Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana carr, 16.09.2016 klo 21.00.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Nyt katsoin noita menneitä pelejä ja ulkomuistista sanon että eilinen peli oli kauden neljäs jossa Lukko menetti kahden maalin johtonsa ja hävisi. Sitten oli se yksi peli HPK:ta vastaan jossa paloi neljän maalin johto. Eli viisi tällaista enemmän kuin yhden maalin johtoa menetettiin. Onhan sitä siinäkin.

  Vastaavasti Lukko nousi vain yhdessä pelissä kahden maalin takaa voittoon, 4.2.2017 HIFKiä vastaan.
   
 2. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko (Ässät) M.Janko
  Lainaus:
  Eikös myös 31.1. Tappara johtanut ensin 0-2, josta Lukko nousi 5-3 -voittoon...
   
 3. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä. Eli kaksi kertaa.
   
 4. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja vastaavasti marraskuussa Lukko johti Tapparaa vastaan 2-0 ja Tappara voitti 5-4.
   
 5. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Näitä tilastoja ja jos ja jos juttuja on turha enää jauhaa vaan keskittyä ensi kauteen. Pitsit elokuussa antaa merkkejä Virran Lukosta. Olen varma, että vuoden kuluttua ollaan neljän joukossa kun playoffiit alkaa.
   
 6. jäähy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itse ei ihan noin positiivisesti vielä pysty miettimään, oma näkemys on että mitään pikavoittoja ei ole luvassa vaan pelisysteemin sisäänajoa sijoituksenkin uhalla.
  Täytyy myös toivoa että ens kausi olisi pääosin loukkaantumis vapaa.. koska viimeksi?

  Ehkä tärkeintä olisi ettei Virtaa kengitä pois missään vaiheessa. Se tie on jo nähty.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  No tämä kausi ei kaatunut loukkaantumisiin. Niskala, Saarela ja Pitkänen olivat välillä pois, mutta ei niin pitkään tai useasti, että homma niihin loukkantumisiin olisi kussut. Toki myös Tukonen vemppasi "normaalisti", mutta sekin oli jo etukäteen arvattavissa, paitsi joukkueen kasaamisesta vastanneilla herroilla.
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Ensi kaudesta veikkaan loistavaa lähtöä, joka hiipuu joulun tietämillä ja loppukausi on surkeaa. Sijoitus runkosarjassa 9-12.

  En tiedä mihin mutuni perustuu mutta toivottavasti olen tässäkin asiassa totaalisen väärässä.
   
 9. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Mutta kahta päävalmentajaa ei ole. Veikkaan että tämä on Lukon seuraava ratkaisu.
   
 10. jäähy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niinno, onhan tossa kuitenkin kahden kentällisen maalintekijät ja paras pakki, toivottavasti ens kauden Tukosen stuntti on varma kaveri joka osaa laittaa laatan pussiin.
   
 11. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niskala oli poissa n. 20 peliä, Saarela n. 10+ peliä ja Pitkänen alle 10 peliä. Tukonen nyt on oma surullinen tarinansa. Lisäksi Vahalahti pelasi käsi murtuneena ja Niskala taisi olla pelaamissaankin peleissä enemmän tai vähemmän hajalla. Onhan tuossa joukkueen rakenteen kannalta pahoja poissaoloja kun tulosyksiköistä kolme jätkää missaa sen n. 70 peliä, mutta ei Saarela esimerkiksi ehjänäkään olis tuon enempää montaa peliä pelannut, vaan suurella todennäköisyydellä syksyllä olisi ollut leireillä pidempään. Niskalan loukkaantumiset olivat mun mielestä ainoat, jotka tulivat ns. puskista. Suurella riskillä kasatut tulosyksiköt ja alempien ketjujen kokemattomuus ja kädettömyys, liian kevyt puolustus ja viisikkopelaaminen mun mielestä olivat kuitenkin ne suurimmat syyt, miksi Lukon kausi päättyi Maanantaina. Ei nuo loukkaantumiset, varsinkin kun vertaa muiden joukkueiden vastaaviin.

  Mutjoo, tää on vaan yks mielipide.
   
 12. senilix Jäsen

  Liigan tilastoja muusta syystä katsellessani pisti silmään mielenkiintoinen yksityiskohta. Puolustajista ainoa plussalle päätynyt oli Ellerby +2 ja hyökkääjistä Friberg +5. Kaikki muut enemmän tai vähemmän miinuksella.
   
 13. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Taitaa se +/- tilasto sittenkin kertoa jotain.
   
 14. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Toisaalta kumpikaan ei pelannut silloin kun Lukko oli paskimmillaan, ts alkukaudesta Vuoren aikaan. Toki voi pohtia kumpi on muna ja kumpi kana. Esim Vahalahtikin olisi plussalla jos syys- ja lokakuun jättää pois.
  Kuriositeettina Roni Ahosella olisi +11, jos tammikuun jättää pois. Tammikuussa siis -12. Eikö Ronille sovi tipaton, vai mitä helvettiä.