Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicansin uusi aika – kaarnalaivasta saunalauttaan

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana RV16, 22.06.2016 klo 11.55.

 1. Karhunvartija Jäsen

  Minusta tuo teidän uusi logonne on aivan hieno, vaikka myönnänkin, että ensisilmäyksellä tuli naurettua, että mikä helvetti tuo on. Selvää eteenpäinmenoa edellisestä ja paljon hienompi kuin vaikkapa New Orleansin kaimaseuran logo.
   
 2. Bromse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Onhan toi nyt ihan järkyttävän näköinen. Ei mulla toki muuta.
   
 3. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Yleisesti ottaen logoissa suunta on vasemmalta oikealle. Sopii paremmin länsimaiseen lukusuuntaan ja näyttää luonnollisemmalta.
   
 4. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Logosta muuhunkin. Oli melkoisen kattava Pelicans TV:n jakso ja mukava oli nähdä Niikkoakin pitkästä aikaa mukana. Kuten joku totesi, Pelicans on Suomessa ihan omalla tasollaan kannattajiensa palvelemisessa tällä saralla.

  Puhetta riitti hallituksen pj:llä ja muillakin. Asiaa kansainvälistymisestä, budjetin kasvusta ja tulevasta menestyksestä. Ainakin nämä kaverit tuntuvat ihan aidosti uskovan nousuun.

  Toki tuo "joukkue on valmis"-jargoni on turhaa, kun toisaalta puhutaan sopivien palasten etsimisestä. Budjettia on tahdotaan nostaa, mutta siltikään Kolu ei ole varma, onko budjetissa varaa enää hankintoihin? Toki pitkällä tähtäimellä on ihan oikein panostaa junioritoimintaan ja organisaation kehittämiseen, eikä hakea pikamenestystä muutamalla superhankinnalla, mutta jokainen ymmärtää uskottavan joukkueen tarvitsevan vielä pari hankintaa ensi kaudeksi.

  Kolusta en ole edelleenkään varma. Muuten saatan jopa uskoakin, että nyt on oikeat kaverit oikeilla paikoilla.
   
 5. NallePyh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se lahtelainen
  Lainaus:
  Hyvä, logosta on riittänytkin paljon puhetta puolesta ja vastaan, mutta ehkä nämä uudet ihmiset ovat tulevaisuuden kannalta se suurempi muutos. Minusta sekä Nurminen että Skinnari olivat vakuuttavia. Toiminta halutaan viedä seuraavalle tasolle.

  Jotenkin puolestaan Kolu ja Laukkanen antoivat hieman vältteleviä kommentteja. Näiden ja etlarissa olleiden kommenttien perusteella sanoisin, että vahvistuksia ei heti ole näköpiirissä. Eikä siinä mitään, aikaa on. Mutta sanoisivat suoraan edes mitä joukkueeseen vielä haetaan. Nyt tuli semmonen kuva, että tämä on niin kova jengi, ettei ketään enää kaivata.

  Ai että, jos Päijät-Hämeen juniorituotanto jonain päivänä olisi herrojen kaavailemalla tasolla. Silloin vasta tuo "kestomenestyjä" on minusta mahdollista. On myös järkeävää yrittää houkutella nuoria kehittymään alueen ulkopuolelta ja kansainvälisestikin. Ei meillä vielä runsaudenpulaa ole.

  Nyt on paljon positiivisempi fiilis kuin pelkän logon jälkeen. Siihenkin alkaa tottua. Ja hei, mikäli tässä epäonnistutaan niin saadaan jälleen hieno jae lahtelaisen jääkiekon historiaan. Jonkun pitäisi kirjoittaa kirja siitä. Ostaisin ja ehkä se kaikessa legendaarisuudessaan kiinostaisi alueen ulkopuolellakin.
   
 6. FeedTheMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Detroit Red Wings
  Erittäin hyviä puheenvuoroja nämä kaksi edellistä ja täällä ollaan samoilla linjoilla iloisia siitä, että yhtiön taustajoukot ja uudet ihmiset uusilla paikoilla lähtevät viemään toimintaa eteenpäin uskoen tulevaisuuteen.

  Logo on tottakai aina iso muutos, mutta tässä kohtaa se oli ajankohtainen refreshata ja myös lopputulema miellyttää omaa silmää. Aika kultaa muistot ja ei tässä ainekaan huonompaan suuntaan menty.

  Toivottavasti oikeat palikat löytyy ennen kauden alkamista ja valinnat tehdään Nupen peräänkuuluttamien arvojen mukaisesti. On vain ja ainoastaan hyvä asia, että säännöt ovat samat kaikille, jolloin sitoutuneilla ihmisillä on työrauha eikä nimet selässä paina pelipaikkoja jaettaessa. Tämä jos jokin vie myös urheilullisuutta eteenpäin. Toivottavasti valittu linja pitää ja työn tuloksista päästään nauttimaan jo ensi kaudella.
   
 7. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JPS, Pelicans
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Eiköpähän tuo logon olio nyt katsokin oikealle.

  Vai kumpaan suuntaan itse katsot, kun käännät katseesi oikealle? Vasemmalleko?
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2016 klo 11.35
 8. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Logosta on tarpeeksi jauhettu. Omasta mielestäni ihan ok ja moderni.

  "Joukkue on valmis" -jutustelut nyt on ihan flöittiä tai sitten paniikinomaista puolustelua kun ei ollakaan saatu niitä kenelle on pahvia tarjottu ja nyt saattaa oikeasti olla niin ettei ole "oikeantyyppisiä" pelaajia enää tarjolla ja virmasmaisesti näillä mennään kun on pakko. Uskon ja toivon silti että sieltä jotain tulee.

  Kaikki tietää että jos halutaan oikeasti kamppailla paremmista sijoituksista niin rosterista puuttuu se pari täsmäasetta. Se on selvä ettei ne yksinään mitään aina välttämättä takaa koska floppaamisriski on aina olemassa kaikissa pelaajissa. Ei se ole mikään ratkaisu että näillä mennään jos korkealle kurotetaan.

  Jottei tule väärinkäsityksiä niin olen tyytyväinen nykyiseen runkoon, sehän on oikein hyvä. Kangasniemeltä voi odotella isoa steppiä samoin kun Rekoseltakin joka playoffeissa nousi ihan uudelle tasolle viimekauden lopussa ja tietysti Sopaset ja kumppanit Leimua myöden niin hyvältähän tuo paketti näyttää kokonaisuutena, ei sillä silti sen korkeammalle tässävaiheessa ainakaan paperilla mennä kuin viimekaudellakaan.
   
 9. Drea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Olenko ainoa jota hirvittää ajatus lähteä kauteen Juvonen-Voutilainen akselilla? Siis ihan oikeasti? Juvoselle pitääkin saada vastuuta mut pelottaa jo ajatuskin jos koppi ei tartukaan tai loukkaantuu..
   
 10. Sivustakatsoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Et.

  Juvosen on vaan otettava se seuraava steppi ja oltava luotettava 1 - molari ens kaudella ja noustava Sm - liiga kärkimolarien kastiin. Estettä tälle en näe, loukkaantuminen hieman pelottaa kylläkin.
   
 11. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:
  No perkele ku tässä tuli jo lähettyä himokselle :D
  Sama fiilis mulla kans ton logon suhteen, mut kai siihen taas totutaan.
   
 12. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Samat ajatukset ja nimityksetkin antavat aiheen epäilykselle. Jos toimitusjohtaja osaa asiansa, ei todellakaan ole tarvetta talousjohtajalle. Pöyhösestä olisi samantien voinut tehdä toimitusjohtajan. Vaikka uudistumisessa muuten onkin raikas ote, jättää tämä asia tilaa epäilykselle, onko homma sittenkään hanskassa...
   
 13. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Vaikuttaa siltä, että Kolu jatkaa suunnilleen samoissa hommissa kuin tähänkin asti, mutta saa nimellisesti kovemman tittelin. Tai näin ainakin toivon sillä perusteella, minkälaisen kuvan mies itsestään antaa suunsa avatessaan.
   
 14. Hockey-65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Siltähän tuo vaikuttaisi, siis miksi toimitusjohtaja jos työnkuva on markkinoinnin puolella. Toimitusjohtajan tärkein tehtävä on "kirstun" hoito ja jos sitä hoitaa joku muu, vastuu pilkkoutuu ja homma ei välttämättä toimi. Jaettu vastuu kun helposti tarkoittaa sitä, että kaikki tekee kaikkea ja kukaan ei vastaa mistään. Toivotaan, että homma toimii.
   
 15. Wiesellike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks & Kärpät
  Vieraasta pöydästä vielä huutelen logosta. Minä ainakin tykkään. Hyvä modernisointi. Teksti on tosin turha. En tajua viehätystä korostaa tuota vierasperäistä sanaa. Onko teillä siellä Lahdessa ollut puhetta, että logomuutoksen yhteydessä seuran nimikin olisi suomennettu Pelikaaneiksi vai onko ihmiset siellä jo niin sängyssä tuon Pelicansin kanssa, ettei sen vaihtamista edes harkita?
   
 16. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vaajakoskella on toiminut Pelikaanit jo vuodesta 1957. Ei viitsi toisilta joukkueen nimeä varastaa.
   
 17. LKKK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Olen itsekin miettinyt tuota Tj:n vaihtoa tietystä näkökulmasta jo siinä vaiheessa, kun Nurminen tuhahti viime kaudella Pelicans TV:n haastattelussa Kaarnan kommenttiin, että Blood laitettiin suitsiin... Nupe totesi tyyliin et kyllä valmennus laittaa pelaajan ruotuun jos tarvitaan, eikä siihen ulkopuolista apua tarvita.

  Ettei vaan olis jo silloin mennyt Pertsan ja Vapaan sukset ristiin... Tämä täysin omaa mietintääni, vailla mitää faktaa!

  Ja nyt tilalle olisi vaihdettu "kumileimasin", joka toimittaa omistajan ajatukset ja käskyt eteenpäin. Toivottavasti ei kuitenkaan näin.
   
 18. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Itse jo viime kauden alussa keksin sellaisen ajatuksen että lappeenrantalainen ufo on abduktoinut Ilkka Kaarnan ja korvannut huonommalla versiolla. Nurmisen Pasi on ollut tämän hokanneenna pakotettu tekemään omat siirtonsa.

  Minullakaan mitään faktaa ole.
   
 19. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Kolun nosto toimitusjohtajaksi on ollut esillä/tiedossa pidemmän aikaa. Käsittääkseni jo ennen viime kautta. Valmisteluja sitä varten tehty vielä vähän enemmän.
   
 20. Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta onko Kaarna roikkunut tässä vuoden verran löysässä hirressä vai lähtikö idea jo siitä että olisi eläköitynyt muutenkin?
   
 21. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Vieraisiin pöytiin mäkin huutelen.

  Edellinen logo oli tavallaan ruma, mutta toisaalta silleen "leikkimielinen". Tuo taas on ihan tosissaan tehty ruma logo. Tai oikeastaan aika turhanpäivänen logo - ei jää millään lailla mieleen. Lisäksi katse aina ekana kiinnittyy silmiin ja tuon silmät on lähinnä juopuneen näköiset.

  Yksi kysymys: Miksi?!
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2016 klo 00.18
 22. Madiorasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahtelaiset
 23. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Jos näin on, niin varmasti hieno homma lahtelaisille jääkiekko ihmisille. Tästäkin Lahdessa saadaan varmasti negatiivinen juttu.

  Näyttää siltä, että halua panostaa lahtelaiseen kiekkoon löytyy lahtelaiselta Wileniukselta. Hieno homma. Jos sen haluaa tehdä yrityksensä kautta niin hieno ja ok homma sekin. Ainakin on yritystä perkele sentään. Hyvä Nupe &co.

  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös Laineen Eki ollut Wileniuksen yhtiökumppani?
  Kai tälläkin joku yhteys tähän intressiin saattaa olla...
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2016 klo 14.28
 24. lahts Jäsen

  Eki oli pienellä osakkuudella mukana silloin ennen kuolemaansa tuossa firmassa. Tosin sillon se oli vielä pieni rakennusliike verrattuna nykyiseen.
   
 25. Lainaus:
  Nettisivuilta luettaessa saa vähän eri kuvan pienestä osakkuudesta:

  Lainaus: