Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Pelicansin uusi aika – kaarnalaivasta saunalauttaan

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana RV16, 22.06.2016 klo 11.55.

 1. Isaa Jäsen

  Lainaus:
  Mielestäni se olisi vastenmielistä touhua, jos täällä ei kritisoitaisi ja oltaisi huolestuneita joukkueen toiminnasta viimeaikoina julkisuuteen annettujen tietojen pohjalta.
   
 2. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Se on juurikin näin. Kaukalon sisäpuolella tapahtuvaan toimintaan löytyy sataprosenttinen luotto liigan parhaimman valmennusduon takia, mutta kaikki muu ympärillä tapahtuva säätäminen ja siitä vaikeneminen epäilyttää suuresti.
   
 3. Tounaii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans/ New York Rangers
  Lainaus:

  Ilmapiiri on kyllä usein raskas, myönnän sen myös itse.
  Joskus vaikee pysyy itekkään positiivisena.
  Kaarnan viimehetkist olis kiva kyllä saada enemmänkin dataa, sillä toi et homma ois vanhalla menolla menny nurin on varsin mielenkiintoinen näkökulma, enkä nyt siis tarkota vinoilla vaan ihan oikeesti toi on tosi mielenkiintonen aihe.
   
 4. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Näinpä. Harva Lahessa epäilee Matikaisen taitoja johtaa joukkojaan. Tuostakin materiaalista Petu repii taas enemmän irti, kuin suurin osa ulkopuolisista uskoo etukäteen.

  Läpinäkyvyys on itsellä se sana, mikä on jäänyt uudelta johdolta puuttumaan. Kaikki on salamyhkäistä: öljykaupat, omistusjärjestelyt, hallituksen jäsenten toiminta, pelaajahankinnoista tiedotus jne. Sen lisäksi Kolu antaa vähintäänkin omituisia lausuntoja lehdistössä tai ei vastaa kysymyksiin ollenkaan.

  Paljon on hyvää, kuten Pärmäkosken tulo mukaan ja muutama muukin asia, mutta kokonaisuudessaan uuden omistuksen aloitus on kaikkea muuta kuin vakuuttava. Se voi olla lopulta vakuuttava kentällä ja sitä toivoo jokainen, mutta organisaation sisällä on aivan liikaa asioita, joiden esiin nostamista ei voi hiljentää vain leimaamalla sitä negatiivisuudeksi, kuten pari nimimerkkiä yrittää täällä tehdä.
   
 5. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Seuran talouteen, kuten muidenkin liigaseurojen, vaikuttaa myös Bluesin liigaosakkeen lunastaminen. Reilut satatuhatta joutuu joka joukkue maksamaan konkurssipesälle, maksuaikataulusta ei ainakaan minulla ole mitään tietoa. Liekö tämäkin sitten vaikuttamassa pelaajabudjettiin, mene ja tiedä. Bluesin SM-liigaosakkeelle tulossa yllättäen 15 eri ostajaa Linkki vie Iltalehden juttuun liigaosakkeen takaisinlunastamisesta.
   
 6. flow Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän Lahdessa muutos ja homman pelastaminen alkanu jo viime kaudeksi kun ravintolapuoli sai oman tj:n ja valmennus jyrättiin ulkopuolisella rahalla läpi. Tais mennä riitaiseksi ilman Nurmisen läsnäoloa muilla. Hyvin kääntyy Nurmista vastaan muiden hölmöily. Nurminen kestää.
   
 7. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Hiljaiseksi vetää. Kaarna mahtaa nauraa makeasti keinutuolissaan tälle puuhastelulle.

  Jos äsken oltiin saunalautassa niin missäs nyt sitten ollaan, kun edes nuo saunakaverit eivät kestäneet katsoa tätä touhua...

  Matikaisen Pena. Hyvä jätkät.
   
 8. Detski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  On tää nyt taas. Jos omat kannattajat ihmettelee juttuja, niin nyt jo muiden jengien tyypit tulee sössöttämään (threadista riippumatta), kun jotain tapahtuu. Myönnän, että itsekin olen ollut epäileväinen viime aikoina, mutta eiköhän Penan tulo peesiin tuo kuitenkin vakautta ja kokemusta tekemiseen. Hyvä tästä tulee, sanokaa mun sanoneen!
   
 9. aave Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Jollain oudolla tavalla tykkään tästä viime aikojen muutoksista. Vain Pelicans keksii pyytää Fööni-Penan hallituksen puheenjohtajaksi. Ensin vähän nikottelin, mutta kun oli aikaa sulatella, niin sinänsä Penahan on itse asiassa ihan ok. Toimariksi en olisi ottanut, mutta PJ:nä jopa mielenkiintoinen valinta. Antaa ajan näyttää mitä tästä seuraa.

  Myös pienomistajien mukaan tuonti takaisin oli hyvää reagoimista.

  Tykkäsin myös sinänsä asiallisesta tiedottamisesta muutoksen yhteydessä. Annettiin ihan asiallinen selvitys miksi kukakin vaihtui hallituksessa. Itse ainakin ostin selitykset, joten 5/5. Vielä kun ZinZino-soppari peruttaisiin jollain verukkeella, niin minulta saa täyden synninpäästön. Pasi, olet sä melkoinen sälli! Kyllä tästä hyvä tulee.

  Mitä seuraavaksi?
   
 10. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Huippuhomma! Penalle vahva peukku ylös!
   
 11. miraculeux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, TBL, Leijonat
  Syvät osanottoni Joensuusta "Pena Matikainen Pelicansiin." uutisten johdosta koko Pelicans -faniyhteisölle. Voimia ja jaksamista. Sympatiani ovat lapsuusvuosieni kaupungin Lahden puolella.
   
 12. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Veijalainen on myös luopunut osakkeistaan ja ostajaksi on kirjattu Nurminen. Nurmisen nimissä on nyt noin 66% seuran osakkeista. Tai lehden artikkelissa hän ei ole ihan varma paljonko niitä nyt kaiken kaikkiaan nyt oikeastaan on.
   
 13. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Minua vähän kiinnostaisi kuulla, mitä kaukalon ulkopuolella tapahtuu. Kesällä puhuttiin junioritoiminnan muutoksista ja siitä, miten ulkomaita myöten on tarkoitus (muistaakseni) jo tällä kaudella tuoda nuoria huippulupauksia Lahteen kehittymään. Jos en ihan väärin muista, niin juuri tähän junioritoiminnan jalostamiseen oli tarkoitus iskeä kiinni. Mitäs siellä nyt tapahtuu? Toki nuoria omia kasvatteja on nostettu useita edustukseen ja se on upea juttu, mutta entäs taustalla? Onko jotakin virityksiä vai menikö nämä ideat Skinnarin myötä (joka muistaakseni antoi nämä kommentit Pelicans-tv:n jossakin jaksossa).

  Muuten saunalautta on lähtenyt ihan tyylillä ulapalle alun sekoilujen jälkeen. Kolu on pysynyt poissa otsikoista, Laukkanen on tehnyt hyviä sopimuksia ja ilmeisesti myyntipuolellakin on onnistuttu.
   
 14. Runkosarja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, KooKoo
  Tyylikkäästi on menty yrityksen johdonkin suhteen jo pitkään. Kun on aika paljon kaiken tyyppistä arvostelua, niin lienee syytä todeta:
  1. Pelicansilla on erittäin hyvä maine joukkueena. Hyvällä en nyt tarkoita kilttiä ja hyvätapaista. Joukkue on erinäisissä pohdinnoissa nostettu vähintään mustaksi hevoseksi playoffeissa. Tämä kun lunastetaan (taas) tänä keväänä, ollaan hyvällä tiellä. Nimimerkkini Pelsu-kannattajana alkaa jäädä historiaan ja se pitää muuttaa Playoffiksi.
  2. Yrityspuolella osattiin nopeasti laskea öljyn (mikäsenniminytolikaan) aiheuttama kohu pieniksi laineiksi.
  3. Se, että paljon mitään ei kuulu tj:n tekemisistä kertonee, että homma toimii, kun raadollisessa maailmassa riekutaan enemmän kuin kiitetään.
  Nämä johtoon liittyvät asiat vaikuttavat myös joukkueen tekemiseen. Esimerkkejä löytyy aika monesta liigajoukkueesta.
   
 15. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Hankala löytää oikeaa ketjua mutta laitetaan vaikka tänne. Syksyllä jo ihmettelin Pelicansin uutta logoa kun näyttäisi mielestäni paljon fiksummalta jos siitä olisi tehty suoraan sektori. Äsken kaupungilla (Mikkelin siis) kävellessäni huomasin ottelumainoksen maanantaisesta runkosarjakohtaamisesta ja siinä oli syksyllä kaipaamani pussinokkalogo. Piti koneelle päästyä käydä tarkastamassa Pelsujen graafinen ohjeisto kun en tuota fiksumman näköistä ole missään muualla bongannut, ja kyllähän se tosiaan sieltä löytyi "Virallinen käyttö" -otsakkeella (kilvetön "Ensisijainen käyttö").
  Pelicans - Graafinen ohjeisto

  Ihmettelen minkä takia tuota kilvellä varustettua ei käytetä pelkästään kun logosta on joka tapauksessa suunniteltu sektorin muotoinen ja tuo "Ensisijainen" näyttää ainoastaan sektorilta josta puuttuu sen verran reunaviivoista että jää häiritsemään omaa graafista silmääni.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • pelsu.JPG
   pelsu.JPG
   Tiedostokoko:
   24,5 KB
   kertaa luettu:
   169
 16. BaronFIN Jäsen

  Kappas, Pelicans lyö ylävitoset salbändyn kanssa ja ottaa nimensä alle lahtelaisen PHSB:n. Täytyy sanoa, että todella mielenkiintoinen kuvio ja olen positiivisella mielellä tästä kehityssuunnasta. Uudessa seurassa on 2000 junioria vanhempineen. Eiköhän tuolla saada aikaan hyvää yhteistyötä harjoitteluineen ja lajikokeilu mahdollisuuksineen. Hyvä Kolu, iso peukku tälle.
   
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko tietoa, milloin Pelicans aikoo julkaista viime kauden taloudelliset luvut? Tuntuu seura olevan aina viimeisten joukossa tässä touhussa. Samalla olisi mukava kuulla, miten viime kesän puheet eri osa-alueiden kehittämisestä etenevät ja mitä on jo saavutettu. Millä keinoilla seura aikoo nostaa pelaajabudjettia lähitulevaisuudessa, kuten oli tarkoitus?
   
 18. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Pelsussa on lyöty uuden omistuksen myötä luukut kiinni tiedotuksen suhteen. Kannattajien ja median tehtävä tuntuu vain olevan peleissä käyminen ja seuran linjan myötäily. Nyt kun Raninenkin on seuran taskussa ESS:n lisäksi, niin meno alkaa muistuttaa enemmän ja enemmän hyväveli-KalPaa. Eihän tämä homma kiinnosta jos mitään huhua ei ole liikenteessä! Turhan ehdoton on mielestäni linja, vuotais nyt joku sauma edes laivasta niin kuuluis jotain huhua/juttua, posia tai negaa ihan sama!!

  Toimisto sais nyt heittää jonkun luun meille kannattajille kaluttavaksi!!! Talousluvut esim. kiinnostaa aina!! Noh ehkä elokuun alussa sitten kuuluu jotain kun lomat loppuu.
   
 19. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Jatketaan täällä - ehkä sopivammassa ketjussa:

  Lainaus:
  Tuo käyttöasteen nostaminen on hieno juttu ja kasvun kannalta varmasti välttämätöntä. Ravintolatoimintaa on kehitetty, joskin tuo halli osaltaan vaikuttaa käytävien ruuhkautumiseen, eikä uuden hallin saaminen lähiaikoina ole realistista tai muuten edes tarpeen. Varmasti tuolla ravintolapuolella tehdään koko ajan töitä homman edistämiseksi.

  Omat juniorit vastuussa ilahduttavat myös. Tässä on tosiaan pysytty lupausten mukaisesti ja mahdollisen tulevan menestyksen suhteen se onkin elintärkeää. Seuraava tehtävä olisi näiden oheistoimintojen kautta kasvattaa myös pelaajabudjettia, joka on auttamatta liian pieni jatkuvaan menestymiseen. Se pitäisi saada nostettua sinne 2,3-2,4 miljoonaan. Tämä on toki äärimmäisen hankalaa, mutta tavoitteita pitää olla.

  Jo tuolla aiemmin kyselin, mitä on tapahtunut niille puheille kansainvälistymisestä ja nuorten ulkomaisten junioreiden nappaamisesta kehittymään Lahteen. Tätä puitiin viime kesänä jossain Pelicans-tv:n jaksossa. Toki jo nyt kierretään pelaamassa ulkomailla harjoitusturnausta, mutta ehkä jotain enemmänkin oli suunnitelmissa.
   
 20. Lainaus:
  Ihan mahdoton homma tämän nykyisen naurettavan lainsäädännön aikana. Ilman sitä ei olisi mitään ruuhkaa vaan kaikki voisi vetää kepua missä vaan eikä tarvisi ajaa kuin siat karsinaan. Mut eip saapi kun niitä ketkä ei juo harmittaa.
   
 21. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Eikös ole tulossa jotain katsomon-osia jossa saa dokata?
   
 22. NallePyh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se lahtelainen
  Lainaus:
  Tätä tosiaan ei olla nähty, Narmo kai se viimeisin on? Tosin ei välttämättä tarvitse mennä maan rajojen yli vaan voihan sitä naarata lahjakkuuksia muualta Suomestakin. En tiedä onko näin, syntymäpaikasta kun ei voi vetää juuri mitään johtopäätöksiä.

  Määrällisesti on omia junioreita kiitettävästi. Mutta milloin saadaan seuraava lahtelainen lahjakkuus a la Jantunen tai Laukkanen? Repokaan ei ihan sitä ollut. Tosin, kun katsoo 20-vuotiaiden maajoukkuetta niin taitavat nämä huiput häippäistä Pohjois-Amerikkaan aika hätäseen. Mutta olisihan se kiva nauttia nuoresta huippupelaajasta makkarapalkalla vaikka sen yhden kauden ajan.
   
 23. Jari66 Jäsen

  Toivotaan että Lahti kiinnostaa ja sopimuksia on kyetty tarjoamaan.

  Tämä organisaation radiohiljaisuus jatkuessaan on perseestä. Vähän voisi olla enemmän kiinnostuneempi ehkäpä heistäkin jotka aidosti lajia seuraavat. Ainakin ne homehtuneet KalPa -videot voisi sieltä kotisivuilta näin aluksi poistaa.

  Mutta näillä ilmeisesti mennään.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2017 klo 10.20
 24. Team Tölkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suljettu liiga ja Kummola
  Lainaus:
  Jens Jøsok Holstad - Eliteprospects.com ainakin A-junnuihin on tullut tuollainen kaveri, lahjakkuudesta ei hajua
   
 25. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans