Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pelicansin uusi aika – kaarnalaivasta saunalauttaan

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana RV16, 22.06.2016 klo 11.55.

 1. lahts Jäsen

  No enpä tivannut Ekiltä prosentteja millä mukana oli,
  Hän itse sanoi olevansa "pienellä osakkuudella" mukana.
  Tämän hän kertoi kun oltiin pelailtu yhtä toista mailapeliä yhdessä ja vedettiin palauttavat ohrajuomat kitusiin.
  No Eki oli vaatimaton mies joten saattoihan se todellisuus olla jotain muutakin.
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2016 klo 21.14
 2. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Virallisesti SSR (tai Wilenius) ei ainakaan omista yhtään osaketta Pelicansista, mutta sitähän ei varmaan tiedä kuin asianosaiset millä rahalla Nupe osake-enemmistön osti.
   
 3. BaronFIN Jäsen

  Virallisesti sellainen pelimanni kuin SSR (Wilenius) ei omista varmaan edes ajamaansa autoa tai asuttamaansa kotia (en tiedä onko näin), mutta ei se estä etteikö tämänkaltaisia puliveivaajilla olisi haalittua omaisuutta enemmän kuin monilla tavallisilla sukankuluttajilla ikinä. En tiedä mikä on Wileniuksen kuvio kaikkine Panama huhuineen (eikä edes kiinnosta), mutta onhan näitä vastaavia normikuviona tässä maassa. Esim. mökkinaapureina on osakeyhtiön (rakennusalalta vähemmän yllättäen) omistamilla kiinteistöillä ollut mökkiläisiä (veljekset+serkku bulvaanina) vuosikymmeniä joilla ei ole kuitenkaan virallista omaisuutta, mutta hyvin tuntuu pätäkkää löytyvän veneisiin jamuihin leluihin.

  Pointti on nyt, että kavereilla voi olla niin monimutkaisia järjestelyitä ettei meidän kannata edes arvuutella mitä siellä on meneillään. Mediassa syntyneen kuvan kautta en tosin edes kättelisi Wileniusta tarjouspyynnön merkeissä. Ja Kari Uoti avustajana kertoo kaiken lopun tarvittavan. Kiitos ja näkemiin.
   
 4. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ympäri mennään yhteen tullaan. Tässähän tulee mieleen ajat Hockey-Reipaasta Kaarnan tuloon. Tuttuja naamojahan hallilla taas pyörii, toki nyt ilman hokkareita.
   
 5. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Ootteko huomanneet vai kuvittelenko omiani et Pelicans on tänä vuonna hyvinki paljon aktiivisempi mediassa?

  Jos muutkin huomanneet, niin todella hyvä juttu.
  Ehkäpä tänä vuonna saadaan hallille sen myötä enemmän katsojia.
  Kausarimyynti ainakin saanu energiaruiskeen.
   
 6. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Itse innostuin uutisesta, että huomisesta pelistä on tulossa suora nettilähetys. Kuitenkin, jos oikein ymmärsin, niin lähetys maksaa 10€. Siis mitä helvettiä?! Elokuun alun höntsämatsi ja se maksaa kympin? Vähän sama kun kuulisit, että läheisessä kuppilassa on olutta myynnissä ja ryntäät sinne innostuneena ajatellen, että noin viiden euron panostuksella saat huurteisen. Paikalle päästyäsi kuitenkin huomaat, että sehän maksaa kympin. Jäisi olut ostamatta ja niin jää tämäkin peli itseltä katsomatta. Etenkin kun tietää, että tähän asti etlarin lähetykset eivät ole olleet edes HD-laatuisia, niin vastine olisi ennemminkin lämmin ja väljähtynyt olut. Ketä tällä lähetyksellä on tarkoitus palvella? Vertailuna, niin pitsiturnauksen kaikki pelit maksaa 13€. Kausari seisomokatsomoon maksoi 99€. Pitäkää tunkkinne ahneet paskat!
   
 7. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Y-hyy. Paikan päälle vaan.
   
 8. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Lainaus:
  Samaa mieltä.
  Itsehän olen Turussa käymässä tuolloin ja 10e arvoinen mahdollisuus nähdä matsi livenä oli meikäläiselle ainakin ennenaikainen joulu.
  Todellakin maksan sen 10e.
   
 9. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Niin joo, ei tullut mieleen, että se matsi myös pelataan jossain jonne voi mennä ihan paikan päälle. Kiitos tästä infosta!
   
 10. Dirac Jäsen

  Lainaus:
  Jos näistä kaikista harkkamatseista otetaan maksua niin tässä hukataan aika hyvä sauma markkinointiin. Totta kai vannoutuneimmat kannattajat maksavat sen 10e, mutta jos joku näistä höntsäpeleistä streamattaisiin ilmaiseksi niin niitä satunnaisia katsojia saattaisi alkaa hallillekin saapuminen kiinnostaa nähtyään elokuussa lätkää. En välttämättä tätä peliä itsekään ilmaseksi näyttäis, mutta olympialaisten jälkeen voisi olla aika hyvä paikka tämän tyyliselle markkinoinnille.
   
 11. Lainaus:
  Minä taas olen melkein satavarma että näitä pelejä Elokuussa kattoo tasan ne ketkä on talvellakin hallissa, maksoi tai ei maksanut. Kyllä se kipinä harkkamatsien katsomiseen on tullut liigapeleistä eikä toisinpäin.
   
 12. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Juuri näin. Ja esim. Växjö peliin on ilmainen sisäänpääsy.
   
 13. Boogy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Amur striimasi eilisen ottelun Espoon Unitedia vastaan Youtube kanavalleen hyvällä laadulla joten voisi olettaa että tekee myös samoin tänään Pelicansia vastaan.
   
 14. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Ennemmin tukisin omaa jengiäni, mutta kukin tavallaan. Toki ei se siitä yhestä kympistä kiinni ole mutta kuitenkin.
   
 15. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Pointtisi on ymmärrrettävä, mutta joku roti kuitenkin. 10e harjoituspelistä venäläisjoukkuetta vastaan ess:n perunalaadulla ei ole mitenkään järkevä hinta. Kympillä nyt voi perseensäkin pyyhkiä, mutta kyse on periaatteesta. Jos tuotteesta ei olla halukkaita maksamaan, pitää tuotetta kehittää.
   
 16. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tämä yhtälö kyllä hieman mietityttää. Onko heillä siellä omat kuvaajat ja onko ihan luvan kanssa? Tuntuisi oudolta, että Pelicans tekisi yhteistyötä etlarin kanssa ja toteuttaa maksullisen striimin samalla kun Amur kuvaa matsin ilmaiseksi kanavalleen. Kuitenkin ne Amurin kannattajat kai tässä on laskettu potentialiisimmaksi asiakaskunnaksi.
   
 17. Lainaus:
  Mietin vaan, millä helvetillä ne Amurin kannattajat löytää Pelicansin ja etlarin striimin? Ei siis vittuiluna ettei löydä mutta en minäkään löytäisi maksullista venäläistä striimiä saati osaisi maksaa siitä.
   
 18. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Eiköhän Pelicans ole Amuria asiasta infonnut, joka on sitten ilmoittanut asiasta omilla kanavillaan linkin kera. Tai näin itse tekisin.
   
 19. LäJa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Melkoisen rykäisyn "uusi" Pelicans on saanut tulevaan kauteen. Noh, huonoa julkisuutta ei olekkaan?

  Kyllähän tämä epämääräisyys, kaikki omistussotkut, sekä erittäin arveluttavat henkilöstövalinnat ja yhteistyökuviot syövät organisaation uskottavuutta todella huolella. Nyt on kyllä Nupen ja Kolun pallit pöydällä.
   
 20. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Vihaajat vihaa, vai miten se nyt meni...
  Omistajan ja operatiivisen johdon pallit on aina pöydällä.

  Tärkeintä on että homma kehittyy taustalla.

  Mikä muu asia tai laji on saanut näin paljon tunteita aikaan viimeiset 1,5 kautta. Sopivasti ylilyöntejä jäällä ja vähän muuallakin.

  Ei taida olla sattumia mikään. Musta tuntuu että menee suunnitellun mukaan.

  Pitäisköhän alkaa käyttämään Zinzinon kamaa ihan piruutttaan.
   
 21. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Tää uus kuvio sivuuttaa muut hieman hämärämmät jutut taakseen ja ehkä hyvä niin. Onneks ei enää tarvi olla osa tätä kokonaisuutta ja voin vaan valita koska aion kattoa pelejä. Lähinnä toivon et liigapelejä pelataan viel viidenkin vuoden päästä lahessa. Eikä sitä tiedä vaik oltais johtavia organisaatioita. Jokuhan kohta kehittelee näistä touhuista jo oman hitler versionsa tai sen toisen nauravan ukkonsa.
   
 22. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Pelicans on "tuonut" organisaatioon syvyttää ja perustanut markkinointiviestintätiimin:
  Muutoksia Pelicansin organisaatiossa | Uutiset | Pelicans

  Anttihan on organisaatiossa jo jonkin aikaa toiminut ja ymmärtääkseni ihan kelpo tuloksin.

  Tähän vielä ulkopuolinen viestintäammattilainen (lue viestintätoimisto) kylkeen, niin vältytään viime viikon tapaisilta katastrofeilta viestinnällisesti. Sekä mainostoimista hoitamaan medianäkyvyys. En tiedä mitä kumppania Pelicans nykyisin käyttää, mutta uutta puhtia saadaan toivottavasti hieman hiipineeseen mainontaan (siis idea mielessä).
   
 23. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Vähän semmoinen näyttämisen halu suorastaan huokuu toimistolta. Pistetään kasaa kaiken maailman operatiiviset yksiköt, jotka ulospäin näyttävät kivoilta ja ammattimaisilta. Loppujen lopuksi näillä tuskin tulee valtavia muutoksia käytännön toimintaan.
   
 24. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä, toivotaan kuitenkin että nämä muutokset ja satsaukset oikeasti myös todetaan toimiviksi.
   
 25. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Hakkarainen varsinkin antaa ulospäin itsestään sellaisen kuvan, että jätkässä on tekemisen meininkiä. Varmasti hyvä veto ottamaan herra mukaan markkinointiin, nuorta energiaa, saattaa omata uusia innovaatioita sille osastolle.

  Tässä tuli myös vastaus niille jotka epäili, kuinka paljon esim. Dogi Turunen pystyy keskittymään scoutinghommiin, kun tekee myyntihommaa. Nyt pääsee keskittymään entistä enemmän siihen. Turusella oli jo vahvasti näppinsä pelissä Kangasniemen hankinnassa ja aikaisemmin mm. Roineen hankinnassa. Silmää näihin hakuihin löytyy. Toki mielenkiintoista olisi tietää, miten käytännössä tämä scouttitiimi kokonaisuudessaan toimii.