Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicansin uusi aika – kaarnalaivasta saunalauttaan

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana RV16, 22.06.2016 klo 11.55.

 1. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  22.6.2016: Pelicans uudistaa organisaatiotaan, Ilkka Kaarna jää sivuun.

  Jonkinlainen kultainen kädenpuristus Kaarnalle lienee annettu, ja toimitusjohtajan paikalle nousee Tomi-Pekka Kolu. Tällä päivämäärällä urheilutoimenjohtajaksi tulee Janne Laukkanen, ja talousjohtajaksi on laajennettu tähän asti ravintolatoiminnasta vastanneen Lauri Pöyhösen toimenkuva.

  Hyviä eläkepäiviä "Ili" Kaarnalle, ja rispektit pitkästä päivätyöstä kaanien leivissä. 20-vuotisjuhlien aikaan oli nyt ehkä ihan hyväkin lähteä ja suunnata tulevaisuuten uusien miesten voimin.

  Tai uusien ja uusien, on tuolla porukalla varmaan saunalautan löylyissä jo useammankin kerran istuttu. Tuttuja miehiä kaikki tyyni, onko se sitten etu vai haitta, nähtäväksi jää. Teot puhukoon puolestaan, ja onnea matkaan.


  Lainaus:
   
 2. Kyllähän tässä pienet katastrofin ainekset on organisaation myllerryksessä. Sellaista lahtelaista kaveria on pukannut nollakokemuksella vähän joka rooliin. (Yksin) Omistaja, Hallitus, TJ, pelaajatarkkailijat (Saittakarilla vissiin?). Voin tietysti olla täysin väärässäkin mutta rankka on ollut muutos.

  Laukkasesta en tietysti osaa sanoa ja sillä on kokemustakin. Enkä sen enempää ravintolan pyörittämisestäkään.
   
 3. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 4. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
 5. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
 6. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mikäs muukaan. Pelicansin uusi logo. Ei tuo nyt välttämättä huono ole, mutta vaatii sulattelua. Muutos on sen verran iso.
   
 7. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Toihan on hieno. Tekstiä ei edes tarvitsisi, mukavan minimalistinen. Diggaan, hyvä muutos siitä aiemmasta!
   
 8. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Kyllä itseä vituttaa niin paljon tämä paska, että taidan riipasta kovan kännin.
   
 9. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kyllä tuo logona on minustakin parempi lopulta, kuin edellinen. Pelicans-teksti on liioitellun iso ja se ei sovi täysin logon kanssa.
   
 10. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Kyllähän tuo sulattelua vaatii, mutta ensivaikutelma on itselle positiivinen. Toki alkaa ne ainaiset huutelut muovista ja keinotekoisuudesta, mutta 20v menty sillä vanhalla, joka kyllä oli karsea, joten ehkä oli jo aika hakea muutosta. Varsinkin kun koko organisaatiossa käy muutoksen tuulet ja tietyllä tavalla nyt aloitetaan uusi aikakausi.

  EDIT Ainoa asia mikä tuolta PelicansTVn jaksosta särähti isommin korvaan, oli Laukkasen toteamus, että joukkue on valmis, mutta pelaajarintamalla ollaan hereillä. Olisi nyt suoraan sanonut että montaa ukkoa/mitä pelipaikkoja on kiikarissa? Sekä se ettei Kolu avannut yhtään tulevaa budjettia.
   
 11. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Kaikenlisäksi muistuttaa Seagullsin lokoa jonkin verran. Emmä nyt kyllä ihan ymmärrä.
   
 12. Kodinkone Jäsen

  Mitä *ttua? Aivan järkyttävän ruma logo! Melkosessa luomukirnuvoissa saa tota paistella, että kauniiksi muuttuisi. Tosin, olihan tuo odotettavissa, että logo tulee olemaan huono.
   
 13. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Eipä tuo logo sitten paljoa siitä vuoden takaisesta muuttunut. Sulattelua tosiaan vaatii, mutta luulenpa, että vuoden parin sisällä tähän muutokseen ollaan yleisemminkin tyytyväisiä.

  Varovainen peukku tässä kohtaa, oishan tuo parempikin voinut olla, mutta joka tapauksessa eteenpäinmenoa vanhaan nähden. Pääasia, että mennään nyt tällä sitten seuraavat 50 vuotta.
   
 14. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos halutaan logon kuvastavan itsevarmuutta niin kyllä tuo virnuileva akuankka-henkinen logo onnistui siinä mielestäni paremmin. Uusi tekele muistuttaa lähinnä murjottavaa elämänkoululaista, mikä toisaalta sopii hyvin Lahti-imagoon. Kaiken kaikkiaan pelikaani lintuna on sellainen josta on hyvin vaikea vääntää uskottavan näköistä logoa.
   
 15. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No voi jumalauta! Aivan järkyttävä kötöstys. Kuka tuon on suunnitellut ja kuva helvetti tuon on hyväksynyt?

  Vanhasta hyvästä logosta otettiin mukaan vain paskin ominaisuus, eli huonosti kokonaisuuteen istuva Pelicans-teksti. Voi nyt saatanan saatana.
   
 16. Vrael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Muutoshan aina kirpaisee, mutta pienen totuttelun jälkeen uusi logo on allekirjoittaneen mielestä parempi kuin edeltäjänsä. Vanhan logon pelikaani oli jotenkin maskottimainen ja uudessa logossa on enemmän asennetta.
   
 17. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jos joukkueen nimeksi on laitettu Suomen Lahessa Pelicans, niin kyllä siihen paremmin sopii pilke silmäkulmassa oleva pelikaani, kuin joku mukahurja naurulokki.
   
 18. Tulee jotenkin mieleen Jokerien logomuutos. Mikä ei muistaakseni pitkäaikainen ollut.
   
 19. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Minun mielestä tuo Pelikaani näyttää enemmänkin tylsistyneeltä. Ei ole ainakaan paskin tänään julkistetuista logoista.
   
 20. NallePyh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se lahtelainen
  Onhan se iso muutos, vaatii sulattelua. Lapsiystävällisestä ysärilogosta särmikkäämpään virtaviivaiseen. Teksti saisi olla ehkä kokonaan pois ja jotenkin lintu on minusta väärin päin; katse oikealle olisi minusta "eteenpäin".

  En järkyttynyt, ehkä oli muutoksen aika. Enkä voi arvostella pettyneitäkään, onhan sekin jotenkin ihanan lahtelaista. Täällä ikinä mikään onnistu. Saisiko lauantai-paitoihin malskin "Moi, lahtelaista"-logon?
   
 21. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Itse näen tässä valitettavasti enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia. Liian paljon haisee nyt ns. Selänpesijärinki. Enemmän uusia tuulia olisin kaivannut. Tomi-Pekan tj-hommat olivat ehkä eniten odotettavissa, mutta mikä on tämä Laukkasen tarkkisluokka?
   
 22. Radiomasto Jäsen

  Kunnioitetaanko perinteitä sillä, kun logossa Pelikaani katsoo ikään kuin taaksepäin, eli menneeseen. Omaan silmään tuo Pelikaani saisi katsoa ennemminkin eteenpäin.

  Nyt myllätään kyllä seuraa ja rajusti. Kaarna tuntui olevan se liima, joka piti paketin kasassa ja realiteetit läsnä. Toivottavasti jatkossakin hommaa ohjaa järki, eikä tunne.
   
 23. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Ei tuo toivoton lintu ole vaan siltikin se vanha, jolle kaikki muut nauroi oli omalla tavallaan hyvä. Pelikaani "äijä-logona" on sellainen aihe, jonka kanssa on syytä olla varovainen.

  Katsotaan mitä tulee, hieman haisee vuoden koeajalle.

  Joukkueen nimen näkyminen kaikkea muuta kuin välttämätön, mutta tuolla fontilla se on lähes vääryys.
   
 24. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Melko nopealla vilkaisulla ei edes vituttanut tuo uusi logo. Tuohan on aika moderni nykypäivän meriitit täyttävä logo. Toki se on "muovinen".
   
 25. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Ihan mukavan näköinen tuo logo, mutta muistuttaa kyllä reilusti Helsinki Seagullsin logoa.