Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana carr, 16.09.2016 klo 21.00.

 1. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Tänään Kaapo liimasikin kuteja. Aiemmin on otteet ollut epävarmoja ja kiekko pomppinut vaikka voittoja on torjunutkin.
   
 2. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kova juttu ottaa 3pinnaa Kuopiosta. Oli peli sitten millaista tahansa. Saarela ei käynyt jäällä kertaakaan. Luulisi, että pelihalut kasvaisi tai siis jos suhtautuu asiaan oikealla tavalla. Hyvin suuri jos, kun on nähnyt asenteen tällä kaudella. Saarela isolla halulla on sellainen pelaaja, mitä tarvitaan mutta ei sitä halutonta tarvita väkisin.

  Kähkönen on nyt niin hyvässä vireessä, että en tappiostakaan vaihtaisi ellei jotain superhörppyjä tule.
   
 3. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Pari kertaa Saarela seisoi vaihtoaitiossa sen näköisenä, että odotin jo hyppäävän askiin. Eiköhän huomenna Oulussa ole tuoreille jaloille käyttöä.
   
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Toivoisin tänään Lähteenmäeltä nousua takaisin siihen huippuvireeseen. Vähän hukkunut taas viime aikoina massaan.
   
 5. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Koko helmikuun vetänyt kiikareilla.
   
 6. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lähteenmäen otteissa ei mitään uutta. Täysin näkymätön on ja mielestäni kenttänsä heikoin lenkki tällä hetkellä. Käsittämättömästi taso vaihtelee.
   
 7. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Se oli neljäs maaliton ottelu tällä kaudella.
   
 8. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Jaa laitetaas tämän päivän heikoimmat esiintyjät sitten. Sevänen, Mäkinen, Koivisto ja Vahalahti. Siinäpä se, erikoismaininta Koivistolle typerien kiemuroiden ja kiekonmenetysten maailmanennätyksestä. Vahalahti koitti hyvin haastaa. Ymmärrän Saarelan viltityksen hyvin, koska asenne. Mutta jos kärkimiesten esitykset on tätä ja peliaika tuo, niin jatkossa en pelkästään Saarelan viltitystä hyväksy.

  Ellerby oli erinomainen.
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ellerby ja Kaapo olivat tänään erittäin hyviä. Muista ei niinkään voi sanoa. Ei tuolla silti minun silmään kukaan erityisen huonostikaan pelannut, kunhan vaan oli sellaista yleistä kevätväsymystä koko porukassa noita kahta lukuunottamatta.
   
 10. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Koiviston kiekonmenetyksen yhteydessä on syytä miettiä myös Lukon kentällä olleiden pakkien touhuja. Joo olihan tuossa pakkosauma tehdä maali, mutta koko kenttä siinä ylihyökkäsi typerästi.
   
 11. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vaikka tappio tulikin niin olen silti tyytyväinen loppuviikon vieraskiertueen saldoon 3 pistettä. Ei tässä nyt vieläkään kannata ruveta ihokasta repimään kauden päättymisen kunniaksi.
   
 12. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Lähteenmäki sentään yrittää pelistä toiseen, ei voi käsittää tuollaista hyökkäystä heti kun tulee nenään matsin jälkeen. Luullisi sinunkin kiljuvan jonkun suiponsylissä siitä, että miksi Toni maailman nopein Koivisto vapautti poron läpiajoon.
   
 13. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Kohtuullisen hyvä vieraspeli tänäänkin. Muutamaan omaan virheeseen ratkesi matsi, mutta muuten ei suurta hätää. Vähän pelkäsin liikkeen riittävyyttä eilisen KalPa-pelin ja muutenkin runsaan matkustamisen vuoksi vrt kotijoukkue.

  Isoja matseja edessä. Ainakin on panosta loppuun asti.
   
 14. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Joo kyllä itsekin mietin, että tästä vieraskiertueesta jos 3p napataan, niin tyytyväinen saa olla. Se on kuitenkin 1,5p/o. Kotona ollaan levänneenä vahvempia ja sekä Vaasassa että Tampereella on täydet saumat napata voitto.
   
 15. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Miten niin tänäänKIN? Ja hyvä? Lukkohan oli KalPaa vastaan aivan purjeessa alusta loppuun mutta sattui tekaisemaan pari maalia vähistä paikoistaan. Tuolla Kuopion esityksellä olisi keskimäärin saldona noin parin-kolmen maalin tappio.

  Kärppiä vastaan Lukko oli sitten taas yhtä huono ja loppulukemat tapahtumien mukaiset.
   
 16. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Ei se peli tosiaan mitään hyvää ollut, mutta en jaa noin pessimististä näkemystä. Toki KalPalla oli enemmän paikkoja ja Kähkösen ansiosta pisteet pitkälti, mutta ottaen huomioon tämän kauden tason niin kohtuullisen hyvät vieraspelit.

  Nykytaso huomioiden Lukko ei paljoa parempaan pysty.
   
 17. Ultraorthdoxjew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko. Sympatiat Ilvekselle.
  Lainaan itseäni otteluseurannasta.

  "Sanokaa nyt saatana, että mikä Lukon taktiikka on? Eihän tossa pelissä ole yhtään mitään järkeä. Taas menee 60 torjuntaa rikki ja Heikkilä kehuu, kuinka hyvin pelattiin ja oltiin pelissä mukana. Äijät seisoo tumput suorina niin hyökkäyksissä, kuin puolustuksessa. Lukolla on ollut max 2 laadukasta hyökkäystä koko pelissä + säälimaali. On vaan vitunmoinen vääryys jos Lukko pääsee sääleihin. Vituttaa katsoa tommosta paskaa."
   
 18. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kuten yllä, täysin samaa mieltä. Mitään järkeähän ei enää ole valmentajaa vaihtaa, mutta kyllä tuollaisen esityksen jälkeen, mitä tänään nähdään, niin Kari Heikkilä enemmän kuin ansaitsisi potkut. Tai oikeastaan karkoituksen pois koko suomalaisesta pääsarjatasovalmentamisesta! Täysin ala-arvoisesti valmennettu joukkue. Hyi saa.....
   
 19. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jepjep. Toisessa erässä 4 laukausta, joista viimeinen ajassa 24:43. Voiko näin paskaa kiekollista peliä edes pelata? Puolustettu on kyllä hyvin mutta kusessa on Lukko hyvin todennäköisesti hyvin pian. Viimeisessä erässä ei varmasti enää jakseta ja alkaa isoja virheitä tulla ja vastustajalle maaleja. Vastaavia on tällä kaudella nähty ihan riittävästi. En usko että olisin väärässä, mutta toivon toki niin.
   
 20. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mun mielestä Lukko puolusti hyvin äsköisessä erässä. Jos vastustaja painaa noin kovaa kuin äskön niin on ihan älytöntä lähteä räiskimään johtoasemassa samaan tapaan hyökkäysalueelle jolloin pelistä tulisi täyttä havaijia ja tuurille jäisi iso osuus. Seuraavassa erässä Sport ei varmasti jaksa enää samaan tahtiin, sekä kyllä niittenkin on pakko jäähy saada.
   
 21. Ultraorthdoxjew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko. Sympatiat Ilvekselle.
  Lainaus:
  Mistä ne voi saada jäähyn? Jos Lukko on noin passiivinen, ei Lukko edes anna aihetta ottaa jäähyä.
   
 22. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  On tuo nyt aivan käsittämätöntä pelaamista. Luulis nyt ettei tuo joukkue nyt noin pihalla voi olla. Jumalauta kolmen miljoonan nippu eikä saa yhdeltäkään joukkueelta kiekkoa pois.
   
 23. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  No eipä tuo meno kauheasti toisesta erästä muuttunut. Heppoisia jäähyjä Lukolle varsinkaan, kun FRiskakaan saanut mitään Vahalahden torppaamisesta.

  Ei tule Lukolle tänään yyveetä.
   
 24. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Kyllä huomaa, että Lukko on levänneenä päässyt valmistautumaan tähän peliin.
   
 25. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Torjunnat tällä hetkellä kun pelattu 46:01 Sport Järvinen 15, Lukko Kähkönen 47...Peli 0-1...Mieletöntä. Ja samantien MAAAALIII...Pitkänen MAALAA 0-2