Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 03.09.2018 klo 12.08.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Tässä aloin miettimään, miten voi pelaajilla mennä tunnelataus joka kerta noin yli SKA:ta vastaan, että tulee idioottimaisia virheitä. SKA:lla ei ois tällä hetkellä yhtään maalia, jos puolustus ei ois paskonu housuun.

  Muutenkin huolestuttavaa alistumista pelissä. Hävitään jos hävitään, mut pitäs hävitä sentäs taistellen!
   
 2. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Tästä tunnelatauksen ylimenosta hyvä esimerkki Skan 3. maali. Lauridsen lähtee aivan turhaan myöhässä taklaamaan kulmaan ja Platt lähtee hakemaan kädet ylhäällä taklausta oman maalin edustalla, jossa on irtokiekko. Jos olisi keskittynyt kiekkoon ja pelannut sitä mailalla, niin olisi todennäköisesti pystynyt estämään maalin.
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Odotan julkista anteeksipyyntöä jokaiselle maksavalle katsojalle tästä paskasta.
   
 4. spertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllähän tuo vitutti uhrata vapaapäivänsä, ja 50€ tuollaiseen munattomaan esitykseen. Vähän samat fiilikset siis itsellä, ja toivon vain että illan korismatsi pelastaa vielä päivän fiilikset positiivisen puolelle. Onneksi kotona on pullo viinaa, jos toikin menee ihan perseilyksi :)
   
 5. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Naurattaa kyllä kun saa pelin jälkeenkin lukea valituksia huonoista tuomareista pitkin somea. Maalin hylkäys oli aivan selvä tapaus lopulta, kun Platt osui luistimellaan Hellbergiin. Tuon jälkeen jäi ainakin Jokereiden puolelta viheltämättä joku korkea maila jonkun naamaan ja Joensuun jalkapyyhkäisy Datsyukiin, josta olisi kuulunut antaa pelirangaistus. Pelin lopussa SKA:n ei tarvinnut edes rikkoa, koska Jokerit oli yksinkertaisesti niin huono. Mutta koska vastassa on SKA, niin tuomarit ovat aina näiden puolella nönnönnöö.

  Harvinaisen paska maku jäi tästä pelistä eikä onneksi tullut lähdettyä hallille asti.
   
  gcz_ tykkää tästä.
 6. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No niin hallilta kotiuduttu ja edelleen vituttaa.

  Miksi?

  -taktisesti Marjamäki on täysin SKAn taskussa
  -ketjuista ei toiminut pygmit, joka oli yllätys ainoastaan valmennusjohdolle
  -osittain peluutuksen vuoksi ONeilit menivät myös hukkaan. Jos SKA on erikseen tehnyt pitokentän(Plotnikov-Datsuyk-Tihonov) niin älä nyt Helminen joka kerta juoksuta meidän tehokkainta viisikkoa sitä vastaan
  -plussat illasta neloselle joka pelasi jopa hyvän ottelun ja NJensenille.
  -isoimmat lampaanperseet Jänis,Grant,Moses,Jormakka,Platt. Mun puolesta koko viisikko voi katsella tiistain pelin vaikka kotona.
  -myös Joensuu aivan kassalla kuten yleensäkin nimenomaan SKAta vastaan
  -Marjamäki ota nyt opiksi kevättä varten että isoja ei voiteta hyökkäämällä vaan se viisikkopuolustus on kustava umpeen vaikka väkisin. Samoin unohda kolmen 170cm ukon laittaminen samaan ketjuun jos haluat voittaa keväällä otteluita. Omissa kolisee.
   
 7. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Tää Marjamäen pelityyli, joka on keskimäärin selkeästi viihdyttävämpi kuin edeltäjiensä, tuottaa maalintekopaikkoja hyökkäyspäässä, mutta valitettavasti se näkyy myös siinä, että kun pakit viihtyvät liikaa kiekon kanssa, niin he alkavat luulemaan itsestään liikoja, ja jämäkän peruspelaamisen sijasta hasardia pukkaa vähän jokaisessa pelissä, varsinkin kun hyökkääjätkin "haistelevat kääntöä" silloin kun pitäisi puolustaa. Keväällä tolla touhulla tulee noutaja per heti, mutta toisaalta runkosarjassa on selvästi aiempaa enemmän tapahtumaa, joten tiedä sitten kumpi on isossa kuvassa parempi.

  Vielä isompi ongelma on se, että Jokereilla on selvästi KHL -aikansa paras pelaajisto tällä hetkellä, mutta selvästi huonoin maalivahtitilanne. On aivan sama kumpi kääpiö siellä on sätkimässä, niin fakta on se, että siellä on kaikissa tapauksissa kääpiö ja lähes jokaisessa matsissa lurahtelee maaleja joita ei pitäisi tällä tasolla lurahdella. Iso veskari on huonona päivänäänkin edes iso. Pieni on vain paska.

  massaonvoimaa listasikin jo ihan onnistuneesti tämän päivän pelaajiston. N.Jensen ja Lauridsen olivat hyviä, samoin Ikonen, Niemi ja Wärn. Sitten oli kasa mikkihiiriä. Mua ihmetyttää Jesse, joka pelaa muuten erinomaista kautta, mutta jotenkin se onnistuu olemaan aina ihan kujalla näissä matseissa. Ei taklauksen taklausta ja varmin tapa luovuttaa kiekko vastustajalle on antaa se Joensuulle.
   
 8. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös Jessellä ollut ainakin yksi iso pommi ekan erän alkuminuuteilla?

  Hinta-laatu-suhde oli tänään kyllä varmasti kaikkien aikojen huonoin. Helvetin kalliit liput, kelvollista lätkää noin 18 minuuttia.

  Valopilkut:

  Väitän että playoffseissa Kalnis ei syötä SKA-pelaajan lapaan. Tämä ilta olkoon Jäniksen kauden aallonpohja.

  Lööv puuttui kokoonpanosta. Jos äijä on mukana keväällä, SKA voi luulla tämänkaltaisen perusteella pääsevänsä liian helpolla.

  Marko Anttila. Ks. kohtaa "Lööv." Jos kohdataan SKA keväällä, niin leningradilaiset tulevat toivomaan että Marko olisi edelleen saikulla. Marko vääntää, painaa, repii, raastaa, pitää kiekkoa kulmissa... Soon kuulkaas ihan eri nelosketju kun Anttila pelaa. Ja koko joukkue on eri joukkue kun nelonen on iso nelonen.

  Ketoville ja Datsyukille käydään keväällä kuittaamassa Nellin ja Wärnin telomiset.
   
 9. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jesse pelannut hyvän kauden, mutta eipä ole koko kauden aikana juurikaan taklauksilla juhlinut. Pelaa siis huomattavasti edelliskautta "viisaammin", kun ei taklauksien johdosta pelaa itseään niin usein täysin ulos tilanteista. Viime kaudella ei ollut yksi tai kaksi peliä, joissa Jesse aiheutti vastustajalle ylivoimahyökkäyksen taklaamalla ohi tai pelattuaan itsensä muuten ulos tilanteesta.
   
 10. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Kiitos Ketjuruletille jotenkin positiivisesta viestistä. Eihän tää hyvältä näytä kun ska on niin paljon parempi. Jokereiden pitäisi pelata täydellinen ottelu jos haluaa voittaa Pietarilaiset. Terve Anttila ainakin auttaa paljon siihen, että pystytään jättiläisiä haastamaan. Maalivahdin pitää tietenkin silloin pelata myös erinomaisesti. Kyllä me pärjätään keskitason Khl jengeille, mutta nämä suuret ja mahtavat taitaa vaan olla liian suuria.
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mites kun Leningradilaisilla on keväällä riveissään Hersley, Karpov, Tokranov, Kruchinin, Kablukov ja Belov? Ja keväällä joku Gusevkin taitaa olla eilisestä poiketen pelipäällä. Lööv ja myös Anttila ovat aika ison savotan edessä jos tuo pitää nokittaa. Kun Jokereiden rinki on n. 10 pelaajaa SKA:n vastaavaa pienempi ja kun reservien erot ovat mallia Emrich & Monto & Rissanen vs. Marchenko & Morozov & Rukavishnikov, niin eihän tuossa hyvin tule ikinä käymään.

  Ja näin se on suunniteltukin.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 12. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ei se nyt pelkästään niin mene, että Jokerit itse päättää milloin voittaa ja kenetkin, vaan on siellä vastustajakin aina vaikeuttamassa asioita. Eilen vastustaja oli kohtalaisen kova ja suurinosa joukkueista ottaa noilla lukemin takkiin tuolta ryhmältä. En nyt ihan osta puheita "Jokereiden luovuttamisesta". Noin laadukkaasti puolustavaa joukkuetta vastaan peli voi näyttää huonolta, mutta se ei ole pelkästään Jokereiden huonoutta todellakaan.

  Toinen erä oli tasainen ja päätöserä meidän. Ilman Hellbergin loistopeliä Jokerit olisi ihan hyvin mielestäni voinut tehdä maalin tai pari ja sitä kautta päästä takaisin peliin. Oli siellä SKA:llakin tonttia niitata peli aikaisemmin.
   
 13. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kuten ennakoin, tulee Jokerit kaatumaan viimeistään maalivahtipeliin. Toki myös kenttäpelaajien tasossa ero on valtava, mutta kun Kalnis tai Zapolski eivät hekään pysty tekemään "Rämöjä", niin laihaksi tulee kevät taas jäämään.
   
 14. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin kaikista surullisinta tässä on se, että molemmilla on sopimukset myös ensi kaudesta. Kalninsin jatkoa en käsitä millään.
  On Zapolskin kanssa hyvinkin samantasoiset torjujat. Zapolski pystyy kantamaan vastuuta runkosarjassa pitkiäkin pätkiä jos saa olla kiistaton ykkönen.
  Tähän katsantoon olisin hakenut rohkeammin high-risk high-reward tyyppisesti paria speksillä "yli 185cm maalivahti". Näillä mennään.
   
 15. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Siirretään toisesta ketjusta tämä. Ensimmäiseen ei lisättävää. Toiseen liittyen luulen Löövin pelikunnon olleen arvoitus, ja sen takia hänen olleen seiskapakkina tyylillä "jos kuitenkin on kunnossa".


  Lainaus:
  Tämä on käsittämätöntä. Tässä olisi nimenomaan pitänyt pitää Zapolsi jo olemassa olevan sopparin perusteella ja hankkia toiseksi kaveriksi isolla riskillä joku kaveri. Nyt on kaksi tasapaksua veskaria, jotka kumpikaan ei pysty seisomaan päällään. Pidätän oikeuden vetää kritiikin takaisin, jos K&V purkaa Zapon sopparin ja sitä kautta tilanne on parempi.
   
 16. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pointti on siinä, kumpi joukkue paranee eilisestä enemmän kokoonpanomuutosten jälkeen. Eihän nuo SKA:n reservit samaan aikaan kaikki mahdu kokoonpanoon. Keitä ottavat pois?

  Niin masentava kuin eilinen esitys olikin, vielä pahempi olisi ollut maksimiesitys Jokereilta - ja silti takkiin. Nyt puppeloitiin ihan itse pisteet Pietariin. Dance Team oli hyvä kolmen erän ajan, samoin jäänpuhdistajat. Muu joukkue, nääh.

  "In every defeat are found the seeds of victory."
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllä se, että on heittää kokoonpanoon jonkun Rundbladin tilalle sarjan (hyvä jos ei) paras puolustaja ja muutenkin kierrättää näitä Gavrikoveja, Tokranoveja ja Beloveja ilman että taso putoaa piiruakaan, niin onhan se aivan selvää, että SKA:n taso paranee enemmän. Playoffit ovat kaikissa sarjoissa kestävyyspelejä, jolloin laajuus on ratkaisevassa roolissa. Etenkin näissä sarjoissa, joissa pleijareita pelataan neljä kierrosta mestaruuteen.

  NHL:ssä (jossa joukkueet ovat huomattavan paljon tasaisempia keskenään) jokaisella playoff-joukkueella on tyypillisesti ainakin yksi loistava ykköspakki, ykkösveska ja pari kärkikenttää. Ratkaisevan eron tekeekin usein se secondary scoring -osasto, kuten vaikka viime kauden Capseissa Eller, Conolly, Smith-Pelly ja Vrana tai sitä edellisen kauden Pensissä Hörnqvist, Cullen, Kunitz ja Hagelin.

  Tässä kisassa Jokerit häviää noille isoille aivan varmasti, sillä vaikka kärkinimet kuten O'Neill, Norman, Jensen ja vaikka Regin pelaisivat kuinka hyvin, vastustajalla on aina vastata niihin ja heidän takaansa tulee todella paljon laadukkaita kolmoskenttäläisiä. Näitä Jokereilla ei ole eikä tule olemaan jatkossakaan, kun nettomaksukyky on moninkertaisesti heikompi kuin vastustajalla.
   
 18. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Jokereilta löytyy hyökkäyksestä Niemi, Moses, Mäki, Jormakka ja Pihlström. Tällä hyökkäyskalustolla ei voi pärjätä Khl suurseuroille. Jos Jokerit jotenkin yltäisi play offeissa kolmannelle kierrokselle niin sen jälkeen on tankit tyhjänä. Niin kivaa kuin se olisikin, että Jokerit kaataisi kaikki niin ei vaan taida millään pystyä tällä jengillä. Ainahan sitä joukkue yrittää ja fanit haaveilee.

  Huomenna on taas mahdollisuus kiillottaa kilpeä yhdellä runkosarjavoitolla. Tsemppiä vaan jengille tulevaan.
   
 19. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Moses on pelannut kelvollisen ja nousujohteisen kauden. Jos oletti 36 maalia paukkuvan Plattin ja Jormakan vierellä niin, sitten toki pettymys on valtava, mutta toivottavasti kukaan ei olettanut mitään uutta ennätyskautta.

  Jormakka on kaksipiippuinen tapaus 3.kentän pörrääjäksi. Fanit ja jengikaverit tykkää, pelaa jo neljättä kautta meillä, toisinaan pelaa oikeinkin hyödyllisesti. Sitten liian usein katoaa täysin kuvasta monen pelin ajaksi. En ole juuri mitään mieltä mahdollisesta jatkosta tai seurasta poistumisesta. Varmaan joku Slovan tai Riika voisi olla kiinnostunut ok-pisteet joka kausi nakuttavasta pelaajasta, mutta ei ainakaan venäläisseuroihin jouda ulkomaalaiskiintiön vuoksi.

  Niemi pelaa hyvin Anttilan kanssa ja jatkon suhteen vähän sama mielipide kuin Jormakasta. Mäksä on seuralegenda ja hoitaa kohtalaisen pienen roolinsa kelvollisesti. Pihlström oli roolissaan loistava ennen loukkaantumistaan. Peli on parantunut niistä alkupeleistä kun palasi kokoonpanoon, mutta kaukana ollaan vielä siitä vanhasta pelikunnosta.
   
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Vaikka SKA puolusti johtoasemassa todella hyvin, se ei tarkoita sitä, että pelaaminen täytyy lopettaa. Joku sanoi SKA:n puolustuksen saavan näyttämään Jokerit huonolta joukkueelta, ja paskan marjat. Pelaajat luovuttivat henkisesti heti 1-4 maalin jälkeen. Tämä näkyi kilometrien päähän haluttomuutena. Ei tunnetta, eikä taklauksia enää. Jos toinen puolustaa hyvin, niin kyllä kai pelaajat osaa silti taklata ja heittäytyä pelille, niinkun ensimmäisessä erässä.

  Saatana kun turhauttaa vieläkin. Ensimmäisessä erässä näytti, että tästä tulee yksi parhaista ja kuumimmista kamppailuista KHL-aikana, mutta ei. Totaalinen lässähdys ensimmäisen erän jälkeen.
   
 21. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Mä nään tän asian suunnilleen niin, että vastustaja oli liian ylivoimainen meille. Taisi loppua osalla Jokeripelaajista usko kokonaan ja silloin kävi niin kuin nähtiin. Osa joukkueesta pelasi ja yritti, mutta se ei riitä kun vastassa on suuri ja mahtava. Jokereista pitäisi joka jätkän onnistua näissä peleissä jos halutaan pärjätä. Maalivahdit erityisen tärkeässä osassa. Huomenna vastus vähän helpottuu, mutta tasokas joukkue silti sieltä tulee vastaan. Saa nähdä minkälainen Jokerit huomenna luistelee pukukopista. Jokerit on monesti aikaisemmin pystynyt yllättättämään minut positiivisesti.

  Minä, me, Jokerit.
   
 22. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  SKA peli alleviivasi jälleen tätä

  Lainaus:
  Kun usko loppuu, niin se loppuu kollektiivisesti kaikilta ja puhallellaan muniin loppupeli. Ei näy repimistä, ei näy raastamista, ei näy vittu yhtään mitään.
   
 23. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mieltä osittain. Olisin toivonut valmennukselta isompaa reagointia pelissä ja edes yhden kovan ketjun kasaamista. Miten? Laittamalla Nelli ja Jensen yhteen ketjuun. Myös Reginin puuttuminen+pygmiketju aiheutti sen että Plattien vaihtokierrolla oltiin aina purjeessa.
   
 24. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Jälleen turpaan heikohkolla esityksellä.

  Huomasitteko mitä tapahtui 2-3 kavennuksen jälkeen? Joka äijä alkoi pelaamaan. Kaikki kävivät päälle kuin yleinen syyttäjä. Alueelle menot onnistui. Dynamo oli hätää kärsimässä. Miksi noin ei voi koko peliä pelata?
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Työmoraali puuttui täysin. Tiedä sitten juuntaako juurensa johonkin väsymykseen vai mihin, mutta maalineduskamppailut hävittiin tänään 100-0 Dynamolle. Puolustuksessa ihmeellisiä nukahduksia ja taidettiin kolme läpiajoa antaa kaverille. Alivoimakin rakoili ennennäkemättömästi ja tunne vei liikaa välillä pelaajia. Hyökkäyksestä puuttui haastaminen täysin ja tyydyttiin vain heittämään kiekkoa ränniin.

  Kiva tietysti, että lopussa herättiin vähän pelaamaan taas yhden pompun kautta, mutta olisiko kannattanut aloittaa se vähän aikaisemmin?

  Marjamäkikin entistä vittuuntuneemman näköinen pelin jälkeisessä haastattelussa.