelejä onkin nähty. Ennen huolestumista mahdollisesta puolueellisesta tuomaritoiminnasta, olisin paljon enemmän huolissani siitä, riittääkö Jokereille pelilliset eväät edes päästä kumpaa tahansa SKA:ta vastaan tilanteeseen, jossa sarjan voitto olisi edes todella laveasti ajatellen lähelläkään. Vielä sellaista tilannetta ei ole tullut vastaan.
   
 6. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Joo, en sitä missään nimessä tarkoittanut, että SKA saisi automaattisesti tuomariavut, tai etteikö se pystyisi voittamaan sarjan ihan omin avuin 4-0. Olen myös samaa mieltä siitä, että tuomaritoiminta on aiemmilla kausilla ollut hyvää ja tasapuolista pudotuspeleissä, pl. se yksittäinen Väänäsen tapaus, joka johtikin tuomareiden kenkimisiin karmean mokan jälkeen.

  Pointtini oli se, että jos Jokerit laittaisi Rotenbergin rotat oikeasti tiukille, esim. tilanteeseen 3-1, jossa heidän on pakko voittaa seuraava peli, niin jatkuisiko tuomaritoiminta tasapuolisena? Se olisi äärimmäisen noloa SKA:lle, Rottachenkoille ja koko Venäjälle (SKA Putinin lempiseura), kun joku 10 kertaa pienemmällä budjetilla operoiva Jokerit laittaisi starat nippuun.

  Muita joukkueita, edes TsSKA:a vastaan en oikein jaksaisi uskoa sarjan missään vaiheessa puoleelliseen tuomarointiin, mutta tuo yllämainittu skenaario olisi niin karmaisevan kiusallinen kaikille muille paitsi meille. En tarkoita, että sieltä rupeaisi tulemaan mitään tyhjästä keksittyjä ulosajoja tms, mutta jos saavat jäähyt vaikkapa SKA 2 min, Jokerit 16 min, niin siitä voi jokainen päätellä kummalle todennäköisemmin kyseinen kuolemanpeli kääntyisi. Yksittäisiä pelejä on ollut, joissa tuntuu, että vastustaja selviää koko ajan ilman jäähyä ja Jokerit ei, ja pahoin pelkään että kyseisessä skenaariossa tälläinen yksittäinen peli "sattuisi" juuri siihen paikkaan.

  Korostan vielä, että tähän tilanteeseen on hyvin pitkä matka näin marraskuussa, ja ylipäätään siihen, että Jokerit pelillisesti pistäisi SKA:n veitsi kurkulle playoffeissa. Mutta mielenkiintoinen tilanne se olisi katsoa, annetaanko Jokereille rehti mahdollisuus yllättää samojen omistajien lempilapsi, jos tilanne menisi siihen pisteeseen.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Rutiinivoitto tänään. Slovanin tapaiselle joukkueelle ei vaan saa hävitä.

  Lepistön poissaolo näkyi pakistossa, varsinkin ylivoimalla.

  Manninen näyttää kyllä kehittyvän koko ajan enemmän ja enemmän. Tuohon ku saadaan Jensen Joren paikalle, niin avot. Jensen - Manninen - Vesalainen.

  Jokerit teki sen minkä tarvitsi, eikä yhtään ylimääräistä.
   
 8. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Ihan ok peli. Slovanille annettiin ehkä vähän turhan monta maalipaikkaa, mutta onneksi Zapo oli vireessä.

  Vesalainen on kyllä tullut erinomaisesti jengiin sisään ja eiköhän meno tuosta vaan parane entisestään. Mielestäni maalin hylky oli ihan perusteltu, koska sen verran Vesalainen häiritsi törmäyksellään Slovanin maalivahdin torjumisyritystä Plattin laukaukseen. Moskovan tilanne oli huomattavasti kyseenalaisempi.

  Ensi viikolla sitten kolmen pelin vierasrundi, jonka päättää toivottavasti viimeinen kohtaaminen ikinä Severstalin kanssa. Viikon kliimaksi lienee perjantaina, kun kohdataan Lokomotiv.
   
 9. AC/DC MAN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United
  Pelinä ei noussut millekään Klassikko tasolle, mutta tollasta Slovanin tasoista vastustajaa vastaan riittää kun pelaa ihan ok. Ekassa erässä ei montaa paikkaa vastusraja aaanu, ja sen minkä sai niin Zapo hoiti hienosti.
  Mane väläytteli hienosti kahden maalin edestä .Yleisöä yli 10 tuhatta, niin hieno juttu.


  Alex Grantin nosto omalta alueelta tyhjiin oli juuri sopivan mittainen ja kiekko maaliin. 3-0 loppulukemat olivar valmiit.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Paskaa, paskaa, paskaa. Jos tuossa on joukkueen henkinen kantti, niin käykääpä jollain siperian vankileirillä kasvamassa miehiks.

  Marjamäki, mitä vitun pelleilyä on penkittää ehkä joukkueen parhaan laukauksen omaava Vesalainen 5-3 yyveellä??

  Tästä ei oo suunta kun ylöspäin.

  Tuomaritoimintakin on ollut viimeiset 3 peliä kyseenalaista.

  Paska vaihe kaikkinensa nyt menossa.
   
 11. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaikea sanoa tv-streamin perusteella, mutta jos Mäkisen kaikki ounastelut menivät oikein niin olihan tuossa pelissä monta "kummaa" tilannetta jossa kaikki ei mennyt ihan sääntöjen mukaan. Molempiin suuntiin mutta vasta pelin ratkettua Jokereiden hyväksi.

  Toisaalta iso voitontahto puuttui ja Spartak veskarilla oli loppujenlopuksi varsin iisi ilta, vaikka muutaman pahan nappasikin.
   
 12. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Rosterissa on todella paljon vapaamatkustajia tällä hetkellä, jotka eivät saa hyökkäyksessä mitään aikaan.
  Wärn,Pihlström,Ikonen,Jormakka,Niemi eli melkein 2/4 ketjua. Myös Moses ailahtelee erittäin paljon.
   
 13. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niemen otteet kentällä lähteneet selvään laskuun Anttilan loukkaantumisen jälkeen.
   
 14. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tää on kyllä totta.

  Nyt sen huomaa miten järkyttävän suuri merkitys Anttilalla on nelosketjun pelaamiseen.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ilman Anttilaa nelonen on tavallisten kuolevaisten tasolla. Ei enää THE Nelonen. Siis Mörkö tekee kanssapelaajistaan parempia! Yllättävä huomio.
   
 16. sporttipappa Jäsen

  Peliesitykset ovat olleet ailahtelevia. Kuitenkin Jokerit on tuloksellisesti pelannut melko ehjän alkukauden. Yksi kolmen pelin vieraskiertua tuotti 0 pistettä.

  Mielenkiintoista nähdä, miten kausi jatkuu. Venäläiset alkavat vasta vuodenvaihteessa pelaamaan tosissaan. Jokereiden hyvä alkukausi on taas taannut hyvät asetelmat taistella hyvistä asetelmista pudotuspeleihin. Toivottavasti paketti ei nyt levähdä kasaan.
   
 17. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Hieno voitto tänään!

  Ensimmäisen erän myllytys kun oli kestetty, niin sen jälkeen näytettiin pitkää nenää ja annettiin maistaa omaa lääkettä.
  Hienosti joukkue kokosi itsensä keskiviikon jälkeen.

  2 tärkeää pistettä kotiin!

  Edit. Toivottavasti tämä esitys herätti ja laittoi rattaat pyörimään Joren ja Wärnin päässä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2018 klo 22.08
 18. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Pari vapaamatkustajaa kiertoon ja upea 3-0 vierasvoitto aina vaikeasta Jaroslavlista. Olihan tuossa pelissä hetkiä jolloin oltiin melkoisessa mankelissa, mutta toisaalta Kvartalnovin joukkueelle tyypilliseen tapaan nämä laukovat vähän joka paikasta ja laukaustilastot hyvin usein saattavat vääristää todellisia pelin tapahtumia. Eikä taida Lokon materiaali olla "ihan" samaa luokkaa kuin CSKA:lla, joten kyseinen herrasmies joutunee kaivaa kikkavihkostaan jotain uusia taikatemppuja.

  Alan pitämään myös melkoisena ihmeenä, jos Kalnins jatkaa Jokereissa tämän kauden jälkeen. Jälleen kerran vakuuttava iltapuhde maalissa. Edelliset playoff-pelit toisaalta keväältä 2016 Erste Ligasta, joten niissä hän on vielä melko katsomaton kortti.

  Näin hienon voiton jälkeen on myös hienoa palata arkeen ja kohdata aina kiimainen Severstal näiden kotikaukalossa. Odotan kliinistä 4-1 vierasvoittoa ja Jormakalle paljon onnistumisia, jos pääsee kokoonpanoon.
   
 19. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mahtava taistelu tänään. Kalnins on erittäin varma ja rauhallinen byyrissä ja Mosekselle sattui kivasti. Isoa perseennäyttöä sille Lokon spedelle joka ensin yritti tappaa Jensenin, sitten veti tuomaria turpaaan (mitä Löövikin ihmetteli) ja sitten vielä kehtasi yrittää saada yleisön messiin. Dorka.

  Yritin kaivaa onko Mika Niemi tehnyt pisteen pistettä sen koommin kun Anttila joutui saikulle? Ei taida. Yksitoista bojoa on kuitenkin tältä kaudelta kasassa, eli Mörkö on pituutensa arvosta kultaa. Täydet pointsit ja peukut sille nerolle joka solmi pitkän diilin.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 20. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Niemellä 0+1 kymmenessä pelissä Anttilan loukkaantumisen jälkeen. Tosin loukkaantumista edeltävät kymmenen peliä menivät tehoin 1+1, joten nyt vain on ollut muutenkin hiljaisempaa tehojen osalta. Niemen otteissa antaisin tehopisteitä enemmän painoarvoa oman pään hoitamiselle ja av-osaamiselle, jotka nähdäkseni ovat Niemen rooli joukkueessa. Ja niissä mielestäni onnistunut hyvin.

  Peli oli kylmän kliininen suoritus joukkueelta ja ei mun mielestä missään vaiheessa ollut edes suurempaa hätää, vaikka näennäisesti Kvartalnovin höyryjuna painoi tuttuun tyyliin päälle. Nollapeli karnevaalitunnelmaisessa perjantai-illan Jaroslavlissa on aika kova suoritus, kiitos Kalninsin jäätävän kovan pelin ja joukkueen taisteluilmeen.

  Toivotaan Jensenille pikaista paranemista, pahoin pelkään että aivotärskyllä mennään ja huilitaan muutama viikko. Ei taida olla kovinkaan realistista kohdata Lokoa pudotuspeleissä, mutta siitä tulisi tiukka ja kuuma sarja varmasti. Kayomov olisi lakanansa ansainnut siihen Lokomaalin taakse, tarviiko edes sanoa mikä tilanne siinä lakanassa olisi...
   
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Oli aika odotetun näköistä pelaamista jumboa vastaan. 3-1 tilanteessa vasta herätyskellot soi ja kliininen pakkovoitto otettu.
   
 22. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Aika väsynyt sunnuntain peli, josta meinattiin tehdä itsellemme jopa liian hankala toisen erän puppeloinnilla. Hieno nousu kuitenkin ja Severstalin jäässä kieriskelijöitä varmasti sapettaa hävitä joka kerta Jokereille.

  Miten jo toisessa pelissä lyhyen ajan sisään vastustaja selviää kulkusille näpäytyksestä ilman ulosajoa? Jokeripelaaja lentää joka kerta tuosta ulos, vaikka olisi miten vahinko tai hento osuma. Nyt Severstal teki kaksi maalia sinä aikana kun Jokereiden olisi kuulunut pelata vitosen ylivoimaa...

  Osalle täällä on varmaan tullut selväksi, että mua ottaa päähän kun meidän toista veskaa haukutaan aika usein, välillä syystä, välillä taas ihan naurettavista tilanteista. Eikö kenenkään mielestä Severstalin kolmas maali mennyt helposti? Ainakaan otteluseurantaketjussa ei mainintaakaan asiasta, ja olen totaalisen varma, että jos maalissa olisi ollut Zapolski, niin siellä olisi osa jälleen heittänyt "tietääpähän kuka ei pelaa hetkeen maalissa" -kommentit yhden helpon takia.

  Pidän Kalninsia siis erittäin hyvänä hankintana ja annetuilla näytöillä varmempana vaihtoehtona tolppien väliin, mutta on se nyt kumma, että vain toinen veska haukutaan lyttyyn sitten kun lirahtaa. Kai se on toisaalta normaalia, että melkein joka joukkueella on ne pari pelaajaa, joita on tyylikästä haukkua muita useammin.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2018 klo 01.13
 23. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kolmas maali meni Kalninsille luvattoman helposti. Ei tuollaisia saa päästää. Onneksi ei maksanut pisteitä.

  Vieraskiertueen vika matsi ja se näkyi, todella innotonta läpsyttelyä. Onneksi kolmanteen kaivettiin haalarit päälle ja väännettiin voitto. Joensuu <-> Vesalainen vaihto oli mielenkiintoinen ja toi molempiin kenttiin lisävirtaa.
   
 24. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vieraskiertueen jälkeinen eka kotipeli on keskimäärin ollut hankala. Nyt kun vastus palaa Severstalin jälkeen vähintään Lokon tasolle niin siimaa ei ole varaa antaa. Veikkaus että Zapo on maalissa. Wärnistä ei ollut nelosessa mitään hyötyä. Ei taklaa, ei ehdi, ei hyödytä joukkuetta tällä hetkellä mitenkään.
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tällä näytti tosiaan olevan positiivinen vaikutus molempiin kenttiin. Alkukaudesta erittäin hyvin toiminut Joensuu - Norman - O'Neill on nyt vähän hiipunut, vaikka O'Neill pelaakin illasta toiseen aivan uskomattomalla tasolla. Ei ole myöskään vahinko, että Joensuu ja Norman johtavat jengin sisäistä maalipörssiä.

  Kokeilisin silti esittämääsi vaihtoa jatkossakin.

  Jokerien kannalta ERITTÄIN positiivinen uutinen on Moseksen piristyminen. On noussut aivan uudelle tasolle alkukauden kankeuden jälkeen.