Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana carr, 16.09.2016 klo 21.00.

 1. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  SaiPan A-junnut eivät pelaa pudotuspelejä. Vai haluaisitko pilata Lukon nuorten mahdollisuuden menestyä edustusjoukkueen perseilyn kustannuksella? Käsittämättömän typerä kommentti.
   
 2. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Vai olisi pitänyt pelata playoffeja Raumalla ja tehdä jatkosopimus Heikkilälle.
   
 3. Darumax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jaa sielläkö paska-Dufva hyödyttömine saunakavereineen kurittaa Lukkoa 1,1 miljoonan budjetin kera. Mukavat 20 maalia ollaan siis päästetty 11 erässä Jukureita vastaan, heh.
   
 4. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko (Ässät) M.Janko
  Jotenkin surkuhupaisaa, että tähän mennessä kaikki Jukuri-maalit tämän päivän pelissä on tehnyt ex-lukkolainen.
   
 5. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Lukon kalliit ja kokeneet TÄHTIpelaajat siellä kattelee vierestä kun Mestis-Jukurit mättää maaleja puukäsi Lähteen ja Piidulaisen johdolla. No onneksi sentään Saarela antaa aihetta iloon.
   
 6. Ultraorthdoxjew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko. Sympatiat Ilvekselle.
  Älkää nyt hyvät ihmiset menkö maanantaina Lukko-Kalpa peliin. Joukkue on näyttänyt faneille persettä 58 matsin ajan eikä maanantain peli siitä tule poikkeamaan. Fanien on julkisesti edes viimeisessä pelissä äänestettävä jaloilla ja näytettävä, että kenelle joukkue pelaa.

  Raumamboikien tulisi ilmoittaa tyytymättömyytensä Lukko-organisaatiota vastaan näkyvällä banderollilla/tifolla, jossa vaaditaan selkeitä muutoksia Lukon toimistossa/hallituksessa.
   
 7. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kannatti taas höntsätä ekat 20 min. Tämä joukkue on huonosti valmennettu.
   
 8. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja on se kyllä huonosti myös kasattu. Ei tuossa kokoonpanossa taida olla yhtään puolustuspelin tai alivoiman spesialistia. Nämä sellaisiksi kuvitellut Liedekset, Pitkäset ja Mäkiset taisivat tulla kehittämään itseään pelaajina kiekollisempaan suuntaan.
   
 9. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  En ymmärrä. Voiko olla että koko kauden paska asenne on valmennuksen vika?!

  Jos joukkue ulkoistaa ensimmäisen valmentajan peliesityksillä, pelaa ilman asennetta koko kauden niin suolataan valmennus?
  Oikeasti, jos joukkoeessa on tälläinen asenne vamma niin pitäisi ulkoistaa paljon enemmänkin pelaajia kuin 1- kentän maalitykki....
   
 10. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin, olisihan sitä pelaakaliikennettä voinut olla vähän enemmänkin.

  Joukkueen suhteen ensi kaudellakin on paljolti sama tilanne, eli Tukonen, Vahalahti, Koivisto ja Niskala vievät neljästään budjetista n. kolmasosan ja näiden pelaajien keski-ikä on päälle 35 vuotta ja heiltä odotetaan edelleen jatkuvaa tuloksentekoa. Toki tuohon jatkoksi on sitten huhuttu ihan jalalla hyvää pelaajaa ja muutamaa hyvää omanpään pakkia.
   
 11. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Ei valmennus voi olla onnistunut, jos joukkue pelaa tärkeässä paikassa, kuten Lukko tänään ekassa erässä. Tuossahan meni kaikki juuri kuten ei olisi pitänyt mennä. Plussat siitä, että toisesta erästä lähtien pelissä oli täysin eri ilme. Sitten taas ihan lopusta iso miinus, kun maalivahti otettiin pois käytännössä aivan liian myöhään. Muutoinkin maalivahtien peluutuksesta vastaava henkilö voi tänään katso peiliin ja pitkään. Stepanekin laitto maaliin oli käsittämätön veto.
   
 12. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Ex-lukkopelaajia kaikki neljä Jukurien maalintekijää, olikos ne viime ja edelliskaudella mestispelaajia?
   
 13. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Lainaus:
  Tismalleen samaa mieltä. No oli ne mahkut niin yliteoreettiset että sama se oli ketä siellä oli. Hyvä kuitenkin kunnei Saipaa tehty. Saipan asenne perseestä. Etu niille joilla on/on ollut viimeiset pelit sputnikkeja vastaan. Halveksuntaa sinne(kin).
   
 14. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kuinka monessa pelissä Lukko on pelannut joukkueena ja taistellen koko pelin? Ei tule mieleen.

  Kuinka monta peliä on mennyt oman maalin edessä nyhjätessä, kiekkoa kulmiin heitellen puoli valoin. Sanoisin että vähintään 75% peleistä.

  Täyttä paskaa väittää että valmennus on näissä kaikissa epäonnistunut. Joukkue on melkein täynnä lampaita. Ainoat, jotka tuntuu pelaavan tosissaan on ikäluokassa 23v ja alle, noin niinkuin karkeasti sanottuna.
   
 15. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En mene. Päätin sen jo oikeastaan ennen tämän illan matsia, mutta tämä peli vaan vahvisti ajatuksiani. Oli meinaan ensimmäisen erän jälkeen lähellä etten nostanut kytkintä ja lähtenyt toisen kerran pitkän kannattajaurani aikana kesken pelin kotiin. Pitsiturnauksesta olen muutaman kerran lähtenyt kun Lukko ei ole finaaliin päässyt, liigapelissä tällainen harvinaisuus tapahtui joskus 90-luvun alussa kun mulla ei vielä kausikorttiakaan ollut.

  Nyt kun kausi on mennyt päin vittua, niin tässä vaiheessa uskallan sanoa että vaikka Lukon tappio vituttaa aina, niin tänään oli lievästi mielissäni parista asiasta. Niin paljon Jukurien valmentaja RD sai neljän kauden aikana Lukossa paskaa kannattajilta niskaan, samoin kuin saivat pelaajat Antti Jaatinen ja Nestori Lähde omina aikoinaan Lukossa, että tuntui todella hyvältä heidän puolestaan.

  Mutta olisin mä silti toivonut Lukon takaa-ajon onnistuvan kolmannessa erässä. Ei se tasoitus kaukana ollut.
   
 16. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukon ykköskenttä oli tänään hyvä ja noiden olisikin pitänyt jaksaa pelata tänään koko peli. Alemmista ketjuista ei tänään apua ollut. Ykköskenttä oli ainut joka pääsi hyökkäysalueelle pyörittämään peliä.
   
 17. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  No ei Jaatinen ja Lähde kehujakaan ansainneet tai maaleilla juhlineet Lukossa. Eikä RD tuonut mestaruutta miljoonamiehillä, ei edes finaalipaikkaa. Menestys toki oli parempaa mitä tällä kaudella.

  Suuria muutoksia pitää tapahtua ensi kautta ajatellen. Tälle kaudelle sitä yritettiin mutta epäonnistui totaalisesti. Ilmeisen ammattitaidottamat henkilöt veti koko organisaation kiville.
   
 18. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Ei se nyt ihan noinkaan ollut. Kakkonen, siis Fribergin ketju, pelasi ihan kohtuullisesti, teki maalinkin. Ja kolmannessa erässä kakkosylivoima pyöri paremmin kuin ykkönen, sen vähän aikaa kun ehti pelaamaan ylivoimaa.
   
 19. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Lukon pitäisi ihan oikeasti ottaa mallia Tapparasta. Jos kakkossentteri loukkaantuu, niin ei nosteta nelosesta kaveria tilalle, vaan hankitaan kakkossentteri ulkoa. Sama koskee kaikkia muitakin pelipaikkoja. Täällä on aina ollut kumma huhu, että joukkueen kemia kärsii, jos hommataan apuja ulkoa. Ei Tapparassa ja Kärpissä ole pahemmin kärsinyt. Tarkoitan tällä sitä, että pidetään joukkueen roolitus koko kauden samana. Kun rahaa haaskataan muutenkin, niin haaskkattaisiin edes hyödyllisesti.
   
 20. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Tämän illan asenne näkyi katsomoon saakka, eli sitä ei ollut. Tästä porukasta saa laittaa puolet kävelemään. Hävettää oikein näiden vellihousujen puolesta. Onneksi tämä tuska loppuu pian.
   
 21. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Nyt on mukava katsoa kahta viimeistä peliä että kuinka iloista jääkiekkoa Lukko pelaa kun ei ole enää mitään paineita. Voi olla että pelaa oikein hyvääkin peliä.
   
 22. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hyvä vieraspeli Ilvestä vastaan, mutta kuten niin monesti tällä kaudella, osui tähänkin otteluun pari todella heikkoa hetkeä, jolloin vastustaja hyödynsi Lukon lepsuilun. Ensimmäinen kymppi oltiin jaloissa, mutta sen jälkeen Lukko sai otetta pelistä ja seuraavat 40 mentiin aika tasatahtiin. Luonnollisesti sitten lopussa Lukolla taas keskittyminen oli vähän sinnepäin ja homma kääntyi aika nololla tavalla Ilvekselle alivoimalla.
   
 23. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Oli muuten toinen kerta tällä kaudella, kun Lukko johti KalPaa vastaan 48 minuutin kohdalla kahdella maalilla ja onnistui vielä häviämään ottelun.
   
 24. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En ainakaan tänä iltana viitsi ruveta käymään pelejä läpi, mutta aika mones kerta tämä oli kauden aikana kun Lukko menetti vähintään kahden maalin johtonsa tappioksi.
   
 25. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Paikoissaan Lukko oli tehokas. Kymmenkunta hyökkäystä ja neljä maalia.