Peliesitykset 2020–2021

  • 497 468
  • 6 877

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Täällä osa toivoi Kousan pois heittämistä. Nythän se nähdään, kun puolustuksessa ei ole yhtäkään kiekolliseen peliin kykenevää puolustajaa. Lyytinen pystyy liikkeellä tekemään jotain, mutta harvemmin näkyy tulostaululla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Odottiko joku jotain? Sinne on taas raavittu ns. kaikki kynnelle kykenevät kasaan ja yksi pakeista tippui taas lasaretin puolelle. Joku Koivula on pelkästään hakemassa pelirytmiä itselleen, täysin kesäterässä vielä koko ukko eikä mitään hyötyä joukkueelle.

Surullista, mutta mitään odotuksia itsellä ainakaan ei ollut. Ihmeen hyviä maalipaikkoja sieltä saatiin kuitenkin, mutta surkeaa viimeistelyä.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Tuohimaa saisi torjuakkin, mutta on noi meijän pakit vaan paskoja. Eka maali oma pakki maskissa, toka maali kaveri kiertää meidän pakin niin että tuskin edes huomasi ketään olevan edessä ja kolmas maali, meijän pakki ottaa jonkun torjunta-asennon jolla tekee meijän veskan näkyvyyden mahollisimman huonoksi sen sijaan, että olisi laittanut mailansa siihen vedon eteen niin kuin oikeat pakit tekee.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mä olen niin kyllästynyt tähän jengiin. No onhan sitä muutakin.

Sama, ja saikut pilaa sen isosti, kun ei näe vakituisia kokoonpanoja ja kauden edetessä kehittyvää peliä + löytyneitä tutkapareja. Näkyy vaan sätkimistä ja selviytymistä, kun raavitaan milloin mitäkin kokoonpanoja kasaan. Pelaajat eivät löydä punastalankaa.

Nyt vielä kun veskarikin imee... Surkeaa.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Voisiko seuraavaksi sairastua 6 pakkia.

Saataisiin varmasti 6 parempaa lainapelaajaa tilalle.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Taas perjantai-ilta ja kakkosessa soi lujaa. Uskoisin, että liukkari on jäänyt vierailta Forssan Kesoilille. Mitä sitä turhaan, kun isännät pyllistää ystävällisesti.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Winberg voi lähteä filaan samalla luukun avauksella kun Tuohimaa.
Ehkä. Tanska ansaitsisi kuitenkin sukkasaippuaa jalkapohjiin, koska päästää Motinin ja Ahonen samaan aikaan kentälle.

Yleensä puolustan valmentajia loppuun saakka, mutta tällaisen kotipelaamisen seuraus pitäisi jo pikkuhiljaa olla yksipuolinen irtisanominen päävalmentajalle. Eihän tuonne katsomoon eksy kohta kukaan edes vahingossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös