Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 03.09.2018 klo 12.08.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Avataanpa peliesitysketju alkavalle kaudelle. Täällä ei varmaan politiikasta tarvitse lukea?

  Jokeriien kokoonpano kauden ensimmäiseen peliin:

  Moses - Regin - Manninen
  Joensuu - Norman - O'Neill
  Jormakka - Platt - Jensen
  Ikonen - Niemi - Anttila

  Stollery - Lepistö
  Kivistö - Grant
  Lööv - Lauridsen
  Räsänen

  Zapolski
  Kalnins
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihan ok kokoonpanolla päästään pistämään kausi käyntiin, sivussa vakiomiehistä Pihlström, Lundin, J. Jensen ja Mäki.

  Mannista roikotetaan vielä tuossa Reginin vierellä, katsotaan miten onnistuu. Stollery jatkaa Lepistön parina ja edellisen pelin
  esityksistä molemmat herrat parantavat 100- varmasti.

  Jotenkin sellainen intuitio tästä pelistä, että Kunlunin nikkari painotteinen porukka ottaa tänään herneen nenään ja pari painia nähdään.

  Mielenkiintoista katsoa myös miten Palola vetelee kiinan jengissä, hänet olisin pitänyt tuhat kertaa mieluummin kuin ottanut Mannisen.

  Camoon Jokerit!
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kuulemma paikalle odotetaan n. 9000 katsojaa.
   
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mun mielestä hyvä et Manninen saa mahdollisuuden ykkösen laidalla. Ykkösen laidalla siitä hyvällä säkällä saadaan eniten hyötyä. Mut toivottavasti ei myöskään roikoteta väkisin mukana niinkun Joensuuta, jos ei onnistu.
   
 5. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä on paljon omia kasvatteja tuossa kokoonpanossa.
   
 6. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos O'Neilliä meinataan nyt peluuttaa laidassa, niin mahdollisimman pian Reginin viereen. Toimi hyvin toissa kaudella. Joensuu voi vaikka siinä touhuta, kuten silloin. Nyt noi hyökkäysvitjat näyttää aivan hvetin oudoilta.
   
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Kieltämättä. Ilmeisesti Marjamäki hakee noihin vitjoihin tasaisuutta eikä laiteta kaikkia munia samaan koriin. Itse tosin pudottaisin Mannisen kolmoseen ja nostaisin Jensenin kakkoseen sekä O'Neillin ykköseen. En jaksa uskoa, että Manninen keikkuu tuolla ykkösessä kovin kauaa, mutta saa yllättää positiivisesti.
   
 8. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Jos arvata pitää niin Manninen on Marjamäen haluama pelaaja joukkueeseen joten siksi rooli löytyy ykkösestä, toivottavasti Manniselle ei ole vapaalippua ykköseen jos ei ala toimimaan. Kuten Marjukan osalta niin myös Mannisen osalta odotukset on olemattomat.
   
 9. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Ykkönen näyttää siltä, että tuloksen voi arvioida vähän kuin jollain nopalla pelattavalla roolipelillä. Laidoilla viilettävät 175 senttinen ja viime kaudet itseään etsinyt Moses, toisella laidalla taas 170 senttinen tyystin olemattomat KHL-näytöt omaava ja heikon harkkauden vääntänyt Manninen. Jos mulla olisi noppa, niin heittäisin sitä nyt. Jos silmäluku olisi 1, tämä kenttä tekisi tänään kovat tehot. Jos silmäluku olisi 2, tämä ketju pelaisi hyvän ottelun. Silmäluvulla 6 olisi tehotilastoissa -4 ja highlighteissa pari näyttävää henkilökohtaista epäonnistumista. Muilla lukemilla (3,4 ja 5) taas matsi olisi sellainen, ettei siinä paljoa kerrottavaa jäisi. Ei siis ole kovin kovat odotukset mulla.

  Kakkonen näyttää sinänsä siltä, että tuossa on aineksia tehdä tulosta. Saa nähdä, mutta mulla on ihan hyvä kutina. Samoin kolmosesta tykkään näin paperilla katsoen ja ilman yhtään katsottua harkkamatsia. Uskon vahvasti, että Platt haluaa näyttää uudelle kotiyleisölle ja Jensen NHL-seuroille. Nelonen näyttää ihanalta. Nimimerkin @Giroux näkemys laiturien (Manninen, Jensen, Nelli) näyttäisi kuitenkin mielestäni parhaalta kombinaatiolta.

  Mitä pakistoon tulee, niin sinänsä vaikea on noita mun lähteä arvioimaan: jokaisessa parissa on jätkä, jolta en ainakaan hetkeen ole nähnyt minuuttiakaan. Sinänsä kolmospari kuitenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ei se pahasti voi mennä pieleen, kun keskipituus on ~195 senttiä, keskipaino päälle 100kg ja molemmilla vuosien kokemus AHL:sta höystettynä parilla NHL-matsilla.
   
 10. Infinity Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, maajoukkue
  Vähän jännittää miltä peli tänään näyttää. Riskinä on, että kotiavauksessa mailaa puristetaan tavanomaista enemmän ja homma menee päättömäksi päästä päähän kaahailuksi josta Kunlun kiittää nappaamalla 2 pistettä. Kohtahan se nähdään.
   
 11. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
  Tänään on loppuunmyyty halli. Yritin äsken katsoa ticketmasterista niin näytti ei lippuja saatavilla. Että tänään on todellinen hornankattila.
   
 12. Jokeri82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mulla läppäri näyttää kaikkea muuta kuin loppuun myytyä hallia. Lähes jokaiseen katsomoon saa vierekkäisiä paikkoja isollekin ryhmälle. Taitaa katsojamäärä olla lähempänä 7k kuin 10k
   
 13. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuossa oli varmasti joku häiriö vajaa tunti sitten, koska itsellänikin Ticketmaster väiti, ettei lippuja enää tämän illan otteluun saa.
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokereiden henkilökunnan edustaja sanoi mulle tunti sitten että 9000 saatta ylittyä. Riippuu ovimyynnistä.
   
 15. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Kolme posia ja kolme miinusta illan pelistä.

  + Ykkösketju. Oikeasti vaarallinen hyökkäyspäässä ja onneksi tällä kertaa myös tehokkaasti. Manninen näytti ainakin tänään kuuluvansa ykkösketjuun.
  + Pakkien osallistuminen hyökkäyksiin. Joensuun maali lähti Löövin hienosta noususta ja muutenkin luotiin paljon maalipaikkoja pakkien nousuista. Tätä olisin nähnyt mielelläni enemmän viime kaudellakin, mutta toteutus jäi piippuun.
  + Pelirohkeus ylipäätään. Haettiin kärkiveivejä ja kikkailtiin välillä uhkarohkeastikin alimpana miehenä. Syntyihän noista jokunen maalipaikka vastustajalle, mutta pidemmän päälle tulee palvelemaan Jokereita positiivisesti. Toivottavasti.

  - Omalla alueella välillä paketti aika levällään. Tämä on luonnollista, koska kausi on vasta alussa.
  - Erikoistilannepelaaminen. YV:llä nyt sentään oli niitä kuuluisia hyviä aihioita jo, mutta alivoimassa on vielä tekemistä. Vähän turhan helposti päästettiin viivakuteja maalille asti.
  - Johtoasemassa pelaamisen opettelu. Laten jengeille kuuluu tavaramerkkinä neppailla kiekkoa keskialueelle kolmannessa erässä ja siihen se meni tänäänkin. Onneksi oltiin omissa maalipaikoissa tehokkaita lopussa, jotta saatiin klaarattua ottelu ilman suurempaa hätää lopulta.

  Ehdottomasti positiivinen alku kuitenkin.
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä!

  Ilahduttavaa oli myös Jokereiden tehokkuus... tuntui aika kovalla % menevän paikoista sisään.

  Jos pelirohkeus on tätä luokkaa, niin kyllä muutama maalin tappio kotona tyyliin 5-6 annetaan anteeksi :=D
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tilastojen mukaan Jokerien laukaisutarkkuus oli 16,2 % ja Kunlunilla 10,3 %.

  (viittaus tuohon ylläolevaan viestiini)
   
 18. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  + Ykkösketju
  + Laukausten laatu
  + Varsinkin toinen erä oli loistavaa pelaamista
  + Tykkäsin paljon etenkin Löövin pelaamisesta
  + Stollery oli myös erittäin hyvä
  + Ikonen oli todella pirteä
  + Lepistön peli on aina ihailtavaa

  - Kolmas erä vaikea. Luulotauti iski, mutta näistä otetaan opiksi
  - Ylivoima
  - Grantilta pakko nähdä parempaa
  - Zapolskille vaikea peli. Alkuun heti takaisku ja sen jälkeen oli todella epävarma. Toisaalta otti myös hyviä koppeja.
   
 19. AaWikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HPK
  Kausi lähti kyllä käyntiin yli omien odotusten ja peli oli jopa yllättävän viihdyttävää ensimmäiseksi peliksi. Pakka pysy kasassa lähes koko ottelun. En tiedä onko Laten ansiosta vai kenen, mutta tosiaan pisti silmään kuinka pakit toivat alueelle kiekkoa todella itsevarmasti sekä myös pitivät hallussa. Lauridsen osui ainakin omaan silmään, että hänkin oli vahva myös kiekon kanssa. 5 vs 5 pelissä tänään voitettiin 6-0 mikä on käsittääkseni Jokereiden paras startti kauteen ikinä? Erikoistilanteet eivät toimineet tai niissäkin vähän huonoa tuuria, kun tosiaan Jokerit ohjasi 2 omaa maalia ja tämä Kunlunin alivoimamaali tuli tilanteessa kun oli jo vähän puhallettu ilmoja ulos ja alettiin ns. pelaamaan aikaa pois. Onneksi herättiin tuosta kuitenkin ja saatiin hyvä muistutus, että tässä sarjassa täytyy pyrkiä pelaamaan koko 60min.

  Uusilta hankinnoilta loistava sisääntulo ja Moseksen osuma heti tähän alkuun, ni ei ala se apinan kasvattaminen selässä niinku Steviellä välillä tapana, että menee sitten väkinäiseksi.

  Oli kokonaisuudessaan enemmän posia pelissä kuin negaa jolla hyvä jatkaa eteenpäin.
   
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Samoilla linjoilla edellisten kanssa. Manniseen mulla on koko ajan ollu joku kipee luotto ja tänään ainaki näytti syyn, toivottavasti myös jatkuu.

  Hyvä peli kauden avaukseksi. Tästä on ihan positiivisin mielin hyvä jatkaa.
   
 21. Hendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Senators, Erik Karlsson
  Lainaus:
  Sama oikeestaan kaikkiin, mutta nämä kaksi esille erityisesti. Stollerylle +5, Lepistölle +4. Olivat harvinaisen hyvin samalla sivulla niin lähtöjen, puolustusalueen- kuin hyökkäysalueen pelaamisen kanssa.

  Lepistön kanssa toki kuka vaan tuosta nipusta pelaa hyvin, mutta tuntui, että Stolleryn kanssa Lepistö pystyi keskittymään entistä paremmin kiekolliseen peliin ympäri kenttää.

  Uusista hankinnoista myös Manninen ja Lööv pelasivat hyvin, kuten todettua. Platt on mielestäni pelaaja, josta ei kannata vielä huolestua. Tekee tunnollisesti töitä kahteen suuntaan ja miehen voi Normanin tavoin laittaa kentälle tilanteessa kuin tilanteessa. On yksi sarjan parhaimpia aloittajia, jonka lisäksi kymmenen vuoden kokemus sarjasta on arvokas kauden mittaan. Vaikuttaa profiililta pelaajalle, jonka arvo kasvaa peli peliltä korkeammaksi mitä pidemmällä kausi on. Lisäksi luisteluvoimaisena pelaajana sopii myös hyvin Marjamäen tyyliin. Grant on näkemissäni peleissä ollut toistaiseksi heikko. Iso kaukalo tuottaa hiukan ongelmia, mutta annetaan hänelle aikaa.
   
 22. MarkoPalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Manchester United
  Hyökkäyspelin rohkeus ja tietynlainen luovuus ehdotonta plussaa. Myös nuo puolustajien nousut hyökkäyksiä tukemaan hienoja, malliesimerkki tuo Löövin nousu, joka johti Joensuun tekemään maaliin, mutta olihan näitä muitakin mm. Grantilta 1. erässä.

  Miinusta sitten tuosta kolmannen erän luulotaudista, mieleen tuli jo pahimmat nukahtamiset ja niiden seurauksena sulamiset kauden 2016-17 aikana. YV myös kehnoa vielä.

  Kaikkiaan kuitenkin positiivisen puolelle kääntynyt alku, kiinnostava nähdä millaisella otteella viikko jatkuu. Toivon mukaan N.Jensen-Platt -kaksikkokin saa mahdollisimman pian onnistumisia alle.
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Aikamoinen tasonnosto pelillisesti noista harkkapeleistä. Mannisen eka maali oli kyllä komeaa katseltavaa. Mahtavaa kiekottelua koko ketjulta.
   
 24. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Maalinälkäinen, hyökkäysvoimainen, aktiivinen, aloitteellinen, kyvykäs, voimakas, uhmakas, jne. Aktiiveja riittää kuvaamaan Jokereiden eilistä esitystä. Kunluni jäi jyrän alle kuin uusi asfaltti. Toki eka peli ja kausi pitkä, raskas ja ohdakkeinen, mutta onhan tästä hyvä jatkaa. Cooooooome oooon Jokerit!
   
 25. Ei kannata alkaa liikaa keuliin, oli sen verran huono vastustajan maalivahti. Oli kyllä perusvenäläisen mokkekoulun edustaja meni vaan polvilleen jäihin ja se siinä.