Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana carr, 16.09.2016 klo 21.00.

 1. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Oikeastaan hyvin kuvaavaa että Lukko on viimeinen säälityöpaikka johon tuo pääsee.
  Lukon jääkiekko-osaaminen on todennäköisesti yhtä heikkoa kuin Heikkilän nykyvalmennus.
   
 2. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Johdettiin 2-0? Kai nyt jotain "palaa" oli?
   
 3. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ei kyllä oikeastaan ollut. 2-0 tilanne saatiin pelkästään Vahalahden, Koiviston ja Saarelan yksilötaidon takia. Pelillisesti Lukko oli täysin altavastaaja ensimmäiset 40 minuuttia ja parempi joukkue voitti ihan ansaitusti tänään. Kiveltä hyvään kohtaan aikalisä ja uskoakseni siinäkin baan kerrottiin joukkueelle, että ei mitään hätää, kyllä homma tänään hoidetaan ku han vaan pelataan omaa peliä. Aikalisän jälkeen Ilves jatkoi mun mielestä ihan samalla tavalla kuin pelin alussakin ja se kantoi lopulta sitten hedelmää.
   
 4. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mun mielestä taas Lukko pelasi hyvin pelin alun. 2-0 taulussa ja yksi tolppa/ylärima, se sisään niin peli olisi ollut 3-0. Tosin siinä vaiheessa kun Lukko 2-0 johti ja Kivi piti aikalisänsä, ei Lehtosella Ilveksen maalissa vissiin ollut yhtään torjuntaa vielä. Mutta ei niitä Kaapollekaan montaa vielä ollut tullut.

  Sen aikalisän jälkeen Ilves otti pelin itselleen, mutta siihen asti Lukko pelasi minusta hyvin. Toista erää ei pelannut, ja kolmannen erän alussa taas oli tekemisen meininki mutta pikku hiljaa se siitä hiipui kun kiekkoa ei maaliin saatu.

  Nämä nyt on mielipidekysymyksiä kun jokainen pelin omalla tavallaan katsoo.
   
 5. kyykäärme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pelin alussakin oli jo muutama totaalinen koomailu, vaikka johtoon päästiinkin. Koko kenttä lähti taas yhtä aikaa vaihtoon, puolustettiin todella löysästi, annettiin huolimattomalla hyökkäyspään pelillä ylivoimahyökkäyksiä... Kyllä tappion merkit roikkuivat alusta asti ilmassa, vaikka 2 - 0 peli alussa olikin.
   
 6. Kiekkoguru50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suosikkijoukkue on Rauman Lukko,Ässät ja TPS
  Ei tässä voi muuta todeta että kyllä on parempi kun ei menty jatkoon on toi pelaaminen niin kauheaa katsottavaa. Lukossa on liian monta täysin kädetöntä pelaajaa voiden taso olisi Mestikseen oikea ei herran tähden kun katsoo noita Suurosen , Liedeksen , Kangasmäen ja muutamien muiden edesottamuksia niin pelaavat aivan väärässä sarjassa se vaan on totta.
   
 7. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep. Kuten tuossa toisessa ketjussa mainitsin, oli vielä pari kautta sitten näiden tilalla Nurmea, Ahtolaa, Vauhkosta jne. Toki nelosessa oli rouhijoita, mutta he pelasivatkin sitä omaa rooliaan tunnollisesti. Tämän kauden Lukossa on ollut koko kauden ajan roolitukset aivan päin metsiä. Ei ole aloittajaa, ei ole kunnollista nelosketjua, ei ole rightin puolen yv-pelotetta, eikä ole kolmosketjua, joka pystyisi tukemaan tulosyksikköä tehojen muodossa. Jopa pakisto osoittautui todella raskasjalkaiseksi, vaikka pidin sitä ennen kauden alkua jopa yhtenä parhaista koko liigassa.
   
 8. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kivasti puolustettiin katseella toinen erä ja kun hyökkäyspeli oli noin ideaköyhää niin tulos oli siinä.
   
 9. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kaiken tän paskan keskellä pakko nostaa Jere Friberg esiin. Aika kiekkorohkee kaveri ja on selvästi halukas pysymään Liigassa. Fribergistä voi oikeasti tulla ihan tulosyksikön pelaaja Liigassa, kunhan asiat hoidetaan oikein Raumalla. Eli jatkossakin peliaikaa, kuten Heikkilä on antanut.
   
 10. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllä minusta Niemelä on selkeästi kovempi lupaus ja pari vuotta nuorempikin. Jostain syystä Niemelän peliaika on ollut todella kortilla. Itse toivoisin Niemelälle peliaikaa tulosyksiköissä. Muuten käy helposti niin, että Niemelä lyö läpi muualla.

  Vidgreniä voisi myös minusta peluuttaa Liedeksen tilalla, olisi satsaus tulevaan kauteen. Aarosta voi kasvaa hyvä voimalaituri 3-4 ketjuun, esim Suuroseen verrattuna selvästi isokokoisempi ja vahvempi.

  Fribergillä ei minusta potentiaali riitää tulosyksiköihin ainakaan Lukon kaltaisessa ison budjetin seurassa.
   
 11. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä Niemelästä kanssasi. Ehdottomasti Lukon tuleva tähtipelaaja. Olen ollut tätä mieltä heti hänen saapuessa Lukkoon.

  Mutta aika rajua sanoa alle 50 ottelun nuoresta pelaajasta, että ei ole potentiaalia. Fribergillä on ollut kiekollista ja järkevää rohkeutta kentällä vähäisestä pelimäärästä huolimatta enemmän kuin sata ottelua enemmän pelanneella Suurosella. Suurosellakin on halua, mutta ei taidot kyllä ole samalla tasolla tulevaisuudessa lähelläkään.
   
 12. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Suuronen onkin puhdas jarrukentän rouhija, pieni koko vaan vaikeuttaa fyysisessä pelissä.

  Itse en Fribergillä huomaa sellaisia vahvuuksia, joilla tulosyksikön rooliin nousisi tulevaisuudessa. Aika lailla Eetu Kosken kaltainen pelimies Jere on minusta, ei selkeitä vahvuuksia.
   
 13. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Pitää toki paikkansa. Toisaalta alkukaudesta tuntui, että vastustaja iski maalin jokaisesta kenttäpelaajan virheestä. Lisäksi esim. Kaapo imuroi useamman helpon laukauksen etukulmasta sisään ja muutenkin sektorin ulkopuolisillakin laukauksilla Lukon verkko pöllysi.

  Nyt loppukaudesta Kaapo on paikannut todella usein kenttäpelaajien virheet ja nollannut useita maalipaikkoja joka ottelussa, kuten hyvän maalivahdin pitääkin. Varmasti tiivistyneellä puolustuspelillä on osansa, mutta kyllä Kaapo on nostanut tasoaan vähintään pari pykälää.
   
 14. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tänään vaaditaan Lukon voittoa sekä Jypin ja KooKoon avustusta. Jos nämät kolme joukkuetta ei tänään ota 3 pistettä niin alkaa Lukon mahdollisuudet olla siinä.
   
 15. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eipä sillä oo juuri mitään väliä, mutta ihan ok peli tänään Lukolta. Tai siis HIFK oli erittäin huono. Toisin sanoen, jos Kake olisi ollut aikaisemmin puikoissa niin Lukko pelaisi pleijareita tälläkin jengillä. Mutta ei silti kovin pitkälle pötkisi joten ihan sama. Huonosti kasattu/treenattu jengi.
   
 16. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kaksi eräähän Lukko peliä hallitsi mutta kolmannessa erässä oltiin ajoittain pulassa omassa päädyssä.

  Vastaavasti jos ei ensimmäisessä erässä mennyt paikoista, niin kolmannessa erässä meni sitten senkin edestä eli reilussa minuutissa Lukko teki kolme maalia.

  Se nyt ei mitään sitten enää auttanut kun Ilves odotetusti voitti Kouvolassa mutta tietysti voittopeliä on aina kiva katsoa.
   
 17. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tämän voisi melkein laittaa tuonne positiivisuusketjuunkin, mutta ihan kiva, että saatiin sentään edes jotain pientä jännitettävää kauden loppuun. Lukko oli tammikuun loppuun saakka ollut melkein koko kauden jumbona, mutta TPS-voitosta (28.1.) eteenpäin on Lukko viimeisen 13 ottelun kuntopuntarissa sijalla 2.
   
 18. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jaahast. Täydellinen ohipeli menossa jälleen. Sääliksi käy paikanpäälle vaivautuneita. Neljä erää pelattu Jukureita vastaan Raumalla ja maalit 1-10. Ei voi kuin ihmetellä tämän kauden Lukon surkeaa tasoa.
   
 19. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  On toi ny ihan huikeeta. Hallissa on noin 1500 ihmistä ilmaislipuista huolimatta ja Lukon "joukkue" ei edes yritä.
  Kauniita maaleja Jukurit tekee. Tosin ihan ilmaiseksi. Lukon pelaajat ei viitti enää ottaa mustelmia, kun kesälomakin alkaa ihan just.
   
 20. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukko olis voinut tehdä Saipat ja pelata A-junnuilla kauden loppuun. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Eikä varmaan kukaan tajua edes hävetä...
   
 21. Radiopää Jäsen

  Toivottavasti Vuori erotetaan tällaisen pelin jälkeen ja palkataan valmenjaksi joku, joka nostaa pistekeskiarvoa siedettävämmäksi. Oma ehdotukseni on Kari Heikkilä.
   
 22. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eihän Jukureilla toisaalta maalipaikkoja hirveästi ollut. Stepanekilta jäi gamesaverit ottamatta, Kaapo on niitä napsinut pelistä toiseen. Kuitenkin totuuden nimessä Lukko on hävinnyt maalipaikat useassa voittopelissäkin loppukaudella.
   
 23. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko (Ässät) M.Janko
  Hyvin Jukurit viitsii yrittää vaikka heidänkin kautensa on jo taputeltu. Aikas vittumainen vastus ollut Lukolle. Toivotaan, että ensi kaudella tuohon(kin) tulee muutos.
   
 24. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ai ei? Maalit suunnilleen parhaalta sektorilta ja esim. Kalliola oli yhdessä tilantessa aivan vapaana maalin edustalla runnomassa kiekkoa sisään. Nämä siis näin sivusilmällä seuranneena - ei tuohon peliin hirveästi jaksanut paneutua, kun ekaan kymppiin Lukko ei tainnut edes käydä Jukureiden päädyssä.
   
 25. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pitsissä sitten kaikki peliin ja pysti kotiin niin se on siinä.