Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana carr, 16.09.2016 klo 21.00.

 1. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Kausi avattu ja keskutelu peliesityksistä voi alkaa...

  Ensimmäinen erä oli heikko. Nuori joukkue varmaan jännitti. Lähteenmäkikin loukkaantui taklaustilanteessa. Saa nähdä katsotaanko videoita pelin jälkeen.

  Toiseen erään luistelikin jo eri joukkue. Kahden maalin tappiosta muutamassa minuutissa johtoon.

  Kolmas erä olikin tasaisempaa puurtamista. Tukonenkin sai kiekon maaliin joka hylättiin maalivahdin häirintänä. No onhan noita hyväksyttykin. Toki kontakti syntyi maalivahdin alueella. Erän kruununa voidaan pitää tasoitusta alivoimalla ja ilman maalivahtia. Ruudun selostajakin, jäähyn tullessa, kertoi Hifkin voittavan ottelun.

  Jatkoaika alkoi alivoimalla eli pahin mahdollinen alku. Hienosti hoidettu alivoima. Jäähyn jälkeen Lukkokin vei jatkoaikaa.

  Voittomaalilaukaukset alkaa omalta osalta aina pessimismillä. Muutaman vuoden takainen tilasto kirkkaana mielessä. Kähkönen kylmänä maalivahtina sisään. Varmaan sillekin jokin perustelu löytyy. Tänään se ei kantanut hedelmää. Tappio.

  Kaiken kaikkiaan positiivisin mielin. Alivoima ihan ok. Ylivoimassa ihan hyviä yrityksiä. Karjalainen ei ottanut gamesavereitä, mutta pari maalia menee kyllä puolustajien piikkiin. Niin yksin vihollinen oli maalin edessä. Muutaman jäähyn olisi Hifkillekin saanut viheltää enemmän.
   
 2. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Viihdyttävää peliä kyllä, ei kiekollisesti, mutta tapahtumia riitti. Pelitavallisesti en tuon ottelun perusteella vielä kommentoi.
   
 3. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sekavaa oli. Suurimman osan ajasta peli oli aika tasaista sekoilua, mutta toisaalta väliin mahtui myös sellaisia 10+ minuuttia kestäviä jaksoja, jolloin Lukko ei päässyt lähellekään HIFK-maalia. Kaiken kaikkiaan IFK hallitsi peliä, ja olin yllättynyt, että kotijoukkue ei näyttänyt ensimmäiseen puoleen tuntiin ollenkaan hauista.

  Liedes oli positiivinen yllätys. Tukonen oli myös tapansa mukaan vaarallinen, mutta parissa tilanteessa kiekko poltteli ihmeellisesti lavassa.

  Kyllähän tässä on näkyvissä, miten kausi tulee todennäköisesti menemään: pelitapa ei ole täysin hallussa, joten virheitä sattuu ja niistä rokotetaan (ihme, että HIFK teki vain neljä tänään). Toisaalta avainpelaajat ovat sitä tasoa, että pelit pysyvät väkisinkin tasaisina, kun Vahalahti ja kumppanit taikovat tyhjästä paikkoja.

  Rankkarit nyt ovat Lukossa olleet aina todella surkeita. En nykyään edes odota noilta kisoilta mitään, sillä viimeisen 5 vuoden aikana Lukko on voittanut noista ehkä neljäsosan.
   
 4. Tibexe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ehdottomasti positiivisin mielin eteenpäin. Peli on kun yö ja päivä Dufvan touhuihin verrattuna; mukava katsella kun pyritään omista ylös nopeasti. Virheitähän tuossa toki vielä syntyy hirveä määrä. IFK pääsi kääntämään monta kertaa vaarallisesti vastaan, kun Lukolla poltti kiekko nopeissa hyökkäykseen lähdöissä.
   
 5. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Välillä peli näytti jo oikein hyvältä ja viihdyttävältä, mutta enimmäkseen oli sitä huonompaa peliä. Vahalahti on kyllä ihme kaveri, harjoitus- ja CHL-peleissä lähinnä roiski kiekkoa mihin sattuu ja oli jokaisesta tilanteesta myöhässä. Nyt luistin liikkui välillä parhaiten varmaan vuoteen ja tasoittikin pelin. Tukonen oli hyvä ja tykkään Claireauxin pelaamisesta.

  Riikola joutui heti vilttiin ja Ventelä tuli sähläämään yhden maalin ja katsomaan toisen. Antosen olisin valmis heittämään Keuruulle surffailemaan, mutta voi olla laukauksensa kanssa hyvä ase ylivoimalla. Karjalainen ei juurikaan ottanut mitään ylimääräistä kiinni.

  Toivottavasti Lähteenmäki on taas huomenna pelissä mukana. Sinällään harmittava tilanne, että mielestäni Lukon tarvitsee hankkia vielä varmaotteinen pakki ja 2-3 ketjun laituri. Liedes riittää kolmoseen, mutta muista alaketjun laitureista siihen ei ole.
   
 6. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Virheitä toki tuli mutta peli oli ainakin vaiherikasta, Seigo oli minusta heikko ja pelotti aina kun oli kentällä sen verran hazardeja tuli. Pakeista Virtanen Ahonen ja Niskala tulevat tekemään hyvät pisteen tälläkaudella kun rohkeasti saavat lähteä tukemaan hyökkäyksiä. Karjalaisella ensimmäinen liigapeli ei loistanut mutta ei varsinaisesti pettänytkään mutta varmaan jännitti, Olisko huomenna Kähkösen vuoro aloittaa?
   
  Viimeksi muokattu: 16.09.2016 klo 22.23
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nuo lukuisat virheet mitä Lukko teki olivat ihan odotettavissakin. Muuten oli oikein pirteää peliä ja jos joskus voi tappion jälkeen olla tyytyväinen niin nyt.
   
 8. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Miten nyt itse analysoin pelin ilman koosteiden katsomista niin tänään maalivahtipeli molemmissa päissä oli surkeaa. Karjalaiselle varmasti meni jännityksen piikkiin. Kähkönen puolestaan oli huono rankkareissa, mutta menikö tuo sitten sen piikkiin että ei ollut paikat kunnolla auki.
  Pelaaminen oli aika roiskimista, mutta hyvin Lukko sai pidettyä Hifkiläiset pois maalinteko sektoreilta ja ohjattua peliä laitaan.
  Joukkueella on paljon taistelutahtoa.
  Päivän positiiviset: Vahalahti, Gagnon, Koivisto
   
 9. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Nousujohteinen esitys. Se miellytti, että liikettä oli loppuun asti. Viihdyttävämpää kiekkoa mitä hetkeen.

  Tähän pitää nyt hetken tottua, että virheitä tulee. Huomenna ollaan aika selkeesti altavastajina.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 01.12
 10. OnVainRauma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Gagnon aloitti tilastojen mukaan yli puolet lukon aloituksista, onko tämä normaalia? Huoltaja oli hyvin heräillä Virtasen mailan katkettua yv:llä.
   
 11. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ikävästi Lukko on taas jaloissa tuolla kentällä. Toivottavasti piristyy taas loppua kohden.
   
 12. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Eipä ainakaan vielä ole piristynyt toisessa erässä. Ensin rankkari Ässille ja heti perään kahdella Kaapoa vastaan ja puhelimeen mentiin. Lukon puolustus on aivan sysipaska. Ei taida riittää yksi pakkihankinta, jotta tuo peräpää alkaa pitämään. Ventelä, Mäkinen ja Riikola on kaikki ihan Mestistasoa. Niskala ei ikinä ole ollut omissa hyvä.
   
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Meinasi tulla hätäpaska housuun kun Ässät sai jäähny ja Kaapo lähti maaliltaan pois. Ventelällä oli kiekko puolustusalueella ja mies kaarsi kohti omaa tyhjää maalia ja löi kiekon päätyplakin kautta omille. Tuli mieleen että meinaako Sameli pistää toisessa pelissä peräkkäin omiin.

  No ei. Eikä mulla muuten mitään pahaa sanottavaa ole hänestä, piti vaan mainita.
   
 14. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Pikkusen parani peli toisen erän loppua kohden. Hyvät onnistumiset Tiivolalta. Kähkönen on ollut huikea ja on pelaamassa Lukolle pisteitä/pistettä tai ainakin mahdollisuutta niihin.
   
 15. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Paikat oli ratkaista peli, mutta ei maistunut. Puolustuksen pitää kyllä skarpata. Nytkin ratkaisu maalin tekijä seisoskeli yksin Kähkösen edessä.
   
 16. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Oliko se Dufvan kolmas kausi kun Lukko hävisi käytännössä kaikki jatkoajat ja VL-kisat? Sama tahti näyttää tulevan Vuoren "tavaramerkiksi".
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Joo, kahdessa pelissä on eniten pistänyt silmään hutera puolustus. Päivä paistaa läpi ja variksetkin vielä lentelee reijistä.

  Maalivahtipeli oli tänään paljon parempaa kuin eilen, vaikka jos ihan tarkkoja ollaan niin Karjalainen ei eilen noille HIFKin maaleille voinut mitään, kun taas Kähkösen länget lauloivat kuin Jari Halmeella vanhaan aikaan tuossa Ässien tasoituksessa.
   
 18. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Mikä pahinta tuossa puolustuksen vuotamisessa, niin myös ne varmat kortit vetävät aivan vihkoon. Ei Ahosta juurikaan voi kehua jatkoaikamaaliin johtaneissa tapahtumissa.

  Toki vika ei ole pelkästään puolustajissa, vaan koko viisikkopuolustuksessa. Tätä se sitten vaan on, kunnei pelatakaan riskejä vältellen. Esimerkiksi oman siniviivan (tai periaatteessa kummankaan) tuntumassa tehtäviä poikittaissyöttöjä ei ole muutamaan vuoteen juuri nähty. Nyt noista tulee todella paljon kiekonmenetyksiä ja sitä kautta vastustajan ylivoimahyökkäyksiä.

  Kyllä se peli tuosta paranee, kunhan joukkue hitsautuu paremmin yhteen. Aikaa se taitaa kyllä vaatia.
   
 19. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Samaa mieltä mutta tänään pelaavista maalivahdeista perempi oli Ässien maalilla. Parannettavaa on tälläkin sarsalla tasaisessa vähämaalisessa pelissä ei kärsi helppoa päästää.

  Edelleenkin peli on monta luokkaa viihdyttävämpää kuin viimekaudella.
   
 20. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kahdesta tappiosta huolimatta Lukon peli on ainakin kahden ensimmäisen ottelun perusteella viihdyttävämpää kuin viime kausina.
   
 21. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Paranee paranee. Ymmärtäisin vähän enemmän jos maalit tulisi ylivoimahyökkäyksistä, mutta ne tulee omissa pyörimisen jälkeen ja vastustajan unohtamisesta yksin maalin eteen.

  Mutta positiivisin mielin silti. Onpahan pelissä kehitettävää ja uskon, että se tuosta kehittyy.
   
 22. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Ensimmäinen oltiin alakynnessä, sen jälkeen Lukon matsi. Ässät sai onnekkaan tasoituksen. Tästä ihan luottavaisin mielin eteenpäin.

  Tiivolalle onnistumisia. Tuohon vielä mahdollisesti Saarela niin alkaa näyttämääm hyvältä.
   
 23. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kahdessa pelissä Lukolle on tehty paljon maaleja - puolustuspelin pitää tiivistyä, niin pisteitä alkaa tulemaan.
   
 24. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Seigoa tai Ventelää kehiin 3vs3 jatkoajalla. Ahonen on ihan liian hidas luistimilla.
   
 25. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Ässuen maalivahdilla 42 torjuntaa. Ei se nyt voi ihan puolustuksestakaan voi olla kiinni.