Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana carr, 16.09.2016 klo 21.00.

 1. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Koivistoinen ja Pitkänen maalintekijöinä - aivan kuten KalPaa vastaan.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Mutta on tuolla Lukkoakin paskempi joukkue ja maalivahti. Kyllä tuo Vahalahden 0-3 maali kertoo kaiken spårtista...ja Fribergin 0-4.
   
 3. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kake on iha perseestä, mut eipä kukaan uskonut hänen puikkoihin astuessaan että Lukko vielä taistelisi säälipaikasta. Ihan on omissa käsissä sekin. Jatkakaa vaan sitä mollaamista.
   
 4. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei sen kaunista tarvitse olla, riittää kun se on tehokasta. Kaapolta huikea peli.
   
 5. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukolla on viimeisestä 11 ottelusta 22 pistettä eli 2 p. / ottelu.
   
 6. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kaunistahan peli ei missään vaiheessa ollut, mutta ei kai tässä valittaakaan voi kun vieraissa 4-0 voitetaan. Tosin Sportin paras terä meni siihen Pitkäsen maaliin ja lopussa hiukan repsahti, mutta kuten aina Lukon hävitessä on sanottu: maalintekopeli.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ikävää jos säälit jäävät lopulta vaikkapa yhden voiton päähän. Sportin romahdus on auttanut mutta vielä pitää kaksi joukkuetta ohittaa jotta tie onneen on avoinna lukkolaisillekin.... katotaan kui käy!
   
 8. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onneksi olin väärässä. Mutta silti... Hyvää ja uhrautuvaa puolustamista, mutta ei lainkaan hyökkäyspeliä. Ilman Mika Järvistä Lukollakin olisi ollut nolla maalia 60-minuutin jälkeen. Helvetisti pitää parantaa, jos tosissaan kautta meinaavat jatkaa runkosarjan jälkeen. Lauantaina tulee hyvä vierasjoukkue kylään, joten siinä on heti näytönpaikkaa kerrakseen ja pelin tai pisteiden tärkeyttä ei edes tarvinne mainita.
   
 9. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tilanne on nyt siis se, että 10. sija on 3 pisteen päässä, kun on viisi kierrosta jäljellä (Jukureilla neljä). Loppukauden ohjelma Lukolla ja pahimmilla vastustajilla on seuraavanlainen:

  Lukko-Ilves
  Lukko-HIFK
  Lukko-Jukurit
  Ilves-Lukko
  Lukko-KalPa

  Jukurit-KooKoo
  Jukurit-JYP
  Lukko-Jukurit
  Jukurit-Pelicans

  Ilves-TPS
  Lukko-Ilves
  KooKoo-Ilves
  Ilves-Lukko
  Sport-Ilves

  HPK-Sport
  JYP-Sport
  Sport-KalPa
  KalPa-Sport
  Sport-Ilves

  Lukon etuna on se, että se pelaa viidestä viimeisestä pelistään neljä kotona. Erityisen kiinnostavaa puolestaan on se, että Lukko ja Ilves kohtaavat vielä kahdesti ja Lukko pelaa vielä myös Jukureita vastaan. Sport ja Ilves puolestaan kohtaavat viimeisellä kierroksella.
   
 10. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Pelillisesti melko karmea matsi. Ero Kuopion ja Oulun peliin oli valtava, Lukolla ei ollut edes noin montaa paikkaa mitä maaleja tuli.

  Tänään ratkesi viimeistelyyn ja maalivahtipeliin. Sportilla oli varmasti 10 maalipaikkaa, mutta Kähkönen pelasi huikean matsin ja toisaalta viimeistely oli surkealla tasolla kuten usein tappioputkessa olevilla on.

  Järviselle taas kaksi tosi helppoa maalia.

  Iso voitto ja tuloksellisesti hyvä ilta. Pelillisesti oli todella huono matsi Lukolta. Kaksi ja puoli erää käytännössä yhtä maalia.
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2017 klo 21.22
 11. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tekihän Lukko yhden maalin ilman Järvistäkin, joten...ehe ehe.
  Tommosilla statseilla voittaa ehkä yhden pelin kaudessa, ihan kivaan paikkaan se nyt tuli.
   
 12. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Niin kunpa se olisikin etu. mutta jotenkin sellainen olo, että historia ei tue tätä. No joo en vaivatunut tilastoja katsomaan, mutta tuli sellainen olo. Ehkä vierasvoitot ovat yllättäneet ja koitiappiot v*****neet ja siksi tuo ajatelma. No silti uskon, että jatkoon mennään ja sääleissä pudotetaan HIFK ja sitten legendaa Tappara-Lukko paly-off....
   
 13. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Njoo, sellaista. Ei tuota matsia kyllä nautinnolla seurannut. Koko ajan oli sellainen fiilis, että tutuksi tulleet sulamiset päätöserässä jatkuvat. Lisäksi alkoi kyllä riepomaan, kun Lukko ei edes yrittänyt hakea maaleja suunnilleen 35 minuutin mittaisen ajanjakson ajan. Vikalla kympillä pelattiin hyvin ja aktiivisesti, ja kas kummaa, saatiin maalejakin. Toki Sport alkoi käydä epätoivoiseksi, mikä jonkin verran helpotti urakkaa.

  En kyllä aina ymmärrä Lukon pelaajia tai valmennusjohtoa. Lukko oli aivan köysissä koko toisen erän ja hirveällä tuurilla selvisivät johtoasemassa päätöserään. No nyt tietysti olettaisi, että kun jengi on päässyt erätauon ajaksi lepäämään ja hiomaan kuvioitaan, niin vikassa erässä sitten ainakin ensimmäiset 5-10 minuuttia pidettäisiin pakka kasassa ja taisteltaisiin. Mitä vielä: heti ensisekunneista lähtien aivan kusessa ja päälle vielä 5-3 -yv Sportille. Näin on käynyt todella monta kertaa tällä kaudella; KalPaakin vastaan tultiin kopista surkealla jalalla ja asenteella, mikä oli välittömästi kostautua.

  Voitto-ottelusta löytyy toki myös posia. Kähkönen on aivan uskomattomassa tikissä ja torjui jälleen yksinään 3 pinnaa. Erikoistilannepelaaminen ansaitsee myös kiitosta: ei ainuttakaan takaiskua av:lla ja ainoa yv oli todella vaarallista.

  Nyt kun katsoo noita loppuohjelmia, niin ainakin Sport vaikuttaisi olevan aika pitkälti ulkona. Lukolla on mielestäni helpoin ohjelma, mutta toisaalta yhtään lipsahdusta ei oikein saisi tulla Ilvestä tai Jukureita vastaan. Seuraava matsi näyttää jo paljolti suuntaa.
   
 14. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  No joo... Tämän kauden tilastot eivät kyllä tue sitä, että Lukko kotona homman klaaraisi. Jäljellä olevista vastustajista on saatu yksi piste neljästä pelistä kotona, tosin nuo kaikki pelit pelattiin Juha Vuoren alaisuudessa. Lisäksi Lukko on sarjan toiseksi huonoin kotijoukkue heti Ilveksen jälkeen, jos pelkkiä pisteitä katsoo (P/O antaa sijoituksen 12.) Vieraissa sen sijaan pisteissä ollaan tällä hetkellä sijalla 8 (P/O sijalla 11.)

  Lainaus:
  Ilman Kähkösen Helmikuun virettä Lukon kausi olisi taputeltu (7 ottelua saldolla 5-1-1, 94,78% ja päästetyt maalit per ottelu1,86). Melkein vois olla jopa kuukauden pelaaja, mut tuskin on ennen eilistä ennätystä Liigassa kukaan edes huomioinut.
   
 15. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Vaha oli kieltämättä eilen aika kurkku Vaasassa. Viis peliä ja Hifkin ohi.
   
 16. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kauden tärkein peli tänään. Nostan yhden pelaajan tähän peliin, jonka merkitys veskarin jälkeen on erittäin tärkeä, Aleksi Saarela. Tänään vastus on pahin mahdollinen, kun ottaa huomioon tilanteen. Saarela on Lukon paras pelaaja, kun pelaa hyvin. Tänään ei ole aika alisuorittaa. Aloittaa nelosesta, mutta Heikkilä antaa varmasti peliaikaa, jos putki kulkee. Ylivoima vastuuta tulee varmasti, kuten jo aiemmin nähtiin Oulussa. Nyt olis se hetki, kun Allu vois kiskasta pari tärkeetä byyriä.
   
 17. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ei palaakaan Ilvestä vastaan. Alusta loppuun ihan kuutamolla. Onneks tää loppuu tänään.
   
 18. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jepjep. Masentavin kausi vuosikymmeneen. Vaikka tulokset ovat olleet tämän vuoden puolella ihan ok, niin onhan tätä nyt jumalauta aivan hirveää katsella. Joku Ilveksen nimetön porukka tulee pelaamaan levännyttä kotijengiä vastaan ja dominoi peliä 100-0 VIERAISSA. EI olisi edes kovin epäoikeudenmukaista, jos peli olisi 0-6 kahden erän jälkeen. Eikö pelaajia oikeasti hävetä ollenkaan?

  No tulevana kesänä tehdään toivottavasti muutakin kuin kiskotaan kaljaa ja makkaraa.
   
 19. kyykäärme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kotipeli, halli täynnä, kausi katkolla. Lukkopelaajat puhaltelevat muniinsa, muuta eivät jaksa. Ilves vie, miten haluaa. Miten voivat olla noin väsyneitä?
   
 20. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jees. Ei jaksa edes olla vihanen. Ei toi joukkue vaan kykene parempaan. Eikä sinänsä ihme, kun tuota nippua katsoo. On siellä ihan positiivisiakin äijiä esim Friberg, mutta aika vähissä muuten. Tarvis ihme tapahtua, että tästä noustais vielä. Ilves ollut paljon parempi.
   
 21. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Ei tuo joukkue ansaitse mitään pleijareita. Ilves tai Jukurit ansaitsee. Muutenkin se yksi kotipeli voi olla noille seuroille tärkeä.

  Ei oikeastaan edes vituta. Olen vain onnellinen, että tämä kausi loppuu reilun viikon päästä.
   
 22. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Mitä Tiivolalle tapahtui? onhan tuo järkyyttävää peliä Ilvestä vastaan. No olitiin kyllä köysissä Sporttiakin vastaan vaikka voitettiinkin.
   
 23. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tämän illan jälkeen 4 kierrosta jäljellä ja matkaa kymppisijaan 9 pistettä. Noh, oli ihan kiva, että pitkään jumbona olemisen jälkeen saatiin loppukauteen edes vähän jännitystä.
   
 24. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tähän voi vaan todeta, että en ole vihainen, olen vaan hyvin pettynyt. Lukko on ollut koko kauden treenipeleistä asti harmaata massaa. Peli-ilo puuttunut käytännössä koko ajan. Kehittymistä ei ole tapahtunut missään vaiheessa. Vuoren Lukko oli huono. Heikkilän Lukko on mennyt eteenpäin sumputuksella ja luottaen maalivahdin jumalmoodiin.

  Tänään taas ihan normi kökköä, mutta veskari ei ota kaikkea. Tuloksena on tästä yhtälöstä tappio. Lukko voi aloittaa ensi kaudella taas nollista, mutta Heikkilän ura alkaa olla siinä. Ei ole mitään tekemistä nykykiekon kanssa.
   
 25. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kotipeli kusiviiksille. Äijänsuo oikein raikaa kusiviiksille. Yhtään tosiaan vieraskannattajia väheksymättä.