Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 03.09.2018 klo 12.08.

 1. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Vesalainen sopi hyvin Nellin ja Johnny Leen viereen. Mane/Mosse taas ei vakuuttanu, pitäisin Mossen Plattin vieressä ja Jesse vaikka kolmanneks siihen. Alkaa Jessellä minuutit näkyä imo.
  Ikonen on myös vakuuttanut. Kaveri ottaa hyvin roolia voimahyökkääjänä ja maalinedusvääntäjänä
   
 2. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Muutoin samaa mieltä, mutta Ikosen vakuuttavuudesta haluaisin lisäevidenssiä.
  26 o 1+2. Omiin silmiin pelkkä tehoton tukipelaaja. Ei riitä kahteen ekaan ketjuun jos tavoite on voittaa kannu.
  Enkä dumaa Ikosta missään nimessä, mutta ei nyt kyllä millään erityistasolla ole vakuuttanutkaan. Käväisi useamman pelin myös ylivoimassa NJensenin tilalla huonoin tuloksin. Liikkuu kyllä hyvin ja antaa kaikkensa mutta jos tulosrooliin mielii niin se pitäisi näkyä isoissa numeroissa - toistaiseksi näin ei ole ollut.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä kriittisin silmin. Lisäksi valinta EHT hikijumppaan, millä näytöillä?

  Kova yritys, ei mitään silmiinpistävää ominaisuutta. Mielestäni ei ole kehittynyt yhtään.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä. Hyvä rotaatiomies nelosketjuun, muttei sen enempää.

  Tekeminen yv:ssä Jensenin paikalla oli aivan hirveää.
   
 5. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Ei Ikonen mikään top6 pistenikkari ole joo, mutta mielestäni löytyy potentiaalia olla Joensuumainen painija. Parempi Ikonen tuossa roolissa on kuin esim Wärn
  Tykkään kaverin tyylistä, selvästi tietää rajoituksensa ja keskittyy pelaamaan vahvuuksillaan. Oon myös tykästyny viimeaikaiseen trendiin jossa Ikonen ei sulata tökkimistä keltään vaan laittaa samalla mitalla takaisin.

  Besides, nelosen jyrä ei ole huono spotti. On nuori ja tuskin kallis.
   
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  No eipä kovin häävi maku jäänyt tästä pelistä. Toinen ja kolmas erä pyörittiin käytännössä pelkästään Ufan päädyssä ja silti maalit 2-2. Maalipaikoissa hierottiin turhan monta kertaa sitä yhtä ylimääräistä syöttöä.

  Zapon syyttäminen tästä häviöstä on taas niin puusilmäistä touhua, ettei mitään rajaa. Kahteen ensimmäiseen maaliin tällä ei mitään palaa ja vaikka kolmas ehkä saattoi vähän helposti mennäkin, niin kyllä noista isompi "syöttöpiste" menee kenttäpelaajien spedeilylle.

  Olisi ihan kiva, jos jatkossa ei tarvitsisi antaa vastustajalle etumatkaa pelin alussa, jolloin jokeripelaajat tuntuvat vielä kaivavan unihiekkaa silmistä.
   
  Jara76 tykkää tästä.
 7. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kaksi erää UFA täysin jaloissa ja silti hävittiin. Ei voi olla tyytyväinen tulokseen. Aivan tautisen kovalla prosentilla pisti vastustaja kiekkoa verkkoon. Tuli mieleen jotkut Jokerit-SKA/TsSKA matsit, joissa ollaan oltu ihan jyrän alla ja silti voitettu. Paskamaista että tällaiseen rakoon tulee pidempi tauko, mutta ammattilaisille tämä ei varmaan paina isosti. Isossa kuvassa oltiin hallitsevampi joukkue tänään, vaikkei se mitään lohdutakaan.

  Toivottavasti ainakaan Manninen ei ala skagaamaan vaikka tänään pomppikin vastustajalle. Toisaalta Metsolan päässä ei meinannut pomppia sisään millään, aika monet avopaikat sudittiin ohi tai yli.
   
 8. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Näin. Taas tuli viime viikkoisen Spartak -pelin jälkeen ihan onnettomalta paskalaumalta nenään. Kaveri konttaa omissa 40min osaamatta tehdä yhtään mitään. Ei laiteta mistään sisään ja sitten lahjoitetaan itse heille maalit. Heikkoa tekemistä tällä hetkellä.
   
  flintstone ja massaonvoimaa tykkäävät tästä.
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ennen peliä kirjoitin, että jumalauta niitä vetoja enemmän. Nyt taas siirreltiin kiekkoa aivan liian paljon ja yritettiin jotain pikkunäppärää kliffaa takatolpalle.
  Vesalainen näytti suoraviivaisuutta paikastaan, veti eikä hakenut takatolppaa ja heti verkot pölisi.

  Let us keep it simple!
   
 10. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Ufa oli eilen ihan sillassa kaksi erää ja silti onnistuttiin häviämään peli. Monen syyttävät sormet osoittavat Zapoon ja minun keskisormi osoittaa Manniseen, mutta eihän sitä voi noiden niskaan kuitenkaan laittaa. Paikkoja oli ja ne tuhlailtiin järjestäen. Olen sanonut sen aikaisemmin ja sanon sen uudelleen. Nellit, Jensenit, Normannit, jne ovat parhaimmillaan maailmanluokan pelaajia, mutta liian usein se pelin taso jää ok asteelle. Pikkunättiä pyörimistä sota-alueen ulkopuolella ja näennäistä hallintaa. Kuitenkin ne ihan tuhannen taalan paikat jää aika usein puuttumaan. Kuvaavaa on jotenkin se, että nelosketjun Anttilan puuttuminen on aiheuttanut selvästi isomman loven joukkueen kokonaisesityksiin kuin kakkosketun Jensenin puuttuminen. Enemmän pitäis uskaltaa vaatin näiltä "isoilta tähdiltä" tappion hetkillä ja muutenkin, eikä aina vaatia Zapoa tai Jormakaa tilille. Tähän hymiö, vaikka täyttä asiaa oli koko teksti.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Olihan tuo eilinen peli ihan täyttä flipperiä. Varsinkin Ufan maalin edessä, mutta muutenkin.

  Ufa ylimiehitti maalinedustan hyvin, eikä tällä kertaa kiekot pomppineet sisään. Norman kävi pyyhkimässä pölyt kiekosta tyhjän maalin edessä ja mitä näitä nyt oli. Ja Metsola hoiti loput, mm. O'Neillin avopaikan maalin edestä. Ufalla kävi tsägä, Metsola hoiti loput. Mut tää on lätkää ja välillä käy tälleen. 7 pelin sarjan eilistä Ufaa vastaan Jokerit kyllä voitaaisi, olisi maalissa sitten Jänis tai Zapo.
   
 12. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Epäilen, kun pelkkä hallinta ei riitä ja jossain vaiheessa se tulokseton hallinta muuttuu aina väkisin puurtamiseksi. Mutta toi on jo sen luokan jossittelua, että kannattaa jättää se tähän.
   
 13. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Peliesitykset ja valmennuksen reagointi on kääntynyt aika rajuun laskuun. Ei tää voi olla siitä kiinni, että Jokerit ois scoutattu niin hyvin munakarvoja myöten. Joku muu tässä nyt mättää. Alkukauden raikas, työteliäs, viihdyttävä Jokerit on tällä hetkellä muistoissa vain.
   
 14. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Näin luokattoman paskaa Jokereita en hetkeen muista nähneeni, Marjukan kupla puhjennut? Nyt esitykset on ihan Marjukan Leijonia muistuttavia.
   
 15. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Olikohan @sekolust, joka ansiokkaasti kirjoitti toisessa ketjussa siitä ettei hyödynnetty mahdollisuutta ottaa KiVa-pelaajia mukaan edes tälle pikkutripille. Tänään se sitten kostautui ja peli pelataan 11 hyökkääjällä, Jensenin otettua käytöskymppi vedettiin pitkän aikaa kymmenellä hyökkääjällä. Mikä järki tässä on? Varsinkin kun Mestiksessä on juuri nyt pidempi tauko menossa, joten sen puoleen luulisi pelaajia irtoavan helposti sieltä mukaan.

  Tästä illasta en kyllä keksi mitään positiivista kerrottavaa. Jopa O'Neill hukkui tuohon paskaläjään.

  Torstaina sitten pidempää palaveria ja nälkäisenä CSKA:n kimppuun. Nykyisestä paskuudesta huolimatta uskon ja toivon, että silloin nähdään parasta Jokeria kotikentällä tällä kaudella.
   
 16. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Hyi saatana. En halua enää ikinä nähdä tuommosta peliä Jokereilta. Hävetkää ja kääntäkää se häpeä voimavaraksi tulevaisuuteen!
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko muilla ollut Jokereita katsellessa viime aikoina sellainen fiilis, että jostain syystä hyökkäykset näyttävät usein siltä, että niitä ei ole edes tarkoitus päättää maaliin?

  Siis meinaan että hyrrä pyörii välillä näyttävästi, tosin pääasiassa kulmissa mutta laukausyritystä josta hyökkäys halutaan päättää maaliin ei tule eikä kuulu.

  Lopulta kiekko menetetään.

  (siksi haluaisin nähdä paljon enemmän niitä räkäisyjä vaan sinne maalille ja riparit sisään)
   
 18. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Heh, ei sanaakaan maalivahtipelistä tänään. Jos maalissa olisi ollut Zapolski niin...Niinpä.

  Eka, neljäs ja viides ainakin olisi pistetty Zapon piikkiin. Ja varmaan ne läpiajotkin. Ekassa maski, mutta Zapolle se on imaisu. Neljännessä suora veto hyvältä mustalta, mutta Zapo sanoisi hörps. Viidennessä Zapo olisi torjunut "riparin suoraan lapaan". Ja läpiajoja tai rankkareitahan Zapolski ei koskaan torju.

  Väsy painoi joukkuetta eiliseltä, mutta kyllä parempi suoritus olisi pitänyt saada aikaan. Ja ihan vaan selvennyksenä, että mielestäni emme todellakaan hävinneet maalivahtiin eikä Kalnins päästänyt helppoja. Se vaan huvittaa, kun tästäkin pelistä ainakin kolmea maalia olisi pistetty sen piikkiin, jota on tyylikästä haukkua.
   
 19. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Sysihuonoa peliä. Jos Narrit on kyllästynyt veteraanijoukkue, niin olisi edes kentällä pahansisuinen ja ilkeä.
   
 20. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kahteen eri ketjuun kirjoitin että maalivahtipeli on pettänyt enemmän tai vähemmän kolmessa viime pelissä. Oli maalissa sitten Zapo tai Jänis niin vastustajan maalivahti on ollut parempi. Samoin av ja yv on hävitty. Siinäpä ne jääkiekkopelin voittamisen kannalta kolme isoa asiaa onkin. Vaikka tuohon rosteriin laitetaan takaisin keskenkuntoiset Regin ja Anttila niin pleijareiden vaikeudet paistaa tänne asti jos Moskovan jengi D tai S tulee vastaan. Jokerit on molempien takataskussa ja syvällä tällä hetkellä.
   
 21. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Aika väsynyttä, ainakaan matsiketjussa ei silitelty Kalninsin tekemisiä tai torjumista. Koko peli tosin oli niin väsynyttä paskaa että vaikka Kalnins olisi pelannut hyvin, mitä ei eilen tehnyt, niin Jokerit ei tuota peliä olisi voittanut. Jopa Nelli oli eilen samaa paskaa kuin koko muu porukkakin. Eilisestä esityksestä ei löydy mitään muuta positiivista että se peli on jo ohi ja tuosta on enää vaikea pelata paskemmin. Sitä odotellessa.

  Eilen Kalnins oli selvästi paskempi kuin vastapään kassari.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokerit muuten voitti tuossa eilisessä pelissä laukaukset.
   
 23. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  No mitä tässä näitä KHL-kausia nyt on seurattu, niin usein kun syksy vaihtuu talveen tietää se Jokereille vaikeuksia. Pelin taso alkaa heittelehtimään ja enenevässä määrin tulee iltoja, jolloin peli vaikuttaa väkinäiseltä puurtamiselta. Eikä toi mikään ihme ole, kun "ihannekokoonpanoon" ei oikein tahdo löytyä korvaavia pelaajia kuin nelosketjuun ja kauden edetessä (rasitusmäärän lisääntyesä) tuo alkaa väkisinkin näkymään. Mutta ei tässä vielä kannata Marjamäen kuplia alkaa puhkomaan tai vaipua masennuskoomaan. Sama kuvio tässä oli viime kaudellakin ja lopulta jätkät sai puristettua miehekkään sarjan CSKAta vastaan. Ja nyt jos katsotaan viittä viimeistä peliä, vastassa olleet Loko, Severstal, Ufa, Omsk ja Spartak. Noista vain Ufa kotona ja muut vieraissa. Tuloksena kaksi voittoa ja yhteensä viisi pistettä. Pistemäärää tuijottaen ihan tyydyttävä suoritus, ei hyvä ei huono. Loko, Ufa ja Omsk kuitenkin meidän mittapuun mukaan isoja ja noilta raavittiin yhteensä kolme pistettä kuudesta mahdollisesta. Edelleen ei hyvä ei huono. Mitä tuloksen taakse tulee, niin Loko pidettiin vieraissa nollilla ja itse käytiin heittämässä kolme. Varsin mallikas vieraspeli. Severstali onnistuttiin voittamaan viime hetken nousulla ja siinä pelissä pelin sisällä meidän tekeminen oli varsin epätasaista, mutta kuitenkin ansaittu voitto. Ufaa vastaan hallittiin kotona ja sen pelin maksoi epätarkat hyökkääjät ja Mannisen epäonni. Peliesityksenä hyvä matsi. Omskia vastaan hallittiin kiekollista peliä 40min ja lopulta onnistuttiin häviämään jatkoilla. Peliesityksenä ihan ok, eikä ainakaan mikään katastrofi. Eilinen oli katastrofi Spartakia vastaan. Liirum laarum, sanoisin, että viimeiseen viiteen peliin peliesityksissä on ollut enemmän hyvää kuin huonoa, eikä eiliselle saa antaa liikaa painoarvoa.
   
 24. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Mä oon viime aikoina tullut yhä etenevissä määrin siihen lopputulemaan, että Jokereiden tarkoitus on menestyä runkosarjassa hinnalla millä hyvänsä välittämättä liikaa siitä missä kunnossa playoffseihin ollaan lähdössä. Kuulostaisi tavallaan KHL:n suunnaltakin järkevältä planilta, että annetaan runkosarjan aikana ymmärtää, että Jokereilla olisi mahdollisuus tällä kaudella taas kansainvälisenä seurana menestyä, mutta sitten playoffeissa oikeasti nuo mahdollisuudet ajetaan niin alas kuin mahdollista. Olisiko Jokereiden runkosarjamenestyksellä siis suoraan linkki johonkin saataviin tuloihin joita ilman ei tietenkään tämä homma voi mitenkään toimia?

  Vielä kun ottaa huomioon sen, että millään kaudella ei ole oikeasti tarvinnut ihan hirveän tosissaan siitä playoffs-paikasta taistella viimeisiin runkosarjapeleihin saakka eli lepuutukselle olisi ollut enemmän kuin hyvin mahdollisuuksia.

  Hyvin vaikea on myös uskoa, että kolmikko Westerlund&Jalonen&Marjamäki olisivat kaikki niin kujalla asioista etteivät kukaan näkisi kuinka alkaa kärkiukot piiputtamaan ja ainut mitä tilanteessa voidaan tehdä on mennä taputtamaan selkään ennen seuraavaa peliä, että puristakaa vaan vähän lisää niin kyllä sitä jaksaa taas tänään pelata. Tuossa kuitenkin on viimeisen vuosikymmenen aika kiistatonta kärkiosaamista suomalaisesta jääkiekosta valmennuksen osalta, joten eivät kait kaikki kolme voi asialle mitenkään olla ihan sokeita?

  Voiko jopa valmennuksen palkkiot olla sidottuina johonkin runkosarkjan voittojen määrään eli onko tärkeämpää saada ne 2-3 voittoa lisää runkosarjassa versus kunnon valmistautuminen koko jengin osalta playoffseja varten ja ukot sinne freshinä?
   
 25. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  @SirKepola Onhan tuossa ajatusta. Mutta sekin on fakta, jos runkosarjassa ei menestytä, niin noutaja tulee ensimmäisellä playoff-kiekalla kun joudutaan SKA/CSKA:n käsittelyyn. Pitäisin enemmän mahdollisena hyvän runkosarjamenestyksen mahdollistavan pidemmälle menon keväällä. Tällä saadaan kotietu edes ensimmäiselle kierrokselle.