Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Pelicansin juniorit

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 07.12.2010 klo 14.44.

 1. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  No olisi voinut rämpiä se on ihan sama tässä vaiheessa, typerää tollanen "pakko saada täydet kentät edustukselle, että saadaan kaikki hävitä" mentaliteetti. Edari on jo ulkona jatkopeleistä ja silti raahataan mukana Sopasia Björnisiä ja kumppaneita merkityksettömiin peleihin ottamaan kuokkaan. Ainakin saadaan vahvistettua häviämisen kulttuuria Lahessa. Muutkin liigaeurat ilmoittanut, että A:n pelit on ykkösenä kun ollaan ulkona jatkopeleistä. Noh mennyt mikä mennyt, ei paljoa playoff-pelejä Lahessa näkynyt tällä kaudella.
   
 2. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Näemmä Perttu Hynönen tekee tänään debyyttinsä Liigassa.
   
 3. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Björninen tänään 1+2, kun KooKoo kairasi 7-0 voiton SaPKosta seitsemännessä pelissä.
   
 4. Kioto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tänään otti nuori Björninen tyylikkäästi joukkueen reppuselkään muitten puristaessa mailaa game sevenissä.
  Jäätävä sisääntulo Björniseltä joukkueeseen, täytyy ihailla sitä itsensä liikon laittamista ja asennetta sekä muutakin miehen tekemistä kentällä millä on tullut sisään KooKooseen kesken pleijarisarjan.
  Iso hatunnosto tälle teidän kultakimpaleelle näin Kouvolalais näkökulmasta, uskon että miestä tullaan muistamaan positiivisessa mielessä Kouvolassa tulevaisuuden liigakarkeloissa vaikka paita vaihtuukin taas tuttuun turkoosiin kauden jälkeen.
  Pakko tykätä tästä jätkästä, veikkaan että parin vuoden sisällä tämä jätkä on kyllä liideri teidän jengissä.
   
 5. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kuulostaa ihan samalta pelaajalta joka Pelicansissakin on esiintynyt. Asenne ainakin on kohdillaan ja riittävästi potentiaaliakin löytyy. Todella mielenkiintoista nähdä minkälainen harppaus ensi kaudeksi tapahtuu. Jotain vielä tarvitaan, lähinnä varmaankin lisää massaa. Eli pitsaa ja heseä kupoliin kesällä.
   
 6. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Björni teki tänään perjantaina voittomaalin ja sen perään vielä tyhjiin 4-2, KooKoo:n ottaessa ensimmäisen voittonsa Mestiksen välierien ottelusarjassa TuTo:a vastaan.
   
 7. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kukas tämä Emil Larmi on? Torjunut Peliitoille kahdessa matsissa kaksi voittoa statsein 98,77% 80 torjuntaa 1 päästetty. Otanta on pieni, mutta olisiko tässä Juvosen paikkaaja, ainakin luukulle.
   
 8. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  A-junnujen veska. Tuskin kannattaa luukulle ottaa vaan ennemmin pelejä vaan Mestiksen puolella.
   
 9. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Lainaus:
  Juuri näin. Paras tapa tuhota tämä Larmi on ottaa se luukulle haistelemaan tunnelmaa. "Torjuit superhyvin junnuissa, nyt et pääse pelaamaan vaan aukomaan luukkua." Pari kautta junnuja ja Mestistä, katellaan sitä liigapaikkaa sitten.
   
 10. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pelikaaneilta pirun kova edustus nuorisomaajoukkueessa (4 nimeä), mutta tulevaisuudessa ei voitane iloita samasta asiasta. Pohjola-leirille valituista 45 pelaajasta yksikään ei tule Pelicansista (eikä muista alueen lähiseuroista).

  Osaavatko paikalliset sanoa, miksi juniorityö on melko vituillaan tuossa ikäryhmässä (2002?)? Johtuuko se pienenevistä harrastajamääristä? Eihän tuo Päijät-Hämeen alue kovin iso ole, ja nyt se "pienenee" vielä idästäkin, kun siellä pelataan liigaa Kouvolassa.

  Muistaakseni myös C-juniorit ottavat aika pahasti selkäänsä SM-sarjassaan. Olisi mielenkiintoista kuulla paikallisten tai asiaan paremmin perehtyneiden näkemyksiä asiasta.
   
 11. Raate Jäsen

  Lainaus:
  Nythän oli kyse siis 01-ryhmän tapahtumasta. Harrastajamäärät eivät kyllä ole pieniä (ainakaan 02/03-ikäryhmissä). Molemmissa näissä on reilusti pelaajia, ja nähdäkseni aika hyviäkin pelimiehiä. Molemmat ikäryhmät esimerkiksi näyttävät voittaneen oman AAA-alkusarjansa syyskaudella hämeen alueella.

  Aika paljon varmasti vaikuttaa tällä alueella se, minkälainen ikäluokka sattuu kohdalle, kun massaa mistä valita pelaajia ei ole ihan samalla tavalla kuin vaikka Espoossa tai Helsingissä.
   
 12. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Okei, eli vielä -01 syntyneissä ei Päijät-Hämeen alueelta ole ainakaan näillä näkymin talentteja tulossa, mutta ehkä sitten myöhemmin. Toivotaan, että homma lähtee nousuun, jotenkin vain pisti silmään tuo päijät-hämäläisten pelaajien puute.
   
 13. Raate Jäsen

  Tulevaisuuden tähdet-tapahtumassa Kuortaneella on kartoitettu pelaajia Pohjola-leiriä varten. Pelicansista mukana viisi pelaajaa. Maalivahti Eetu Uotinen, puolustajat Miika Männikkö ja Petteri Riihinen sekä hyökkääjät Aaro Rokio ja Elias Vilén.
   
 14. Raate Jäsen

  Lopulliselle Pohjola-leirille valittu neljä pelaajaa Lahdesta; maalivahti Eetu Uotinen sekä puolustajat Miika Männikkö ja Petteri Riihinen+ hyökkääjistä Elias Vilén. Hienoa, ei viime vuosina ole ruuhkaksi asti ollut Lahtelaisia.
   
 15. HardPuck Jäsen

  Lainaus:
  Ei liity varsinaisesti Pelicansin junnuihin, mutta Nastolassa asusteleva kaveri pääsi Pohjolasta tuohon 44 pelaajan maajoukkueryhmään. Pelaa KooKoossa.
   
 16. Raate Jäsen

  Onko kenelläkään tulevan kauden C1/C2/D1 valmennuksesta vielä tietoja?
   
 17. Cash Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kovin hyvältä ei Pelicansin/Kiekkoreippaan nykytilanne näytä. Päättyneellä kaudella B1 juniorit sijoittuvat alemmassa SM-sarjassa sijalle 5 (eli sijalle 15. koko ikäluokka huomioon ottaen). C1-junioreilla meni vielä huonommin: 9. sija alemmassa loppusarjassa (=sija 19. ikäluokassaan). . C2 junnut puolestaan olivat heittopusseina omassa sarjassaan.

  Viime viikollahan oli B-junioirien kartoitustapahtuma. Sen perusteella ei menestystä ole luvassa tulevallakaan kaudella.
   
 18. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Central Scoutingin viimeisimmässä Euroopan pelaajien listauksessa:

  44. Sebastian Repo (aikaisempi sijoitus 60.)
  79. Miska Siikonen (-)

  Sijoituksissa näkyy selkeästi molempien pelaajien parin vuoden ylikäisyys. Jos pitäisi veikata, niin Repo menee 3.- 5. rundilla ja Siikonen mahtuu ehkä juuri vikalle rundille. Tämän vuoden draft pidetään Buffalossa 24.-25. kesäkuuta.
   
 19. Purezone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko kellään tarkempaa tietoa milloin tuo A-nuorten ensi kauden pelaajarinki julkaistaan? Edustuksen kesäharjoitusporukassahan noita taitaa muutama olla mukana tällä hetkellä.
   
 20. IcyPredator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei varattu yhtään Pelicans-junnua tänä vuonna. Kai se yli-ikäisyys sitten painoi vaakakupissa todella paljon, kun Repokaan ei kelvannut kenellekään. Vai oliko huonot advanced statsit, mene ja tiedä.
   
 21. Mettis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers & Pelicans
  Lainaus:
  Eipä tuo Repo ole ollut mikään sateentekijä edes liigassa niin miksi varattaisiin yli-ikäisenä Änäriin?
   
 22. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  HIFK:n Henrik Borgström ei pelannut otteluakaan Liigaa saatika juniorimaajoukkuepelejä, mutta varattiin ensimmäisellä kierroksella yli-ikäisenä.
   
 23. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Siellä on jokunen scoutti NHL:n puolella ja HIFK:n mies meni ensimmäisellä kierroksella. Tuskin nyt ihan sattumasta puhutaan. Taitaa olla lisäksi vuoden nuorempi.
   
 24. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Ei ole yllätys, että Pelicansin pojat eivät saaneet varausta, mutta yllätys ei myöskään olisi ollut, jos vaikka Repo olisi varattu myöhäisemmillä kierroksilla.

  Seuraavassa lista varatuista yli-ikäisistä:

  2. kierros

  #31 Eliteprospects.com - Yegor Korshkov
  #60 Eliteprospects.com - Dylan Gambrell

  4. kierros

  #92 Eliteprospects.com - Adam Brooks
  #95 Eliteprospects.com - Anatoli Golyshev
  #103 Eliteprospects.com - Todd Burgess
  #116 Eliteprospects.com - Rhett Gardner
  #118 Eliteprospects.com - Ross Colton
  #121 Eliteprospects.com - Ryan Jones

  5. kierros

  #125 Eliteprospects.com - Nolan Stevens
  #136 Eliteprospects.com - Cameron Clarke
  #142 Eliteprospects.com - Michael Eyssimont
  #144 Eliteprospects.com - Conner Bleackley (varattu jo kertaalleen 2014 sijalla #23)
  #150 Eliteprospects.com - Manuel Wiederer

  6. kierros

  #152 Eliteprospects.com - Jack Walker
  #158 Eliteprospects.com - Patrick Kudla
  #173 Eliteprospects.com - Blake Hillman
  #175 Eliteprospects.com - Maxim Mamin
  #177 Eliteprospects.com - Chase Priskie

  7.kierros

  #183 Eliteprospects.com - Vincent Desharnais
  #184 Eliteprospects.com - Rodrigo Abols
  #186 Eliteprospects.com - Stepan Falkovsky
  #192 Eliteprospects.com - Jeremy Davies
  #198 Eliteprospects.com - Adam Smith
  #208 Eliteprospects.com - Ryan Lohin

  Sieltä voi eliteprospectsiin johtavien linkkien takaa käydä katsomassa minkälaisia sateentekijöitä nämä kaverit ovat ja verrata vaikka Revon tai Siikosen saavutuksiin.

  NHL Central Scoutingin listoilla Repo oli rankattu sijalle 44. Euroopassa pelaavista kenttäpelaajista ja Siikonen 79. sijalle. Repoa huonommalla rankingilla suomalaisista tuli varatuiksi Tarmo Reunanen (53.) ja Niclas Almari (62.). Muun maalaisista Linus Nässen (46.) Fredrik Karlström (57.), Alfons Malmström ( ei 150 pelaajan listalla), Hardy Häman Aktell (60.), Damien Riat (84.) Philip Nyberg (ei listalla), Linus Höberg (ei listalla), Axel Jonsson Fjällby (92.), Maxim Mamin (ei listalla, syntynyt -95), Jacob Stenqvist (ei listalla), Nikolai Chebykin (ei listalla), Arvid Henrikson (86), Vasili Glotov (58.), Mattias Elfström (ei listalla), Nikolaj Krag Christensen (136.), Joachim Blichfeld (ei listalla) ja Filip Helt (ei listalla). Toisaalta Tapparan Otto Mäkinen oli rankingissa sijalla 13 eikä tullut valituksi ja Veini Vehviläinen veskareiden listan kolmas, eikä saanut varausta.
   
 25. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Edellinen viestini oli vastaus siihen, että miksi Repo oltaisiin voitu varata. Borgströmin varaukseen en ottanut kantaa.